Солена глоба за навлизане в затворен пътен участък

Шофьорите, които навлизат във временно забранени участъци и не спазват указанията на МВР, ще отнасят солени глоби.

Обратно в новината

Коментари - Солена глоба за навлизане в затворен пътен участък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредния тъп пожарникарски закон на един, който е по по-популярен, с плодово-зеленчуков прякор и прилича на Бай Ганьо, но за по звучно се обръщат към него с бай Х*й. Близък приятел на община Симитли.

А как ще обезщетяват водачите, които са си платили винетката, а не могат да получат стоката (отворен път).

А къде е солената глоба за непочистени пътища! За всеки път трябва да има отговорник, който е задължен да го почиства, било то кмет, областни или държавни чиновници, и когато пътя не е почистен - 1 г. затвор!

Ето днес карам с 10-15,едно дете около 10 годишно се хлъзна от камара сняг на тротоара и право под джипа ми!!! Спрях , ПРИСРА ми се! Е кой щеше да е виновен - общината че е е почистила тротоара и пътя-пързалка, детето че не се е съобразило да се катери или аз който карах с 10 на втора! Никому не го пожелавам!

Значи няма солени глоби от собствените им джобове за тия дето не си вършат работата ама за този дето си плаща всички такси свинетки застраховки и какво ли не и иска да пътува безпроблемно отново глоби,,

Ал

И още: И в момента при правилно навлязъл и паркиран автомобил, идват, слягат някакви временни знаци, с които вече си в нарушение, вдигат ти колата, и после ... ти си виновен!? Но е така, и по закон и на практика - случвало ми се е.

Е, значи дай да махнем законите, само защото някой си превишава правата Не носиш ли от девет баира вода за да докажеш че можеш да си правиш каквото си искаш!

Ал

Гого писател, Гого не читател. Гоче, написал съм, че ЗДвП и в момента позволява своеволия на определени играчи - оторизирани органи. С новите промени законно разрешените им своеволия ще станат още повече.

Ал

Добре де, не може водачът на автомобила по презумпция да е виновен, дори и на пешеходна пътека, за каквито се считат и продълженията на тротоарите при кръстовища. Може да се случи изневиделица, иззад някой паркирал на кръстовището голям черен джип, да изскочи от нисък старт пешеходец. И с 10 км/ч да шофираш, възможно е да не успееш да реагираш и той, пешеходеца, да пострада?! Разбира се, пешеходецът е с предимство, но това трябва да става все пак при такива условия, че и шофьорът да може реагира!

Затъмнените стъкла на автомобил пред мен ме лишава от по-добра видимост и възможност за реакция, а този който е вътре, с времето ще започне да не вижда добре и става опасен.

ТОВА ЛИЛИ-ВИНЕТКАТА ЛИ ГО ПРЕДЛОЖИ?ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ВЕДНАГА ВИНЕТКИТЕ ОТ 97ЛВ.!СТИГА СТЕ ГРАБИЛИ НАРОДА,А РЕЗУЛТАТ-000

Най-лесно е да се променят няколко думи в закона. След което се забравя и никой не го спазва. Какво стана с паркирането на тротоарите и в тревните площи? Да има някой глобен?

за цялата зима видях един снегорин, но той си обикаляше безцелно и ми се присмяха, че ги погледнах критично

А тези, които не чистят и не могат да организират и контролират навременното почистване, ТЯХ КОЙ ЩЕ ГИ ГЛОБЯВА?!