Бивш кмет на Пазарджик арестуван за сексуално посегателство

Бившият кмет на Пазарджик и на Стрелча, 57-годишният Иван Евстатиев, е в ареста за 24 часа по подозрение за изнасилване на 16 годишно момиче.

Обратно в новината

Коментари - Бивш кмет на Пазарджик арестуван за сексуално посегателство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е от сайта фбр.бг. Според първоначалната информация момичето познава задържания и му е имало доверие. В петък тя тръгва от училище на път за зъболекар. Пред входа на бивш общински хотел, ученичката е заговорена от Иван Евстатиев. "Детето е познавало отлично Иван Евстатиев, тъй като майката на това дете е секретарка на кмета на общината", коментира зам.-кметът на Стрелча Димитър Кунчев.Родителите й подават сигнал в полицията, след като детето е в неизвестност в продължение на 5 часа. Впоследствие момичето е оставено в безпомощно състояние пред входната врата на дома й. По думите на Кунчев "детето е докарано от Иван Евстатиев с неговия джип и оставено пред вратата". Едва на следващия ден при разговор с психолог става ясно, че ученичката вероятно е била упоена и изнасилена.

Като гледам всички пишете и никой не чете. Най-безценното мнение беше на Жени, на никой другне му дойде на ума : "Как може да НЕ СИ СПОМНЯ КАКВО е станало, а СИ СПОМНЯ С КОГО, може да е някой друг"

Дано не се случи на твоя близък, не дай боже той да е детето ти, а аз ще ти задавам този въпрос! Безмозъчен 6685

Не става дума за изнасилване, а да отидеш и да си свалиш сам гащите! Ще се случи на детето ти, ако не го учиш кое е редно и кое не. Повечето "изнасилвания" стават точно така. Защото никой не говори с децата и мислят, че изнасилване е да те срещне негър с нож. Повечето даже не подозират, че ако си свалиш "най-невинно" гащите само, и в последния момент ти го вкарат, без да си съгласна, е най-просто и разбираемо, но за бога не се навирайте в такива ситуации! Трудно е да обясниш със свалени гащи на "насилника", че това вече е прекалено. Защото той е последния, който е разбрал късно, че "не може", чак като ореве орталъка.

Компанията на Евстатиев погълнала голямо количество алкохол след което било осъществено сексуалното посегателство. Майката на жертвата е била секретарка на Евстатиев, докато е бил кмет на Стрелча и той отлично е познавал момичето. Полицейски източници твърдят, че на И. Б. минала през медицински прегледи, при които не били открити следи от насилие. В Стрелча обаче твърдят, че медицинската експертиза е доказала безусловно изнасилването и хората в града са настръхнали, че правоохранителните органи се опитват да потулят случая. Иван Евстатиев не отговаря на мобилния си телефон. Бившият градоначалник е много близък приятел на бившия шеф на НСлС и председател на Националното бюро за контрол над специалните разузнавателни средства Бойко Рашков. Докато беше кмет на Пазарджик двамата станаха известни с многото си "сбирки" и гуляй. Висшият следовател имаше най-голям принос за избора на Евстатиев за кмет на Пазарджик.

го пуснали под гаранция значи работата е дебела, кой знае какво е причинил с аверите си по запой на горкото момиче, което е приведено в безпомощно състояние. Тоя трябва да бъде скопен.

мръсника. Упоен човек не може да окаже съпротива. Така всичко изглежда като доброволен акт, каквото е твърдението му.

А какво прави 16-годишно момиче в хотел през нощта?! И после ах, какво ми се случи...

Ученичката е дъщеря на бившата му секретарка и той я познава от малка, предаде БГНЕС Явно, преди това е "посягал" и на майка и, но там оплакване.

нямаш връзка с главния мозък, или коментираш от личен опит.

Колко цигани трябва да са в затвора с този прочит на закона!? Не ми отговаряйте, няма смисъл. КметО не го оправдавам ако е извършил същото деяние, но нека аршина да бъде един и същ за всички.

беше от цитирания етнос, тоя вече нямаше да има глава на раменете си.

Нека не правораздаваме във форума. Има си експертизи. Аз знам за случай на невинен в затвора пак по обвинение в изнасилване на непълнолетна в кола, без следи от насилие, а тя е била и с дънки. Женски съдебен състав обаче ...

loyola

А защо в наши дни пускат непълнолетни в хотелите?

Ststar

Я гледайте филма Маргарит и Маргарита. Защото и тоя е тази партия.

не трябва да пиеш натурален сок. Особено бял, през мека сламка. После ти се губи цялата програма на телевизията за седмицата

Този кмет си пада по малолетни. Сестрите Белнейски и онова момче в затвора също висят на неговата съвест.

Прегледах пак новината. Няма следи от наркотични вещества, няма следи от насилие, само дето момичето твърди, че нищо не си спомня, но е изнасилена, и то именно от кмета, а не от някой съученик, примерно. За мен всичко е ясно, дайте следващата загадка.....

ти си просто , един от милиардите наивници на тази планета !

Честата практика в България сочи, че тези "съдебни експертизи" са доста съмнителни. Фактът, че при всеки по-заплетен обществено значим случай се изпращат мобилни криминални лаборатории иде да покаже, че дори централната власт не се доверява на местното управление, камо ли пък ние като граждани да вярваме на всички тях...

Той не е виновен, тя момата е опасна...Хайде стига бе, независимо от всичко, това момиче е все още дете. Отговорността за постъпката е на по-големия.

Малки въртиопашки, пък после...изнасилени...

всяко второ изказване, че момичето е пропаднало си давам сметка колко незадоволителен интимен свят имате, сведен до общуване с курви, което впрочем е огледално на възприятието ви за жената. Така не можете да възприемете нещо друго, просто защото не го познавате и идея си нямате , че то може да съществува. Вашите присъди срещу момичето са всъщност присъди срещу самите вас и собствената ви неудовлетвореност. Комплексари, които могат да получат секс или само срещу заплащане , или насила. Голямо мъжко, няма що. Някои и като по този начин не го получават, убиват обекта на мерака си. Жалка и тъпа история в стил комплексиран, по-комплексиран, най-комплексиран български мъж. Поднасям извинения на онези мъже и бащи, които са взели отговорна позиция към случая. Не случайно родителите са предпочели не пазарджишка болница, а пловдивскса.

Тоя и на снимката си личи, че е болен перверзник.

Е голяма за посрещане къде е тръгнала на тази. Възраст. Мисля т, че са пораснали. И не мислят какво може. Да се случи. На оня да му отреждат. Чушлето:))) )))

Тези, които плюят момичето по принцип, нека си представят следната ситуация: малко забито провинциално градче от селски тип, там и бившият кмет си е кмет, тоест много е на почит, този уважаван дядо е бил шеф на майката в общината; Същият този уважаван възрастен човек ти казва на улицата: "Хей, как си, как са вашите? Ела да те черпя нещо, имам повод." Ти и да се дърпаш, ще те завлече, защото е авторитетен човек. После авторитетно ще ти го надъни, докато спиш и накрая авторитетно ще го оправдаят, защото 16-годишна в хотелска стая по дефиниция е ку--ва.

Що не го кастрират, това страшно животно, преди да са го приели в пп Гроб и това да стане невъзможно?

Закона за медиите и печата да се прилага по прецизно.Информацията за престъпления от битов характер да се публикуват в бюлетина на МВР, а не в интернетпространството

По идея на комунистическия кмет Иван Евстатиев и национално движение Русофили в Стрелча откриха паметник на маршал Жуков по случай 9 май 2015 и болшевишкото освобождение на България от българите. Иван Евстатиев държа благодарствена реч и откри паметника в присъствието на Шаренкова, и руското посолство. Стрелченският поп освети паметника на безбожника Жуков. Имаше армейски взвод. Янаки Стоилов и Шаренкова благодариха за освобождението. Българските наци-предатели носеха руски царски георгиевски лентички. https://link https://link Тръгна петиция за демонтиране на паметника на Жуков, виновник за чудовищните многомилионни руски загуби в началото на войната. link

е, голем праз, ся ще открие паметник на Берия в двора на пазарджишкия затвор

Напоследък нищо не разбирам от така написаните новини. НЕ Е ЕЗНАСИЛЕНА-казват медици! НЕ СА НАМЕРЕНИ В КРЪВТА Й УПОЙВАЩИ ВЕЩЕСТВА! А кажете ми защо са го задържали ????

Секс с малолетна е престъпление, дори и да не е изнасилване

Малолетна е, когато е на 14 години. Тази е непълнолетна и осъзнава постъпките си.

след прегледа е освободена за "домашно лечение". Защо задържат за 72 часа ?! Сигурно има защо. Сигурно в дружинката му има и други "другари" с подобни прояви, които са покривани от властите.

На журналистическа статия няма как да се вярва. Писали журналята няма следи от насилие, то кой знае какво точно пише в доклада, но не се са писали, че няма изнасилване или сексуален контакт. Щото тоя тулуп не му трябва много сила да изнасили 16 годишна тежаща сигурно 40 кила, то даже и само с думи може да я принуди.

Със 100% сигурност кмета най-вероятно не се е отчел подобаващо(финансово) някъде по веригата и бате Гойко му уредил участие във "филм''...Той батето Гойко много ги умее тия "кинорежисури"...Е, нали така съвсем наскоро вкара в един филм и Гришата Ганчев...

Господа ,нека бъдем реалисти - сърбежа е страшно нещо....

чеши другаде. Как изглежда човек, на който половия орган е на мястото на главата - ами като тебе

Кой знае какво е станало. Май е било доброволно, но родителите са дали отпор и работата се размириса.

Човека е набил дунапрена на малката сексуална палавница...

Не става ясно какви са сексуалните насилия, за какво е арестуван кмета и за какво е тази пушилка, като няма доказателства за сексуално насилие, оплакване и признание на детето?

Само да напомня, че на всички ви в любимите САЩ, този човек щеше да лежи 20 г. в затвора. Точно 20. Точка!

Тези мазни, гадни, дърти типове ако имаха някаква ценностна система щяха да отпратят момичето дори да са под влияние на алкохол. Престъпление под влияние на алкохол или наркотици не оправдава действията на никой, а на против-утежнява. Проблема е, че в подобни случай имаме търговия с влияние. Не ми казвайте, че този като бивш кмет сади в момента домати. И да го прави, се сещате колко познати има който са му благодарни срещу стари извършени услуги. Така е в България за съжаление...Може да те убият, изнасилят, пребият и извършителя ако е някой или бил някой, то той остава безнаказан.

Какво влияние бе, да не и е обещал да стане министър председател? Той е бивш кмет а тя още ученичка. Хайде си напъни малко промития мозък. Не е малолетна, може да решава и без майка си с кого да спи. Единствения момент е дали е имало насилие или някаква дрога. Ако всичко е доброволно е просто клевета.

black_mask79@abv.bg

Много си прост, заклевам се. То обикновен бивш полицай в малък град има достатъчно контакти да е над закона, тук говорим за бивш кмет...Онзи ден видях Софиянски с много красив джип Волво. Предполагам е от съдене на домати според теб ...ученичка, дъщеря на бившата му секретарка, подведена от познанство между майката и кмета...подведена от бивш кмет..Я малко ти си размърдай сивото вещество...

Не е малолетна,но не е и пълнолетна.Маргарит и Маргарита-бг филм.

Да не бързаме ,как може да не си спомня какво е станало а си спомня с кого може да е някой друг?

АБСОЛЮТНО-О-ОООООООООООО! Аахахахахахахах!!!!!

Преди да се докаже, не може така да се омаскарява човека. Мирише на политика тука...

"....Непълнолетната е освидетелствана в отделение по Съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик, като по данни на съдебните медици върху нея не е упражнено насилие. Без коментар !!!!!!

еее, тука вече не знам какво да кажа! това е прекалено! те не си знаят мярката тея сега дет' са на власт! мамицата им!

Интересно, какво прави 16- годишно момиче, при 60- годишни дядки ???

А това нещо коя година се е случило ?

Туй, дето децата се връщаха спокойно сами от училище без придружител ,беше по времето на тодор! Тогава и автомобилите не се заключваха,и къщите също! Имаше един дето изнасилваше деца,ама го хванаха и разстреляха после!

По Тошово, Лопато, арестуваха даскалите ни по физическо и по трудово за блудство с малолетни съученички след час. А също такова нападение след училище имаше и срещу моя роднина. Въобще при Тошо престъпността си беше на ниво!!!

да така е! и моя позната беше наебана от треньора си по танци! и малолетна беше! и съд имаше! ама го оправдали щото тя му "пуснал", не го е драла!!!! аааахххх що съм се родил човек!!

оплачи се на михов, неговата партия ви спретна преврата през 1989, сите искаха да са милиардери... и неговата партия ти прави прехода, нищо че боко от бкп ви се прави на десет

За случая се назначават вещи лица, установяват с всички твърдени от момичето обстоятелства и тогава съд се произнася, а до тогава обвиняемият се счита за невинен до доказване на противното. Не е допустимо обществото да подскача и да ръси морал и да погазва само своите закони заради изначалното невежество на невежи кресльовци.

а ако момичето, пардон малката к'рва е наклеветила... да си ходи по живо по здраво???

тя дори не го е наклеветила, може и да не е признавала, а да са я завели да проверят, защото са имали съмнения. След което става голям скандал, без момичето да е казало нещо конкретно. Дори се е измъкнало с НЕ ПОМНЯ

еооо, аре стига простотии!!! некаква мърла била някъде ама не помни кога и с кого. и айде неудобноя кмет в ареста!!! е б'а ви и в помиарската държава!!!

верно си сврака.

СТИГА ВЕЧЕ !

"умници" тук, ДА ИМ СЕ ВРЪЩА!

Какво пожелаваш? Децата всички вкупом да ходят след училище на дърташки вечеринки? Трудна работа....

дебила! Прост ли си или само на първа дума така изглеждаш?!

въпросната ученичка правят свирки на дядковци и чичковци в Борисовата градина срещу дребни суми. Какво се правите на изненадани? Това са преимуществата на демокрацията...

Не думай. По мое време бяха без пари.

Нещо са я излъгали колежката и затова е недоволна.

чичкото и дава хляба в ръцете, а тя недоволна

Някой се бият по улиците и се чудят, кой прав кой крив, а тука човекът е*бе , не си играе.

Има нещо нередно..Но щом няма следи от изнасилване и упойващи вещества, значи може и да е по желание на момичето, пък като са я нагънали вкъщи защо е раздърпана, от срам да каже, че е изнасилена. И чакайте малко, какво прави 16 годишно момиче във ведомствен хотел, каквото и да Значи това?? Звучи ми долно, гадно, мръсно, неморално и тн. Кофти за родителите- аз си мисля, че не са знаели какво представлява дъщеря им, а колкото до дъртия пръч- погледнето го, изглежда си гнусен педофил!

нередното е опитът да се потули случая и в противоречивата информация от полиция и прокуратура, които се чудят кво да сторят, че тоя да излезе кристално чист!

но ако видите какво правят вашите тийнове в училищните тоалетни, ще повърнете

Е, не са се родили такива. Все от някъде са попили по нещо. От кого ли?

от пчеличките

чисти и невинни и ние създаваме техния свят, възприятията им за добро и зло, правилно и неправилно. И ако не ги харесваме такива, то тогава как харесваме себе си, които сме техния пример за подражание. Не гледай треската в окото на другия, а ГРЕДАТА в собственото око!

Значи така! Родителски контрол! Явно такъв няма! Девойчето е непълнолетно и родителите му не са оказвали достатъчен контрол! Сред толкова много хищници в нашето гнило общество ,като се обърне колата е късно! Да обвиняващ престъпника защото е престъпник е глупаво! С какъв акъл бил престъпника нито ще те предпази от това да те убие,нито пък ще го спре да изнасили! Та съвсем основателно възниква въпросът,защо девойчето е било без контрол и по този начин е попаднало в тази хотелска стая ?

Момичето се е връщало от училище и не е било обичайно да закъснява! За това родителите са били толкова притеснени и са подали сигнал! Вторият им сигнал е директно за изнасилване!!! Ако твоите деца хойкат по нощите, не с всички е така!

Ще се направя ,че не съм прочел за моите деца.ами отговори защо никой не е посрещнал девойчето на излизане от училище?

Няма никакво оправдание,за родител,който не си посреща детето на излизане от училище! Дали майка,дали баща един родител винаги трябва да бъде там! Това е истината! Да се доверяваш на съдбата ,после върви съди престъпника ,ама от това едва ли ще олекне на някого!

да го посрещаш от училище в малко населено място?! Ти майтапиш ли се?

Има. Родителите бъхтят до 18ч-19ч обикновено.

всички да стоим по къщите, а престъпниците да се разхождат необезпокоявани по улиците. Обаче разсъжденията са ти грешни, щото ще почнат и от къщите да ни вадят!!! По-добре е престъпниците в панделата, а хората свободно да живеят и дишат!!! Освен ако не си от другите!

Ето пак бягаш по тъча продължаваш с необоснованите си обиди,а не отговори на главният ми въпрос-Защо девойчето не е било посрещната на входната врата на училището? Защото родителите са много заети? Нямат време за да отделят десет минути от скъпоценното си време? Май престъпника си ти,ако си мислиш че да живееш безотговорно за сметка на здравето на собственото си дете и да не правиш нищо ?

През 2005 г. като кмет на Пазарджик името му бе замесено в скандал с поръчване на непълнолетни момичета за руски делегации, припомня БНР.

вижда, че въпросният кмет, с когото се познават я вика от другия тротоар на връщане от училище и нищо неподозиращото момиче, му се доверява , изпива едно сокче, някакво опиатче и след това само кметът ще ти го разкаже. Обвинението е, че е привел момичето в безпомощно състояние

100 на 100 е невинен... Няма начин тоз дъртяк да го дигне та камо ли да топне пишока... Най много да се е опитал да я принуди да му свърне ... ама свирката малка и отдавна непродухвана... нищо не е произлязло... Той така и адвокат Марковски ще каже бе... Вервайте ми...Само оплюхте горкото лакомо старче..Може някога да е намазал покрай мамчето ,.. ама е било "някога"...па и да го е дигнал , кой знае каква мекица трая да е било бе :) То детето трябва да е било бая голямо експертче , за да успее дъртия да стори нещо.. Или пък може нещо с виаграта там.. знаеш ли човек днешната химия до какво води.. p.s. А аз лекове за тази дейност няма да вземам та дори да го мушкам отдве !

ни спестил упражнението си на тема как се вдига от дърт човек, какъвто навярно си ти?! Все пак и ние имаме нерви. Ходи да правиш упражнението мъжът и ръката интимно.