Започна процесът срещу 14-те имами за възхвала на джихад

В Пазарджик с две прекъсвания започна процесът срещу 14-те обвиняеми в разпространяване на идеите на терористичната групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Започна процесът срещу 14-те имами за възхвала на джихад | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всички проповядващи радикален ислям в Белене, до един

слава богу толерастията вече взе да отстъпва от агресивната си наглост - няма писъци за нарушаване на религиозните им права; дано да се осъзнаем, преди да е станало твърде късно, а едно добро начало би било да се обябат доживотни присъди за мерзавците

Комунистите посяха исляма, като създадоха ДПС.Дето се вика, разкопаха му нивата, наториха я след това с два мандата власт... Какво са правили преди столетие за национално предателство по почти целия свят? Само подсказвам. Сочели са ги с пръст ли :-)

Каква "истина", какви комунисти, бе психар.Все комунистите ви виновни.Точно комунистите се опитаха да поразчистят, малко, страната от шалварите. То, от почти вече 30 години, освен министър председателя на Бг , Б.Борисов, , председателят па българският парламент, Цачева, и някой други активисти на ГЕРБ, други живи комунисти, май не останаха!

Във Република България живеят българи. Всяко едно малцинство което иска да налага шериата да отиде да живее в държави където това е национална политика. На мен ми е много неприятно да гледам как се разхождат някакви пингвини и да не може да разбереш това жени или мъже са. Утре под тия чаршафи ще има колани с експлозиви и кой ще види че това са терористи. Аз живея в България. Ако искам такава гледка ще отида в Саудитска арабия.

Да, в България живеят български граждани (българи), които са различни - едни атеисти, а други вярващи (включително мюсюлмани). Ако ти е неприятно да гледаш жени със забрадки, си е твой проблем...само на себе си вредиш! :-)

Аз съм нудист могат ли да ме погледат тия със забрадките ?

Хей палячо , България е светска държава - като иска да се увива с чаршафи ,да става и да заминава там ,където е прието да се ходи така ! Ненормални ,недокл.тени мъ.ши ! Марш от тука ,продажни гниди такива ! Марш !

Как пуснаха в сградата на съда забулените нинджи, след като Пазарджишкия съд обстойно проверява посетителите или има двоен стандарт? Кой плаща за защитата на обвиняемите или да смятам, че адвокатите са я закъсали и разчитат на служебни защити? ангажименти?

Не са извършили престъпление и не нарушават обществения ред... е гладката смущава мразещите ги, но ня тях това едва ли им пречи.

А как им снеха самоличността по лична карта, с ирисодиагностика ли или за пред охраната на съдебната власт бурката се сваля? Това не е ли нарушение?

Толерантността приключва там, където започва нетолерантността на друугия. Да се надяваме, че този път прокурорите са се подготвили, а съдиите не робуват на клишета и либералоидни аллабализми. Цели, финансиране, познати практики - това гледайте.

Ако утре се маскирам като тези, на снимката, какво ли ще се случи като се разходя из София? Разрешено ли е да се движа така облечен, или законът за тях е различен? Някой знае ли?

Факта, че са финансирани от вън, говори,че България е взета на прицел. Трябва да се вземат ответни мерки към държавите организирали финансирането, а не разни сбъркани продажни политици да ни се лигават. Преди 9-ти е имало Закон за защита на държавата - ЗЗД, а след 9-ти предателите са ги разтрелвали. Най малкото трябва да ги приберат за дълго зад решетките и да се даде публичност, за да знаят другите какво ги чака, ако продължават да рият срещу държавата.

не трябва ли да се съдят първи,тез които създадоха ислямска държава?

Имам въпрос. От кой век и от коя държава са тези на снимката? Защото в мусюлманска Турция едва ли ще видите подобна картина.

Трай бе Болене!

Ислямистите трябва твърдо да знаят, че стъпят ли в Европа автоматично се превръщат в прислуга.

Добре де след като те се смятат за граждани на ислямска държава, що не им удовлетворим желанието и ги пратим там на истинска свобода.

подходящо наказание за тези. е да работят в някои голям свинарник 10 години безплатно.само храна и то свинско.спане на местоработата.

Пак двойни стандарти. Николай Младенов също трябва да е подсъдим тъй като Сирийската свободна армия проповядва същото. Освен това, шефът на ССА е от фамилията на учителя на джихадистите от Пазарджик.

Ненавистния поглед на пингвина на снимката е недвусмислен ! Господа управляващи , бъдете толерантни с българите , а не с враговете им !

Заради такива червеи станах расист. Така ще науча и децата си. Само расизма ще опази Европа, света и най-вече майка България.

В България убитите от мутри по пътищата, дискотеките и улиците са в пъти повече от общия брой на жертви на тероризма по целия свят, сумарно!

крумови закони за тези неверници.като искат ислям мислям да изчезват в анадола.тука е и ще е винаги християнска европа.да се благодарят че ги тарпим и ядат нашият хляб.да не стане канасювиги тервел.

те са жертва на обществото. адски жестоко е да бъдат съдени по закони, които по никакъв начин не се отнасят за тях. мястото им е в в кочината, където да могат да си грухтят на воля с четириногите им роднини...

След като се запознах със зверствата на Шако циганина в Слънчев Бряг край Ловеч, аз прегърнах идеите на расизма и открито ги използвам. Мъчно ще ми стане за тях, ако се появи нов фюрер. Тая ракова зараза трябва да се унищожи, а местото, където са живели да се обеззарази. Въпроса е чисто хамлетовски-или ние тях или те нас. Нашият съд отдавна е доказал, че е импотентен. Тук са нужни тричленки.

За оправдан престъпник по един съдия,прокурор и адвокат в затвора ако няма място да се рита столчето.

е да гледам цигани да се борят за Ислямска държава. Ако те бъдат поставени да живеят по нормите на шериата , бедна им е фантазията колко от тях ще останат без ръце и колко без глави.

По лесно е ще да дадат някой лев на тези роми и ще станат будисти на другия ден :)Но нали трябва да има новина и да сме включени в борбата с ИД :)

Те са подбудители към престъпления против човечеството и изразяват етническа омраза. Като с това те не се различават по нищо от хитлеристите, които заявили за украинския народ, че някои ще служат докато могат, а останалите трябва да бъдат избити, като за евреите предписали откровен геноцид. Затова тия трябва да бъдат третирани като фашисти, въпреки че са на много по- долнопробно ниво от фашистите.

това на снимката въобще не е човек.Това е гадно изчадие.

кисици трябва незабавно да бъдат обрязани и отзад от един с "висока яка"

Законите трябва да бъдат променени спешно. Това не е просто тероризъм, това е подклаждане на гражданска война! Това трябва да се наказва поне с доживотен затвор!

...доказал, недоказал щом е твърд последовател на шериата-сюнет до дъно....парчето да се дава на поклонничките...ще се изтрепят да получат частицата от словото за аллах. А поклониците ще намалеят драстично.

за какво ги бавят - изгонване от страната, да отиват в мюсюлманските държкави - там ще ги посрешнат подобаващо - рекално погледнато, тези имами отдавна трябваше да са изгнили, но понеже няма смъртно наказание в бг, по-добре е да бъдат изгонени и да нямат достъп до бг - в противен случайо ще си търсят правата,ще злепоставят бг, ще се правят на жертви и т.н. - ако имат някакво имущество, да им се конфискува и обратно към ориента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ако русия и америка се приберат по домовете си,ситуацията в света ще се промени коренно!!! всичко е поради болните амбиции на двете държави за световно превъзходство. съревнованието между двете се отразява върху останалия свят. везната на вината клони по-скоро в "полза" на америка,а руският отговор е просто закономерен,но...ние останалите берем плодовете на това съревнование. какво трябва да се прави с тия(имамите)? незнам! не можем да ги обесим ако ги тикнат в пандиза,то скоро значи ще си имаме "посещение" или размяна на заложници!!!

Мангуста с бурка в Пазарджик- само заради тази унизителна за българския народ гледка ако имаше възможност днес бих гласувал не за за Мирчо Спасов,ако беше жив,хахаха!

какво чакаме? да стане като в париж ли?!?!?! яко смърт и унищожаване на момента,когато ги хващат.почнат ли се едни дела и.т.н....ясна е работата.няма какво да се мисли и да се адвокатства. мизерници!!!

Това е бошлав работа, наще мангусти само усвояват средства, ако някой поиска от тях да се самовзривят хич няма да му се получи хахахаха иначе аз съм за да ги спичат и натикат в затвора!

Само свастикофилите са могли да дадат окончателното разрешение на проблема с нинджите и пингвините

Какви са тези нинджи на снимката? Мъж ли е, жена ли е, не можеш да разбереш.

Джихадисти и терористични клетки се вихрят из прекрасната ни Родина от четвърт век !!!! Фенове на турски главорези ни размахват пръст от трибуната на нс. Половината " управляващи " са турски шпиони , другата половина са на шорошка хранилка . Имаме си дори агенция на турските тайни служби , а пък биометричните данни на Българите ще се " съхраняват " в пуйкостан . То и небето ни ... Водата , златото , енергията , горите ,земята и децата ни..... Събудете се , хора !

Комунягигите защо обвиняват нашите братя роми и ограничават свободата им? България не е ли свободна държава, в която всеки може да изповядва каквато религия иска?

Свободата и правата на всеки от нас се простират само до точката, от която започват свободата и правата на другите хора. Всичко извън тези граници е агресия и се преследва от закона. / Малко е сложничко, но ако можеш се замисли.

Ще ти преведа... Аз вярвам в голямото саламено чудовище. То ще завладее света..... докато не преча на другите и не насилвам другите да вярват в това в което вярвам аз всичко е ОК.

Тия в градинката - един по един да се привикат, да им се вземат данните и после на "къса каишка" с непрестанен тормоз само да са шукнали на религиозна основа нещо! Терор, докато забравят и майчиното си мляко, камо ли да мислят за джихад!

пак ли ще отбият номера? Аман вече!!

Циганите са най-ниската и низвергната каста на обществото навсякъде и това произлиза от тяхната култура и история и сега когато някакви си турско/арабски мисионери им дават освен идея/цел че и пари те почват да се чустват богоизбрани. Същата е била историята и с Албания. А иначе Турция е само маша в ръцете на Саудитска Арабия а пък последните се надигат и разпространяват ислям от каменната ера благодарение на нашите пари които им плащаме за петрола. Та така иде реч че светът е едно голямо село което може да бъде от типа Диарбекир или от типа Айларипи Швейцария.

Циганите са най-ниската и низвергната каста, изгонена от Индия преди 1000 години

тъй де

В случаи като този изпитвам съжаление, че Светата Инквизиция вече я няма! За да запазим държавата си, е нужно да се въведат драконовски закони. Всички чужди граждани изповядващи салафизъм - незабавно екстрадиране. Салафитската литература - изгаряне или смилане, смесване с ярма и даване на прасетата за изяждане. Българските граждани изповядващи салафизъм - принудително покръстване след предварително щателно намазване на цялото тяло със свинска мас, и смяна на името. Явяване всяка седмица в полицията и рецитиране 100 пъти на "Отче наш"!

Какви джихадисти в България бе? Това са нашите цигани, на които им се дават едни пари на калпак, за да се правят на каквито не са. Само да кажа, че това са широко ВЪЗХВАЛЯВАНИТЕ " ИНВЕСТИЦИИ ОТ КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ", за които държавата ни се биеше в гърдите, че е привлякла докато ходиха по екскурзии из тези държави. Толкова тъпи хора ни управляват, че нямам думи да го изразя. А когато трябва да се носи отговорност всичките управляващи боклуци се изпокриват по кабинетите.... това е тяхната доблест и морал, т.е. никакви ги няма!

в Катар ходиха ББ и ЦЦ. Последният е шеф на програмата за "Ромското десетилетие" - интеграция на циганите.

След оттеглянето на руските войски от Стара Загора през 1877г. ,в старозагорско са избити около 14ооо български деца .Извършителите са старозагорски и новозагорски цигани. Може да не ги броим за джихадисти ,но са прости ,отмъстителни и кръвожадни. За тях човешкият живот особено гяурсият няма никаква стойност.

Само дето това не са "идеи на Ислямска държава", а са идеи на фалшивия пророк Мохамед от 7 век, Арабия! Разбира се, това не значи, че всички мюсюлмани по света следват стриктно неговите напътствия. Повечето от мюсюлманите са си мирни и добри хора, които са взели от Мохамед само това, което пасва на културата им, и на съвестта им. Но пак, не те са стандарта за ислям, а именно Мохамед- поне докато мюсюлманите по света го обожествяват, това ще е така. И така, джихада не е измислен от ИД, а от Мохамед, и още през 7 век е осъществен на дело (всеки, който е учил история, конкретно за Арабския халифат, би трябвало да го знае). И сега тези имами, които биват съдени, всъщност следват същия Мохамед, когото всички мюсюлмани по света издигат. Така че съдиите и адвокатите по това дело, ако искат да вземат правилни решения, ще трябва малко да понаучат повечко за исляма, да се научат да правят разлика между Мохамед, исляма и самите мюсюлмани, и ще им се наложи доста повечко да се разграничат от глупавите и невежи доктрини за толерантността...

Той Мохамед казва,че не трябва и да се убива... но нали знаеш както и в християнството всеки си тълкува каквото му е удобно. Затова трябва религията да бъде забранена. Измислена простотия за контрол на масите.

Отгатнете Това на снимката какво е: Извънземно Черна нинджа Извънземно, което се прави на черна нинджа

циганка от пазарджик?

Полиц;ията в Пазарджик какво чака, ами не разпръсне незаконното сборище в градинката пред Съда. Да не би случайно да имат разрешение за подобна проява?!