7 първокласници в болница с хранително отравяне

7 първокласници от 45-то основно училище в София са приети в Инфекциозна болница с хранително отравяне вчера, след като яли в училищния стол пиле с ориз.

Обратно в новината

Коментари - 7 първокласници в болница с хранително отравяне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво им Става на тия деца, лани са палеха, а сега, почнаха и да се тровят? Какво стана в тая шибана... абе, кочина!

Приготвено по Плевенски, от баба Цец. и много мас! Залагам 10:1 до половин час , ако не ме истрият, че повече от 50 % го харесват! Некви портестират и "надъхват" хората на "Дира", да ме истрият и да ме захвърлат? баба Тодорка

Мине-немине известно време и натровени деца, мишки в болничната храна, отрова за мишки в храната на детските градини. Вече започна да се превръща в ужасно и плашещо ежедневие.

Да се провери и дали са им давани т.н. безплатни закуски и какво има в училищната лафка.

това снимка на училището ли е или на инфекциозна болница??? което и да е изглежда като сграда в сараево през 1995.ужаааассссс, мила родна картинка

Възможно е да става дума за предизборна провокация с цел дестабилизиране на държавата и дискредитиране на служебното правителство!

Моето дете също яде там и също се натрови. Само дето го стабилизирахме у дома. Как ще го накарам да яде пак там?

А колко деца не са стигнали до инфекциозна, не е ясно. В това училище всичко е вмирисано от към главата. Директорката е получавала сигнали за фирмата от стола, но сетете се дали е предприела нещо! НЕ! Явно добре я субсидира фирмата, спечелила търга.

И в нашето училище има нови собственици на столовата. Вчера детето яде там за първи ден след ваканциятаи се върна с болки в корема и разстройство.

Необходимо е в такива обществени места, като столове и ресторанти, да има миални машини вдигащи определени градуси и налягане. А не ръчно.

Сигурна са купили развалени пилета евтино, поизмили ги и хайде - на деца.

Добре дошли в училище ! Нека в този момент умре надеждата.

Тая снимка от The Walking Dead ли е бе?!

не ходете по българските курорти има вече и евтини места извън българия, срамота за пари ще ни изтровят

Стига с тази сграда - това не е сградата на детското отделение, то е ремонтирано и много прилично за България.

Сигурно е столичния екарисаж?!

maniana

Не знам кое е по-страшно, че децата са се натровили в училищния стол или, че са попаднали след това в сградата от снимката към новината?

Точно това исках и аз да напиша, дори и да си здрав в тази "болница" ще хванеш някаква инфекция

Някога, по времето на лошия социализъм, когато ги имаше и работеха Българските птицекомбинати, Българските месокомбинати, Българското земеделие, консумирахме натурални продукти, а за ГМО не бяхме и чували! Сега месата ги внасяме от Аржентина до Папуа и Нова Гвинея, а селскостопанските продукти от Китай, Турция...И "резултатите" са видни за всички! Страхувам се, че скоро ще имаме и масови смъртни случаи! Наднорменото тегло и употребата на ГМО са извън компетенциите ми, но и там пораженията са и ще бъдат страховити!

През същият този социализъм, поколения израснаха в условията на столово хранене, от детските градини, училища и ВУЗове, до работническите столове. Без да съм чувал за хранително натравяне!

и кво като израснахме по столове, някога бил ли си отровен? щото сега хапваш лайна и от магазина и от ресторанта, ама са ти вкусни нали?

При социализма имаше страшно много хранителни натравяния в училища и детски градини, но всичко се прикриваше!

Имаше натравяния,разбира се,личен опит.

През соц-а като хванат магазинер, че откраднал 10-20 хиляди от касата следват 10-20 г затвор (а през 1950-те години и смърт). А сега - откраднал 10-20 милиона - "ама дайте да не го вкарваме човека в затвора, че ще се разболее".

Болница? Прилича на изоставена сграда след военни действия... Дано не се заразят с нещо друго в "инфекциозното".

Тровят и убиват децата на България и всички ние нехаем. Държава без бъдеще!

Това е здравословното хранене на децата навсякаде в страната. Всичко е крадене на пари. Децата са в опасност, но няма кой да ги защити.Аз опитвам от години, но ме заплашват със съд заради уронване престижа на училището. Иди доказвай, че нямаш сестра.

"Страна" ли казваш,Лари? Тази порутена, мизерна, окрадена и тотално разнебитена територия е всичко друго но не и "страна" (Държава). Представи си какви хора би трябвало да населяват тази територия за да си избират пълни полуидиоти като ББ за "управител", или "чехъл" за лице... И как ще те заплашват със "съд" ?! това не съшествува там в територията

Пилето е било развалено!Мърлите в стола да носят отговорност!

А, не мърлите в стола, а директорката на училището ,която позволява всичко това. ЗАЩО ЛИ?

Ок, но тя не може да следи и за храната в кухнята, нали има готвачи!

директорката наема фирма, а не стои да им свети за храните.... тази фирма е от много време там и това е първи случай // не знам защо изобщо някои хора пишат, без дори да знаят отговорностите на директор и т.н -_-

докога ще я караме така.без солени глоби за фирмите.

Това на снимката не е 45-то.

delly

Разбира се, че не е, това е инфекциозна болница и си пише под снимката.