Първокласник бе блъснат на АМ "Тракия", изскочил от автобус

Автобусът, превозвал ученици, спрял в района на бензиностанция

Обратно в новината

Коментари - Първокласник бе блъснат на АМ "Тракия", изскочил от автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па че си ПРААТ друго родителите. И така Доде оцелее некое.

ей тези шофьори на училищни автобуси никога не се сещат какво да правят и какво не защо не е заредил предварително и защо отваря вратите на опасно място

До какво води едно нелепо заглавие! До дезинформираност и изкривен поглед на реалната информация! Не ставаш за журналист в сериозна медия! За жълтините си!

Проблема е че винаги търсите друг виновен. Оставаме в общество без инстинкти за самосъхранение.. ще умираме от каквото и да е ако не се научим да оцеляваме. В такива случаи каквото и да кажеш.. все си в грешка.

Тези деца без преподаватели-придружители не могат да пътуват.Те носят отговорност за живота и здравето на децата. Задължително е било това дете да бъде придружено още от самото му излизане от автобуса от придружител/и/. Не може само да им се дават пари, а те да не си изпълняват задълженията. Наказанието за такова провинение трябва да бъде дисциплинарно уволнение. Но преди всичко, Бог да даде здраве и живот на това детенце ! Амин !

Стига бе, българино! Първо родителите учат децата си, че трябва да се оглеждат, после да слушат учителите си, когато им казват какво трябва и не трябва да правят. После търсете отговорност от другите. Родителите сами не могат ни да си възпитат, ни да си опазят децата, а после търсят виновни. На 7 години имат вече мобилни телефони и таблети, но чакат родителите да ги водят на училище, учителите да ги водят за ръка през улицата да пресичат... айде, моля ви се. Ако детето знае, че може да си прави каквото си иска, когато си иска, и 10 учителя да го пазят, пак може да стане белята.

Родителите нямат вина, няма връзка между тяхното поведение и случката. Организаторът е виновен, ясно е, трябва да имат придружител децата, защото са малки. Така както е написано, то пак е леко като за слобоумни, получава се, че детето специално е направило всичко възможно да бъде убито.

Често возя дете в колата си. Научено е да не търчи през улицата, да не пресича само и ако го поведете на червен светофар ще ви се скара. Имам му доверие но все пак е дете. Затова задните врати на колата ми са с включена защита за деца и аз му отварям вратата, задължително тази от към тротоара.

Бог да пази всички деца! И да не дава и на научените урок, как на паркинга може да се случи злополука а в големите градове и по тротоари и тревни площи! Нека бъдем малко по скромни!

До като госпожата е похръквала сладко, детенцето е преминало през ужасно премеждие.

Абе ... и аз я свърших тая на шест годинки. Тогава колите нямаха защита за деца на задната врата и ... без далак, съсиреци в белия дроб и фрактура на ръката. Беше преди тридесет години. Нищо не се е променило. Да се оправя малкия и отново в боя! И големите да внимават за малките, че са като снаряди!

щото даскалиците са спали, а вие им давайте хиляди левове заплати

Кви левове, за този стрес и милиони да ми дават пак няма да преподавам. То в затворите има по-голяма дисциплина... първите 7г. са важни

ко са нервиш бе, каун

Ко каза брат?

Да си учител е призвание, а призвание не се купува даже и с милиони, защото на учителите поверяваме най-скъпото, децата си.

Даскалите са виновни щото мама и тати не са го научили, че пред/зад автобус не се пресича...

бе mirosllaw-e ти малоумен ли си ? ти виждал ли си 7-годишно дете на живо ? на такова място, седемгодишно дете само за ръка...не като това, ии имаше едно три годишно ок. НДК се беше пребило, едно в мол във Варна ... ама родителите не беха виновни, некой друг беше, поне така казаха

На времето учителите можеха спокойно да ти теглят един бой, а сега няма кой да ги ступа, че да се научат. Сега учениците тупат учителите, а после се изредят и родителите, всички с претенции да им възпитават децата.

от онова време сте се пръкнали все комунисти идиоти

Аз съм от ГЕРБ, бях де... вече съм от себе си! Да, мама и тате са ме възпитали, как се пресича улицата, как да се държа в градски транспорт, към възрастните и т.н. но знам ли, сега може би ВИЕ ги разбирате тези работи повече! Бас държа, че знаеш само как да си пуснеш компютъра, понеже си много умен!

Казах ти го, но има и други умници като теб, дето ми изтриват коментарите, така че няма смисъл да пиша отново, пък и тоз дето трие сигурно е на същия акъл, като теб!

Не обвинявайте детето!!!!!!! Виновни са преподавателите, че не са подсигурили безопастността им, също така и шофьора, защото е отворил вратити!

Ами то да им раздават електрошокове освен?!?... какво да направят, то с едно не можеш се оправиш, пък с 30 примерно... направо да ги замерят с гранати, знам ли...

Никой не обвинява детето. И учителите. Виновни са родителите, че не са го научили.

Да, виновни са, защото са си поверили детето на хора, които очевидно не се грижат за поверените им деца като за свои. Защото децата са си деца - учиш ги, но ги и пазиш. Щом детето е "изхвърчало като тапа" от автобуса, не е имало възрастен при отворената врата, който да подсигури реда.

Веднага да се сложи знак пешеходна пътека.

Стига, дано се оправи детето, горката жене, представям си какъв шок е. А какво е станало всъщност, как е изскочило само.

Извинете ГРАМАТИКАТА

Дираджий,по заглавието човек да си помисли,какво прави дете на магистралата. Сигурно мие стъклата на преминаващите със140км. коли. Литературата ви липсва много!

Добре де, толкова ли е трудно да напишете в анонса, че детето е без опасност за живота? Разбирам, че искате новините да са възможно най-сензационни, но в крайна сметка проявете и малко човещина. Дано детето се оправи и осъзнае грешката си, а другите родители да осъзнаят отговорността си и да възпитат децата си в безопасно поведение. Защото при трагичен инцидент не само техния живот ще е почернен, но и на шофьора, под чиито гуми е попаднало детето.

"Детето е с черепно-мозъчна травма и фрактура на крака, по първоначални данни без опасност за живота." Ако черепно-мозъчната травма е без опасност за живота...

3евзек

Комоциото води ли се мозъчна травма?

Човещината не събира стотинки от показване на реклами, така, че не я чакай тук.

обица на ухото оп, ще му е като пирон в кракът от тук нататък

Ако беше блъснато на магистралата, съвсем друго щеше да е. Било е на паркинга, както сами сте уточнили. Учителките винаги са на първите седалки и нещо са се разсеяли. /Не ги оправдавам/ Ще се оправи детето и дано да е по-бързо.

това е дете бе идиот.... виновен е шофьора че не е спрял на бензиностанция а в "района на бензиностанцията" и освен това след като се отваря вратата първо трябва да слезе учител.....

зависи кой е по-бърз

Учителите и детето са виновни. Как да излезр човек от бензиностанцията, ако не се движи...да не е прелетяла жената,я?

От 160 години ви разправям, че това е естествен подбор.

Теб майка ти и баща ти на естествния подбор ли са те оставили или са се погрижили да не пресичаш така?

Естествен подбор.