Партията на Стефан Янев няма да чертае червени линии

"30 години се опитваме да правим едно и също и очакваме различен резултат", отчита лидерът на "Български възход"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава за какво ще влизате в парламента , само за присъствие ли ? Искаме да чуем , идеи , предложения и иновации!

А това добро ли е ! Така казват хора , които незнаят какво искат ! И за това няма какво да устояват ! "Каквото дойде , когато дойде"!

Този да не би да си призна, че са глупаци?

Началниците са в Брюксел и Вашингтон.

Г-н Янев, това с ЕС и НАТО не ми допада. Писна ми някой извън България който е хвърлен с парашут да ми казва какво да правя и какво не. Какво да ям и кога да правя секс. Благодаря, това е за тези оприличаващи себе си на американци и германци. Ние сме мислещи интелигенти и имаме по-достойни хора от бюрократите в Брюксел и НАТО.

Ако не ти казват от там , ще ти казват или от Кремъл или от Анкара!

партия пълна с политически куртизанки и номади като всяка

Това са новите храненичета на САЩ . Подготвени са за коалиция с ПП и са резервен вариант за слугинаж, ако навеждащите партии загубят изборите. Ако искат българите да тръгнат напред, само националистически парламент и правителство би ги извели от блатото .От до сегашните партии, освен че не се различават,но и нищо не става.

Надушвам жалка копейка!

Лепни една рубличка на майкати на на оная работа, защото е отгледала такъв джендър

Ватници, тбномера с ПРОнатовския генерал управляван от Америка не върви!!! Янев е тъп чугуноглав комунист фатмак и е петоколонник на Кремълски лилипут!!!

Копейка!

Поредният американски проект на Радев подготвя почвата как ще го навътри на дезориентираните русофили, когато се коалира с ПП и ДБ. Но май ще трябва и подкрепата на ГЕРБ.

Чугуноглавите комунисти Радев, Янев и Гълъбчето, не може да не са "американски" проект... Да еба и руските ви подлоги!!! Да, той затова го уволни а, щото не искаше да каже на войната "война". Със сигурност е американски... да, да!!

Копейка!

нека чертае сини

Кухи фрази на отчаян популист

Всички завършили военни училища от това поколение са комуняги и в червата!!! Няма изключения!!!

Много ще се радвам да си българския Орбан - определено имаме належаща нужда от такъв! :)

Американски пореден проект... Чичо зелен сертификатив янчов не се надай и на 1% фондация америка за българия бая трябва да се охарчи за теб..

фатмак,нещастник,изплувал като руски агент-няма да влезе.

Слушах го при Волгин,върти и сучи и нищо не казва,все едно че слушам царя

Не мога да гласувам за Янев,да управлява със сикаджията от Банкя, значи отново още от същото

„… нямам нищо против да бъда оприличаван на Орбан. И ще търсим подобен тип политика за реализиране и в българската действителност." С тaкива изказванеия има опасност да изгуби много от тези, които го харесваха и да не спечели никой от онези, които не го харесваха.

Като основен проблем на Янев виждам, че партията му няма ясно мнение по никой въпрос. Затова и започва да губи проценти. От една страна досега успяваше да се измъкне от престрелката на филии и фобии по този начин. Обаче от друга, вече идват избори. А хората доста се напатиха от нови и стари месии, които мълчат умно преди изборите, пък после правят точно обратното на очакванията.

Щом не е идеален, значи има собствено мислене и виждане! Не може да е богоугоден на всички! И правилно! И слънцето огрява половината земя …. винаги!

Щом едновременно го плюят от целия спектър, значи със сигурност е най-читавият от всички. Само си вижте коментарите, за едните бил натовец, за другите русофил, Забравихте, че се държа повече от достойно като министър председател и бе първият, който каза, че царят- Киро е гол. Склонен съм дам у гласувам доверие, точно заради разнопосочните плюнки по него

И како направи той като премиер? Едно нещо поне? Освен, че 36 дни теглиха един кораб тези некадърници?

Така, така, зелено чорапче номер 2. Добър инструктаж от номер 1. Никакви червени линии. Да обереш наказателния вот като Кирчо и Кокорчо. После си цепиш през магданоза без да ти пука за народа.

neka doidat i turti i rusnati da ni vzemat sigurno po dobre ste ziveem

В от историята трябва да знаеш, че не е било добре.

ще чертае цветовете на дъгата - любимото на днешните джендърчета, а Херо Мустакат ще прати една баница и няколко милиончета в Америка за БълХария от американско да им подсили хранилката.

Комунистите се нароиха още преди поредицата от предсрочни избори и по всичко личи че отново ще излъжат народа. То не бяха Маи манолови и татяни дончеви, не бяха Хаджигенов и минеков, не бяха ПП, сега и Стефан Янев. Както видяхме и от краткото управление на ПП не се търси промяна, а се търси ПОДМЯНА. Гледат и те да овладеят бухалките вместо да въведат реални и незаобиколими правила против корпупцията и олигархичния модел. И уж се бореха срещу статуквото, а се прегърнаха много набързо и много явно с една от най-бележитите партии от статуквото - БСП. От всичко, което видях до момента има само две партии има, които заслужават внимание. Ако не за друго, то най-малкото заради това, че бяха отхвърлени от всички останали доказани със зависимости крадци. Това са ИТН и Възраждане. Който е проевропейски настроен, следва да гласува за ИТН, който е проруски настроен - за Възраждане. И дано пак не ни излъжат!

При положение, че " Възраждане" са проруски, по - добре е да ви излъжат.

Как бе , как не се намери един нормален политик в тая държава....... б....си и кене...фа.

Като се съюзят с копейкин ще ходите в Сочи на почивка,ама друг път.Няма нато,няма ес,АААА ДЕБИЛИ КОЛКОТО ЩЕШ КАКТО ПОВЯРВАХА НА ПП ИЗМАМАТА.КОЛКО СА ЖАЛКИ КЛЕТИТЕ И ПРОКЛЕТИТЕ БЪЛГАРИ

Нещастен червен кумуняга!

А сега има ли война,защото отначало каза,че това не война.Като ти знаеме червения произход,какво ли ни очаква и от теб

Ще го призная за мъжкар, ако успее да изведе България от гнусното НАТО!

Само че за тъпанар ако направи подобна глупост.

България извън НАТО става директна мишена и за Русия, и за Турция. Русия и Турция са толкова гъсти в момента, че ще ни поделят точно за три месеца и няма да разберем даже откъде ни е дошло. Мислете малко с тези глави, преди да пишете глупости!

Турция НАТО не я спира. Справка войната за остров Крит.

Имах предвид Кипър

Кипър не е бил никога в НАТО.

Независимо от това, какви са писъците по адрес на Янев и Костя Копейкин, свиквайте - комбинацията от техните две партии ще стане незаобиколим камък в следващия парламент.

Тука е пълно с простаци, наркомани и пр..ки е то за това има и партии като на тези двамата нещастници!

oste edin amerikanski agent koito se pregrasta s stolenberg i vika balgaria e nato nato e balgaria

Важно е “какво имаш в сърцето”.

ми звучи като " Швейцария на Балканите ". И двете еднакво невъзможни.

Сам се нарича Орбан, червеният му боклук, хахаха хахахах

Централата на тази русофилистична партия ще бъде вероятно в руското посолство…

Която партия чертае червени лини се отграничава сама от народа и я чака тежка загуба (ПП, ДБ, БСП) !!!

AМан от шапкари В която държава стане начело военен го издухва ….

Големите началници не стоят в столици в Европа или някъде другаде по света. Големите началници са българските избиратели. Големите началници са в Кула, Каспичан, Малко Търново, Петрич и Добрич. А В София избиратели няма ли?

НИ ИМАШ ЗА МУШМОРОЦИ ! ГОЛЕМИЯТ НАЧАЛИНК СЕ КАЗВА "МЪДУРО" И СОФТУЕРА, ЗАЛОЖЕН В НЕГО ! *НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ "ИЗБОРИТЕ" ВИ, 33 ГОДИНИ МИНАХА ВЕЧЕ /ВСИЧКИ СТЕПЕНИ НА МАСОНСТВОТО/, РУЧАХМЕ ВСИЧКИ ЖАБЕТА, ЗНАЕМ ВИ ВСИЧКИ СПАТИИ ... 30% МАКС ОЧАКВАМ ДА КЛЪВНАТ В ПОРЕДНОТО ЧЕТВЪРТО РАЗИГРАВАНЕ, КОЕТО СИ ВРЪТКА МАФИЯТА ЗА 2 ГОДИНИ! А ЩЕ ИМА И ПЕТО - ДОГОДИНА ! ОТ СЕГА ГО УСЕЩАМ!

Мушморок

Г-жо ВЕРНО, Ако ви имах за мушмороци, нямаше да сте на този хал. Или по-точно казано е обратното - ако не бяхте на този хал, тогава щях а да ви имам за мушмороци. А сега... да ви имам и мушмороците.

По-добре Янев, отколкото Троянския кон Слави Трифонов.

Най-добре без тях двамата

Поредния тарикат на чужда хранилка, който ще разчита на заспалите овце, да гласуват за 15-ти пореден път за 15-та различна партия

ти за кого гласуваш,ма?!?

"Български възход", " Възраждане", БСП, ВМРО, МИР. ЕСТЕСТВЕНА коалиция "ЗА България". Тулупа, Кирил и Асен, Бойкикев и Карадайъто ни ПРЕДЛАГАТ ДЕМОКРАТИЧНИ ИКОНОМИИ, СТУД, МРАК, ФАЛИТИ и БЕЗРАБОТИЦА.

Ало, 1/2 инфото, Това не е ли ЕСТЕСТВЕНА коелиция "БСП лява България". "Коалиция за България" не беше ли от преди години?

Ало, ГРАНД мушморок, останалите - ГЕРБ/СДС, ПП; ДБ и ДПС, са ЕСТЕСТВЕНА коалиция "За ОТРОВЕНО общество".

Боя се, че ще е провала на провалите.

на янев е новия козяшки цирей след киро и асен

Българският Орбан - тоя сухар, една кофа популизъм и вече народът сатанал началник ....!? Български възход?- накъде по- високо Бе, в космоса ни изстреляхте с празни обещания .. , ай бягай на село!

ще става като орбан значи?? то добре, ама орбан е скапаняк който съсипа икономиката на унгария! бвп на унгария 2008г- 158 000 000 000 $ бвп на унгария 2021г- 155 000 000 000 $ рецесията е очевидна! впрочем и двете правителства на янев съсипаха икономиката на България! та може и наистина да си приличат тия откачалници!

да пишеш минуси на цифри, които всеки може да провери е признак на русолюбска идиотия!

GDP на Унгария седи на едно ниво от ~150 +/- 5% последните 15 години. Рецесия няма. Напредък също няма.

липсата на прогрес от 15 години си е рецесия, драги!

Мушморок

Числата в долари не са най-коректният показател най-малкото заради разликите във валутния курс.

този фатмак/капут няма да влезе.Не си губете времето с него.

да, ама децата му още са на държавната ясна дето ги назначи още когато стана премиер!

"В политиката всичко е възможно, но при ясни правила и прозрачна процедура, така че гражданите да знаят какво се случва. За да няма обвинения, че се създава поредното задкулисно споразумение..."каза Янев "Децата на служебния премиер Стефан Янев работят в държавните дружества Българския енергиен холдинг (БЕХ) и "Булгаргаз", където са назначени ...без конкурс" БЕЗ КОМЕНТАР

Иначе казано - ще подкрепи ДпС/Герб/Израждане/Радев, когато и където е необходимо. В руско-турската антибългарска коалиция.

Новата партия "Анални зомбита" одобрена и финансирана по Европрограма. Тея ще ни "оправят" гарантирано.

Поредното помиярче с надеждата балъците да го сложат на софрата.

Янев, липсата на червена линия е признак на безличие. Ако е възможно кооперирането с ПП ПРЕДАТЕЛИТЕ, значи няма много да гласуват за Вас. Хората са отвратени от ПП. За Орбан ще ти кажа, че той не се вслушва в гласа на избирателите, а просто знае какво е добро за народа, и го прокарва, независимо от одобрението на Брюсел и САЩ.

Точно затова няма да гласувам за теб. Аз искам не червена линия, искам червена пропаст с ГЕРБ и ДПС. Така че виждам партията с около 3% подкрепа, ако ГЕРБ не прехвърли гласове, разбира се, както направи с Възраждане. И те се отблагодариха.

Глупчо, благодарение на ДПС бе избран твоят вожд - Мунчо Естонски, който ни вкара в пропастта. Затова, когато говориш за двойки партии, трябва да казваш БСП-ДПС.

Ти в момента виждаш ли разлика между ПП и ГЕРБ ?! Защото аз не виждам !!! Единственото което виждам , че и Боко и Кирчо говорят тъпотии !

Разликата е огромна. Бате беше и забавен, а ПП са само противни!!!###

да вижда се разлика и тя е,че "харвардският" възпитаник лъже много повече и е много по-прост от Борисов. Не знам какви са ти критериите за "умен" и "прост" но 40 годишен човек,който не прави разлика межде лакмус и литмус за мен няма как да е умен,а българите го избраха да ръководи цяла държава. За лъжите му просто няма какво да се коментира,там всичко е ясно