Първите саудитски жени получиха шофьорски книжки на фона на репресии

Първите шофьорски книжки бяха издадени на 10 жени, които вече притежават такива от други държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От всички репресивни простотии едно хубаво нещо имаше и него го махнаха. Жена шофьор е като маймуна с граната. Сега клипчетата в ю-тюб на разбити луксозни коли разко ще повишат бройката си. Те и без това повечето бяха пак от там.

Нов модел камикадзета тръгва из Европа.

Исляма върви с 2000 години назад от цивилизацията.

голям прогрес. Сега ако могат и да се хранят заедно с камилите ще бъде пример накъде да се развива арабската демокрация. Сирия гледай и се учи.

И това ли им е голямо постижение?!Също така какви са тези глупости,че на жените там им било забранено да шофират???Жените имат право да шофират,НО само с придружител(съпругът).

Та значи страхотна новина ... Та сега да питам дали Саудитска арабия е приела Истамбулската конвенция. Щото ние като не я приехме, ни обвиниха в липса на демокрация и всички грехове. Не ме е яд, че Саудитска арабия живее по собствени правила, яд ме е като казват, че ние не сме демократични и НИ УЧАТ КАК ДА ЖИВЕЕМ. а НАЙ СЕ ДРАЗНЯ ОТ ДВОЙНИТЕ АРШИНИ. Когато за едни може, а за други не. Къде са сега бомбардировачите на САЩ да бомбардират, поради липса на демокрация, както в Югославия Либия Сирия или Ирак?