Първа оставка след скандала с бивш нацистки военен, приветстван в канадския парламент

Председателят на Камарата на общините на парламента на Канада подаде оставка, като преди това се извини за допусната грешка

Обратно в новината

Коментари - Първа оставка след скандала с бивш нацистки военен, приветстван в канадския парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на дедото! Да е жив и здрав щом е бил в СЛАВНИТЕ ВАФЕН СС!

Ти изобщо знаеш ли какво е национал социализъм и какво представлява тази идеология? Жалък унтер!!! Освен да спамиш нета с глупости, за друго не ставаш. Щял да ни рита и да ни коли... Смешник долен. Крий се в дупката си и да не си посмял да излезеш от там, че ще изчезнеш по-бързо отколкото си се появил на този свят.

Аз ли ще изчезна бе ще ти еба путката майчина шибана! Аз колкото книги за ВЕЛИКИЯ РАЙХ съм прочел вие не сте виждали като минавате покрай книжарница шибани унтери!) Само долна, мръсна, подчовешка утайка може да е против ВЕЛИКИЯ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ! Шибана измет, Германия беше на върха в ЕВропа по производство по времето на Фюрера, долна сган, ебани утайки! П.П. КАЗАХ ЛИ ЧЕ НЯМА ДА СЕ ТРИЕ И ДА СЕ ЦЪКАТ МИНУСИ БЕ КОПЕЛЕТА ПОДЧОВЕШКИ! КОЙТО Е ПРОТИВ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМЪТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КЛАН! да бъде клан! ЯВНО ТРЯБВА ДА ВИ РАЗДРОБЯ МАНДИБУЛИТЕ КОПЕЛАТА НИСШИ!

Унтер си! И жалките ти псувни няма да променят това. Чел книги и се мисли за нацист... Долен смешник си! Самзованец. Позор за родината си! Предател за народа си! Срам за семейството си! Ходи и се застреляй! Само така ще спасиш човечеството от долни изчадия като теб!!! Освен да плуваш в кенефа за друго не ставаш.

МРИ ЖИВОТНО МРИ! СКАПАНА ДОЛНА ПОДЧОВЕШКА ИЗМЕТ! КОЙТО НЕ Е НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РИТАН ДОКАТО СПРЕ ДА СЕ ДВИЖИ КОПЕЛЕТА НИСШИ И ЩЕ ВИ ГО ДЕМОНСТРИРАМ НАГЛЕДНОО!

В първата фаза на Втората световна война 370 000 войници от западна Европа (негерманци) са се били на страната на Хитлер срещу СССР. Не срещу Русия, а срещу СССР. Западните народи са хитреци, но всъщност са много зле с ориентацията и не трябва да допускаме да ги надценим. Мгоат да бъдат много вежливи и много праведни, докато не се подхлъзнат, да вдинат краката и да си паднат на главата. Това се случва в момента, както се беше случило преди 80 години - твърде скоро, за да се забрави до толкова. Западът днес е потънал в лъжа, която е основен инструмент за действие. Преди около 25 години ме предупредиха да внимавам, когато сключвам договори с германци, защото са станали големи мошеници. Нищо общо с точния германец, за който знаем от преди! - ме предупредиха. Оказа се точно така. В тази вийна и предшестващите я събития, които са причина за войната (война не се случва от днес за днес), Русия беше десет пъти по-коректна страна. Западът открито призна, че не е имал дори намерение да бъде коректна страна. Някой се мъчи да ни убеди, че няма нужда да сме коректни, ако сме политически коректни с лъжата на хегемона. Това разбира се е един морален разврат и в никакъв случай не може да доведе до добро! Заедно с предерастията във всичките й нюанси Западът потъва от много години. Не го дават по телевизията, но защото е забранено, а не защото е иначе. Имаме си неофашизъм. Той вече ефективно избива хора. С времето жертвите ще станат повече от тези на Втората световна война. За сеа са 'само' около 12-15 милиона. Свръхсмъртността от ваксините работи вече на повече от двойни обороти в сравнение със самия Ковид. Приготвили са ви и още! Ръкпляскането на СС-овеца е много интересн случай на индиферентност във всяко едно отношение. Критерият е един - пропаганда на всяка цена, при което цената става много висока, а пропагандата продължава да е лъжа. СС-овецът е точно онова, което се случва и сега - западът финансира нацисти. 2018 Бндестагът го докладва и там депутатите ръкопляскаха на предложението спешно да се вземат мерки срещу 'фашизма' в Украйна. Днес гласуваха, че нямало нацизъм. Но според доклада тоава има фашизъм! Според мен има фашизоподобен нацизъм по модела на Хитлер, но заквасен от Бандера, който е идол на украинците, но който навремето е почудил германските нацисти с чудовищната си жестокост.. А в Западна Европа настъпва неофашизъм. Те са се побъкали окончателно как да излижат повече задника на хегемона. Много ниско ниво с много тежки последствия.

И нашите какво останаха назад ли? Те неаплодираха ли СС-овецът,?

Изключено, невъзможно е да има нацисти в Украйна при положение, че самият Зеленски е евреин! Това е манипулация от страна на комунистите!

А къде е зеления нацист, който се бори за нашата свобода като го аплодираше този изверг с усмивка на лицето!!!!!!!!

Някой като се осере вместо да се повишава, да си подаде оставката. Лена Крема Клептоманката примерно още я канят из тв студия да ни дава акъл.

СС-овци в армията на Украйна - ПОТВЪРДЕНО!!!!

Ами така е. Представители на много народи, които са погълнати от СССР, се бият срещу руснаците. Те виждат в това шанс да си върнат или да придобият независимост. Същото например е с арменците, които имат формирани доброволчески отряди, сражавали се на страната на Германия. Като се има предвид какво значи руски комунистически терор, голосомор и пр., напълно естествено е да се направи такъв избор.

Защо съветски да е задължително руски? В първото съветско правителство няма един руснак. Почти всички са сънародници на Зеленски, като почнем от Троцки и Ленин. Сталин е грузинец, следватт украинците Хрушчьов, Брежнев, Черненко. После пак сънародника на Зельо - Андропов. Написаното от теб се нарича -МАНИПУЛАЦИЯ.

Не трябват оставки , а арести

Да не би да забравиха 6-те милиони жертви само евреи през ВСВ. А през първата още колко човешки жертви се дадоха заради немците отново.

Ей тъй "жертвите на комунизма" монархо фашистити "елита" и Кафявия цвят на България като са обявили война на Съюзницити са станали прави и боен вик ура.

И все пак решиха да АПЛОДИРАТ хитлеризма. Толкова много години по-късно почнаха да мият реномето на хитлер и започна уплюването на путин които го изкараха вече по-голям демон и от хитлер.

Оплетоха се като коте в калчища , не знаят как да излязат от тази ситуация .

Всички бяха на крака и ръкопляскаха защото "се бил с руснаците по време на втората световна война"! Били подведени!!!??? Айде бе!!!! От коя страна е бил че да се бие с руснаците???? Незнам Англия, Франция, Канада и САЩ да са се били с руснаците, поне официално! Били подведени! ВСИЧКИ!!

Ми той умрял ма. Ей тъй "жертвите на комунизма" монархо фашистити "елита" и Кафявия цвят на България като са обявили война на Съюзницити са станали прави и боен вик ура.

Това активно мероприятие беше една партенка за да видят как ще реагира света и дали вече не са го смлели достатъчно, но се оказа че не е така. шепата западни соросоиди шизофреници, които не могат да съберат вече и златен милиард, усетиха че света ще ги чука яко скоро...

Не че ще спрат с опитите да направят неприемливото нормално. Доста упорстват. Вижте и Зеля с какви хора е заобиколен. Покани Марина Абрамович за посланик в Украина с цел да помогне за възстановяването на училищата там. Който не знае кой е това, нека се запознае с работата и́ и мероприятията, които организира.

"Златния милиард" на края ще се окаже вид нова "Северна Корея" изолирана от другите 8 милиарда, ако разбира се незаблъскат ядрените бомби, с които имат опит. Смазването на духа на човека със хомосексуализмът и зомби дигитализацията ще е панацеята им, но как ще се оправят с глада незнам, само с насекоми няма да стане.

Сръбска пръдла, чието ,, изкуство е да седи с часове втренчена в една точка, без да работи. Та как ще да ,,работи за възстановяване ,, на укрошколата? И как той кани посланици? Евтини трикове за безмозъчни парвенюта

Е не можа ли да провериш какво пропагандира и с какво се занимава? Да беше само седене на едно място. Ами и това също. Много е подходяща за доброто на дечицата, нали?

Най големите престъпници са болшевиките и комунистите.

А то що пишеш на комунистически компютър, произведен в комунистически Китай, с руски суровини ??

Усраина си е фашистка клоака от край време!

То Канада си е фашизъм, копелето на Кастро мечтае да е Хитлер

От години казвам, че САЩ са фашистка държава. Правителството им действа като Гестапо. Отскоро и Канада покрай Трюдо се превърна в такава. Но подобна открита наглост и шамар в лицето на целия свят не очаквах. Тези дори са станали на крака да ръкопляскат на нациста. Целия парламент. Защо само поздравилия го по микрофона си подава оставката. Да се разпускат и избори. На много места в САЩ има паметници на нацисли или на такива, които са им съдействали. А в край Ню Йорк или в някакъв парк в града, ако не се лъжа, има и на Степан Бандера. Всяка година украински нацисти се събират там да го почетат. В униформи! Правителството на САЩ нищо не казва и нищо не прави.

И в Канада има паметници на украинските фашисти.

Не гледате обективно на нещата: канадския човек се извини (мрън-мрън, сори, не знаех...) но украинския - не. Никъде не намирам извинение от офиза на зеУенски за гафа...

Защо не е осъден?

Аз съм канадски гражданин, чел съм условията , клел съм се. Но този не знам как е минал между капките ? Ако те докажат, че си бил въвлечен в геносид или други подобни деяния, си забравяш за канадско гражданство. Residency is permanent though. Странни закони, губиш паспорт, но постоянно пребиваващ не губиш.

Тази ,,случка,, е още едно доказателство какви гпведа са управниците на запад, как не мислят, не знаят и как управляват. Такива безмозъчни урсули, габриелки,и т.н. водят света към погибел

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ===----- https://marketl.ink/biocom

председател на парламента ... тъпаци

Все повече се доказва, че щатни натовски военнослужещи, а не просто наемници, воюват в Уркайна. Руската армия приключи с ВСУ, но войната продължава, защото се меси НАТО.

Бандера е национален герой на Усрайна,защо този да не е?

Я, още един изявен нацист в канадското ръководство... Те тия може и да не си признават ама нали Трюдо открадна парите на стачкуващите канадски шофьори, е вярно формулировката беше мнооого демократична ама по същество постъпи точно както Хитлер с немските профсъюзи;)

Но няма оставки за отравянето на населението с незаконно допуснати ваксини. Свърхсмърността днес вече надвиши смъртта от вируса!!!!!!!!! Има статистика, но медиите мълчат. Да не би да са под диктат? Как мислите? А Украйна е една друга чаша неофашистки чай.

и що си подава оставката?! В Петък твърдеше че е горд че го познава... днес се праи на дръж ми шапката и вече нито е чувал, нито е виждал, този който той самият обяви за украински и канадски герой, същият този герой който според неговите собствени думи продължава да подкрепя украинките националисти;)

а всъщност, човекът е истински герой! Мачкал руската сволач. По гнусна сган от рашките орки са единствено бг ватницте.

Човече този не е избивал руснаци а Поляци, Евреи и Словаци

От украинец бандит става ама войник не, та и затова Вафен СС дивизия Галция Химлер я евакуира от Украйна, и я праща да трепе цивилни първо в Югославия... и така до Чехословакия -)

Малко странно защото на повечето си речи наркомана е пред едни гербове повечето от които са нациски има го и този на Галичини.

Ся кво?Карнавал ли ще има на Червеният площад?

Тордю да се Маха ха хаа Еврейте Са В Шок !!!

Ако имахме свободен достъп до руските телевизии, щяхме да научим за новината от извора, ама нали всичко по тях е "пропаганда" и "фейк нюз тотъл лай"..

Гледай канадските, CTV, CBC, Global, CITY, TVA ... Всичките са налични онлайн, руската телевизия също работи на рютубе и смотрим.