Първан Симеонов: БСП се свива, отваря се място за нова формация

"Интересното във втория мандат на Радев е какво следва след него", заяви социологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как ми се иска да излашкам Първанчо в добре оформеното путенце с което яде.

Първане, БСП се свива защото привържениците му си отиват на място от където не могат да гласуват. Или поне е незаконно. Знаем че в политиката няма невъзможни неща.

Като не можаха да сменят Нинова и вероятно липсата на достатъчно контрол над нея, от ДПС и служби започват проект по създаване на нова БСП. Такива важини политически ниши, не е добре да се оставят на случайността. Вероятно се мисли и за нова схема за контрол над съдебната система, при дискредитирана схема с вездесъщ главен покурор.

Радев след тея лъжи няма шанс.

Очаквам Мая маноловаьда се сополяса. Промяна!!

Интересно е как може да сравнява Кирил Петков със Боко, единият е с харвардско образование а другият с мутренско.

Така е Кирчо не разбира от управление няма опит на ръководител не е и психолог. Явно в Харвард не ги учат на това. Няма и план какво да прави, сега свиква консултативен съвет за Русия защото Бойко му подсказа. Помня че Бойко дойде на власт като подготвен управленец и до края знаеше какво прави.

Този път Първан Симеонов е прав - какво ще прави Румен Радев след втория си мандат ???? Просто ще остане отново в политиката !

Той и Първанов остана, но проекта му АБВ за нова лява партия не прокопса. Радев едва ли ще иска да свърши по същия начин. Някога и Жельо Желев прави пророк, който уж беше конкурент на СДС, но и той доникъде не стигна. Радев ако иска да остава след президентството в политиката - трябва да превземе БСП отвътре. Иначе ще свърши като Първанов и Желев.

ЕООД "БСП-НИНОВА"

Ако не разкарат Нинова, БСП ще загине като партия. Трябват им нови хора и идеи, защото все повече се свиват. Нинова каквото можа направи, но вече е в тежест. При бедна страна е нормално да има силна лява партия. Ако не се оправят ит БСП, ще се появи нова конкурентна за тях формация.

Колкото и странно да е, никой няма ползва от маргинализирането на БСП. Подобен процес видяхме вече в дясно с роенето на сини партии и тоталното обезличаване на СДС. В следствие на това се отвори вакум, който бе запълнен от ББ. Първите години около него имаше разни хора, които придаваха тежест и експериза на управлението. После - пълен разплох. Има реален шанс историята да се повтори с друг генерал. Да видим....

БСП се свива от 131 години и още не се е свила...

Точно сега имаме нужда от нови спасители

Първане, долна к..во, ти си страшен боклук!

Той си знае.

БСП е приемлива за участие в управлението... ама само на фона на ГЕРБ и ДПС, а не по принцип.

Нинова ще закрие бсп : а ) до две години ; б) до четири години ; в) преди това...

За колко хиляди е тоя въпрос?

На следващите избори ще имат 7-8 процента. На по-следващите ще се коалират с чалгаджиите за да минат 4-те процента. След това е все тая.

По-скоро с Възраждане имат общи ценности.

пак дрънка глупости...

TheBeast

Ако скоро време не разкарат Нинова БСП ще остане в историята на БГ !