Първата група български полярници потегля към Южния пояс

Учени ще изследват биоразнообразието и екосистемите около българската база

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mnogo e malka grupata Prahossaite pove4e pari s edna ROTA.Ako nastinat trjabva da izpra6tama i samolet.

Леле дир-а, гледам и не вярвам на очите си цели две смислени статии за един ден, вместо роклята на кейт,мейт и циците и джуките на някоя местна селска пръчка. Браво има надежда.

Наистина супер важна мисия за пенсионера хрантутник Пимпирев и групичката му - всяка година ходят да трошат държавни пари, да ядат и пият и да тормозят пингвините. Това е от огромна полза за България сигурно. Прочухме се и с това, че в последните години редовно заради нас се организира сложни спасителни мисии, за да спасят от там някой от нашите туристи..

Как е правилно биРоразнообразието или биоразнообразието?

правилното е: Първата група български ПИЯНИЦИ....

На наградените,честито,приятна почивка и много слънчеви дни.

Питам автора на заглавието, къде точно се намира Южния "пояс"? Тъпанариии Дир-нишки!!!

Колеги, мисля че един трактат на тема "Влияние на етиловия алкохол върху човешкото тяло при ниски температури" ще бъде много сполучлив.

Всичката Мара втасала, остана сега да проучи "биоразнообразието и екоситемите" на Южния полюс.

Имам идея: всеки, който отива там за втори път, да си плаща разноските или да си остава там до живот, като работи за разходите. Мисля , че е справедливо там да ходят студенти, а не едни и същи нагли авантаджийски хрантутници, все е едно Амстронг да беше ходил на луната 5 пъти, като е първия стъпил там !?

Оправете си заглавието. Не е ПОЯС, а ПОЛЮС.

Южният пояс ли? Някой е приказвал за полюс, някоя неграмотна кифла-пишман журналистка (дето яко е работила по гръб за да се уреди на рабита) чула пояс, и накрая станал един развален телефон.

Тези прескъпи екскурзианти поне да ги сменят по на често. Все едни и същи синекурци пращат. Това там е работа за студенти.

Дирници, къде е Южният пояс - неграмотнициш!

Намериха им работа и едни пари.