Първо въздушно нападение в Северозападна Сирия след разрушителното земетресение, има жертви

Спасители, действащи в бунтовническите зони, съобщиха, че дрон е поразил двама души на мотоциклет

Обратно в новината

Коментари - Първо въздушно нападение в Северозападна Сирия след разрушителното земетресение, има жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Израел е гадна държава и протеже на САЩ.Всъщност всички тези нападения са по поръчка на американците и ако не бяха те арабите отдавна щяха да им разкажат играта.

Първо ли? Израел обстрелва Дамаск всяка седмица, за това ни гък и не се обсъжда в ООН.

Ами те са в състояние на война от 1973г.

Ако въшливите палестинци спрат да мятат саморъчно направени бомби, няма да ги трепят, ама откъде акъл у палестинец!

Дамаск - Палестина ?! Дърдорите без да знаете и разбирате.

сащ са известни със своите дрон атаки, където дрон стеля по хора. Уикилийкс и Джулиан Асандж направиха публичен такъв клип, където убиват журналисти на ройтерс, както и баща с деца, които се опитват, да помогнат на ранени от атаката. Заради това разкритие сащ държат в затвора във великобритания Асандж от много години без съд и присъда. сащ говорят, че никой не трябва и не може да остава безнаказан за военни престъпления, но те до ден днешен не са наказани за нито едно, а само в Ирак цивилните жертви на агресията им са между 200 000 и 1 350 000, това е само една от техните много бройни войни, а в Ирак я започнаха под фалшив предтекст и без нужната декларация от ООН, която да узакони инвазията.

Районът бил контролиран от "бунтовници" и джихадисти. Американците бомбили само джихадисти, но не пипали бунтовниците. А що тогава трепете бунтовници в ДНР и ЛНР? Кучи синове, но нали кучи синове, така ли беше? И още нещо бяха казали - с терористи не преговаряме - Северен поток - кашлюк, кашлюк....

Кой трепе бунтовниците в Донбас? САЩ?

Ама си умен русофил на 100%. Значи президента е подкрепян от Русия. Ако и Америка трепе бунтовници ще е страшна работа и сирийски бунтовник

Ей, ама гадна работа са журналистите. Въртим, сучем, ама все за едни центове пишем а Томова? Значи не знаем кой е, никой не поема отговорност ама...........абе те руснаците.........ама на Асад .......! Щото те видиш ли добрите американци рядко ама само джихадисти. Скапаняци сте и това си е.

за руснака няма почивен ден, няма траур, няма светотатсво. Той няма търпение да продължи пак да убива, за него стойността на живота на човек е 0

Казваш - краварите са в Сирия по молба на марсианците , за да пазят мира ? Що се не върнеш в пещерата от която си изпълзял .

Дори президентът на сащ каза, че там са взели петрола и това е, което са искали. Превзели са богатите на петрол и природен газ земи, също там е и тяхната житница, тоест анексирали са чрез нахлуване и агресия освен петрола и зърното на Сирия. Освен това са блокирали сметките на Сирия и никой не може да им прати парична помощ за справяне с последиците от земетресението. Къде е международния съд, къде са санкциите, къде са потоците пари и оръжие за сирийския народ, който да защитава родината си от американската агресия?

Е пак в познат написан стил. То американците в тези райони плащат на силите против Асад,ама сега там има и турски войски така че,пак са гадните американци. Защо, защото текат процеси на сближаване на Ердоган и Асад и това не е удобно за някои.