Пътен хулиган се нахвърли върху водач на автобус

Як шофьор на лека кола се нахвърлил със заплахи за побой и убийство върху водач на автобус край Бургас вчера около обяд, съобщи Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Пътен хулиган се нахвърли върху водач на автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A 10-т са малко,я вземи извикай на края на Бургас 100 или 1000.

Като напишеш името на това леке, неинтелигентно, страдащо от кретенизъм най-тежка фаза, в Gооgle - Ангел Радичев, излиза че е бил и участник в някакъв бой в "Галерия Бургас" през 2012 година заедно с синчето на някой си Томи Черния! Значи конфликтна личност ше ми доде тази бабаитка. Такива хора са доказали отдавна, че за тях превъзпитание няма, няма ценностна система или тя е толкова изкривена, че са опасни за обществото. И в затвора не се поправят. С други думи казано - боклукът си остава боклук за цял живот, а ти го съди, вкарай го в кауша да го храним пак ние, после го пусни на свобода за да може отново да безчинства и така докато не пукне маймуната! Не ми се вижда справедливо!

може да бъде принуден да спазва законите, но трябва наказанията да са по-строги , а при повторно нарушение - драстична санкция - например отнемане на правото за управление на моторно превозно средство ДО КРАЯ НА ЖИВОТА НА ХУЛИГАНСТВУВАЩИЯ. Що за санкция е това след поредни три отнемания на шофьорски права отново да го съдят за 2 години?!

Така ще е след като държавата е излязла в безсрочен отпуск. Саморазправите ще продължават на територията наречена България

Това съм го гледал преди 10 години на Орлов мост. Едно БМВ се мушна на трамвайните линии и мотрисата го отнесе. Бабанката изкочи да се кара ама от трамвая излезе запотен и ядосан ватмана с щангата дето местят стрелките. 2 м, Ф30 - желязо. Не можаха да го стигнат барабата. Явно само от това разбират говедата.

Та по повод профилът на агресивния шофьор "Мъжът е с над 50 нарушения на пътя, десет от които са за превишена скорост, научи NOVA. Три пъти му е отнемана книжката."

Явно не е достатъчно за подобни рцецидивисти само решетки, затвор или лудница

и мен едно съседско момче ме наби и заплаши с убийсво на 20 май м.г., но разследването го прикри както и кражбите, доносите клеветите и инсинуациите на семейството му срещу мен, страдам много и се моля, друг изход не съществува, правда няма

..ДА МУ ИЗВИЕШ ВРАТА на тоя келеш, така, че да му гледа единствено ГЪ*А ! Прокуратурата да не си седне на ушите и да се направи с/у "добро възнаграждение" от страна на този автомобилен рали-изпълнител на УТЕПАНА??? Много добре чуха всички, тоя келеш с леката кола КАРАЛ С 240 км/час ???? Боже, та той е ЖИВ УБИЕЦ и НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ, дори и за назидание ДА МУ ОТРЕЖАТ я УШИ, Я РЪЦЕ, та да не може да подкара следващия път и КАРУЦА С МАГАРЕ!!!

да,ама не.... Такива като него са едни полезни стожери на обществото!Закъде сме без такива като него!Да ти е драго един кършум да му пуснеш в главата и България моментално става едно по-добро за живеене място!

Xеи алоооо, водача на колата, ако беше в USA бедна ти е фантазuята какво ще ти се слyчи ! Aма там хич не си поплUват, когато имат работа с нагло изчадие като теб ! Prosto imat zakoni, koito rabotiat iako !!!

Всичките батки да ми направят по един минет

Нямаше ли 6-има мъже в тоя автобус да слязат, да обърнат колата и да продължат?

Дир, няма ли да дадете име? Кой е този прословут юначага? Нека да стане известен на обществото, какво от това, че тейко му е бабаит. После защо българите не сме ходили да почиваме на нашето Черноморие. Ами статията от днес показва още веднъж защо - мутри в най-чистият им образ, изграден през годините, започват да те бият и дерат още на магистралата. Този същият после ще е разпоредил и определил цената на паркинга, чадъра и шезлонга, баничката в баничарницата, от която ще те скъсат киселини, разредената ракия и шопска салата с домати, които и за консерви не стават. И примерите могат да продължат безконечно...

Имена дават само на жертвите... Виновниците - най-много инициали.

Казва се ангел радичев (нарочно с малки букви го пиша). Три пъти му е отнемана книжката, с над 50 нарушения на пътя.

А ако беше станало в щатите щяха да са се изпотрепали с пищови и ножове. Всеки ден там убиват по 80-90 човека с хладно или огнестрелно оръжие

А мъже имаше ли в автобуса? Или бяха само путьовци ?

държавата на мутрите с мутра премиер - уникална бананова държавица, но без банани!

Тоз ако го вкарат в кауша ще има страхотен възпитателен ефект за другите примати от пещерата му(фитнеса). Ще имат 1 на ум. Ако пък и там го онодят и вземе че забременее , тогава ще се спре с глупостите понеже ще има вече дете.

Хахахахахаахахахах, ще има дете, ахахахааххаа

Тоя палячо като е толкова смел да си го беше набил сам, какво заплашва само...циркаджия.

Ще се изкефя,ако чуя за такъв случай: Мутри спират на пътя някой,който не им е направил път;вадят бухалките и почват да го налагат. Да де,ама в един момент виждат срещу себе си дулото на пистолет и преди да успеят да кихнат получават няколко дупчици по тениските.Изглежда това е начина тия дебеловрати боклуци да бъдат вразумени.Сега се чувстват безнаказани и правят каквото си поискат.

В Русия има тонове клипчета с подобен сценарии...

Там много-много не се обясняват..Направо се захващат!

Това не е новина... много хора не са добре с нервите за жалост.

Ако този беше засечен от кола на НСО или на полицията дали би реагирал по същия начин?

Запомнете го от Тони Монтана! Големият мускул не става за нищо.Той е напомпен от стероиди и разни лайна.Той няма продължителност на съкръщенията и примесено с ярост и злоба се разлага бързо.Този мускул стои внушително на кокъла и тялото на човек но поврвайте ми и го запомнете ,малкия мускул но работлив и издръжлив е с предимство.Аз съм търкалял такива мутри зашото съм здрав и работя дълго и продължително и мускулите са ми издръжливи.Такива мутри с големи мускули са ми просто смешници.

Само да уточня, че този чобанин бил от Карнобат, както и отрепките покрай Очи-Мочи и подобни боклуци, са от селата из провинцията....Какво да се прави?! Бургас е притегателен за такава паплач, както и Варна, София...Няма да ходят във Видин я

На "фара" брат му ли е??????????????

Мен една такава батка с БМВ ме засичаше по същия начин на Тракия докато не ме спря посредата на магистралата.Добре че бяхме близо куките...Психопати!

Тая мутра дето ще вика още десет като него е подивяла от стероиди и хормон на растежа.

Имах почти същия случай преди два дена. Само, че в София в автобус 45 по ул."Вардар". Един такъв "юнак", но с бричка. Разкрещя се на шофьора, че го е засякъл, като тръгвал от спирката. И почна да криволичи пред автобуса и да спира внезапно. В един момент мина в дясно и шофьорът се изравни с него. Отвори врата и го попита защо се ерчи така? Оня пак се развика. Тогава шофьорът се ядоса и му каза: "Ей, келеш . Не ме карай да те смачкам, че ще ти изкарам карантиите". И оня изчезна. Пък и в автобуса бяхме доста мъже. Дошло е време да ги слагаме на мястото им тези пръчки! И не ме обвинявайте в агресивност, защото ми писна от наглеци и мангали.

Кво време е дошло , не видя ли че цял автобус се гушкат като момиченца , снимащия чак скри телефона. Страхлив е българина , затуй ни мачкат бабаити

Този тъпак и наглец от лекия автомобил да бъде съден за застращаване живота на петдесет човека!

корекция: застраШаване

беемветата явно се продават с бонус потник и ваучер за татус :D сите шибаняци са еднакви.

Не знам от Нефтохима ли е, някакво течение ли има там, но в Бургас само батки и бабаити живеят.И всеки втори е ''йемйемйеец''.

А този дЛишльо и "Р" - "Л" не може да казва, хахахахаа йемйемйеец хахахааха, развесели ме човек! "Ще те пЛичакам в БуЛгас с още тЛийсет човека да тА бийм! Хахахахахах, нещастие такова, неземно!

Сид от Ледена епоха е по ЛеспектиЛащ, аахахахахахахахаахаххах

Държава на мутрите! Като се почне от най-горе...

Призовавам към закон за свободно носене на оръжие!!! Със сигурност мутрите-биячи няма да са толкова смели!

Стероидите отключват агресията и в комбинация с дива селяния и малко пари направо става взривоопасна смес.

Много хубаво! Поредният случай, доказващ, че в България трябва да може свободно да се притежава и носи оръжие от всеки неосъждан гражданин! Тогава такива батки, мутри и всякаква сган ще внимават с изливането на простотията си, защото не се знае дали дребния старец пред тях няма да извади по-голям калибър и по-бърз спусък! Всички ще са благи и културни!

от селяндур отскоро навън за селяндур дето лапа мухите и яде колчетата с домати, докато оня си плямпа каквото си иска Излязъл някой вчера от БГ и ръси мозък на простите останали тук, а такива като теб зяпат в несвяст и попиват глупости. Точно такива като този са най-смешни, няколко месеца, година две в Германия и където и да е и ти дават наклон в живота и съвети как било в чужбината за такива като теб. Хора установени отдавна пак казвам ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА отдавна там да си чул да ти дават акъл, само и само да разбереш ти простия, че са над теб. Вдяваш ли сега, тъпако?

май а ?

Друго си е да слязат един автобус хора и да го попилеят, а после и колата му да обърнат в канавката - ясно е, че държава няма и сме на саморазправи минали. Време е обче да ступат простите мутри и някой, я висш полицай, я магистрат, а и от тия по-неизвестите депутати, че иначе няма нищо да се случи и промени.

Шилo

Аман от дрогирани, напомпани с химикали, празноглави идиоти! Заради такива си нося желязото дори и в тази жега.

Честно да си кажа липсва ми времето на Бай Тодор. Нямаше да четем тази новина, нито да пишем коментари и да се ядосваме под нея. Всичко щеше да е по направление. Коя батка в затвора, коя в Белене...Пък и доматите бяха домати, прасковите, праскови...

Такива батки се трудеха неуморно на браздата , не в беемве , а в трактор!

Честно каза си тъпанар. Номенклатурата щеше да върши същите простоти. Щеше да четеш, че враг на народа е карал автобус, но верен партиен кадър е арестувал врага. И нямаше да смееш да коментираш.

Ти си хейтър. Освен да си платен нява друга причина да спамиш тука

Ти сигурно си младо тъпанарче, което даже не знае значението на думата номенклатура, а само е слушал от тати и мама /вероятно новобогаташи/, колко лошо е било едно време.

Е сега ченгесарите срещу съответната тлъста пачка вместо обвинение в тероризъм /умишлено шофиране с цел причиняване на смърт на повече от едно лице/ и заплаха за убийство ще положат всички усилия да хапнат по няколко дюнера и да го глобят 200лв. за хулиганства.

от селяндур отскоро навън за селяндур дето лапа мухите и яде колчетата с домати, докато оня си плямпа каквото си иска Излязъл някой вчера от БГ и ръси мозък на простите останали тук, а такива като теб зяпат в несвяст и попиват глупости. Точно такива като този са най-смешни, няколко месеца, година две в Германия и където и да е и ти дават наклон в живота и съвети как било в чужбината за такива като теб. Хора установени отдавна пак казвам ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА отдавна там да си чул да ти дават акъл, само и само да разбереш ти простия, че са над теб. Вдяваш ли сега, тъпако?

Покажете снимката на мутрата-терорист!

10 години затвор са малко за т.н, "шофьор" на лекия автомобил, а всъщност мутра, която няма страх от закона.Докога в България ще е така?

а дали като са арестували мутрягата са му хвърлили един хубав бой в ареста ? Ако има нужда кой да го бие, обадете се, желаещи винаги ще се намерят ! Ако може и ония десетината, дето са щели да чакат до Бургас също да се задържат и бооооой !

ДЪРЖАВАТА КЪДЕ Е!

Задържали са мутрягата, ето къде е държавата.

Вчера пишеше в някаква новинарска агенция как този шофьор на мерцедеса се е обадил и е казал, че пише обяснение и чака да го пуснат всеки момент!?

За съжаление я няма.

И кое муе мутра на този ,че ще изчака човека в Бургас с 10 други посерковци и ще го пребие като е мъж да го е сторил там веднага или не му стиска,защото ще слезнат 50 човека и ще се чуди на къде да хване.

Бил съм в Швейцария. Богата държава. но такава лайнярщина като в Бълагрия няма - Там няма да се види луксозен мерцедес със смешник по потник в него. Масово колите са среден клас. Богаташите си личат - не само колите са им скъпи, но са и добре облечени. А най-интересното е, че не парадират че имат пари. Има задръстване на магистралата - седят като всички останали и чакат. Не съм видял да си викнат хеликоптер да ги вземе. Не че не могат. Но виж ако е Ганьо - това щеше да го направи. А този големият бабаит. Трябват му цели 10 човека и то в Бургас да пребиват шофьора - по точно каза "убиват". Абе нямам думи. Само да кажа, че такива по потници съм виждал в Турция. Явно 500 години турска гнет е увредил материала.

За едно е прав Бойко матряла е лош.

Не съм съгласен. Аз примерно не бих се държал като този "бабаит". Обаче такива виреят защото материала на власт е лош! От там тръгва всичко. Какво стана с оня кмет който имаше градинка за розови домати?

Според мен това си е чиста проба тероризъм. Да принудиш автобус с 50 души на борда да спре насред магистралата,е също като да отвлечеш самолет. Прокуратурата трябва да се сезира моментално и този юнак да отиде зад решетките на мига. Да застрашиш живота на 50 души си е терор отвсякъде.

Абсолютно съгласен! Не само принуждава автобуса да спре, но го прави по начин застрашаващ живота и здравето на всички в него. Като добавим после, че с действията си стресира всички в автобуса, това е точно терор.

Сега следва акт за превишена скорост, неправилно спиране в аварийното платно, проверка срока на рег. номер, данъчна проверка за скъпото Ауди, дребно хулиганство ..... и т.н. Сигурно вече съжалява за бабаитлъка си.

Dimi

На теория е така... ама в нашата мила държава ще плати на правилния човек и ще му се размине...

..... е от Меден рудник, карал е чуждо БМВ със 160 км./час и според мен дори няма пари за подкуп.

Да, това щеше да стане в Германия. Ама в България - няма такива работи. Ако стигне до съда, ще го пуснат като стой та гледай.

Съжалява ??? Този е пълен първак/неандерталец/ с две гънки в мозъка. За него тези чувства са непознати.. това са продукти на прехода-безмозъчни твари с бицепси като горили и мозък на плазмодии

Този малоумник не живее в Германия. Това е поредната схема за укриване на данъци! В България крадат пари и понеже нямат официални доходи, регистрират колите в Германия уж че имат бизнес там или за назначени. Така не плащат данък на тези скъпи коли и в двете държави. Но тук чупят нашите пътища и се правят на гъзари. Регистрации SHA, S и т.н е схема и полицията трябва да я разследва.

Това е смелостта на днешните пикльовци дето се правят на мутри. Защо трябва да го причаква в Бургас с 10 човека за да се разправя с един човек на 60 годишна възраст? Защо не излезе сам да се саморазправя като е толкова смел? И само в загубената ни държава може да се види мерцедес последен модел да се управлява от един пикльо по потник. Такива автомобили в Германия се управляват от заможни господа с костюми, или от частни шофьори , а собственика се вози на задната седалка. А на този келеш съм сигурен, че автомобила му стои паркиран пред някоя панелка.

Този като е с немска регистрация дали смее така да прави в Германия? Искам да го видя как там прави същото и не е в затвора вече. Ама тук всичко може. Може да застрашава пътниците, може да се прави на мутра. И всичко това безплатно, на прИмоция.

Нищо ново под слънцето.Мутризацията на държавата е в пълен ход.

стига сте писали "як", "мускуляга" и други такива, че само му правите кефа. Най-обикновен боклук си е.

Явно шофьорчето на автомобила е простичко момче и с нищо не може да му се помогне!!!