Първи съмнения за "Омикрон" у нас

Пробите са заредени късно снощи в специалния секвенатор, който се използва за подобни изследвания, резултатът ще е ясен най-рано в петък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз сега като съм ваксиниран, аз съм страхливец защото не искам да умра или герой защото правя нещо от което антиваксърите се страхуват?

във всички случаи си тъп.

Единствената жертва на кивид19 това е... демокрацията, вечна и памят, ще ни липсва

Кога в България е имало демокрация?

Така... Тази "пандемия" без насилие над политици и продажни фармаджии и разни продажни докторчета, математици и псевто учени - няма да мине. Но вие вече свикнахте :) Безгласни овчици такива. Гласувахте точно за когото трябва, и точно когато трябва. Шефовете от Козяк винаги са прави! Трябва да ги слушкаме, щото иначе ще ни вземат властта. И ще я дадат на някой послушен. Иначе, овци - подготвяйте се да носите намордници и на открито. Ще видите вие едни събирания по площади за празниците - да, ама не. Подготвяйте си намордниците казах! Ваксъри: стягайте се за новата доза. Файзер трябва да трупа капитал. Разбира се, ще има и за нас - които им осигуряваме ваксъри. Хайде овчици.... весели празници мили мои. И не забравяйте какво ви казах - НАМОРДНИЦИТЕ! От 20-ти декември навсякъде с намордници!!! Помнете какво съм ви казал!!! Коледни базари и събори? Неееее, няма да има. Нова година на площада??? Някой друг път. НАМОРДНИЦИТЕ ПРИГОТВЯЙТЕ!!!

Като се сетя едно време какви вируси имаше . Тръшне те пиеш аналгин хинин после греяна ракия после грешно вино и ги избиеш всичките

Където ваксани са 2.5% от населението и мерки йок, омимакаронът така удари, че пандемия така и не се състоя. Говори се, че двама вчера в северозточно Найроби били кихнали, но до седмица ще се знае дали е от гейм-ъф-трона или им влезнал прах в носа..

Си признаят,колкото повече се ваксинираме,толкова повече заразени.Нали ще им секнат печалбите и няма да похзволят докатйо слушкаме

Съвсем ни разлгелзиха с тези вируси. Преди хванеш грипче, взимаш си малко хапчета и след 3 дни пак на работа. Сега по две седмици почивка дават :)

"Вариантът Омикрон значително намалява нивата на антителата, генерирани от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer-BioNTech според предварителните резултати от проучване в Южна Африка, което все още очаква партньорска проверка."

Това е естествено. След като са подобни но бе вършат работа да намалеят. Интересно че никой не задава всъщност най-важният въпрос: създава ли варианта омикрон хрема имунитет към варианта делта.

Сигурно ги яде. За закуска!

Хората казаха, че на 10-ти ще влезе, което е точно в петък, когато се очакват резулатат

Иде, иде! Да разпъваме червените пътеки, да месим питки, да приготвяме шарената сол, меда, бъклиците и дряна!

Днес е 8.12.2021. Наблюдавайте какво ще стане в средата на февруари :) /Може да го отложат и за края - не знам./ Но.... запишете си това някъде. Не си мислете, че ще ви оставят на мира. Свиквайте. Вече ще е така. Ще се бодете, и ще ходите маскирани. Та, февруари... след 18-ти някъде.... ще се случи каквото ще се случи. Всичко вече е готово. Процесът е стартиран. Няма да казвам нищо повече от това, че ще има нов щам и нови ограничения. И нови задължения. И как яко ще се мре.... Ваксъри: ако за себе си сте решили да се бодете - поне пощадете децата си!!!! Помнете това... за да не съжалявате! Пощадете ДЕЦАТА!!!!

Така, така. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/prouchvat-kontaktite-na-samnitelen-za-omikron-u-nas-gotvyat-novi-merki Пече се. Овци, ако си мислите, че ще празнувате Коледа и Нова година - лъжете се. До тогава ще сте затворени по къщите. Помнете какво ви казвам!!!!!! Но не правете нищо!!! Трябва да сте кротки, иначе ще ясосате Господарите си.

Погледнете ,какво става по света,най неваксинираните държави са в пъти по добре от най ваксинираните,там,където няма мерки са в пъти по добре,от там,където има! Румъния и без сертификати, и без ваксиниране се справи с вируса и маха ограниченията за празниците! Ето,че в Румъния може и без сертификати,а в България не,тук нашите пионки се продадоха на Брюксел и въведоха фашисткия сертификат за разделяне на народа!

Да но вече България е една обикновена диктатура. Фашистка. И на хората не им пука че са в концлагер.

Супер,очакваме го с хляб и сол,той ще тури край на тая изврат дето се наложи в последните 2 години! В света няма влязъл в болница от Омикрон,това е обикновена настинка...

Значи за депутати не важи зеления сертификат ? В същото време, за две години печалбата на богатите убийци е нарастнала с 5,1 трилиона !!!! Официално !!!

Апропо, след като зеленият сертификат ще важи 9 месеца + бустерна доза, определено ще стане с едномесечен срок !!! Много явно вече, не се крие дори намерението да се вземат парите на хората, после и живота им!!! Хората трябва да намерят кураж да се защитят, иначе са обречени !!!

В Румъния няма зелен сертификат и не е имало,как така там може,тук не? Зелен сертификат няма и в други държави! Румъния маха мерките и без ваксинация е в пъти по добре от Запада ваксиниран с по 3 дози и в пълни локдауни!

Там имат национална партия в парламента и техния Боко е румънец. Тука Възраждане има някакви мижави 5% ГЕРБ предаде България, другите ПП дори не са българи, ДБ е фашистка организация. БСП може и да проявява понякога здрав разум, ама с Нинова е джудже. Та такива ми ти работи. Българите, болшинството от които даже не гласуват, се превърнаха в роби.

Много отдавна осъзнах ,че България,Национална Сигурност,Просперитет на Българския Народ са само имагинерни понятия. Още повече го показа световният заговор срещу ЧОВЕКА. Било то Българин,Французин,Немец, Руснак,Белгиец,Англичанин,Австралиец и така нататък. Тези от Службите да една банда която пази едни други крадци който вече 32 години се редуваха,сменяха и крадът от труда на нашите Бащи и Майки и от нашето Настояще и бъдеще на децата ни. Имало служби. Къде са. Защо не разследват кой и защо създаде този вирус и как така в една суверенна Държава се налагат "ваксини"без да са изследвани .ваксини който уж били доброволни а се налагат със затваряне,изнудване и откровени заплахи. Какви са тия служби. Там трактористи ли работят. Целият този цирк са впрегнати медий,платени журналя,продажни доктори,професори,доценти,математици. Всички до един като се вземат правителство,сегашно,предишно,бъдещо и предните три парламента плюс Радев трябва да се изправят пред една стена и да бъдат застреляни. Толкова предатели в тази изстрадала земя и този изстрадал Народ. Служби. Боклуци. Банда продажници без чест и достойнство.

Освен това подписват да не разкриват състава на така неправилно наречени "ваксини", които са си експериментални бъркочи с освободени от отговорност производители и да не може пострадал от тях гражданин или роднини на починал от тях гражданин на тези суверенни държави да съди производителите!

Аз сам ще вярвам в Световната конспирация и ще ръся мозък из Интернет!

Редуцирнето на населението е стара идея и не е измислена от Гейтс, или дружинката около него. Автора на тази НАУЧНА теза е Роберт Малтус, английски социолог, икономист и забележете свещеник!Роберт Малтус твърди, че заради т.н. рационална икономика е нужно от време на време този излишък от популация да се намалява. Това не е тайна, или теория на конспирацията в доказателство ви пренасям какво пише в уикипедия за този “човек“. “През 1798 година (!!!) Малтус публикува своето „Есе за законите на населението“. Според него, ако не се ограничи, човечеството върви към демографска катастрофа, защото населението се увеличава в геометрична прогресия, докато средствата за изхранването му – в аритметична. Според него това, което държи населението под контрол са нещастия (войни, епидемии, глад и болести), морални ограничения и поквара (към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуалност).“ Звучи ли ви познато? Още ли мислите, че тези “много, много умни“ хора лично са дошли до някакви прозрения, а след това и до някакъв много, много гениален план? Още ли мислите, че ни се случва нещо невиждано? И продължавам - “Икономическото УЧЕНИЕ развиващо неговите теории ( на Малтус) се нарича малтусианство. През XIX век концепциите на Малтус получават , ШИРОКО ПРИЗНАНИЕ, но по-късно става ясно, че при съставянето им той не взема предвид техническото и икономическо развитие на човечеството, което позволява не само изхранването на много по-голям брой хора през XX век, отколкото той предсказва, че ще е възможно, но и до икономически просперитет и благоденствие, немислими по негово време.“ Така пише в уикепедия, но очевидно тези който ни управляват са съгласни със свещеника. Такова редуциране се е правило и се прави по различни начини от десетиления! Тихом, мълком – през водата, която пием, през храната, която ядем, през въздуха, които дишаме... през “лекарствата“ и “ваксините“ които ни “лекуват“. Прави се и сега! Разликата е, че сега стана “справедливо“, както каза нашата учена учена - и вече няма да се използва само за азиатските и африкански деца, а за всички...

Да,и толкова световно известни доктори починаха след техни изказвания за съдържанието във така наречените ваксини. И всичко се потулва и ме му се дава гласност. Хората по целия свят остават без работа без препитание,дори не се посвениха и на децата посегнаха. Цели Армии от Идиоти(ченгета) са хвърлени да смажат надигналите се народи. Изроди. Ще горите в АДА,,

Разберете го!!! Ако наистина имаше опасен вирус - НИТО ЕДИН ПОЛИТИК НЯМАШЕ ДА СИ ПОКАЖЕ НОСА НАВЪН!!!!! Какво остава - да ходят без маски, и да не са вакснати. Та те щаха да са първите ваксиниран с поне по 10 дози!!!! И щяха да са скрити в бункери, и да ходят облечени в скафандри. Защо по цял свят няма нито един умял политик от тази настинка????

Защото са ваксинирани, дори и тези които се правят на анти-ваксъри

Най-вероятно от някой завърнал се, изтекъл "мозък"

Насирате ли се, антиваксъри-идиоти? Всички щамове да ви хванат, дано!

по два пъти!

Как, когато имаме поставени всички задължителни и тествани с десетилетия за безопасност ваксини сме антиваксъри? Защото сме против ковид ваксините ли? Но ковид ваксина няма, защото са експериментални биопродукти, които са в трета фаза на изпитание до 2023 и производителите им са освободени от отговорност за проява на странични ефекти. Да наречеш такива хора антиваксъри е все едно да наречеш някого, който не яде охлюви, но яде пържоли и суджуци – вегетарианец.

Няма никакви съмнения! Щом го има у съседите, значи го има и при нас :)))

Според статистиката човек ходи по 1500 км на година. Също така друга статистика твърди, че човек изпива средно по 90 литра алкохол на година. Или ако трябва да бъдем обективни, човек харчи по около 6 литра на 100 км. Ако съседът ми бие жена си всеки ден, а аз - никога, в света на статистиката ние и двамата бием жените си през ден. Джордж Бърнард Шоу Демокрацията е балон, който виси над главите ни и ни кара да гледаме нагоре, докато други хора ни обират джобовете. Джордж Бърнард Шоу

Да видим: Има опасен вирус, за който ваксинирането не е задължително. Но, ако не си ваксиниран - не можеш да ходиш на някои места. Обаче, ако ходиш на тези места, където всички са или ваксинирани или тествани или преболедували - трябва да си с маска, щото да не се заразиш (???????); Да, но: Това правило не важи за депутатите...... те са богопомазани. Те нямат нужда от пембян сертификат, и нямат нужда да доказват дали са ваксинирани, преболедували, тествани.... Иначе - имало вирус. И той бил опасен. Ама много опасен бил. И сега идвал нов щам. Дето за него още нищо не се знаело, ама и той бил опасен. И много заразен. Абе, то ако наистина имаше вирус и беше толкова опасен, колкото политиците го изкарват - ами те първи щяха да се маскират, щяха да се скрият в миша дупка, и щяха да се ваксват през ден. И изобщо нямаше да си гласуват, че за тях това не важи :) Абе, някой да е чул за умрял политик от тоя измислен вирус???? Ваксъри, някакъв коментар????

Депутатите са представителна извадка на народа който представляват. След като представляват държава пълна с катили, и депутатите са такива. Лесно е да се сети човек. Добрата новина е, че страната все по-бързо се пречиства.

Така е вече герб не са управляващи и след смяната на прокурора - ще се пречисти.

аз партии не съм споменавал.

Мхм. Говорим и за политиците като цяло - наскоро на някаква среща на ООН ли кво беше - и там без вакси и маски. И не можело да ги задължат :) Мхм. Не става въпрос само за нашите депутати и политици..... Мдам. Гърците докато бяха затворени - техния мицотакис не си ли празнува рожден ден в ресторант с незнам си колко гости??? Мдам. Белгийците докато бяха затворени - кралското им семейство не празнува ли някакви празници в Дубай???? Мдам. Иначе - има опасен вирус. Разберете го!!! Ако наистина имаше опасен вирус - НИТО ЕДИН ПОЛИТИК НЯМАШЕ ДА СИ ПОКАЖЕ НОСА НАВЪН!!!!! Какво остава - да ходят без маски, и да не са вакснати. Та те щаха да са първи!!!!

някой подсмърча и му е зачервено гърлото ли?

Скандално е! Такива неща никога не се случват през зимата!

Все още не е сигурно дали "Омикрон" ще може да избягва имунитета от ваксини ?!? Е как да не е сигурно? ОМИКРОН БЕШЕ ОТКРИТ В БОТСВАНА ПРИ ЧЕТИРИМА ЗАРАЗЕНИ И ВСИЧКИ БЯХА ВАКСИНИРАНИ!!! Нещо неясно?

няма починал от варианта Омикрон. Нещо неясно?

Защо първите открити с Омрикон са "напълно" "ваксинирани"?

Хората ти го казаха - Омикрон се е пръкнал от заразен с Ковид19 човек, който е болен от СПИН. Проблема ви е, че до днес няма никой починал от този вариант на Ковид.

Предната седмица имаше материал в Дир-а, според който новата разновидност на вируса се очаква у нас м/у 10-и и 15-и Декември... Резултатът от изследванията на тия проби излиза в Петък-10.12.21, някой с предположения за "+" или "-"?!

Кой има властта на прави всичко това?

Всичко е сценарий. Ама след като сме овце и търпим - така ни се пада.

Кой има властта да наложи този сценарий?

2 ноември 2021 Директорът на Централното разузнаването управление (ЦРУ) на САЩ Уилям Бърнс се срещна днес в Москва с изключително влиятелния секретар на Съвета за сигурност (СС) на Руската федерация Николай Патрушев В България получава ноти от НАТО как да постъпваме, както каза бай Шиле кантарджиев, затова правителството застана срещу 80% от народа. В Русия обсъжда с ЦРУ какво да правят. Наскоро имаше среща и с бай Дън.

И Путин получава ноти от НАТО, да избива по 800 руснака дневно.

"В Русия обсъжда с ЦРУ какво да правят. Наскоро имаше среща и с бай Дън." А в началото пише за една от официалните срещи, по нататък има и дистанционни срещи. Наскоро даже. Ама важното е да вкарате съмнение, за да замажете гафа на бай Шиле кантарджиев, че издаде секрет.

Българите издаваме тайни.

Ай сиктир бе!

Пълен смях! Просто спазват инструкциите от СЗО. Няма такъв цирк!!!

кой ги задължава и как?

Ситуацията с кромида е: абе лъжим ви брутално, но насила ще вярвате и ще правите това което ние кажем.

Преди му казваха настинка и сезонен грип ,сег акакви красиви древногръцки имена ...дрън дрън

1. От настинка не се умира за два дни. 2. С настинката си, не можеш да тръшнеш и баба си и дядо си едновременно.

И от ковид не можах.

Мисля, че от финансовия колапс, който създават зад завесата на ковид представлението ще успеят да ни тръшнат и поробят. Позволим ли го.

никога не е късно. следващия път се поправи.

Не,няма да ги тръшна лека им пръст ,умряха си от старост , НО не ме тръшнаха и мойте внуци близнаци - изкараха го на крак без и да разберат , също и родителите им . Проблемът беше ,че без обоняние няма как да разбереш кой от двамата се е насрал в памперса !

Защо няма нито един умрял политик от този мега опасен вирус???

Омрикон.

Тия ако продължаваме да ги търпим - нищо, ама нищо добро не ни чака! Трябва да бъдат ИЗМЕТЕНИ от парламента, и ИЗТРЕПАНИ, след което - ИЗБЕСЕНИ за назидание. Всички, до един! Да видим: Има опасен вирус, за който ваксинирането не е задължително. Но, ако не си ваксиниран - не можеш да ходиш на някои места. Обаче, ако ходиш на тези места, където всички са или ваксинирани или тествани или преболедували - трябва да си с маска, щото да не се заразиш (???????); Да, но: Това правило не важи за депутатите...... те са богопомазани. Иначе - имало вирус. И той бил опасен. Ама много опасен бил. И сега идвал нов щам. Дето за него още нищо не се знаело, ама и той бил опасен. И много заразен. СМЪРТ ЗА КОВИДАРИТЕ!

В Израел ЕДИН 1 починал,в България 108 починали от вируса!!! Кои са прости?

пакистанците?

Ще са затворени до 2030г. когато ще са на 27ма игла. Айде нема нужда.

А в Германия, 70% ваксинирани, 93 Хил. Заразени и 811 починали за денонощие.

Мда, още от сега мога да позная какво следва: 1. Покачване на новите случаи в стъкмистиката (така де, микрона е по-заразен); 2. Ограничаване на пембяните сертификати - 6 или 9 месеца, подновяване - само и единствено с трета, после четвърта, после пета доза. /тия дето вече са с трета - са се самопрецакали/; 3 Налагане на ред нови ограничения (все пак това беше предизборната кампания на ПП - задължителни ваксини, мерки, маски и т.н.) 4. Около две седмици преди да изтече извънредното незнам си какво - ще се появи нов щам. 5. Повторете точки от 1 до 5 колкото пъти си искате - ето ви "новото нормално". Фарма мафията няма да пусне кокала! А ваксърите да помислят: Ако наистина имаше опасен вирус, и ако наистина ваксините бяха безобидни и помагаха - дали депутатите щяха да си гласуват, че те са богопомазани, и за тях няма нужда от пембян сертификат???? Хахахах. Ако този вирус наистина беше опасен, и ако изобщо го имаше - политиците щяха да са ПЪРВИТЕ, които ще се изпокрият в миша дупка. Ако маските наистина помагаха - политиците щяха да са ПЪРВИТЕ, които щяха да ходят не само с маски, ами и с противогази. Ако ваксините наистина бяха безвредни, и помагаха - политиците щяха да са ПЪРВИТЕ, които ще се боцкат през месец. А нямаше да си гласуват, че за тях това не важи :) Ама ваксъра МНОГО трудно ще проумее това.

Както в България във Вторник илизат сумарно данните от уикенда, така в Германия излизат в Сряда. Няма драма. В Германия починалите са 448, което няма нищо общо с 811те спрягани от троловете. А онзи ден починалите са 309.

И 448 да са пак са повече от миналата година при нула процента ваксинирани.

И кога ги навъртяха тези 104 361 починали тогава? Сигурно през 2018 година.

Споко! На който когато му е писано...

""Към момента е ясно, че този вирус се предава по-лесно, по-бързо се удвоява броят на хората, които са инфектирани, в сравнение с предишния "Делта" вариант", обясни доц. Алексиев." Ти да видиш - как го разбра това, доценте? От "данните" на СЗО-то, от Фаучи или от резултатите, които ще излязат тепърва? И защо да се удвояват, може да се утрояват или да се угояват!

Новият вариант Омикрон бил 5 пъти по-заразен от първия - Алфа. Бета-та и Гама-та се затриха някъде по статистиките. Делта-та, на свой ред, беше 3 пъти по-заразен от Алфа-та и макар по-малко смъртоносен, по някакъв начин, се оказа изключително опасен. Сега е ред на Омикрон-а и той да е най-опасен, но не е ясно колко точно, понеже се предполага, че може да е много смъртоносен, но било рано да се каже, тъй като все още никой не бил умрял от него. Освен това ваксините не го спирали (то не че спряха разпространението и на предишните варианти), обаче, въпреки това, се налага да се поставят бустерни дози на първите две, разработени срещу Алфа-та, дето трябваше да ни пазят от Делта-та, валидни за всичките варианти до края на азбуката и до края на живота ни, и които важаха за 1 година в "зелените сертификати", дето ЕК ги направи за 9 месеца, защото ефектът им траел само 6 месеца, понеже падал наполовина след 3-тия, но не се проявявал до първия. Та, подсилванията вече ще са на 3 месеца вместо на 6!!! Не бойте се, докато стигнем до Омега варианта, бустерите ще си ги слагаме сами, всяка сутрин на гладно. Великобритания, The Guardian: "Здравният секретар Саджид Джавид потвърди, че на всички възрастни ще бъде предложена бустерна доза, след като Съвместният комитет по ваксинация и имунизация (JCVI) обяви, че времето за изчакване се съкращава за всички възрастни, като приоритетът за резервацията се решава от NHS. Надзорният орган каза, че на възрастните от 18 до 39 години трябва да се предложат бустерни дози и препоръча да се намали разликата между втората и третата доза от поне шест месеца на поне три месеца." Д-р Антония Първанова

Тая пиявица Д-р Аспарух Илиев видимо без пациенти и работа, защото иначе нямаше да е платеното постоянно присъствие в медиите непрекъснато нагнетява умишлено обстановката. Моля Ви при тоя недостиг на медици намерето му някаква работа в кожидално отделение.

Защо днес в масово ваксинирана Германия има повече умрели от същия ден миналата година при нула ваксинирани?

глупости

Давам жокер, умрелите днес са 811, боооц, боооц

ама на 85 милиона население. В България умрели 103 на 6.5 милиона население. Олеле. Ооооолелееее

Познай кое не работи и има друга цел!

Пешо?

В случай, че под Пешо визираш експерименталните бъркочи непреавилно наричани ваксини, чиито производители не случайно са освободени от отговорност - си прав, визираш ли нещо друго - не си.

Министерството на здравеопазването на РБ не разполага с изолиран и култивиран вирус. Испанското министерство на здравеопазването също не разполага с такъв. Ирландското също няма. CDC няма. Самият RKI (робърт кох институт) признава, че не е успял да изпълни нито един от постулатите на робърт кох с тоя тайнствен вирус. Това е иронична типологическа съпоставка - Робърт Кох Институт не е изпълнил постулатите на Робърт Кох. Почти сто други, най-щедро спонсорирани с обществени и частни средства лаборатории в света признават, че не са изпълнили нито един от постулатите, на робърт кох. Нито един. Научните факти и логика създават състояние на невъзможност да се води какъвто и да било разговор по пандемия, мерки, инжекции, зелени фалшификати и прочие "модерна наука", която две години лекува вирус, за който нито знае нещо, нито го търси. При тоя всеизвестен факт няма как да бъде поставено началото на какъвто и да било разговор. ИМА НЕДОКАЗАН ВИРУС, тоест НЯМА ВИРУС. Диагностичният инструмент наречен ПЦР беше отречен от фаучита, дростени и другите, които го използваха за създаването на кризисната стратегическа пандемия. Какъв чеп ще тестват, както няма тест. А пък с последния серотип (съобразявам се с терминологията, както изисква господин Чорбанов) "омрикон" направо беше избита дребната риба в селската бара. Ако имаш сопол и искаш до останеш до обяд в леглото, значи ще ти си "омрелкон". Баси науката! Проста да падладьейеш и да искакаригаьеш! За пандематическата скалъпистика не е нужно да казвам каквото и да било, щото и децата се смеят на аритметическите еквилибристики, спускани от някаква наета от сзотерите рекламна агенция и някакъв отдалечен на 18 000 километра от България частнофинансиран институт. По въпроса за конфекционния, унифициран метод на лечение на всички болни с един и същи протокол, без значение кой от какво страдание е измъчван е нужно разследващите и съдебните органи да се погрижат. Не смея да нагазя в темата за инжекциите, щото се опасявам, че ще закъсам с времето за цялата следваща седмица. Няма такава тъпня, като тия инжекции. Незаконно одобрени, незаконно закупени, незаконно внесени, незаконно инжектирани. Тяхното съществуване е незаконно. Държавите с най-високо инжекционно покритие ще бъдат затворени, щото народът се разболява и мре. Ама не от омрикон, ламбада и делта, а в следствие на прикриваните нежелани реакции. Падащите по време на състезания спортисти са стотици. Аборти, внезапна и необяснена смърт, обриви, тромбоцитопении, сърдечни проблеми, алергични реакции... Както казах преди време: ще се появят такива болести, че няма да могат да измислят толкова много имена. За една година тия серуми акумулираха такова число официални жертви, че надвишават в пъти всички други инжекции взети заедно за цялото им съществуване. Имайте предвид, че официалната статистика в тая област се движи между 1% и 5% от реалните проблеми. Това го казва демонът на ваксинеризма Стенли Плоткин, не е предположение или мое мнение.

До момента няма нито един починал от варианта Омикрон.

Майко мила ! Дано ми се размине ! Дано мина между капките ! Че другарят генерал Атанасов иска да седне на стола ми и да спи в апартаментите ми

Референдум за махане на зеления сертификат излизане на България от НАТО и ЕС!!!

Евродепутате скочиха, когато задължителността на ЗС, опря до тях и дейността им, бяха недоволни, че трябва да са ваксинирани, за да отидат на работа. Имаше изказвания на редица евродепутати от различни страни, против принудителното ваксиниране. Четох, че те били загрижени не само за колегите си, но и за голямата администрация, която обитавала ЕВРОПАРЛАМЕНТА и според тях, имало много хора с кредити и други проблеми и заплатата им е жизнено важна. Заведеното от тях дело е отсъдено в тяхна полза. Тоест могат да ходят необезпокоявано на работа, защото .......... забележете ЗС е бил Н Е З А К О Н Е Н. А сега питам, защо тогава за обикновените хора е З А К О Н Е Н. Какъв е тоя двоен стандарт. Те са хора ,ние не сме. Те имат права и свободи, ние нямаме. Те решават за здравето и живота си, ние не.

Отговарям на един млад мъж от Нова Нюс , Омикрон е кръстен на Макрон , като вреден Европейски елимент !

Искам някакво обяснение от ваксинаторите - каква е целта бе уроди? Гледам днес статистиката за Германия - 811 починали, над 90. Хил. новозаразени при над 78 % двойноваксинирани. Франция и Австрия ги следват по петите. Видно е ,че ваксините не работят или още по-лошо - влошават нещата. За чий трябва да ги догонваме тогава?

В Германия може да са починали 811 но на 85 милиона население. С тези пропорции в България трябваше да са починали 60, а не 100.

нивото на медицинско обслужване и лекарски грижи в България? Отчиташ ли общото здравословно състояние на нацията (с какво се храним, какво дишаме, с какъв доход преживяваме)?

че сам отговаряш за доходите си?

Как сам отговаряш? Да не би шофьор в градския транспорт да има по-малка производителност на труда в България и в Германия? Каква е разликата в заплатите и на какво се дължи?

да си си поискал колкото си е поискал германеца Ако не ти изнася, направи фирма и стани баровец. Така за тебе ще работят и ти ще плащаш високите заплати.

Искаш да кажеш и медицината им като нашата? Там на 1 сестра се падат 4 пациенти. Тук са над 40.

Ей плъх мръсен ваксиниран, гризач противен, мръсна мишко ваксинирана. Не знаеш ли бе ваксинирана срамна въшко пълзяща в косматка на майка ти, че в Германия смъртността е по-ниска защото здравното им обслужване е по добро от това в България? Тук повече умират от лошите условия в болниците отколкото от ковид, бе свиньо блатска ваксинирана. На майка ти...ваксинирана, мммм

Леле, какво им се случва на тез 22% антиваксъри, просто не е истина!!

Конспирация след конспирация

И овца след овца.

Не бързайте де, нали беше между 10 и 15

по свта уж бяха 3 милиарда (докато агитираха), обаче бързо-бързо паднаха на 1... :)

По начина по който се отчитат смъртните случаи тук, Омикрон ще вземе първата си "жертва" в България

И ще е точно след ПТП.

Като надуете имунната си система да отделя антитела само към един вирус, кой ще ви пази от другите бе? Искате да надхитри те природата ама Дарвин ви стигна.

Понеделник сутрин-ваксина, вторник сутрин-ваксина, сряда сутрин-ваксина, четвъртък, петък, събота, неделя... Понеделник вечер-ваксина, вторник вечер-ваксина, сряда вечер-ваксина, четвъртък, петък, събота, неделя... С една е зле, нужни са ти две, ала след три после стават четири. Пет е добре, ала шест е по-добре, седмата върви с ваксина за бяс призори.

Някак си не ви ли прави впечатление, че при поставяне на ваксини от имунизационния календар никой не ви иска "информирано съгласие", но за ковид препаратите искат. Защо ли? Например при всички доброволци изпитващи нови лекарства и ваксини също се подписва отказ от отговорност. Светва ли ви лампичката? Едва ли?

Вече не се изисква.... На теб светва ли ти лампичката, че ти е стара опорката...

онова са (некомерсиални) доказани в практиата ваксини със 70-година история, докато това са експериментални бъркочи с недовършен цикъл на изпитания...

Май го махнаха, защото отказва много хора, вече май не подписват

Откога по-зразен е синоним на по-смъртоносен? Четете между редовете и се сещайте за насаждането на страх...

или ник’ва бустърна! При първа игла ми дадохте ваучер за кауфланд. При втора участвАх в лотария, ама нищо не спечелИх. Сега или скара/бира или нЕма са бода.

Това е олекотен вариант (дълбоко приспособен към човека) на вируса, който протича като обикновен грип/хрема.

грип. СмАли малко.

случая в Нидерландия от преди с2 седмици (20 души заразен и прекарали го супер-леко).

Пуснаха децата присъствено,глупаците наши и....по Коледа ще сме,

посрани от страх и надупчени с вакси!

За теб четвърта доза веднага, иначе сертификата ти изтича и си антиваксър

Така, значи за 7-8 месеца миналата година бяха създадени купища ваксини, минаха тестови период (който трябва да трае години), бяха одобрени от регулаторите и излязоха на пазара. Вярваме в науката нали? Вече две години тази същата наука не може да измисли лекарства, така ли? Нали е много развита? Баси и избирателната наука! Или по-лошо измилили са ги лекарствата, но разни там политически (не научни) комисии за одобрение не са им издали разрешителни. Защо ли? В края на карищата "секи сам си преценя"...