€25 милиарда се въртят в законната ”индустрия с бежанците”

Хуманитарните бедствия не за всички са бедствени. Щом се отвори поредният бежански лагер компаниите се втурват...

Обратно в новината

Коментари - €25 милиарда се въртят в законната ”индустрия с бежанците” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

очевадно е, че банките безрезервно финансират тероризма и извращението наречено "религия", което произвежда единствено умствени изроди и морални чудовища!!!

Да. Панаира в Доха и Брщксел. Гнездата на мафията. Това са пари от нашите данъци. Перстъпниците политици правят далавери с тези фирми и им дават парите от нашите данъци. Е всяко разрешение за дейност си струва. То нали така, транспорта на нелегални трябва да се пари само с лицензия. Без лицензия е трафик на хора а с лицензия е хуманитарна помощ. Макар че и в двата случая си е предателство на националните интереси.

Не случайно Кристралина се натискаше за ООН

нали за това са срещу тръмп защото искат на гърба на народите уж заради климата да печелят милиарди

нали за това ги приемат те да печелят а ние да ги търпим и хрантутим а тез да лежкунят никой не мисли за идните поколения нито меркел нито мей

Колко от тях остават в джобовете на Боко & Ко?

КАПИТАЛА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Ето къде е заровено кучето. Ако част от тези пари се вложат за намаление на раждаемоста в Азия и Африка, няма да има проблем.

Какво общо има раждаемоста тя е световен проблем не африкански? Африканците имат лошата съдба да са роби оплетени в политики които ги доят, стрижат и готвят но е същото и с араби и какви ли не а хората имат страх от Торбалан който е бил в различни роли сега е терорист а утре кой знае какво. Важното е общото политическо мислене и само така ще се гарантира монопола на бизнеса подържащ политиката които са заедно в подтисничеството на народи.

Преди време срещнах статистика: при "благотворителните" организации от всеки 1 долар дарение, до бедстващите стигат едва 20-на цента. Останалото е за бюрократични разходи и чиста печалба за организаторите-безнесмени ...

Бесния капитализъм - лъжи с нещо стадото, стрижи го и граби колкото можеш.

не е капитализам, а либерализам и куманизам. в момента ес се управлева от куманяги а не от десни капиталисти. аиде спрете куманягите да премествате точката на конфликта в другата посока и да обвиневате капитализма за собствената си алчност.

Важното е да е законно! Закона над всичко, нали така?

Остана ли някой, който да вярва в хуманитарните подбуди на този процес? Няма съмнение, че пренасянето на хора към Европа е голям, доходен бизнес. Не случайно "бежанците" са снабдени с пари и съвременна техника и добре осмедомени как да избягват държавите, където е създаден законен ред за приемането и устройването им. Чудя се някой вярва ли, че трябва да ги съжалим и приемем, защото са нещастни. Вече всичко е ясно, ясна е и ролята на НПО-та и политици, които ни внушават колко сме лоши, защото разбираме каква е истината и опитваме да се противопоставим.

с тоя бизнес ооНЕ няма да умрат от глад .

Ясно едно, че всичко това с бежанците е далавера. Най-много лапа от тази далавера е соросните говеда.

Кой ли спечели конкурса за превоз за диверсанти? Тъй де останалите са трафиканти, но с разрешение може. Единствената кола, която трябва да виждат тези е на полицията като ги откарва в дрънголника.

В Сирия има 2 управления едното е на баша расад а другото е на САЩ 2 тръби за петрол едната е на Русия а другата на САЩ и всичко е подчинено на оръжия и хуманитарност по тези 2 канала а Европа няма почти нищо там. така е на всякаде кадето има войни САЩ и Русия ядът и делът баницата

Образът в огледалото не ни харесва, но как да си признаем, че това сме ние ? Всички използваме другия, като средство, за да задоволим себе си. Бизнесът с бежанците в БГ да не го правят извънземните ? Бизнес за милиони...

От нещастието на хората стават милионери.Прогонват ги от домовете,,уж,,състрадателни,,ги прибират и после ясно.Като взаймно се осъзнаят,едните недоволни,другите си отмъщават с атентати.,а третите в офшорки не знаят колко имат..Умишлена заблуда.

Най-сладки са държавните поръчки...

Тая работа е ясна за всеки - търговците са навсякъде, затова и Христос ги е изгонил от храма. И в този ред на мисли, дираджиите по-добре да бяха започнали с друга новина - днес е черешова задушница, да се помолим за всички починали наши близки, Бог да помилва и прости безсмъртните им души, АМИН!

Безсмъртни души - пак ереси!

Ако сложим знак на равенство между "безсмъртие" и "вечност", то някои души са заслужили вечен живот в рая, а други - вечни мъки в ада.

куманягите, не се ли уморихте да богохулствате? сега като диоде ислама е европа, ше режът куманизки глави наедро заради богохулство срещу бога и кур'ана. па баш куманяги вкарват ислама в европа, па баш ислама как реве глави за богохулство - а дано! тогава ше се сетите колко е добро християнството!

за друг - брадва!

Е как няма да се правят пари, като всеки може да си отвори морския еквивалент на flightradar и да види как едни конкретни кораби всеки ден тръгват от Сицилия, стигат на 5-10 морски мили от Либия и се връщат в Сицилия. Щото всички тия надуваеми и разбити дървени лодки дето ги виждате с "бежанците", се закарват именно на 10 мили от брега, съобщава се на съответните НПО-та и те идват иги откарват директно в Италия. А според закона, бедстващи в морето се закарват до най-близкото пристанище. И понеже те са край Либия .... ги карат в Италия. Всеки може да го провери това.

помош батеей. Направо мое да такоата, чака-рака, чшае шукарие ти каам. Мислат за нас хората разбиаш ли, не кату тука. Айе да беам с хкаруцата за скрап че колегите вече разграбия боклуците и замене па че има к..!

"На война, като на война". Просто бизнес! А, идеологическите бръщолевения са да радват плебса и той да цвили във възторг.

Както винаги КАПИТАЛЬТ се храни и подхранва нещастието на хората.

И да се приемт "ценностите' му да му се поклоните.Просто е -това е т.н. хуманизъм!

Ако няма необходимост, трябва да се създаде. Ако няма нещастни трябва да се създадат за да може да се хранят от тях.

Винаги, най много се е печели от хорското нещастие....

Войните на агресорите срещу Сърбия, Ирак, Сирия, Арабската пролет, Либия и пр. са причината. САЩ и запада вербуват западни араби и ги изпращат в арабските страни. Създадоха талибани, муджахидини, ИД, бандеровците, сомалийските пирати и пр. и пр.

Колко се въртят в НЕЗАКОННАТА индустрия? Там се правят парите. Питайте хората по ВЕРТИКАЛАТА на властта.

МУЦИ АГА БАНКЯНЛИЯТА И 3-ТЕ ПАТРИОТКИ И ТЕ СА ХРАНИЛКАТА ... САМО ЧЕ МЕДИИТЕ В БГ СЕ СТРАХУВАТ ДА ПИШАТ А ТВОА :))

Ами то това е ясно за всеки, който поне малко умее да мисли. Като гледам обединените колко бързо се превърнаха в опитомени...