Пътешествията по вода до Аляска и Хавай - вече по-достъпни

Пътешествията по вода с пасажерски кораби стават по-достъпни за туристите от България, коментират от Българското круиз общество.

Обратно в новината

Коментари - Пътешествията по вода до Аляска и Хавай - вече по-достъпни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При положение, че 70% от българите се хранят с 3.99 лева на ден по последните статистики това звучи като много важна новина!

Явно си обитател на някое социално заведение за хора без доходи и от 100 - на 70 , порциона е 3.99 на ден. Всъщност болшинството от изказалите мнение по темата сигурно са от тези 70 %.Предлагам на останалите 30% да не си губят времето в опити да убеждаване , че е достатъчно желание за работа и мааалко ум .... и порциона ти ще е поне 50 лв и Хавайските острови , Мексико и т.н. ще са напълно достижими !

Супер. Най-накрая да мога да си почина на хубаво място като Аляска. Спокойно, топло, красиво.

ааан цъ, искаме си във владивосток и чукотка.

Че те дупетатите и сега си ходят там когато си поискат. За мен е същото и преди и сега. Това ще струва майка си и баща си.

Стига сме пълни гушите на Гърция. За бедните българчета които висят по форимите ще напомня, че БЪЛГАРСКИТЕ ТУРИСТИ СА 3-ТИ ПО ЗНАЧИМОСТ ЗА ГЪРЦИЯ. Бедни сте защото сте некадърни и мързеливи. Два милиона българи работят в ЕС и имат пари да обикалят света спокойно. Вие си стойте под асмата на село, на никого не пречите.

Вие,работещите в ЕС, сте най-бедни,БЕ,г-н емигрант. Бедни сте на ВРЕМЕ,защото сте мишки в колелото на европейските икономики. Излизате по света за сумарно 2 седмици годишно,а бачкате и пътувате по 10-11 часа на ден. Децата ви израстват без вас. Дупките в душите си се опитвате да запълните с консуматорството на боклуци. От местата,където съм искал да отида,не съм бил само в Аржентина,така,че знам какво говоря,а не съм лисицата от баснята.

Остави го селското комплексарче, дето мие старчески ду-ета из Европа и САЩ, за да се хвали, че работел извън България. Тоя е същото мекере като мошениците в България, които се перчат, че са бизнесмени. Обикновен кърлеж, който не е в състояние да направи нищо, и бяга при тези, които са създали вече добро жизнено равнище, та да паразитира там. Тук направи нещо, бате, и тогава раздавай от тъпия си акъл.

Абе и на теб ти се седи под асмата като гледам ама няма.Нали знаеш приказката за душата и рая.Щом си си дал дупенцето бод наем ще търкаш пода на четири крака и няма да се обръщаш назад да провериш дали е риба или друго, направил си си избора.

Ама ние и таклова общество ли сме има ли?.С това вътрешно море само сме за круизи :)

са станали по достъпни, че нещо не разбрах след всичките писания?

Следващата новина да не е имигранти от бивши членове на СИВ потънаха край бреговете на о.Хаваи

Малоумници!!!

Кой българин засяга тази информация при това ниво на доходите у нас?Бизнесмените пък дали ще си зарежат бизнеса за да драйфат от морска болест някоя и друга седмица?

Пишете бежанците за туристи и ги качвайте на шлеповете за Аляска или Хавай!

за мен таксата от 7 канадски долара е голям разход, с тези пари преживявам 2-3 дена. освен това нямам предишни визи за канада или сащ и съвсем не мога да се възползвам.

Ох камък ми падна от сърцето. Догодина се пенсионирам /3категория/ и съм радостен, че мога да отида на този круиз когато си пожелая. Сега остава само да събера пари!

Виждам, че предизвиках нечия завист и са ме декорирали с минус. С голямо нетърпение очаквам да видя колко още набори ми завиждат. :)

Със заплатите, които се получавт в БГ може да стигнем до Подгумер или Волуяк.

Това новина ли беше или реклама на круизни кораби? Защото аз не видях някъде да се казва че повече българи ходят на круизи до Хаваите.

Всички български пенсионери очакваха с нетърпение тази новина.