Павлова: Оставам министър до края на годината, за ЕП ще решава партията

Нямам нито самоцел да съм министър, нито самоцел да съм евродепутат, каза министърът

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Оставам министър до края на годината, за ЕП ще решава партията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали сте там една банда мафиоти контрабандисти кво си се заобяснявала колко още ще крадеш без да вършиш нищо

Свинята се не пуска от помията

Иначе казано: - До края на тази година искам да остана министър на безпредметно министерство, а след това искам да водя листата за евродепутат!

Води ги Партио любима под твойте бойни знамена,води ги партио любима към светли бездънности!!!!

О! Браво, Лиле, ма не знаех че Курц си пада по XXXL мадами;) И кво шъ работиш с "експертизата, която си натрупала", както разбрахме от скромното ти изявление - няма да те пращат при Ердоган, там само Баце си ходи, значи Албания шъ присъединяваш;))

никой министър не заслужава прост депутат да става

хора къде отидоха обявите за работа във видинско и монтанско, тука бяха но изчезнаха

"...експертизата, която натрупах." Та какво е "експертиза" според тълковен речник - Разглеждане на въпрос, проблем от експерти, за да се даде компетентно заключение. Лекарска експертиза. Извършвам експертиза. Извършвам! Питам само, тая какво иска да каже със словоблудието си и издевателството над българския език. Нещо ми напомня за "Криворазбраната цивилизация". Тя, била "натрупала експертиза", която ще я пратят да "реализира", там където Партията! (О, минало незабравимо! Да живеят всички БКП-та, по целата планета!) я прати. На мама комсомолчето младо, тя.

Ех,и ти си един министър на един оскотял град от 6млн.наречен България. Стига се би в гърдите ,ами кради ,че скоро града ще изчезне само вие ще останете. КОМУНИСТИ вие свършване нямате.

Ами тя и без друго се насвини достатъчно. Сега е време да поотслабне, ама докато е в близост до кацата с меда ,няма как да стане. Сега ще върви на заслужена почивка

До Коледа?

Ама не казва до коя коледа :)

Колко много радост достави на народа с тази си откровеност, но си мисля, че може да останеш министър на евро...докато го има ЕС. Недей да ни лишаваш от това щастие.

Предлагам да отидеш в частният бизнес за да покажеш каква експертиза си натрупала и да допринесеш с твоите данъци за по доброто на родината

За верният партиен кадър винаги ще се намери място на държавната хранилка.Дялан камък е-където и да я сложиш,нищо няма да прави,стига да е добре платена.България затъва все повече и повече заради партийните Калинки като тази.

Министър на Европредседателството след Европредседателството. Директор на водопад на пресъхналата река.

ами не се учудвайте,нали си имаме и министър на културата,на армията,на образованието, на здравеопазването, на вътрешните работи и т.н.,които имат минимални представителни функции,щото си знаем културата,нямаме армия,здравето ни е заложено на карта със спекули с лекарства и некадърни доктори, които ходят по клиничните пътища и ни лекуват по документи, без ние да знаем и т.н.

Не мога да разбера как без работа ще си министър? Това е самоцел за вас май с премиера? Напук на данните за отхвърлянето ни от Еврозоната, и за неуспеха на Европредседателството оставала. Ами да те взема в Банкя да те гледа като си му толкова важна, а не да те слага на гърба на болните майки с болни деца да те издържат. Е тези селяни нямат капка срам.

Бял ден да не видят идиотите, които ще изпратят тази свиня да рупа... трюфели в Брюксел:)))!!!

Да, до Нова година министър на европреЦедателството, а след това министър на океаните и изучаване на трудовете на Индира Ганди и неговата жена!

Индира Ганди е жена,политическа фигура, индийка,убита в Индия,малко поне прочетете преди да пишете,за да не излизат глупости

Може би искаше да кажеш Махатма Ганди?

Ай, сиктир,бе! Кой ще й плаща?Тва да не е Сомалия?

Аз мисля, че след като ББ стана "Футболист на България" за 20XX-та година, е редно Лиляна да спечели конкурса за "Мис(ис) България".

Г-жо, много често си мените исканията! Преди няколко месеца се уговаряхте във Външно за посланник в спокойна и добре платена страна. А сега изведнъж решихте, като комсомолски деятел, да покорявате нови висини, е не без съдействието на ББ! Да ви е честито! ГОРЧИВО!!!!

ти пипи чорапчето ли си

Лили, помниш ли какво каза като те назначиха - че ще си до 30.06.2018. Сега - до края на годината. наесен ще искаш до края на века - като баба Цола Драгойчева ! Да не се е преродила в теб ?

Лиленце, цветенце наше ненагледно, красота наша! Фиданчице наша! Светъл лъч в живота на цялата нация! Надежда, Вяра и Любов наша! Ама моля ти се - не ни изоставяй! Остани си министър, а след Нова година - направо вицепремиер и наследник на Учителя и Вожда на Народа! Не се поддавай на мръсните комунистически инсинуации и провокации! И не ставай Евродепутатка! Ако ще заминаваш за Брюксел, то поне да си вице на Юнкер или Туск! То и те не са достойни за теб, но все пак - нали ние българите сме добродушни, та можем да ти позволим да погрееш и в Брюксел, Слънчице наше! Да сгрееш с мъдростта и благостта си и зажъднелите за просвета, красота и ум европейски тъпанари! Дано малко поне се очовечат покрай тебе! Хайде засега - остани си със здраве и бъди уверена, че душите и сърцата на всички българи са изцяло твои!

тази разбира ли какво говори? ,,Експертизата " кой ли номер гащи носи?Срам за България.

Пак добре, че не каза епикриза.

Партизанската внучка да не би да бърка експертиза с епикриза? Щото в едни заведения пациентите все си въобразяват разни невероятни неща за себе си. Всъщност един много кратък кадър по ТВ-то от НДК казва всичко за експеризата: внучката подскача в модното си костУмче около Меркел в опит да я забележи, но канцлерката дори не я удостои с поглед.

Бърка консерватория с консервна фабрика наследствената партизанка, сиреч калпазанка.

Това като заплаха или предупреждение да го разбираме Павлова?

боже, а аз се карам на сина си да учи за да не се излага...

За да може да си купува чантички и патъчки по 10 хиляди лева , сега ще я хрантутим с министерска заплата още 6 месеца, пък после ще я наместим някъде.

Мис пиги остава министър, България е спасена!

Не уважавам ЕС и за мен представянето ни пред либерален Брюксел няма абсолютно никаква стойност. Не уважавам ЕС по следните главни причини. 1. Липса на политическа самостоятелност и пълна зависимост от политиката на САЩ. 2. Изповядване на лумпено левичарство, известно като "либерализъм". Маргарет Тачър, десен и много твърд политик, принципна и честна до безумие предупреждаваше: "Внимавайте с левите". Тогава не разбирах за какво говори. Сега я разбрах и още как. Тя пое съсипана ВБ от леви негодници и я поправи, но следващите леви, върлуващи в цяла Европа докараха ЕС до сегашното жалко състояние. 3. ЕС левичарството докара уродливи явления, които ще му изядат главата-мултикулти, ислямско и африканско нашествие, феминизъм, ИК и престъпни отнемания на деца. Доведе до диктат на малцинства над мнозинства. Психично и сексуално болни хора натрапват лудостта си над нормалните. Квоти за жени в управлението, безогледно преследване на нормални мъже за флиртове и пр. пикантерии. 4. Левите са виртуози в харченето на чужди пари, а в краденето им са влюбени. Вижте ЕС как щедро харчи. 5. Либералите атакуват нациите, границите, вековни култури и традиции. Какъв грандоман и простак трябва да си, за да си въобразиш че света почва от теб и високомерно да рушиш нещо, създадено с талант, сърце и труд на поколения. Нацията била въображаема, границата незаконна и ксенофобска според тях. Дойче веле казва: "Българите черпят национална идентичност от въображаем и преувеличен мит за турско робство". 6. Левите лумпени управляват държави чрез НПО, инструменти на ЦРУ и Бог знае какви и чии мътни сили, стоящи зад тях. НПО нагло надзирава правителства, които ние си въобразяваме че овластяваме. 7. Левите са цензори. Налагат новоговор, политкоректности и обожават лъжите, полуистините, подбрани истини и манипулурат. Всяка съпротива срещу тях се етикетира като "език на омразата", т.е. съпротивата е забранена, бивайки омраза. 8. Левите са авторитарни и диктатори, те могат само силово да управляват, тъй като лумпената им същност няма собствена вътрешна сила. 9. Бивайки слабаци по природа, левите са досадни пропагандатори. Пропагандата е обида за гражданите. Левите не ви уважават. 10. Левите са нахални окупатори. Те са се настанили в страната ни и високомерно поучават как да мислим и какво да изповядваме. Британския посланик каза-ако имате културни симпатии към Русия, демокрацията ви има дефект. Френския посланин каза: българи, не дължите нищо на Русия. Колониално нахалство и тъпота на квадрат. Няма да го бъде ЕС като ляв проект. Ако ще оживее, ще бъде десен, консервативен, зачитащ национални култури и достойнство, отговорен към гражданина и данъкоплатец. Сегашните престъпници ще отговарят рано или късно.

Ти да не си пропуснал хапчетата. Много ти е объркана главата. Бегай в Русия белким те излекуват.

Ама ти верно много си се объркал..... Толкова "лумпенски" леви глупости написа, че и ти самия не си наясно за какво става въпрос. Аман от разбирачи. То затова сме на това дередже, заради такива като теб!

Гъци-гъци-гъци -гъци!!:))))) ....да я схрускаш пържена, Ве!;))))

Сещам се, че преди години имахме Министерство на бедствията и авариите, направиха го само за Емел Етем. Та и за Лилето така, тя не може да е прост депутат, затова и направиха министерство ... на европредседателството. Което вече свърши, но министерството ще продължи да съществува, кой знае докога и кой знае с какво ще се занимава! Да се чуди човек как се справят останалите страни-членки без такава институция! А като се замисля, сега повече от всякога имаме нужда от министерство на бедствията и авариите ...

Разяснение за всички неграмотници: Експертиза се нарича Експертното Становище на Експерти, притежаващи необходимата ЕКСПЕРТНОСТ, позволяваща им да изготвят Експертизи. Ясно? Думата е ЕКСПЕРТНОСТ. Това, което онези от герб не притежават. Те притежават Експертиза за липсваща Експертност.

Много точно и правилно е разяснението. Но за такива дето имат "експертиза" неграмотници е неясно, но звучащо добре. Лошото е , че и журналистите не се усещат и пускат в обръщение подобни неграмотни "експертизи". За такива - и 3 на релси по български език им е много (това 3 на релси си е направо 2), същото и за "визията" им. Леле какви некадърници !

Журналистите не са по-грамотни. Например ние нямаме множествено число за живот, но тъпачките от баджак-телевизиите измислиха и думата животи...

Леле мале!!!

Ти и твоята експертиза е време да излезете на свободния пазар, за да видиш как се плащат осигуровки....Боклук

....и свинетки

Когато я главиха за министър на европредседателството, ясно беше казано, че е само за времето на председателството!Защо ще е министър и по време на австрийското европредседателство?

има една-единствена амбиция- да слушка и да папка....

Arcadium

Идеален завършек ще е ако я направят евро депутат. Там е доказано че до края на мандата си един български евродепутат спокойно може да спести 5 милиона лева. За да стане на Лилито гушката по-дебела и гласчето и по-тънко.

Много ми е интересно как е натрупала експертиза. Все такива неграмотници ни управляват! Един входира, друг води дебат, тя пък трупа експертиза. Ужас!

Това достойното представяне е само в ГЕРБерските тикви.

Лиле, палавнице пухкава, я кажи с какво направи по-добър живота ми и на още няколко милиона българи? С нищо мила моя, но ние те направихме още по-богата. Сякаш ще можеш да занесеш мръсните пари там накъдето си тръгнала. Ти и твоята експертиза е време да излезете на свободния пазар за да видиш как се плащат осигуровки и заплати на некадърници. Но виждам, че ти си се приготвила лекичко евродепутат да ставаш, пак народа да ти плаща масрафите, а ти да си увеличаваш експертизата.

Бая "експертиза" натрупа Лилито...Не знаех, че на сланинката й се казва експертиза, но човек се учи докато е жив....! Колкото до самочувствието, което показахме на западняците, спор няма! Друго си е да им показваш тоалети за по 9-10 хилядарки и чанти за по 4 хиляди....! И да твърдиш пред тях, че не познаваш хора , които получавали по-малко от 3 хиляди на месец, при условие че минималната заплата се движи около 400 лв. Ако наглостта и дебелоочието се измерват и в килограми, Лилка няма стигане!

Мило Лиле, хич не те мисля, защото още дедо ти партизан от бригада "Чавдар" ти е обезпечил бъдещето, че и на децата ти. Вие сте вечни на тази Земя, но не съвсем!

Моме, европредседателството свърши. За какво да ти плащаме заплата още 6 месеца ?

[За] ...да имам добра реализация там, където мога да реализирам експертизата, която натрупах." Срам ме е, и ме е яд, че средностатистическият български гражданин има повече интелект, обща култура и образование от това парче сланина. Наистина не искам да обиждам, но няма друго определение за тази. Няма как иначе да изразя погнусата и отвращението си! 1) Казаното няма никакъв смисъл "реализация на реализирането"?! 2) Моме охранено, ти работиш за народа, защото ние ти плащаме заплатата и да седиш и да ни обясняваш как няма какво полезно да свършиш, но видиш ли с нашите пари ще работиш по своята лична реализация, е направо пошло и скандално 3) Пиги, нямаш никаква експертиза. Никога не си работила нещо смислено, защото да се гушиш с връзки в програма ФАР, не е работа,съжалявам, че те разочаровам. Реве ми се от безсилие и гняв! Това са хората, които ни "управляват"! Събирали експертизи!!! Онази с билета в първа класа до Ню Йорк, и тя събира експертизи, явно много "експертност" е събрала, щом майките излизат на площада. Лиленцето, и тя голям "експерт", затова отзивите за председателството са предимно негативни - организация, форуми, теми. Само че тя международна преса не чете и си мисли, че и ние не можем. Изроди!!!

Не експертиза, неграмотници, нарича се експертност... в която дълбоко се съмнявам...

Госпожо Павлова, не заблуждавайте хората. Въпросът за така наречените "западни балкани" е спуснат от САЩ и визира членството на Сърбия в ЕС и НАТО. Така, че нищо не правите без разпореждане от САЩ. Смешното е, че сърбите ще станат мазохисти, НАТО ги бомбардира, а впоследствие ще им гарантира сигурността. Но и това е лъжа, целта е Русия да не направи военна база в Прешево, Сърбия.

Не сме в Шенген , Не сме в Ерозоната.....? Значи сме в ЕС ама не съвсем ! Предполагам , че докато влезнем в Шенген ЕС ще заприлича на КАТУН и тогава май май няма да ни се иска да влизаме в Шен и Евроз ...

След европредседателството какво ли ще работи Лилянка?

Ще паразитира !

...ще си смени шивача и фризьора

Министър без министерство??? Ще продължи да лапа мазни суджуци. До кога бе народе? ДО КОГА???

И тая не иска да пусне кокала....я как се е охранила...

Друго си е ,дядо да е бил АБФК.