Патриарх Неофит постъпи в болница

"Негово Светейшество страда от обострящи се хронични заболявания", обясниха от Светия Синод

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жив и здрав, да излезе скоро от болницата, а ние да се помилим за него

Бързо оздравяване! Господ да пази Православието и България.

с безбожника-близач...

Българската православна църква не иска да става участник и да дава благословията си на подобен парламент. Тези хора, които следят политиката, кой кой е и процесите в държавата знаят много добре какво се случва в момента. Хората пак ще бъдат излъгани и ограбени!

ТОЧНО! БПЦ /накратко/ си гледа хаиря и ич не и пука за миряните!

Божа работа! Ама чака на лекарите !

Православната Църква не е против науката и медицината! Лекарите помагат с каквото могат, но както се видя напоследък - всичко е накрая в Божиите ръце.

Дано се оправи ама да не би падението на боко да му е повлияло че толкова пъти му целувал ръка пък накрая едно нищо.. Явно молитвите и на двамата не са стигнали до където трябва...

Ха дано. Ефин доносник на ДС по-малко.

Дядо Неофит има чисто досие! Призовавам Ви да докажете, че е доносник с цитиране на донесенията! В досието му няма нищо уличаващо.

Г-н Николов, аз ви разбирам, а сигурно и не само аз, и ви благодаря за коментарите, но разберете, влезете ли в спор с анонимни злобари в интернет, само ще се почувствате наранен или изцапан. Да се помолим за Негово Светейшество и да о скоро се оправи

Винаги звучи МАНИПУЛАТУВНО ...Амин.

Намирисва на историята с английския принц Филип, влязал за изследвания, всичко върви добре и след две, три седмици? Още повече, че англичанина не беше добре със сърцето, както и нашия патриарх. Дано нашия да не стигне до там и оздравее до колкото това е възможно.

Английския принц Филип на 99г. Като четеш коментарите имаш чувството че старостта за народа няма значение и хората са принципно безсмъртни ако не беше Ковида или някакви си други болестти. Никой ли вече не разбира че от старост се умира?

Господ здраве до му дава! Скорошно възстановяване!

Пловдивския потрива ръчички...

Бог дава знак,че е против мафотската Коалиция на Станислав Трифонов!!!! В деня на изборите Трифонов се разболя, по Божията воля. Сега патриарха болен и не присъства на мафиотската сбирка в опозореното народно събрание -знак Божи!

Манипулации за герберско простолюдие, а такова не остана. За това Борисов реши да купи попищата, ха дано те да излъжат някоя заблудена овца.

Бързо оздравяване на Патриарх Неофит.Амин!

Индулгенциите от Бойко, пред Господ не вървят!!!!

Славчо ли говориш или за Деса ?

С чужди пари, святост не се купува!

Желаем Ви бързо оздравяване, ваше светейшество!

задължителен PCR тест за COVID-19, който подчертаваме, че е отрицателен! Страх, страх, страх!!!! А ще има ли съд за тези, които го насаждат от повече от година?

Подчертават хората, защото троловете чакат да пуснат слух, че умира от ковид-19.

"както всеки човек на неговата възраст, страдащ от хронични заболявания" С една дума "Ковид". "на всеки пациент, както и на Негово Светейшество, също бе извършен задължителен PCR тест" Точно църквата трябваше да настоява да няма задължителен тест.

Защо "точно църквата трябваше да настоява да няма задължителен тест"? Да не е някак църковен канон?

А къде в Библията пише че е забранено да помогнеш на ближният ти в нужда, щом той няма полижителен тест, ваксина или знака на анти-христа на дясната ръка или на челото?