Рекетьори плашат семейство с отровна инжекция

Двама студенти по медицина са били задържани в Пазарджик за изнудване на млада жена и нейното семейство.

Обратно в новината

Коментари - Рекетьори плашат семейство с отровна инжекция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A taq 21-godi6nata normalna li e da pusne nepoznat, 4e i da mu pozvoli da i bie injekciq??? ne moje da bade napravo...

Е некой ако разбра нещо от твоя разказ главата си махам.

Бай Грую, я повтори, че нищо не разбрахме за чужденките и докторите!

Тези трябва да бъдат лишени завинаги от правото да упражняват лекарска професия. Гонете ги и ги съдете.

Колкото до медиците и аз съм на мнение,че трябва да ги пратят за имунизация на най- отявлените цигански манафи в панделата.Да бъдат имунизирани задълго и отвсякъде.

От написаното следва да не караш коли под наем или да не ходиш на Запад,а да си стоиш тук.

Работата не е съвсем читава-оказват се роднини./едните кумували на другите/

Май си много съмнителен, ама докторчетата са обиграни и вдъхват доверие!

edinia e bil mn blizak do semeistvoto, sigurno i momi4eto e v shemata.

как така някой непознат ще ти позвъни на врата и ще ти каже че трябва да те имунизра....пълна глупост е ! има си поликлиники и лекари и тн! що на мен не ми звъне някъв такъв.....жив няма да остане

И тези боклуци са студенти по медицина и ще стават лекари да лекуват хората! Пази боже от такива лекари!

Тези момченца искат 3х200 000 сега преди да станат докторчета. Представям си за какви рушвети и изнудвания ще става на въпрос тогава като вземат кетапите!!! Или мангизите напред или смъртоносни инжекции наред за всеки!!! Изроди!

И тези боклуци са студенти по медицина и ще стават лекари да лекуват хората! Пази боже от такива лекари!

А ако девойчето участва в схемата? И аз като доста други писали тук се учудвам как може да повярва на тази басня за имунизацията. И добавям един възможен отговор.

А сега ми ги дайте в панделата, инжекцията им е готова отдавна.

и защо не им напишете имената на тези откачалки, че да може цяло село и цял град да ги сочи с пръст? пак ще им се размине тихомълком

Тези докторчета не заслужават да се дипломират.Това ще е най-справедливо за тях,а за момичето-добре,че е се е разминало с най-лошото.Къде отиде добрината у хората?

Tova e moral na nastojashti studenti po medizina i badeshti lekari...

te i momichetata tam ne sa mn dobra slava :)

Ако изглеждаш като типичния българан в ЕУ - спортна мутра с маратонки, нищо ненормално. Не разбирам защо всички се правите на шиптъри в лицето и облеклото.

какво е станало, че не разбрах, да не са ти откраднали колата

гадни кретенчета

Iasno e, 4e vinagi 6te ima i prosti hora i izmamnici. Za6to oba4e dqrjawata Bulgaria ne si vqrshi rabotata i da se bori s izmamnicite?

Колко трябва да си тъп, за да дадеш така да ти инжектират нещо!

изверги!

Такива са и истинските доктори!

какво искаш да кажеш с написаното?

Миналата година по това време ми се наложи в една западна държава да ползвам кола под наем.Докато си свърша работата се мръкна.Предстоеше ми 200км път.Не бях карал такъв модел автомобил и не можах 10минути да включа осветлението. За щастие отреща паркира същата кола с две девойки.Помолих ги за съдействие и те дойдоха до моята кола.Седнах зад волана и се наклоних силно на дясно да освободя таблото с копчетата.Девойчето изписа сериозна гримаса и ме помоли да сляза от колата и да застана на отсрещния тротоар.Разбрах я за секунда.Излязох с вдигнати ръце и се отдалечих.След секунда фаровете светнаха. Давам го тоя пример,щото и чужденките и нашето момиче са на една възраст.

всъщност ваксинациите май наистина са безплатни, но едва ли някой лекар ще тръгне по домовете - най-малкото ще извика пациента в кабинета си...

Ако това беше неграмотна баба иди дойди-младо момиче на 21г.Това вече говори,че наистина сме мърши.Второ-липсата на възмездие в последните години наложено по съответния съдебен ред-дава кураж,че всичко в тази държава остава безнаказано...

Много нагли взеха да стават тези престъпници вече.Какво ли още да очакваме?

Големи умници пък сте вие бе! Живяли ли сте в общество, където никой няма доверие за нищо на никого? Пожелавам ви да живеете и да разберете колко е важно доверието у хората. Или ако искате, живежте като скотове и не си показважте носа навън, за да не ви излъже някой. Тарикати такива. Яд ме е на вас, дето сте много умни! Айде, сполайте с интелекта си!

kvi prosti hora be,ako kajat za tvoeyo dete ne6to podobno...?

Сега е ред на тия да получат отровна инжекция

Най правилния коментар.

според вас дали ще има някакви последствия,или отново ще се изумим на съдебната ни система?

Тези момчета са пълни утрепки!

abe i taq ne e s vsi4kiq si....moje li da se navie...male male male

Това е ненормална работа вече. Що за психопат трябва да си за да направиш такова нещо. Представям си какво са изпитали това семейство. Определено трябва да се върне електрическият стол за такива!

Пз пак се прочу с идиотия...много жалко

Докато има прости хора, ще има и измамници. Безплатен обяд няма, разберете го най-накрая.

Бащата и/или мъжът на момичето трябва да ги пръснат тия двамата

Е , много съжалявам , на на тая глупост не се връзвам !!! Не мога да повярвам , че това момиче така се е съгласило , а пък и да е в играта ..... просто това са пълни глупости . Истината е някъде съвсем надалеч...........

Каквото правиш и на теб трябва да се направи.Нека сега на тези студентчета се шибнат други инжекции,които според тях са безопасни.Те знаят какви,щом са студенти по медицина.

eiii mn eban gi o4akva tia doktor4eta v kiliite. NOSETE SI VAZELIN

Лицата, за които се пише са българи. Ако бяха роми щяхте да го пишете изрично, но когато българи правят подобна гнусотия, не пишете етническия произход на тези мощенници

tesi kopeleta vednaga da sa v satvora a ne da gi puskata tova sa ubiizi a koi sa roditelite im pischete gi v vesnika

Не се притеснявайте. Всичко ще си кажат. Колкото да медицината, вече са се сбогували с нея.Наистина да искат толкова пари трябва да знаят че ги има. Какво е участието на момата? Мен защо не ме имунизират?Поне за грип. Ще платя с дъртия си

този нащенец да го пратят в старозагорския при иван зъба

Ако изглеждаш като типичния българан в ЕУ - спортна мутра с маратонки, нищо ненормално. Не разбирам защо всички се правите на шиптъри в лицето и облеклото.