Коментари - Автобус с пътници се движи повече от час със спукана гума | dnes.dir.bg
назад

Автобус с пътници се движи повече от час със спукана гума

Автобус на велинградската фирма "Беев", пътуващ по маршрута София-Велинград, повече от час се е движил със спукана гума, съобщиха пътници, цитирани от БНР. Рейсът е спрян от полицията в началото на Велинград.

Обратно в новината

Коментари - Автобус с пътници се движи повече от час със спукана гума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е когато автобусите на тази фирма са по стари от библията. Беев беше превозвач на Пазарджик. Ужаст беше да се ползват услугите му. Слава на кмета вече нее.

Оооо, мараба! Много точно си избрал псевдонима, под който пишеш! Ама много! Заради такива гадове България е на това дередже!

Вероятно е задна гума,и няма никаква опасност ако се е движил с 50-60 км/час. Ако е предна,и да иска не може да вдигне над 30км/час защото автобусът става неуправляем! И в крайна сметка,тая държава цели десетилетия кара не на спукани гуми а направо на джанти па ние за един автобус........

...ало събуди се....живееш в България

Пътувал съм до Италия с автобус които спука задна вътрешна гума . Инцидента се случи точно в едно дефиле където пътя беше осеян с завой и почти нямаше отбивки . Шофьора на автобуса каза че ако на това място тръгне да прави гуми и го засечат карабинери ще го спукат от глоби затова продължи около двадесет километра до паркинг на една бензиностанция където за около час и половина смени спуканата гума . Никои не се притесни или слезе в движение или пък алармира гражданска защита .

То зависи дали е била предна или задна гума, но не мисля че е имало сериозна опасност за пътниците. Ако е бил опитен шофьор и се е движел с 20-30 км/ч - какво чак толкова. В резултат обаче напълно е съсипал външната гума навярно. А пътниците са се паникьосали, защото автобусът е бил наклонен към спуканата гума и се е чувал шума от джантата.

Пука му Фидел ага, нали вози гяури, а не правоверни? Откак БКП и ДПС са на власт, само азиатците прокопсаха у нас...

ДПС e на власт....така че Беев може да вози и по джанти...."доброто старо" време се завърна ........аз отлитам ....на площада се сбираме само шепа хора при тая АНАРХИЯ-значи си го заслужаваме...стадо-рая не народ ....500г. ....НАРОДЕ ?????

Лек полет и мини на гости.

Фактът,че шофьорът тръгва на път и вози хора без резервна гума,означава че на ръководителите на транспортната фирма на Беев не им пука за последствията,защото знаят че ще се измъкнат

Е, щом автобуса е на Фидел Беев, може и без гуми да се движи! Влезте му в положението на човека бе - 4 години седя на празна ясла, от де да има пари за гуми!

линч за тоя цървул

Бе аз не се числя към така наречените "разбирачи", кой крив кой прав не знам, ама ей затова ги харесвам американците и демокрацията в САЩ! Защото те си имат организирани въоръжени народни милиции - и в такива случаи биха спряли автобуса за пет минути, ако бяхме като в САЩ и ако "полицията е с вързани ръце"!!!

Спират автобуса и избесват негрите.

Много филми си гледал и то все американски. Всъщност дори и 50 процента от написаното от теб не е вярно.

Мислиш ли, ако ти кажа че за изпуснат фотоапарат в езерце на увеселителен парк, при положение, че човек може да влезе да си го вземе, но не го прави, все пак има глоба 500 гущерчета, та викат водолаз да извади апарата! Направи си ти сметка!

БДЖ е виновно!

А ако е задна на авторус с по две гуми от едната страна здравата гума държи. При по-бавно движение няма страшно от обръщане при гръмване и на втората. Много разбирачи в този форум. Пътувал съм от Белград до Ниш със спукана задна гума и нямаше проблем. Важното е да се управлява бавно.

Не става въпрос дали може да се кара или не с тази спукана гума. Със сигурност няма да карат бързо. Става въпрос обаче, че щом са разбрали на кой е рейса, куките се правят на ударени и не искат да го спрат.

Тоя Беев да му се изак*м в устата! Крадец и комунист в червата! Плаща на високо ниво и продължава да бъде монопол на доста ниши в региона.

Така ще е докато ДПС е на власт.

Как ще спирате автобус на Беев бе ??? Та той е от ДПС наш човек, коли и беси из Велинград, няма да го спирате. Българите сме най-пропадналото робско племе и скоро пак ще сложим фесовете. Преди това ще ни сложат друго обаче.

аз съм вече на етап 2 - чакам обещаният ми фес или забрадка

Оооу, сакън! Това е местния бей Беев! Смеят ли да го пипнат наш'те заптиета!!!

lu4ka

във Велинград има интереси един човек, за когото никой тук не споменава - ВБ. Сигурно е, че Беев му е маша.

Сега от МВР Смолян чакат да навърти повече километри, за да да го резнат с по-дебел рушвет. Утре пак на пътя.

Велинград е Пазарджишка област!

Е как може автобус да няма резервна гума?Отделно почти всяка бензиностанция си има център за смяна на гуми.Като няма резервна да спре на първото достъпно място и да я смени.Ако е една нормална държава на тази фирма веднага трябва да и отнемат лиценза.Нека вече се прави разлика между пътници и чували с картофи.

Ми то в този район първото достъпно място е след 1 час. А смяната на автобусна гума е цяло премеждие. Гумата е поне 70 кг, ако е задна вътрешна означава че, на практика трябва да махаш две, гайките ще ги развиваш половин ден. Повярвай ми, ако трябва сам да го прави няма да искаш повече този шофьор да те вози ще е капнал от умора.

Дали със спукана гума или с шофьори които пушат и карат и тровят пътниците каква е разликата. София бус и Юнион Ивкони персонала пуши нон стоп. Реакция от контролните органи нулева.

И в автобусите на Етап и Груп е така. Пуши си шофьора, говори си по телефона и върти волана сам 8 часа (по дългите дестинации)

Не дестинация, а НАПРАВЛЕНИЕ, МАРШРУТ, чуждопоклонен ибрикчия такъв!!!

Предполага се, че става въпрос за задна гума където са по две от ляво и от дясно и не е фатално като е спукана по една от ляво или дясно. Много шофьори на камиони и автобуси карат така.

ако се спука и другата гума исе катуре тогава какво прави ?

Мда,това е чудовище което тежи почти 20 тона.Отделно ако е пълен автобуса сложи още 4 тона пътници (50 места със средно тегло по 80кг.)и една гума на завой мисли какво натоварване поема и как всеки момент може да се пръсне от натиска.

и келепирът движат всички автобуси из родината.

Ако някой се потруди да разбере кой е този Беев, ще разбере, че е бившия Велинградски кмет и народен представител Фидел Беев. От години автобусите му са в окаяно състояние и само Господ пази пътниците. Да се зададат въпроси към ДАИ Пазарджик как тези машини получават документи за изправност. Повярвайте ще се получат интересни отговори

От статията ми станаха ясни две неща: 1-во Полицията в типичен техен стил са казали "Оправяте се сами. За работа не ни търсете.." 2-ро. МВР-то ще разследва случаят, ама друг път. т.е. автобуса ще стигне до крайната дестинация и след това МВР ще спрат опасният автобус. Смях е "наща" полиция...

добре бе, а вина в шофьора не намери ли?? кривата ракета..

Какъв шофьор, какви 5 лева, имаме налице БЕЕВ и някой от страхопочитающите го. Тук не можем да говорим за вина, съвест и т.н. защото става въпрос за БЕЕВ. На който му пречат гореизброените - не се хваща дори и на работа при ФИДЕЛ БЕЕВ. Ако един престъпник тръгне да върши нещо - него ли ще обвиниш или полицията, която е информирана, ама "нещо не могла" да реагира??