Глоба за гонки по пътищата до 3000 лева

С лишаване от право на управлява МПС за срок от 12 месеца и глоба 3000 лева ще се наказва водач, който организира или участва в гонки по обществените пътища.

Обратно в новината

Коментари - Глоба за гонки по пътищата до 3000 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камерите им не ги ловят, та какво остава за друго. И в тази връзка - имам ли право по закон да не спра при подаден сигнал за това от катаджията, ако нямам никакво нарушение и мога да го докажа? Защото заснимам всичко - и дадни, и километраж, и разговори, и панорама на 250 м наоколо! Респективно, не е ли всяко спиране с палката субективно в смисъл, че лицето самоволно и случайно е решило да спре точно мен? Какъв му е критерият, за да се покаже иззад укритието? Не може по едното голо съмнение и по презумпция!!! Защото ще го контрирам, че униформата не е опрятна, колата му е недооборудвана и опасна, не слага колан, има изгорели светлини и че сам нарушава правилата за движение и създава предпоставки за ПТП и т.н. Има над какво да се замисли човек, ако не се самоопределя на мюре и риба.

Писта?Кога?

Sm3hurk0

Ще трябват доста кадри за нови попълнения в полицията, защото една кола вдига от място до 110 км/ч за .. от 100 метра до 200 метра.... На 400 метра финала се пресича с поне 175 кмюч. И това за кола, която е 210 коня с въртящ момент 420Nm. като се добавят и системи (електроника) за да не може да се снима номера - закона изглежда смешен. Отваря се бизнес за технически грамотни хора, които за обслужват прзноглавите камикадзета по улиците. Нямам нищо против, някой да дойде при мен и да ми даде някой лев за подобни простотии. С радост ще му изпълня прищявката. Истинския проблем ч, че законите се мислят от технически инвалиди, а наказанията се налагат от импотентна съдебна система.

Гонките никога няма да спрат! Знаете ли колко е глобата в САЩ - а знаете ли дали има Гонки? А знаете ли, че за 10-20 лв куките В БГ те пускат за всякакви нарушения...

А кога ще се въведе Контрол на Автомобилния Транспорт, че днешния КАТ е държавна корупционна структура, която никакъв контрол не прави!

Колко е глобата, сатна ясно. Пишете тавана на полицай- данък на место, че ми е интересно.

Като закон изглежда разумно.. Остава и да се спазва!

Искам да стана катаджия, някой знае ли начин? Омръзна ми да плащам заплати и данъци, искам и аз да вземам без да давам...

Хайде корупцията пак ще се развилнее. Проблема е в контрола алооо, не в размера на глобите.

Не трябва да ДО а трява да бъде ОТ. Но, като си знаеме местната фауна в БГ, милиционерите ше си взимат рушветите и ше пускат нарушителите тънко, така че кел файда!

Да сложат две патрулки в началото на бул. "Данаил Николаев" в посока ИСУЛ в София и за една година със събраните глоби ще си върнем половината външен дълг.

Това е то закони да се правят от дебили. Не разбраха, че проблема не е в размера на глобата, а в прилагането на закона. Така ще щавят нормалния гражданин допуснал грешка, а джигитите с пари и тези без книжки пак ще се вихрят на воля.

въпроса е какво правят от кат за моторите които лятото късат нервите на хората денонощно с бученето си и как възнамеряват да ги спрът по улиците ако моторите им възпроизвеждат невъзможни за спане децибели след 10 часа, или пак буркани от шестия етаж ще има по тях

май ще се научиш да летиш :D:D:D

Глоби има и сега. Няма контрол, това е проблема. За пореден път ще се вдигне корупцията, и никакъв ефект от тези глоби.

Какво е "гонки"?

Какво е това "лишаване от право на управлява МПС"?... :::)))

Абе тия полицай друга рабута немат ли та са занемават с гонки. Ште ме хфанити за шпека, 3000 лв не моуте да ми земите

Малко е!