17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво е "Роудпол".Този с много интилигентната физиономия ли го измисли?

Какви акции, какви 5 лева?!?!? Не ви ли е ясно, че без патрулиране няма как да има контрол над автомобилния трафик. Уж бяха гласувани сума пари за цивилни автомобили? Най-лено е кибичене на едно място и каквото клъвне. Освен това така се отсяват по лесно нашите момчета от останалите...

Автомобилите не трябва да са цивилни. Трябва да се увеличи щата и да има повече патрулки и/или да се опуснат повече пари за бензин; могат тези, които са налични да патрулират ефективно. Пък ти ако пренасяш марихуана от Tурция за Холандия през Германия с тир - пробвай да летиш.

Крайно време беше да се въведе контрол на автобуси, микробуси и товарни автомобили.

Търсете още - медикаменти за психично болни хора. Главно гледайте тирове с турска регистрация транситно преминаващи през България. Особено внимание обръщайте на турски тираджии с немки двойни паспорти. Такива медикаменти на Запад се изписват изклучително трудно. Тук дори за спирт искат рецепта. В аптеките са скъпи, а на черния пазар както предполагате вървят осте по-скъпо. Tова са малки опаковки знаете и могат всякак да се скрият. Би трябвало да са руски или китайски.

Защо в бг всичко е на операции, като свърши операцията какво.??? Всичко по старо му.

Пак пишем по новините, че ще правим акции , за да могат нашите хора да се подготвят предварително....

Много акции, много нещо и все повече катастрофи и война по пътищата...

Полицаите в белите държави защо не се занимават с акции, а си работят целогодишно ? Корупция ?

Полицаите в белите държави не работят целогодишно, а си имат работно време. И отпуски. Понякога ги викат на акция по план или извънредно. Ако е извънредно, това се заплаща.

Признавам си, не можах да разшифровам името на акцията. Какво е "Роудпол"? Свършиха ли българските думи? Толкова ли е беден нашия език?

Точно така. Най смислената акция!!!! МВР слага триноги по 3 лентовите столични булеварди с цел да дисциплинира шофьорите. Това ще доведе до намаляване на катвстрофите с пияни цигани без книжки в селата!!!!! Тъпи фатмаци!!!!!

Катастрофите с пияни цигани са много по-малко от катастрофите със самонадеяни дрифтъри и състезатели. О, и циганин моторит не съм виждал досега, все са си наши българи. Че и най-шокиращите катастрофи пак ги правят българи - като онова момиче, което разцепи бмв-то си на две, или убиеца на Милен Цветков, или полицаят, който блъсна бебето, или онзи от черния великден, или синът на данъчния, който „не разбрал“, че сгазил някого... И така нататък. Хайде стига се оправдава с други.