Байдън и Тръмп се съгласиха на два президентски дебата, първият е на 27 юни по CNN

Сблъсъците започват в Атланта, Джорджия, но без публика, а модератор ще бъде избран по-късно

Обратно в новината

Коментари - Байдън и Тръмп се съгласиха на два президентски дебата, първият е на 27 юни по CNN | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не се окаже, че Байдън трябва да влезе в затвора, за да дебатира с Тръмп?

Да не се окаже, че Тръмп трябва да ползва медиум за да може да се дебатира с бай Дън.

Сърдити старчета - коя серия беше не помня вече(не съм си пил гинко-билобата).

Така е, и двамата са за пенсиониране, но все пак има разлика. Докато Бай Дън забравя къде се намира и не може да намери изхода от аудиторията, Тръмпчо понякога за един ден провежда по три предизборни срещи с избирателите, като пътува по няколко часа между градовете и бута речи по час и половина без да чете от хартия. Не всички млади хора имат такава енергия.

Малка подробност: "Кампанията на президента Джо Байдън поиска забрана на публиката по време на предложените президентски дебати с бившия президент Доналд Тръмп" Така че "дебати" няма да има, ще гледаме монтаж на СНН как БайПън говори 30 минути бе за се запъва и забравя къде е.

И в политиката,както и при шофирането трябва да се въведе праг от максимум 65 години,после само бели правят.

това шоу си заслужава гледането. Единия докато навиква ще забрави да чете какво му написаха от предизборния щаб, а другия ще забрави къде му е листа с фразите. Ако единия набие другия, а последния забрави къде е бил по това време ще е ташак.

Все пак е добре да има дебати. Надявам се да протекат в атмосфера на взаимно уважение и избирателите, които се двоумят дали да гласуват, да направят своя избор.

че това е ирония. Нито едно от тези качества не е характерно за Тръмп, с което той се гордее и чрез обиди, крясъци и откровени лъжи привлича все повече избиратели. Байдън няма никакъв шанс срещу човеек, който не само не спазва никакви правила, а нарочно и голямо удоволствие ги нарушава. Единственото, което все още не е изпробвал е да застстреля някого на Пето авеню, за да дакоже, че и тогава симпатизантите му ще застанат зад него-

Единия на 81, другия на 78... Дебати изпълнени с ченета, памперси, бастуни и патерици, заекващи от деменция и паркинсон. Друга работа нямат ли си ЦеЕнЕн