Борисов: Тепърва ще има битка. Ако мислите, че ще се дадем

Премиерът в оставка Бойко Борисов цитира текстове от Библията и Корана на откриването на изградените 4 километра от обходния път на Смолян.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Тепърва ще има битка. Ако мислите, че ще се дадем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз Бойко Борисов обявявам битка на Дявола, този който води човечеството към Ада до пълното му унищожение!, започвам тази битка с увеличение на пенсиите на Българските пенсионери и раздаване на помощи за подобряване на живитосъществуването им(защото те така или иначе пак ще се върнат в държавната хазна, след като бъдат похарчени за купуване храна и продоволствени стоки)! Амин

Много ,много меко ще се изразя - Хората вече разбраха на теб не може да се разчита ,при всеки по сериозен проблем ти първи скачаш от кораба и не те интересува какво става. Едно държавно управление НЕ СЕ изчерпва само с правене на пътища и стортни зали. Твоето ниво е шеф на Пътна агенция или на отдел в Строителното министерство. Все повече хора и това го разбират. АДИО.

Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници, и предпази ни от изкушение и избави ни от Лукавия(Дявола, Луцифер, Сатана); защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки! Отче наш, България и Българския народ са оставени единствено на твоята закрила и в твоите ръце Отче, както е днес така е било и вчера, за това се оповаваме единствено и само на Теб, Отче наш молим те да ги спасиш от злините на Лукавия, молим те да спасиш всички Балкански народи, молим те да спасиш и помогнеш и на другите народи, помогни им Отче да разберат Истината, която ще ги направи Свободни!, за да се избави и спаси Света който ти създаде за нас с толкова много Любов. Амин++++++

е, че сме управлявани от Сатанисти-Съдисти, едните са от едната страна (левите-червените "бкп", "бсп" "дсп" и др. леви) на пирамидата , другите са от другата страна (десните-сините-"сдс", "герб", "рб" и др.) на пирамидата, всеки трябва да разбере, че и едните и другите са управлявани от едни Господар на върха на пирамидата(Господаря на злото) който им заповядва да ограбват всички народи както след това да потдържат мизерия и организиран геноцид, на тях дава богатсва от разорението на народите, като в замяна те му обещават да пренесат в жертва цялото човество като го заведат в Ада, докато останат на земята само 500 милиона(само тези, които те изберат да не бъдат изтребени)! P.S. Българския народ също подлежи да бъде изтребен-пренесен в жертва на Луцифер или както ние го наричаме Дявола !!! Света ще се спаси само ако разбере Истината и поиска от Господ спасение като така му помогне да унищожи Дявола! Православната църква може много да помогне, защото тя знае много тайни(точно за което е вечната война на Дявола срещу нея)! Господ да ни помогне и спаси. Амин

Да,другарю Борисов МИСЛИМ,МИСЛИМ,МИСЛИМ, и според нас БИТКА не може да има ,ЗАЩОТО няма ВРАГОВЕ! Хората вече разбраха,че Вие/БСП,ГЕРБ,ДПС,ПФ,РБ.../ си ИГРАЕТЕ на "битки",но с ясната цел- ЗАБЛУДА на ПРОСТОСМЪРТНИТЕ-ЕЛЕКТОРАТА и ОГРАБВАНЕТО им ! Тези дето НАБЛЮДАВАТ вече 27 години тези "битки" казаха СТИГА! СТИГА! СТИГА!

Борисов остави болниците без пари за КОЛЕДА

Бойко, с кого ще се биеш след като сам се отказа от властта? Защо докато беше на власт, държа трима министри на БСП в държавни бордове? Защо изгони Йордан Бакалов от Военното разузнаване? Защо не отвори досиетата на ВР? Защо никой не разследва шефа на ВМЗ Иван Стоенчев за имотите и парите, които демонстрира?

+Анатема на Дявола+ ...всички "политици"-престъпници участващи в "управлението"-унищожението на България по време на "Прехода", както и от преди него да напуснат доброволно "политическата" сцена-гладяторската арена наречена България!!!, тези които ще се избират от сега нататък трябва да знаят, че ще бъдат гледани под лупа за връзки с престъпни общества-масонски или ционистки назначавани и управлявани от "Синедриона"(тайното еврейско правителство на световните злодеи)!!!!!! +Анатема на Дявола+

Ех, Урко! Ти ВЕЧЕ си си отишъл... Просто не можеш и не искаш да го приемеш! Егото ти беше най-големия враг и палач Времето ти безвъзвратно ИЗТЕЧЕ... в канала на Историята... R.I.P.

Боко, ти си част от комунистическата мафия в България и не можеш да продължиш да управляваш страната. Защо правиш разлика между фамилията на Бокова и тази на Коцеви. Къде сега е Бойко Коцев и кой е баща му? Иди си с мир в Банкя, купи си стадо овце и си живей живота, не пречи повече на нацията да търси своето бъдеще. Десет години стигат, следващият път ще бъдеш изгонен с камъни и дърве. Помни това.

че то още от момента на подаване на оставката на нас ни стана ясно - ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ОТ ГЕРБ ЗА НАТЯГАНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО И Е ЧАСТ ОТ ВОЕННАТА ИМ ТАКТИКА ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЙНАТА С БСП. Лошото е че болшинството българи НЕ ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ МАЧА НА СИНЧЕЦ СРЕЩУ РОЗА, А ИСКАТ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ДА ПОБЕЖДАВА ЧУЖДИТЕ .........

Ако станел премиер за трети път Боко щял първо да се кълне в Корана! Щото там било писано за магистралите!

за Библията разбирам, но корана за какъв грездей.....:*)

Два пъти за вас гласувах... Но вече вашата е изпята и преминава в грачене.

Веднъж на 100 години може да се види криминален престъпник и национален предател сам да се предаде.

Този човек е пълен с изненади.Това е някаква Бай Ганьовщина на 21 век!Отстъпи с усмивка и поклон,направи,каквото направи,което не е повече от половин нула.

Братя Българи, с Любов се постига най-много. Това го казва Учителя Петър Дънов. Ето защо аз мисля, че русофобите като Борисов и Плевнелиев носят вреди на България и то в големи размери, такива, че унищожават голяма част от приходите на народа, а с това прокуждат хората от България да търсят работа в чужбина. Това са факти, които говоря не измишльотини. Ние не трябва да мразим никого, с омразата идва и всичкото зло. Руския пазар е изключително важен за нас Българите. Руския туризъм носи милиарди, осигурява поминъка на десетки хиляди семейства по курортите. Русофобите вредят и на себе си и на нас останалите Българи в България с омразата си към Русия. Омразата идва от "дявола", за това и Христос даде заповедта "Обичайте се един друг."

Боко се бори за още и още управление като свинкя с тиква !

или тиква със свиня ....

Що за народ сме? Човекът се отказва доброволно от властта, а отново очаква от народа да го избере!И ако това стане що за държава сме?

ще бъде подложен на една мноооогггооо дддъъъъъллллгггаааа здравословна диета след 22 януари, така че следващата си "битка" в тъпото си съществувание да я започне от категория ЧИРУЗ ха ха ха хааааааааа :)

Тиквата и Плюнката чакат народната "любов" да ги "помилва"

Каква борба те гони бе Боко. Това не само че не ти е тепих, ами и боино поле не ти е, а най-ти е, родината за кояо ако беше читав щеше да работиш и всички да ти се радваме и да ти помагаме. Сега цялото ви комундерско фашистко котило от кумира ти Бай Тошо и съратници, до теб и колеги в парламента и котилника единственно се борите за народната баница и нищо повече. Лошото е че се борите с цената на предателства безчет, с безчестие на богато и до толкова сте промити, че хич не ви пука какво се случва с тези които верно с манипулации, но са ви избрали да ги управлявате справедливо.

Тои, народа, ако знаше само какви зомбиращи методи и технологии се използват срещу него от 70-та насам, ще се хване не за главата, а за сопите, но уви е промит до дупка и няма шанс да стопли. Малцината знаещи и не дотам зомбирни могат единственно да си правят пас или да ви щават и вас, но това е нищо в сравнение с щетите които нанесохте с помощтта на руснаците и техните мътни и кървави психотронни методи.

Сега нали сме първи приятели със СЪЩ бе с острова на свободата и демокрацията? Що не са ни освободили от руския тормоз? Що не ни проимят пак кратуните и да станем свободни хора?

ГЛАСУВАХ ДВА ПЪТИ ЗА ТЕБ И ЗБЪРКАХ ...МНОГО ЗБЪРКАХ, ТИ НЕ СИ ОРБАН И НИКОГА НЕМОЖЕШ ДА БЪДЕШ А ТОЧНО ТОЙ НИ ТРЯБВА В МОМЕНТА,НЕ ЖЕЛАЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ,КОЙТО ДА Е КУКЛИЧКА В РЪЦЕТЕ НА БАБА МЕРКЕЛ ИЛИ ,ЛЕЛЯ ЮНКЕР

С кого ще се биеш бе човек ?! Та нали ти сам се отказа от властта ???? И се отказа не за друго, ами уж защото си бил загубил доверието на народа .. Е как ще го спечелиш това доверие обратно, когато вече няма да си на власт ? Ти за два мандата (непълни) не успя да убедиш хората че правиш нещо добро, та сега ли ????!!!!!!!!!!!

Тоя пак се прави на луд. Пак нещо крои. Не го понасям вече. Писна ми мафия на ниво махалата да диктува положението. Само бой ще му изгони дяволите на тоя...то се вижда какъв /справка снимката/.

Бърборко е хитрец и самохвалко. Нали не искаше властта? Лъсна истината този път от неговата уста. Да се маха заедно с Предателев. Тия двамата Русофоби сториха поразии по-големи от комунизма на България.

Да живей Се- Се - Ре -то!Ура другари ,кръгом марш!Атака по русофобите,само така,"предатели" ей,шъ ни развалят "дружбата" и несъвместимите проекти,енергийната мафия кво шъ прай,ама ха!

Корана това, корана онова. С други думи, Бандитков черпи знания от Корана. Бандитков да се провери за връзки с ислямисти и джихадисти. ИДИЛ са отличници по корана, предполагам те са му пратили някой ал насра.н ходжа чрез Султан ердоган да го учи на четири очи. Между впрочем, някакви фабрики, заводи да има отворени с активното участие на Бърборков има ли?

Нещо не ги разбирам коментаторите!Вместо да искате повече за инфраструктура ,основно се пише извън темата,али бали.Това не означава че Борисов не прекалява с хвалбите и сам си пречи и че държавата не е само магистрали,но са нужни,а в случая за хората от кв.Устово ,за туристите,за товарните превози е много по удобно транзитен път извън населеното място,отколкото да им дрънчат стъклата на къщите ежедневно.Да не забравяме че единствено членството ни в ЕС помогна,но ако нямаше добри проекти ,нямаше да има и нови пътища.Отделно от това останаха недовършени райони и исторически места посещавани от туристи.Като извадка пътя до Плиска е в лошо състояние,неугледен,а до тракийските гробници в с.Свещари е направо трагичен. Имало проекти но кога ще стане не е ясно.Магистрала "Хемус "която е много важна не е довършена.Ако се направи аналогия с богата Германия,магистралите там са идеални ,двойни спрямо нашите и големите разстояния не са проблем,пътува се бързо,икономично и затова за работещите едни 100 км не са от значение като работно място.Както е в оставка нека открива,без да се самозабравя,но няма спор че доста проблеми останаха нерешени,не им се вижда края,което не е в негов плюс.

След като доверието веднъж се е разклатило ще е трудно. Даже много трудно..

КАК ОБЕЩА ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ОТИВАШ В МОСКВА ЗА ЮЖЕН ПОТОК?ИЗЛЪГА КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА,СТРАХЛИВЕЦ СИ ТИ БОРИСОВ ,МИЖИТУРКА СИ

небръснат, усмихнат глупаво... Ако сложи и каскета Боце досущ ще заприлича на бай Тошо ! Всъщност той му е идол ! Само дето бай Тошо беше народен, но умен човек !

боко ти май не разбираш нещо.приказката за лъжливото овчар4е за тебе завърши.няма вече цру обяди,няма вече и европеиски наряди.каквото и да ти обеща тръмп,ще се превърнеш като оня ч4рния от драгалевци-осъден от собствения си народ и никакви цитати от библията и корана няма да те спасят да гориш в деветата яма,заедно с всички предатели.

Много трол,тенденциозна злоба,някакви руски въшки тръгнали на баня!

Ако някой още не знае, как са се държали българските чорбаджии преди падането на България под Османското робство и след това флиртувайки с османлиите които парвоначално изпращат техни "търговци", които да изкупят имоти и да дестабилизират България имплантирайки се дори в нейното управление, подпомогани от башибозуците?!, може да разбере това което се е случвало преди векове само като проследи действията на Бойко Борисов и неговата шайка от "агнешки главички", които се явяват българските чорбаджии и башибозуци в съвременната история на България флиртувайки с крадците на България, разпродавайки я на парчета на турски фирми и "канадски"-еврейски концисионери и "инвеститори" тихо, хитро и подмолвно зад гърба на Народа!, замазвайки всички следи за злодеянията си и противоконституционни престъпления, унижавайки, тъпчейки и се гаврейки се с добрината и безграничното търпение на Българския Народ!

Не ти се разбира обърканата главоблъсканица от празни словоизлеяния!Виждам обаче стария политически инженеринг сега платен от изток и старите парчета за омъскаряване!Липсва реалност обаче и обективност което не помага да си решим проблемите които засягат обществото!Чета за някакви си " агнешки главички" които обаче са свързани с кръга Капитал и тяхната марионетка Р.Кънев и що Борисов го включваш,сигурно да става по занимателно на аудиторията!Никой не ви кара да ходите да ставате подлоги доброволно и сега да си оправдавате парите с брътвежи!

Омразата към ББ, която се сипе от четвените кратуни говори само за едно - ББ действа правилно. Ревът от страна на БСП показва че за пореден път ББ им е бръкнал отзад. С боксова ръкавица. и палецът нагоре. Так, както си го обичат БСП-то. Омразата на БСП е най-добрата похвала за работата на ББ. Само да им е разкатал мамата - пак е добре. БСП не знаят какво да правят - това е ясно. Едно е да организираш протестен вот срещу ББ ( с помощта на руско-съветското посолство), съвсем друго да управляваш държавата. И ако Курнелия и Лайньо радев си мислят че в ЕС и САЩ ще бъдат приети като приемат ББ ( и както му дават пари), много се лъжат. Ще ги оставят да мрънкат като гладни котета.

само олигофрен или кмет на симитли може да харесва ББ,а ти ,щерев,които краде ника на KGB си мекотело и лизач на ББ или кмет и олигофрен?хаиде триите цензори дир.бг

5 месеца Бойко Борисов ,ще се завърне н политиката на бял кон то този път в опозиция.А след него ще потичват Валери Симеонов, кум му Сидеров ,някои от РБ и всички останали.Т това число не включвам БСП начело с бившата синя Корни и АБВ-то,просто защото те ще изчезнат яко дим.

Ти за Курни Решетникова ли хортуваш ,е да ще има балами да пазят гърба на Р.Овчарков Беленето,на Гергов собственика на Стария Пловдив и на други буржоазни имоти ,както и на други " герои",та не вървим към добре!Има кой да ги субсидира нали мадам беше първа писта в Москва след избора й за лидер и защо ли избра Москвето цоциалистката да се " чудиш" какви национално отговорни политици имаме?То не че Борисов не направи гафове и нищо за икономиката ,но с тези отбори които се очертават едва ли нещо ще се промени и как например ще се приеме антикорупционен закон за белите якички и антимонополен?Изобщо мъгла и след мъглата ...мъгла!

Туй се казва-тапигьозлък!Хората да те плюят, пък ти да си мислиш че дъжд вали!

"Никой не може да ти отнеме любовта...любовта на хората..."(Фраза от песен на Емил Димитров). Нито пък да ти докара омразата им- (заключение от бат Мимо)

Тиква, театрото с оставката и ново - старо управление вече го гледахме. И няма да си купим билет за трета серия със същите главни герои, по същия сценарий. Ще ти се като идола ти бай Тошо да си 35 години на власт, ама нанай .

Типично селско парче, две изречения смислени не може да каже. Само магистрали са в главата му. А защо не помисли за болниците, училищата. Всеки рано или късно ги посещава, а по магистралите карат предимно мутри. Обикновените хора ги ползват най много веднъж годишно, за кратка почивка и най вече да транспортират някой болен в големите градове, тъй като в малките вече болниците не функционират.

Има една вятърна мелница - в Несебър. Само и сложи мотор и тренирай колкото ти влезе. Нали за това си мечтаеше през двата недовършени мандата?

Тоя тиквеник какви битки сънува?? КОй идиот го иска на власт та да иде МВФ както сам се издаде преди година и половина. Та той освен да краде и да реже ленти друго не знае и не може.

Боре, не е нужна битка, ами признание от народа. Помисли само на колко мандата си, и все нещо ти пречи да ги изкараш до края. Бактисах вече !!!

Не се пикае срещу вятъра. Народа решава кой да е на власт.

ЗА КАКВА БИТКА СТАВА ВЪПРОС НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ВЛАСТА БЕШЕ В РЪЦЕТЕ МУ ТОЙ САМ СЕ ОТКАЗА ЩЕ ИМА ПАК ИЗБОРИ ЗАРАДИ НЕГО ПАК ПАРИ ЕЕЕЕ МНОГО СТАНА ВЕЧЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ЗА ПРАХОСВАНЕТО НА ПАРИ ПО ИЗБОРИ ИЛИ ДА СЕ МАХА ОТ ПОЛИТИКАТА КАТО ВИЖДА ЧЕ НЕ СТАВА ЗА ТАКЪВ ИЛИ ДА ЗАМИНАВА КЪДЕТО ИСКА НО НЕ В Б-Я НАРОДА МУ ПИСНА ОТ НЕГОВИТЕ "ИДИ МИ ДОЙДЕ МИ" ЧЕ И СЕ ЗАКАНВА НА КОГО??????

Ти чул ли си комунист да дава власт без кръв? Какво беше казал Борисов първия път когато започна игра на "иди ми дойди ми" (когато си подаде оставката)? Каза че си подава оставката щото асфалта бил още нов и му било жал да го цапа с кръв. Е, сега като поостарее и се напука, не знам дали ще му е толкова жал. Беше изкарал "Пустинните котки" с дистанционно управляема стрелкова станция на покрива. Защо ги беше изкарал с картечниците отгоре? Гледах ги по телевизията директно - на паметника на Левски бяха се паркирали!

Абе защо го избрахте този комунист и за втори път? Нали още първия път знаехте, че е комунист в нелегалност? Защо непрекъснато се лае срещу легално съществуващата социалистическа общност, а се избира мафия от нелегални членове на БКП? Що за лицемерие и мазохизъм? Или наистина сте останали най-наивните и най-слепите там в България?

Минимална работна заплата във великата и богата на ресурси русия/минимальная ставка оплаты EUR Ireland 1546 USA (Масачузетс) 1,534 Belgium 1502 United Kingdom 1395 France 1458 Andorra 962 Slovenia 791 Portugal 530 Turkey 450 Hungary 409 Lithuania 380 Montenegro 288 Bulgaria 236 Bosnia and Herzegovina 210 Kosovo 170 Macedonia 164 . . . . . Russia 115

А, защо не си написал заплатат в Румъния? За да не видим, колко сме далеч останали от румънците в последните години, под управлението на Великият без алтернативен вожд Бойко Борисов!

За румънците е по-доходно да дойдат в Швеция и да седнат пред всеки магазин на просия.

Къде са Полша, Словакия и Чехия?

Тъп, но упорит! Аман от тия харизматични хора. Това харизмата е нещо като природна защита - с друго не можеш да си изкараш хляба, затова Господ те прави харизматичен.

все пак един пожарникар е много по-полезен от един партиен секретар. И по времето когато ББ е бил на власт е доказал нещо просто - той може да решава проблеми. За разлика от БСП. На него му дават пари от ЕС. За разлика от БСП. Него го смятат за фактор в политиката. За разлика от дришльовците е БСП. Дали някой здравомислеш смята за случаен факта че бъдещият президент на САЩ провежда разговор по телефона и си насрочва среща именно с ББ. С един премиер в оставка. В САЩ не правят излишни движения. И това че тръмп нито е потърсил, нито с еинтересува от Лайньо Радев показва едно - никой никъде не бръсне Лайньо Радев за слива. За морков - още по-малко. Така или иначе БББ ще се върне във властта. Дали веднага след предсрочните избори, дали бавно и мъчително след "избори до дупка" ще видим. Но едно е ясно - на БСП пари от ЕС никой няма да им даде. И всяко червено правителство ще се сгромоляса като това на Обущарски.

То вече два пъти се даваш а аз все за тебе гласувам тъпчо! Е трети път няма да ти гласувам! Смешник.

Какво ще се промени бе г-н Борисов ??!!! АКо ще и 50 избори да се направят същите ТИКВУНИ ще бъдете пак там и пак ще правите пазарлъци под масата и на гърба на бедния народ. Пфффф .....как не излезе един свестен БЪЛГАРИН да поведе тази държава в правилна посока и ред.

Какви битки бе, кап.т нещастен!? Хората не искат да се правиш на герой, а да бъдеш държавник!

Хората показаха че не им трябва държавник а шофьор на самолет. И сега да си искат нещата от Лайньо Радев. ББ беше казал че ако кандидатът на ГЕРБ не спечели изборите си подава оставката. Без вотове на недоверие, без глупости (защото е ясно че с вот на недоверие няма как да го свалят от власт). Просто джентълменски се оттегля от властта, съобразявайки се с волята на народа. И какво стана? Ама чакай сега, защо и т.н. Лайньо Радев и БСП-то бяха готови със служебен кабинет. Уж. А после се оказа че те не само че нямат никого пред вид, ами и не искат да предложат когото и да било. Защото тя ще стане една мътна и кървава - докато ББ е бил на власт всичко е ОК, а при БСП всичко отива по дяволите. И с оглед на предишните правителства на БСП-то друго не може да се очаква. БСП отново ще са принудени да с енадупят на ДПС-то. И услужливо да разтворят бузките. А уж до вчера ДПС бяха най-големите гадове. Ама щом от Кремъл така са заповядали.... ще се търпи, няма как. навремето по заповед от Кремъл те на Хитлер са казвали 'другарю", та се га за едно ДПС ще го правят на въпрос. А отстрани ББ само ще им гледа сеира.

Ало, модераторе - този КГБ задръсти форума със спам, няма ли да му скриете коментарите дето само място заемат и като гледам никой не ги чете дори. То не си струва и минуси да слагаш на толкова тъпи постове. Или такива безмислици дето нямат нищо общо с темата са в реда на вашата цензура.

Ти май го слушаш с едното ухо само, твоя лидер

какъв приятен човечец, .. и тия зад него и те. Как да не ги...

Винету с е подготвил да пречи, подготвил е мръсотията, опоскания бюджет и подводните камъни. Без да осъзнава, че такива битки разкатават м..та на народа.

ББ иска да носи отговорност само за това, което прави. а не по стар болшевишки обичай :"гаранция - Франциа. Плаща Америка". Голяма част от българите гласуваха против ББ. И ББ по най-джентълменския начин подаде оставка. Сега Лайньо Радев трябва да си поеме отговорностите. И като се осере (в което няма никакво съмнение с оглед на квалификацията му) хората да видят против какво са гласували. наказателният вот е много примамливо нещо - аз на този му е..х майката! Да, ама когато се окаже че единствения който ще пострада си ти? Справка Обущарски. Какво правим тогава? Следва изтрезнаване. И махмурлук. Тежък. И ако0 и тогава не ти е дошъл ума в главата си носиш последствията. ББ е достатъчно известен. Новият американски президент иска да се среща с него, а не с Лайньо Радев или други червени лайнари. Така че рано или късно ББ ще се върне на бял кон. Ако трябва с избори до дупка. А дотогава ни чака мизерия. С лайньо радев и каките на Позитано-20. Дай Боже само поразиите дето ще направят да са по-малки. Щото от БСП и компания освен поразии друго не може да се очаква.