Жестоко двойно убийство потресе Пазарджик

Мъж и жена от Пазарджик са намерени брутално убити в дома им в събота късно вечерта, съобщават от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко двойно убийство потресе Пазарджик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, баба ни спи с брадва до леглото вече. За 150 лв, да я убие някой манго, не си заслужава!

Да се надяваме , че екипа ,който ще разследва престъплението не е със същите умения и професионализъм като онзи , който разследваше убийството на Белнейски.Освен , ако онзи нямаше за цел да прикрие и замете следите , което той направи .Разследването според мен трябва да се води по съседска и роднинска линия.Все някъде , някой е пропял, че имат повечко пари или са знаели с какво се занимат тяхните във Финландия ,лично аз смятав ,че те не са студенти в хелзинския университет

Крещяща нужда от смъртно наказание. Не сме дорасли за демокрация и хуманизъм. Те са срещу нас.

Това в помашките махали го няма, разбирай Родопите. А тук с тази първична сган какво ли не...

Нас милиция ни пази.

Покрай бежанците позагърбихме проблемът с циганите, но те и двата са еднакво големи и вредни социални проблеми. В един момент ще се смесят, защото са с едни и същи навици и социално поведение. Не подлежат на никакви интегрирания и култивация. Това са социални паразити. Едните си ги развъждаме тук, другите прииждат отвън. Чистете дорде е време хора!

Може да са мигранти.

Да така е !

Не съм убеден че Пазарджик е потресен от убийство на цигани от себеподобни в циганската махала.

Бе няма кой да ги напръска с определени химикали, и един ден градът да осъмне в тишина и без хлебарки.

трябва да бъде заловен бързо и затвор без право на замяна, като първите 10 год. тежък режим. Да съжалява че е останал жив.

и после 40 години да го хрантутят от нашите данъци... 7 грама олово между очите и на сметището!

Цигани убити с циганска жестокост. Няколко века не се интегрираха. Кой знае, че децата им са във Финландия - просяци или сводници? Пак циганите. Или са жертва на освирепял наркоман - плод на политическата класа след 89-та. Убийството е особено жестоко извършено.

Жалко за красивия град, който все с такива работи се прославя. Това е град с невороятна концепция на застрояване, с прекрасен климат в най-богатото поле на Балканите, в центъра на България, между двата най-големи града на страната, на магистрала, с жп достъп, в полето, но до Родопите...От 100 000 град с най-красвите жени и хора, дал високобразовани и успели българи, се превърна в пуст град с тъмни прозорци и жители-емигранти. И център на саудитски радикален ислямизъм. Къде е бай Тошо?

Именно точно заради бай Тошо! Супер прост беше тоя тип, хем прост хем нагъл... ама комунист!

Присъединявам се към коментара! Бях нагости там преди година. Огромен център с пешеходни зони, с безброй магазини, магазини, невероятни стоки, с лагънчета-оазиси, с безброй ресторантчета, невероятни заведения - всичко с дизайн. Ниско застроен, истинска европейска романтика, европейска архитектура, във всяко дърво свети лампа, навсякъде можеш да поседнеш, безброй паркове и градинки, ту кът с клатещи се детски животни, ту маси, ту скулптора. Не бях виждал такъв град, с толкова зеленина. Не харесвах града, но според името му и славата в медиите. А какъв великолепен парк-остров имат, даже със зоологическа градина, с влакчета, с езеро. Наистина, прекрасен град. Те казват, че там няма напрежение с циганите, не им пречат. Наистина на път за Пловдив видях най-равното поле, а встрани са Родопите. Беше много горещо, но в Пловдив още по-зле. Софиянци могат да завиждат за градския живот, владеещ там. Прочетох после в интернет за града. Наскоро е открит най-древния живот на Балканите там - с. Юнаците, до Макдоналдс на магистралата, преди Пазарджик. Антропологично Пазарджик се населява от най-красивите хора, изследвано от учените. Явно за тези богати земи са се водили битки и са устояли най-силните, най-хитрите, най-хармонично развитите хора, племена. Казаха ми, че били находчиви, видях, че са и с високо, почти агресивно самочувствие. Като много оправни и нетърпящи несгоди са се изнесли отдавна в чужбина на работа. Ззатова градът е много красив, но пуст.

В страни с подобна подкупна съдебна власт като България /например САЩ и Русия/ читавите и честни полицаи /пак малцинство/ при залавяне на такива изроди престъпници просто декларират че задържаните са оказали съпротива и са ги атакували и затова са били ликвидирани.Но и там такива полицаи се рядкост да не говорим за подкупните български шкембелани.Иначе на правосъдие разчитат само крайните наивници и тези които нямат пари да си го купят. ИНАЧЕ РЕШЕНИЕТО СЕ НАРИЧА "ЕСКАДРОНИ НА СМЪРТТА"! Хайде трийте със здраве!:-)

Да живее сянката на ХИТЛЕР !

Да видим и това ли убийство ще остане неразгадано, като много други в Пазарджик! Какво стана с престъплението срещу служителката от Кметството Татяна? Ти-ши-и-и-на ...

кариера вместо да ражда,а тези може да са били честни хора !

"В Пазарджик действа ромаска група за убийства на българи" Ама няма кой да го каже... Няма кой да защитава правата на българите... Нито някое мастито НПО да му плаща с петро- или кока-долари...

Затова съм за смъртното наказание,защото този който ги е убил ще посегне и втори път.ТРябва нашите скъпи депутати да го приемат,а не невинни хора да загиват.При двойно убийство без право на обжалване.В България се обръща внимание на рецидиститстите ,а не на обикновени хора които са потърпевши.

Не е трябвало да споделят предния ден за кого ще гласуват!?

Само да попитам...и пак и пак и пак питам: защо не се съобщава етническият произход на всеки престъпил закона?С какво тази измислена престъпна толерантност, а на чист български - прикриване на истината, е довела до положителни промени в обществото?Станали сме по-лоши, по-несъстрадателни.Изчезваме!Защо не се признава, че насилствено ни се налагат норми, които ни унищожават?Без съмнение целта е бялата раса да бъде маргинализирана и изтребена!

За съжаление все още не е дошла власт която да направи знакови промени с които може да се пише в личните документи - циганин , турчин , гагаузин и т.н. Тогава със точност ще може да се определи какъв е извършителят и да се направи официална статистика.

99% от битовата престъпност в България е циганска !Българските затвори са препълнени от цигани рецидивисти ,така както щатските с негра .Стига с тия засукани роми и афронезнам какви си ! Както и да им сменят заглавията все са измет !

изборите започнаха ,политически ход на комунистите ,убиват двама старци и настоиват хората срещу цигани и емигранти.комунистическа зган престапна

Пий си хапчетата бе, идиот!

Лумпена,непълноценен!!!!!

Не е трябвало да споделят предния ден за кого ще гласуват!?

Все повече изроди има сред нас. Такива, които нямат морал и ценностна система. Прости в душата си. Колят, бесят за 5лв. За тях човешкия живот няма стойност

Комунизъм, синко .

не сред нас ...назовават се цигани... колко биг брадър си гледал мозъкът ти е станал на тепсия....

Пълно е и с българи измекяри. Да ме прощаваш. Малко ли синове убиха майките и бащите си, малко ли мъже убиха жените и децата си, малко ли българи трепят по пътищата. Циганите не са стока, ама и ние се напънем да не сме

Зъб за два око за две !

"Око - за две, зъб - за чене!" е истинското...

И ти не си го научил Променил си смисала на "правилото". Чети репликата ми и се учи!

За око-две, за зъб- чене!

Клали са се цигани с цигани!!! Циганите не пробират жертвите си,дали са българи или техни събратя,не пробират....

Кога най-после и от коя политическа сила и изпълнителна власт ще бъдат защитени най-после майките и бащите ни в техните домове????

Това е добре, 2-ма гласоподаватели по-малко!

Утре може да са майка ти и баща ти бе идиот! Ако въобще имаш такива

Става дума за човешки същества, можеше да бъдат твоите родители! Такива като теб са за лоботамия.

Кви са извършителите мангали гадни твари защо ще убиваш тези хорица. Са. Беззащитни миличките копелетата дали ще ги накажат хайр да не видят така кълнеше баба ми дано ги стигне

"......семейството е станало обект на престъпния набег, защото извършителят предполагал, че жертвите имат пари, изпратени от работещите във Финландия техни деца........" Винаги съм казвал,че крадците избират кой дом да оберат,като предварително са информирани,както в случая, дали имат сигурни доходи жертвите и от къде.Затова много се ядосвам ,когато някой възрастен човек става обект на телефона измама и веднага започват коментари,аджаба пенсионери,а от къде имат пари?!Сега се надявам вече на някои да им е ясно и да да не задават такива въпроси и да заклеймяват всички пенсионери,че видите ли имали били пари,а сме ги жалили...............Жалко за убитите и за децата им.

поредните убити орт набезите на пришълците на меркел и клинтън. това е. дали триете или не това няма никакво значение за фактите, другарки и другари. дори и да хванете престъпниците, те няма да бъдат съдени, защото са от квотата на ек. затворете и тази тема демократично, защо изобщо търсите коментари? за да злобеете, като унищожавате коментарите, които не съвпадат с военната доктрина на клинтън- предателя?

Защо забрави бхк, педераси, педофили, сорос, соросоиди, нпо,... ???да споменеш

ми разчитах на самопризнанието ти, дебил от турската цензура в България. пак бях прав. газ пикаеш ли?

важното е,че герб са доволни и щастливи !

Най-престижната професия в България е "Неизвестен Извършител". По тази причина "Арома" пуска сапун за ръце с марка "Неизвестен Извършител", за който има поръчка от МВР.

При Бой Тошо в нашия квартал са заклали брутално възрастна жена, за която се носело слух, че имала 2 кг злато.

и до сега не са те хванали? а манго? нищо чудно. все роднини сте в новите власти.. :-)))

Разследващите ще го пишат убийство и последвало самоубийство чрез многокротно наръгване!

PRESTIPNIKA E QSEN- 4OVEKOPODOBNA MANGUSTA POD ZAKRILA NA EVROPEDALI.

Не е лошо да уточните, че цялата драма се случва в циганския квартал на Пазарджик....И жертвите и убиеца са мургави.......

Що за дивашки коментар е този?! Щом жертвите са мургави, убийството им става по-приемливо ли!?! Фашист!

Какво лошо има мангалите да се взаимоизтребват и самоунищожават ?

БХК веднага да обяви убиеца/убийците за жертви!

А лидерът им да бъде отново ступан от името на жертвите...

прочетох новината в "24 часа",престъплението е извършено от джихадисти,жената е била разпорена и ножът е стърчал от шията ѝ !!! на дира им плащат да крият истината от данъкоплатците на мафията,на която се явяват съучастници .

Прав си и разбираемо е защо крият кои са жертвите и кои са извършителите на фона,на изборният ден.Защото няма начин това да не повлияе на някои ,които са решили твърдо да гласуват за, някого, а да не говорим за колебаещите се.

джихадисти от квартал изток............................................................................................................... докаде стигна кретенията в българя под ръководството на червените евреиски мурти...

SHTOTO PREDI MNOGO GODINI I AZ SKACHAH ZA SHIBANISHKATA DEMOKRACIA!

... лекарство за рак има още от 1952 г. ... виж на link

Някъде в друг новинарски сайт пишеше че жертвите са живеели в близост до ромската махала , това донякъде изяснява нещата.

Те извършителите са ясни. Само БХК да мълчи, че ще му пожелаем същата участ.

Познат ли ви е почерка на извършителите. Това не е първият случай - жестоко убити възрастни хора за пари. Дайте да бъдем честни поне пред себе си. Е нямаше го такова чудо при Бай Тошо.

Мирчо Спасов!!!!!!

сорос е циганин затова поддържа" малцинствата"...поддържане на ниската култура с пари и вопли за търпимост принизява интелекта до маимунско чесане при четенето на такива новини....

Лека им пръст на старците! Дано се изнамери извършителят -урод за да си плати за тази двойна смърт! Иначе ,всеки трябва да си минира входовете на къщтата с разтяжки -мини и да чака на гюме да поемат шрапнелите изродите!