17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мен вече не ме интересува нито Вартоломей, нито Гундяев. За мен вече единствено Патриарх Неофит Български е Пръв сред Равни. Бог да пази България!

Нека си спомним как на този ден - 7/1/1945 сърбокомунистите на Тито избиха елита на България в Скопско - Охридски - Тетово. Поклон пред тези 130,000 нали съграждани! Българийо, не мълчи - знаеш кои са убийците - Тито, Сталин, Димитров!!!!

с колове и брадви 20 цитани нападнаха военни. ха ха ха - това е ви чака еврогейове

Руските църкви са бели и светли.

Светят на полоний или миришат на новичок?!

чета коментари и не вярвам до каква низост могат да стигнат хората. Виждам такава ненавист към православието , към думите за любов и помощ. Разбираемо - след като вече дума любов в понимание на извратени типове е само за еднополовите двойки - вероятно точно такива педерасти се изказали в този форум. Всеки педераст се дразни от дума семейство, благотворителност, любов. За тах само животински нагон и демонстриране на извратени сексуални практики. Честито Рождество Христово на всички християне. Много здраве, щастието в семейство, здрави и весели деца.

Избави себя от лицемерия и лукавства в обращении с нами .

На нормалните хора им е писнало да слушат демагогия 70 години и затова не ги интересува тоя агент на КГБ какво казва, за да разпространява цезаропапизма на Путин.

Ти си знаеш - чамадан, вакзал ... Върви се нареди на опашката да целуваш ръка на подполковника от КГБ!

23-та глава от Евангелието на Матея: ...затова всичко, що ви кажат да пазите, пазете и вършете; а според делата им не постъпвайте, защото те говорят, а не вършат

Повечето коментари ги пишат тролове, някои от които са руснаци. А пък поповете, както Вашите, така и нашите, са КГБ/ДС служители, та за какви по-големи низости говорите от пълната съсипия на църкви, попове и вяра от уж атеизма, дето тръгна от сесесерето? А иначе благодарим за пожеланията и на Вас да се връщат стократно здраве, щастие и любов!

Стига сте ни занимавали с принца на мрака!

Schilo

Значи, вкрючи къв принцовете и другите православни държави, които днес отбелязват Рожденство

Ти си руски трол или сърбокомунист! Гений в ада - гад! Д живее България!!!

Господа от ДИР.БГ, защо ни занимавате с измислените празници на разколници, както и с техните желания? Тази уж-православна църква сама се постави в разкол, че дори подбужда към това и нашите клирици с раса и десарски пагони! И за да знаете: В Евангелията много точно е казано, кога точно е роден нашият Спасител Иисус Христос - в деня на зимното слънцестоене! Най-ясно е казано в Евангелието на св. Йоан, чрез думите на св. Пророк Илия! Четете Евангелията и нека Бог ви благослови!

Смешник!

Комунист...

или кибика както се наричаш! Ставате смешни, какъв ти разкол, какви пет лева бе душа! Точно сега е Коледа, а не както нашта БПЦ го празнува уж православна, а по католическия календар! Путин показа че е сериозен политик, а не мекотело като предишния Елцин, а нашите политици немогат да му стъпят и на малкия пръст! Хай измислете нещо по интелигетно или това го пишете за децата и подрастващите?

Путин няма нищо общо с нашата Православната религия!

Хм, объркано атеистче!

Ами то само като видил кой е собственик на ДИРа и всичко ще ти стане ясно метаморфози Комунисти социалисти русофили путинофили да здравствует патриарх Кирил

Българската коледа мина и я забравихме. Какво празнуват ватниците не ни вълнува.

те празнуват и Банго Васил..ха.ха

по папския календар

Атеистче, виж кога празнува ГПЦ и ще разбереш колко си сгрешен!

Schilo

Какво ме интересуват гърците? Колкото по-далеч от тях, толкова по-добре.

Schilo

Каквото празнуват македонци, сърби, украинци, грузинци, беларуси, арменци

Арменците кога и какво?