Първият медицински хеликоптер ще е в готовност за дежурство от края на януари

В момента шестима пилоти се обучават в Италия, а в неделя заминават и двама души от инженерно-техническия състав,

Обратно в новината

Коментари - Първият медицински хеликоптер ще е в готовност за дежурство от края на януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е новина-етикет на държавническо безхаберие и немилеене за собствения народ вече десетки години!

А има ли лекари с европейски заплати, които да се качат на тези хеликоптери. Защото лекаря с 1000 лв а пилота с 15 000 няма никак да стане.

Бях в Лигурия по работа това лято и хотелът ми беше до Центъра за спешна медицинска помощ в малко населено място без голяма болница. През час - два излиташе и кацаше хеликоптер с пациенти в това затънтено място. Та така...

Хайде да доживеем до януари и да видим, а?

,,,Вторият хеликоптер трябва да пристигне до 30 юни в Долна Митрополия и с него също да започнат дежурства.,,,,МАГАРЕВ ШЕБЕК МРЪСЕН МАЙКА ТИ Д*БА ИДИОТ НЕНОРМАЛЕН КАКВО ЩЕ ТЪРСИ ТИЗИ ХЕЛИКОПТЕР ТАМ ИДИОТ ГАДЕН ОСВЕН ДА ГО ПРЕДВИЖДАШ ЗА БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ А ШЕБЕК ГАДЕН.

Януари месец 2038г. Когато затворят ТЕЦ-те

и чак тогава вече ще можем да носим дежурства само през светлата част на денонощието, Аха Ако трябва по тъмно все тая дали имаме велик хеликоптер щото пал ще е с линейка

Искам да призова всички, да се направи проверка на всички хеликоптерни площадки от социализма и да се приведат в експлоатация своевременно, с не постфактум. Знам за една, която беше приватизирана и застроена, точно до областна болница.

Кои са тези 6 болници у нас с адекватно лечение?

Ура