ПИБ: Атакувани сме, днес изплатихме над 800 млн. лева

ПИБ е изплатила днес на клиенти над 800 млн. лв., разполага с достатъчно пари в брой и инструменти, за които е необходимо време, за да бъдат налични в банката.

Обратно в новината

Коментари - ПИБ: Атакувани сме, днес изплатихме над 800 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде беше прокуратурата, МВР, ДАНС и БНБ, дори и ония от СЕМ, къде приятелчето на Рошко и "УНУК НА ДЕДА ВИ ПРОКОПИ", къде обикаляше от телевизор на телевизор и даваше канкретни указания срещу КТБ. Това, всичко е документирано и това за разследващите органи е достатъчно за много неща .......?????? Реформа на българското законодателства !!! Абе Уили, шегувам се !!!

Йовчев да не се услушва ,който хване - веднага в ареста ,даже само ако има подозрение,че дестабилизира или изпраща такива съобщения!Ако това се случваше в Китай - до сега да имаше осъдени и екзекутирани на площадите!Какво е това безобразие ,какво е това ограбване на народа ни!Изроди!

това тъпите комунисти като дойдат на власт и всичко може да се очаква. Това са пак някви схеми на орехчето сигурно. И той като жан ще се превърне в най-честната жертва. после ще си живее в панелка честно честно

Ами то си пише - теглят се. Само днес са изтеглени 800 милиона!

Банки у Нас ?! - ама Разбира се че Единствено-и-Само 'банки' !! --> и то - на 'наште' !!! Министър-Председател у Нас ?! - ама Разбира се че Единствено-и-Само --> от/на 'наште' ! Органи на Реда у Нас ?! - ама Разбира се че Единствено-и-Само --> за/на 'наште' ! ...а за Воистине-Знаещите Банковото Дело : - 800 млн. лв. -- от Представяща-се за Основна Банка ---- И ! - Незабавно-Отправяни ЗАПЛАХИ към Вложители от Най-Високо Ниво = ??? (Означава Какво)

Всичко е с цел да ни унищожат като нация.

демек зачакайте народе докато си изтеглиме и прехвърлиме парите, а вие после - квото остане. АБЕ, къде е батко ?

Пределно ясно е и на Йовчев и на Кутев и на цялата комунистическа и ДС шайка (вкл и ГЕРБ и ДПС), кой седи зад всичко това. Просто не е никак удобно да се обяви публично, заради риск от публичен линч!

Към WHO CARES - Маймуно, ако беше Бойко на власт, това намаше да се получи. А доколкото Цветан Цветанов - нали затова искате да го тикнете в затвора - за да не излови, гадни престъпници. Да пукнете дано!

Явно съм проспала поредната кампания срещу банка. Та аз съм към ПИБ, ама нещо несериозно ми звучат истериите и повечето коментари, които си личи че имат политически отенък и такива, които целят дезинформация. Понеже смс и мейли не съм получавала искам да попитам хора, които са получили следното: Казат, че приятелското послание смс е подписано от известен бг бизнесмен. Кой е той?

ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ! НЯКОЙ НИ ИЗПОЛЗУВА И СИ ИГРАЕ С ЕСТЕСТВЕНИТЕ НИ СТРАХОВЕ. АКО СЕ ПОДДАДЕМ НА ТЕЗИ ВНУШЕНИЯ, ЧЕ НЯКОЯ БАНКА ЩЕ ФАЛИРА И СЕ ЮРНЕМ ДА СИ ТЕГЛИМ ПАРИТЕ, НАИСТИНА ЩЕ ФАЛИРАМЕ НЕ САМО БАНКАТА, НО И ФИРМИТЕ РАБОТЕЩИ С НЕЯ. КОЙ ЩЕ Е КРАЙНИЯ ГУБЕЩ? НИЕ!!!!! НАИСТИНА ЛИ СМЕ 7 МИЛИОНА МИШЛЕТА И СЕ МАНИПУЛИРАМЕ ТОЛКОВА ЛЕСНО? НИТО ПОЛИТИЧЕСКАТА, НИТО ИКОНОМИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА В БЪЛГАРИЯ Е КАТО ПРЕЗ 1996 ГОДИНА И НЯМА ПРЕДПОСТАВКИ ЗА НЕСТАБИЛНОСТ НА БАНКИТЕ НИ. АЗ НЯМА ДА СИ ИЗТЕГЛЯ ПАРИТЕ ОТ БАНКАТА, ЗАЩОТО ВЯРВАМ НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ. НЕ ГО ПРАВЕТЕ И ВИЕ!!!!!

съвети светкавично да изтеглят парите си, тъй като институцията скоро щяла да фалира.

Кой е луд да прекара собствения си електорат? Щото електората на БСП и ДПС със сигурност няма депозити?

Настъпи раят на домашните крадци,много хора ще изгорят не за това,че парите им са в банките,а защото ,омъглени ги теглят и ги слагат в буркан банк,а това е прекрасен миг за крадците.Народе,освести се разни мутри и пристъпници ни тикат към хаоса.

а ако съм си прехвърлил парите в немска банка и не ме плашиш с "домашни крадци", тогава национален предател ли ще съм, а ? .. скапан боклук!

от това пати. Вложителите на ПИБ ако продължават да я източват наистина ще я фалират. Паниката е нещо страшно и използвана от теорията на слуховете върши чудеса.

Наблюдават се следните факти: 1. Правителството се гърчи всякак, за да остане на власт колкото може по-дълго. 2. Правителството взима кредит след кредит. 3. Някой дестабилизира български банки, а не чужди. Познайте кой клати държавата и пак гласувайте за него.

Боко и ГЕРБ ?

Аха. Който няма власт иска да има и прилага всички средства за да я вземе.

Не позна. Парите от кредитите трябва да бъдат откраднати, а в мътна вода най-лесно се лови риба. Комунистите играят добре само една игра - крадене.

Попитаха кои банки не са дестабилизирани и даже подсказаха - чуждите. И вие ли сте от пускащите слухове? Защо ли няма проблеми в нито една турска банка, а?

Тези които имат да връщат кредите, а не могат и стига сте месели политиката

Главния организатор преди 20 дни съобщи от САЩ ,че икономиката ни е пред колапс и предстои срив в банковата система!!!Но тоя човек досега никой не го е пипнал за нищо и пак ще се измъкне сух !Целта му е власт и да лови риба в мътни води!

В АМЕРИКА ,всяка година фалират по 12 банки ,..но в Бг ---НИКОГА ! Нашата икономика е много ''ПО-СИЛНА ''от тази на САЩ,ЕВРОПА ,КИТАЙ ...И Т.Н.

В Америка и ЕС има над 300 банки сигурно. В България има 10 банки... какво очакваш? Всяка година по 2-3 да фалират ли?

А Южен поток

Маккейн неслучайно беше в България, както и Расмусен, както и мис Нюланд. Казаха ни съвсем в прав текст: Не стройте Южен Поток! Защото ще се случи нещо. И нещата почнаха да се случват. Странно обаче, все банки с българско или руско участие. За Уникредит някой нещо да е чул?

не си теглете левчетата от банките - първо се обезценяват у дома в дюшека, второ домашните крадци само това чакат. прехвърляйте ги в друга банка, ако имате притеснения, но е важно да циркулират - ако си изтеглим всички пари, банките ще спрат да кредитират бизнеса, който на свой ред създава доходи и плаща заплати - не се поддавайте на евтини манипулации

За всичко е виновен другаря Кутев да се вдигнем и да пометем България от боклуците

Пред клона на ПИБ в бизнеспарка имаше около 70 човека. Наблюдавах през прозореца и мога да кажа че опашката почти не се движеше до 15:00 когато хората се разотидоха. Не знам какво са изплащали и на кой но в бизнеспарка почти никои не взе според мен.

Е, чак сега разбрах защо Боко е бил САЩ! А после ни изпорти и в Брюксел... Само да се качи на власт Тиквата жална ни майка. Гласувайте ПРОТИВ Тиквун!

Я ББ я Южен поток

Може, може! Я виж резултатите от иборите, и веднага всичко ще ти се изясни. :)

"...следи състоянието на всички други български банки." Сигурно и той горкия виси тук в дира и чака порената банка.

Е точно тук се крие отговора на въпроса "Кой дестабилизира банките?" Точно този дето настоява за избори още на 15 септември. Готов е и война да подпали, само и само да е на власт. Още повече, че всичко започна с неговото посещение в САЩ , иначе самия той няма толкова мозък, че да крои такива заговори. Няма нищо случайно.

Червените бабички нямат пари в банките, следователно е ясно кой клати системата като за последно.

Бре мама му стара! Абе много пари имал тоз народ бе! За ден -два над 800 000 изтеглени! А още колко има? Много хитър ход на разбойниците! Сега доста от парите ще отидат в бурканбанк и телефонните измамници май вече се точат, че май напоследък са поизгладнели! Прост народ слаба държава!

в заглавието пише 800 млн.? а не хиляди....

Народе, тъпи народе! Защо се хващаш на въдицата. Има 2 разлики с 96-та: 1. Влоговете до 196000 лв. са гарантирани. 2. Може спокойно да се плаща безкасово. Сега има дебитни/кредитни карти. За какво ви е тоя кеш? За буркан банк?!?

Защо се хващам на въдицата. Защото този път ще ме хванат за... Още ми киселе от лютеницата по времето на Жан. Сега е същото, 196000 може!, но иди и си ги искаи от Пеевски и Мустачко.

Я пробвай дали можеш да плащаш безкасово!

Хора, не си теглете парите, не се поддавайте на масовата психоза, която е планирана от мошеници, които само това целят! Аз също имам сметка в ПИБ, но няма да се тегля, нито да се редя за да създавам паника! От това смисъл няма! Няма и да бягам от родината си! Оставам в България и тук ще умра! Обаче, политически изроди от всички партии, сгафите ли тук, свършено е с вас! Дано да е за доброто на България!

Че те от '91г. не са спирали да се дънят и продължават да цъфтят и просперират.

CBuHEnAC

Стабилността на държавата е атакувана. От кой? Не се знае Защото нямаме свястна полиция Защото нямаме свестни специални служби Защото нямаме военни Ние сме бананова република и тъжното е мили маймуни, че сме съгласни да е така. На маса много говорим, на практика берем банани

Само военните не разбрах що ги намеси? С кого ш'са биим?

Имам пари в сметка на ПИБ, но #нетегля. Мои приятели също имат, големи пари, но #нетеглят. Няма значение банката, която и да е, на слухове #нетеглим, защото: 1. Отказвам да бъда манипулиран от една шайка бандити, които използват медии и влияние, за да сринат банковата ни система. 2. Няма да съучаствам на враждуващи бандити в опитите им да се цакат на гърба на народа и обикновените вложители. 3. Няма да се поддам на манипулации и да съдействам за закопаването на собствената си държава. Да страдат всички в името на интереса на шепа хора. В историята на бедната ни държавица сме се съсипвали сами много пъти - увлечени в конфликти, злоба, реваншизъм. Не и този път. Няма да стане, #нетегля

Под декларацията на ръководството на ПИБ на сайта им се допускат само сладникави коментари в подкрепа на банката, докато неудобните коментари се трият. Аз просто ги попитах защо оповестиха, че днес ще работят с удължено работно време, а затвориха в 15:00 ч. Възмутен съм - ТОВА НЕ Е НАЧИНЪТ да успокоят клиентите си!!!

Гледам сега опашка и на плод-зеленчука. Дали няма да фалира?

е па а си крием парите в тенджени под налягане и ги ровим в кенефа в двору па нека фалирам

Защо под някои статии не може да се коментира, а под някои може. Мирише ми на избирателно блокиране на IP? Много сте умни.

аз като нямам спестявания нямам и кредити и всичко вземам на ръка и го харча бързо преди инфлацията не ми пука за тези който имат пари в банки да фалират

Абе то и преди години, нямаше страшно, но добре че си изтеглих парите, а банковине служители на другия ден плачеха, защото бяха нерешителни и щяха да изгубят лих.%.

Това е удар на западните ни съюзници по останалата все още българска ПИБ. Като я сринат заедно с КТБ, ще си ги напазаруват за по левче трезора.

Гечев, ти ли си това, бе? :):):)

не знама дали е Гечев, но със сигурност е ТЪПА ГАЙДА!!!

По-скоро е удар от тъпите червени кратуни към хората, които са имали наглостта да работят и да изкарват пари, вместо да теглят заемчета, да си живеят царски и да чакат един ден следващата девалвация!

тук КЮРДИ са сред получателите на десетки милиони ЗАЕМИ ,и то напр кюрд,роден в Турция ,като собственика на Ентуртранс с печално известния самокатасрофирал и запалил се автобус ,взел поне 9 смъртни жертви,като не са върнали нито парите -заем,нито автобусите ,и не са имали образование,компетентност и лиценз за транспорт ,друг пример -Фатик -потомък на бежануц от Сирия /първата вълна/ -сирийски кюрд ....,КУХИ РОМСКИ ФИРМИ И ДР -ТОВА НЕ СА ЗАПАДНИ,А СРЕДНО-ИЗТОЧНИ ПО ПРОИЗХОД "ПРИЯТЕЛИ" ВАШИ ,НО МРАЗЯТ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ И ГРАЖДАНИТЕ НА ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ,А искат своя държава ,но масово не са работещи данъкоплатци,а се размножават с много деца и нео-експлоатират останалите ,вкл имат от десетилетия и терористични организации ,вкл и част от тях свързани с Алкайда ,според интернет статии на англ към ББС,занимаващи се и със саботаж,рекет,измами ,вкл отвличане,убийства,бомби и др

Имам идея нека всеки ,който може внесе колкото може в ПИБ.По добър начин срещу тези загубеняци не виждам.

еее големи, гооолеми сте боклуци бееее ! това сте най-големите боклуци измежду живите !!! такива безочливи лъжи, човек може да чуе само от банков служител или политик

хехе , наивник :)))

Кой Ви атакува бре? Донецките Опълченци или НАТО?

или червения башибозук на Доган?

Bell

След този коментар мисля че става ясно кой има интерес за разколебаване банковата система на членка на ЕС. Нека си припомним кой беше първият доброволец, поиска да "спасява" КТБ след скандала - руска банка. Рубладжийте искат да фалират България, и после да я купят на едро. Когато вече нищо не струва пукнат лев.

Когато дойде БСП на власт всичко се разпада!

И да биете - на човека е все тая историята го е показала.