Всички сгради с паспорт до 2016 г.

Паспортизацията на големите сгради в България трябва да стане до 2014 г., а на всички сгради до 2016 г., заяви пред бТВ министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, цитирана от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Всички сгради с паспорт до 2016 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой е и казала на тая, че 2016 ще е във властта...

sawo

Какви са тези значителни щети след земетресението? Явно паднали книги от рафтове и тук там разместени мебели минават за значителни щети :)

Проверена, ама да не се заплаща за проверката от живущите. Има си достатъчно пари за харчене за бонуси, които могат да се дадат за заплати на тия проверяващи. А отделно всяка сграда, ако е законна, си има документация.

тая да не се показва с такива дрехи и да не се опитва да си закопчава копчето, че гледката е ужасна

Kalin

каква хубава снимка с ехидна усмивка.земетресение като по поръчка да се нагушат приятелските фирмички и приятелските и кръгове;-))))всяка сграда у нас си има планове чертежи актове и комисии които са я приемали.така че като искат паспорти да си ги правят сами ние вече сме си платили за това когато сме си купували жилищата.стига тия далавери -касови апарати топломери паспорти на сгради номера на коли -писна ми вече да ви пълня гушата.кой дойде на власт само с такива неща ме дере!!!

Всяка сграда? Ти си голям оптимист явно - за 100% от селските къщи няма нищо както и за доста от кооперациите по градовете строени отпреди 1950

Приказката за ножа и сиренето, ама и за баницата.

jofretina

Ами къде са архивите на домостроителните комбинати, в общините също трябва да се пазят плановете на съответните сгради, за чий кеф ще правите паспорти-вие трябва да си ги имате .....или пак да се плаща масрафа на "наши фирми" че кризата ги свали в партер?

А за кооперациите преди 1950 г. къде точно да се търсят архивите? Те архиви няма какво върви в София под улиците...

jofretina

Другаркооооооооо, намерете си архивите на домостроителните комбинати, в общините също трябва да ги има, за чий да се плащат пари на наши хора, пак да се нагушат за сметка на обезверения народ.....

amampam@

Е, тия тапанари от ЕС защо ни отказват финансиране!? Нещастници на жабарите със сигурност няма да им откажат. Наистина тях ги бутна повече, но пък и нашите щети няма да им излязат толкова скъпи..

Когато няма добре написан проект няма и финансиране.

amampam@

E, тия тъпанари от ЕС що ни отказват финансиране. Щото не сме Италия най-вероятно. Нещастници!