Полицаи отново могат да спират коли за проверка

От МВР съобщават, че пътните полицаи отново могат да спират и санкционират нарушители при установено от тях явно нарушение на Закона за движение по пътищата.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи отново могат да спират коли за проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега са доволни и вече ще спрат да протестират даже .

Дайте да пратим по 5 лв. в редакцията на ДИР. При толкова читатели ще съберем пари да им оборудват на фатмаците колите и моторите с камери.

РАЗРЕШИХТЕ ЛИ ИМ ТАВАРИШ БАРИСОВ???

Всеки е против корупцията, но ако може да даде 20 лева и да не му се размине на него, тогава няма проблем. Всеки осъжда тия дето взимат подкупи, но ако на него му дадат няма да връща хората сега... От такъв народ - такива полицаи и такива политици. Защо някой очаква повече, не мога да разбера. Нито полицаите, нито политиците, нито чиновниците, нито бизнесмените са ни внесени отвън. Те са си едни от нас. Ние си ги търпим, ние си ги отглеждаме, ние си пием с тях.

а не може ли просто да се спазват правилата и законите

Пестете за бакшишите!

и кво праим са ?

Така де, нали трябва да довърша вилата.

Полицаите можело да нямат камери, а аз ако ги снимам с моята камера какво ще се получи ?

сега няма ли да излязат на протест че им увеличават работата ?

Точно обратното, то това беше основното им искане на протеста.

ХАха имам един приятел катаджия ,работи в хаджи димитър. На ден се прибира с 300 лева подкупи, много е доволен от факта че му се позволява да рекетира шофйорите

гуци , пише се шофьор , да знаеш !

Извинявам се , още съм пиян, снощи приятеля от КАТ черпи в Биад и се размазахме 10 човека, 1500 лева сметка хаха

ШофЙорите викаш, а! В Хаджи Димитър няма ли училища или само полицаи ражда квартала?

Разбира се, че трябва да могат да спират всеки и по всяко време при целия ширещ се бандитизъм.

Vie da ne ste kat ce mi spirate komentara

ivo10

Пак ще е супер да си катаджия.

Вижте какво, просто спазвайте закона. Бъдете изрядни и нека видим за какво ще се хванат. Карам от 15 г. и нямам нито един фиш или акт. Не се хваля, просто така съм възпитан. Като ми се кара бързо има картинг писти , като направят и платени писти за коли и там ще карам. Това е положението, който не му харесва да плаща глоби/ рушвети.

аз па от 30 години пия сода за киселини - действа безотказно ама що имам киселини 30 г? абе ти за 15 години колко километра навъртя наботе ?

Скоро ще станат 1000

Много знаеш къде и колко съм ходил и по каква работа. Аман от професори, дето не са виждали табелата на изхода от населеното им място. Ти ако си тираджия и правиш по 1000км на седмица си е твой проблем. Злоба и злъч в една малка държавица!

Около 8-9 хил. км на година в Бг и през година ходим до Германия или Австрия с кола. Ако за вас са малко , за мен не са.

абе ти ме уби бе , ами само до германия са 5/6000км отиване и връщане , останалото време правиш по 600/700км на месец , ясно ми е защо не си виждал катаджия в засада

Не, не са малко. Това просто е нищо! 8-9 хиляди километра годишно е смешен пробег бе пич.

аз като пътувам всеки ден до работа и обратно, по който и път да мина вече им знам стоянките. Ако не са на едното място, трябва да са на другото или на третото и, като понаближа , внимавам. не казвам, че съм най-примерен шофьор

Какви ли не глупости измислиха последните години. Ако нарушението не се преследва от наказателния да се налага глоба с фиш и да се плаща на място. Така събираемоста е в пъти по-голяма.

Чудесна идея, старши!

Поредно доказателство,че живеем в мутромилиционерска държава.

И кво прайм ся? Законо иска да ти пишем фиш! Ама камерата не работи... капищи?

Бойко Борисов си се върти като пумпал, това е нормално за него. За няколко месеца от втория си мандат емитира 8 милиарда дългове, докато виеше, че Орешарски емитирал два през годината и нещо мандат. През второто полугодие Бойко ще емитира още толков, като непрекъснато реве, че "няма пари, няма и да има". Същевременно ще чудят как да прецакат работещите в реалния сектор, за да останат повече кинти за униформените, дето ще ги пенсионират на средна възраст. Не е луд тоя, който яде баницата, а онзи ,дето му я дава.

Абе вашите като емитираха 15 милиарда, докато видния ви финансов министър (после и премиер) разправяше, че криза няма що не рева ?

Никое правителство в историята на България, дори ако я върнем 1300 години назад, не е емитирало 15 милиарда дълг. Ако Вие знаете такъв случай, то е редно да го посочите: име на премиер, години на мандата, години на емисиите? Всъщност, никое правителство не е емитирало и 8 милиарда в рамките на година, дори онова на Овчаров и Политбюро, с парична комисия ръководена лично от Тодор Живков. Това се случва за сефте във втория мандат на Бойко Борисов! Бойко погребва България с най-бързите темпове досега.

Много добро решение , трябва да има правила , защото от както спряха проверките поне в града дето живея се кара все едно сме на състезание , това колани , алкохол -всеки се чувства освободен да не спазва каквото и да е , за тези който само недоволстват от решението - ми спазвайте правилата за движение и не давайте рушвети , били взимали пари полицаите -ми акт ли да ви напишат за 200 лв така или иначе след като си позволяваш да тарикатееш дали на проверяващия или акта -все си съгласен да имаш изваждане

Случайно да си от семейство на катаджия?

да имаш случаино 20 лв сега почвам.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Още едно доказателство, че Румяна Бъчварова не става за министър на вътрешните работи. За разлика от предишния, който въведе забраната да те спират без видео и аудио запис, но беше отстранен. Защо в България седтните хора се изместват от некачествените?

Никъде в ЕС няма "ШИРОКООБХВАТЕН КОНТРОЛ". Това го измислиха с цел да ни отдалечат от Европа. Там полицая има право да спира всеки един, а в някой страни глобата се взема и на ръка. Това е един успех в нашето законодателство. Трябва да сме с другите страни, а не както в Анадола.

Горкият Анадол, дето полицаите биват документирани! Как живеят без да взимат рушвети - ум да ти зайде! И хубавата Европа, дето катаджия да си - за една година дворец си вдигаш!...

Кои са повече-дисциплинираните шофьори или некорумпираните полицаи?

Бойко Борисов нареди проверките да стават само пред камери,къде е сега да каже защо пак се връщаме назад,тоя 4овек може ли да вземе поне едно решение което да работи.

защо трябва милитя да проверява колата,налие минала годишен технически преглед?

Какво се оплаквате бе а??:):))))) Ето,КАТ ще работи в интерес на обществото и ще извършва "проверки" и то-безплатни!!:):))) Пътуваш ти,и и зведнъж зад храста се хвърля с движение наподобяващо едновременно пирует и плонж,балерина облечена в синъо и с огромна близалка в ръцете!!Преди да я сгазиш,успяваш да спреш...Балерината,приближава към теб с лукава усмивка и казва:-"добър ден гражданино,сержант "еди кой си" извършваме рутинна праверка на автомобилите!!Откъде да почнем??От маслото,гумите,антифриза или нивото на горивото??":):)))) И,няма да снимат,`щото може да сте с любовницата-да не разбере оная вещица в къщи,не че нещо друго,разбираш ли....:):))) Айде неблагодарни "бугаристанци",само се оплаквате тука....:):)))))

Отново рестарт на рушветите.... Който има пари за рушвети, проблеми няма. Останалите на кучетата.....!!!!!

Че кога са спирали ,за да започват пак?!?

Кой казва, че МВР не било съгласно с исканията на синдикатите на полицаите. Това си е чисто социално мероприятие. Ето сега ще се увеличат доходите на полицаите и няма да има напрежение. На печелившите - ЧЕСТИТО!

Има файда-договорка от стачката

Да обединим новините - всички пътни полицаи да ги качат на Бузлуджа при Бин Ладен да санкционират там наличните индивиди, а като се карат по двойки, да печелим и ние. Жега е, пейте, робини...

И какво излиза че не може без хранилки да се живее.. Браво, на МВР! Отново ще има "И сега кво правим?", и разни измислени нарушения, за които ще се искат рушвети, като "Г-не карали сте с 5 км/ч, при ограничение 4 км/ч.."

АБЕ КОЙ БЕШЕ ТОЯ ДЕТО СЕ ПЕНЯВЕШЕ, ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИЛА И НОРМИ СА СВЕЩЕННИ ЗА НЕГО? :) Я ГЕРБЕРАСТИТЕ, ПОМОГНЕТЕ ДЕ!

Айде пак отваряме хранилките! И сега както огладняха полицаите (два месеца не заработваха) дупе да ние яко! Но явно не са само редовите полицаите ами и нагоре, нагоре...

Онзи ден в Люлин кола с надпис полиция без включени лампи и сирени (не знам дали е била на кат) за 3 минути направи 4 нагли нарушения: навлизане в насрещното, продължаване направо от лентата за ляв завой и 2 пъти преминаване на червено. Точно тогава съжалих че нямам регистратор ...

Джигити, вие сте едни наркомани, които страдате от пристрастяване към високите скорости. Това е паталогично пристрастяване, което е следствие от вашето ниско самочувствие и от липсата на морални и етични ценности. Вие мислите само за себе си и как ще задоволите нагона си. Вие сте потенциални убийци на невинни хора и деца! ДЖИГИТИ, СПРЕТЕ ДА КАРАТЕ КАТО ЛУДИ!!!

Като не им вдигат заплатите, пускат хранилките

Снимайте ги бе хора. Всеки мобилен телефон има камера, научете се как се борави с нея и качвайте клипчетата да им лъснат простотиите.

И какво от това? Нещо да се е случило освен да се упражняваме в снимане

И к'во праим сига, начи??