18 000 нарушения на пътя само за седмица

Само миналата седмица Пътна полиция е засякла 18 000 нарушения в страната. За сравнение - преди два месеца те са били между 10 и 13 000.

Обратно в новината

Коментари - 18 000 нарушения на пътя само за седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто, като дойде ББ на власт, той реагира първосигнално. Прави това , което е правил - почва да събира пари. От хората. Как става това? Ами, глоби, такси, закъснели данъци. Изобщо прави всичко възможно да убие кокошката, но не си помисля да спре да харчи (не пиша - да краде).

Монетата има 2 страни. Толкова много нарушения на правилата говорят, че и правилата са сбъркани!

Напълно подкрепям! Тъпите правила ограничават скоростта и те карат да даваш предимство, да спираш на светофар, да не караш пиян и друсан...! С това безспорно увеличават нарушенията. Ако ги нямаше ограниченията - няма как да има и нарушения.

Ми да. Излиза че целият народ е нарушител на закона, дето уж е написан в негов интерес. Това поне мен ме вкарва в съмнение за адекватноста на закона. А, за пътните знаци и безмислени ограничения, дет се слагат на кило, къде трябва и къде не трява, отделен разговор може да се води.

Едните тъпаци шофират другите контролират, мушениците пари прибират.

А неграмотниците си ги избирате

Мерките на МВР довеждат до увеличаване на нарушенията. А като добавим нарушенията, които КАТ пренебрегва е очевидно че системата не работи и главен виновник е точно МВР

Кога ще направим Национален Контрапротест - "Да накараме МВР да си заработи дори мизерната заплата!"? Проблемите по пътищата са основно заради безхаберието на собствениците им, които не ги поддържат адекватно. НИКЪДЕ по Европа полицаите не се крият по храстчетата. В повечето евространи има обособени отделни ДЪРЖАВНИ структори, които се занимават само и единствено с пътна маркировка и безопастност на движението. В България знаците за ремонт на пътя ги слага бай Ставри с лопатата, който разхвърля хасфалтата.

18000 52100лв/средна на глоба/=93 млн.лева! Ще догонят НАП!

Предлагам вместо да оправят пътищата да цвъкат знаци 40 навсякъде и ще ударят 180000 глоби за седмица по 100 лв средно - ето ти новата лапачка за властта!!!

ДА почерпи г-н Горанов, ще има пари за обществени поръчки и лапачка!

мола ви са, на балгарският водач, от мажки пол, обичайно с кас гаечен ключ, не мое му кажеш какво може и какво не може! вие тъпи ли сте или да? он си знае как да кара! не учете гъзо как да сере! он си ЗНАЕ!

А русите от женски пол с подарена книжка и кола?