Партиите на протеста пак без мнозинство и след тези избори

Васил Тончев, социолог от агенция "Сова Харис" пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Партиите на протеста пак без мнозинство и след тези избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лустрацията в България след 32 проточилите се години на либерална демокрация през тази година започна като избори до дупка. Когато броят проведените N на брой избори бъде достигната, тогава на сцената ще се появи Капитан Уйлям Линч. Будапеща от 23 октомври до 10 ноември 1956 г. ще изглежда като "детска градина" в София, когато МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО да се смени статуквото.

Мислиш ли, че вече някой се интересува от лустрация и досиета...

Че то, ако не беше машинното гласуване, партиите на протеста изобщо нямаше да се класират на предишните избори. Сега вече са бита карта и вместотях ще ни курдисат Киро канадеца, а кой за кого е гласувал няма никакво значение, защото машините ще гласуват вместо нас.

Бойко вече прилича на Хелмут Кол А ГЕРБ на спасителен пояс Мда

Тез “ партии” са на подгонените олигарски Затова бяха “ протестите”

Защо ги наричате партиите на протеста, а не партиите на промяната? Защото са партиите на предишните мандраджии, нали?

Е правилното

Смешно и жалко е, че ГЕРБ изглеждат като компетентна партия на фона на тези "протестъри"! Един кораб не могат да разтоварят, бе! Държава искат да управляват!

Оправете си скапаните коментари

Kalin

Що?Хората могат този път да проумеят някои неща и ГЕРБ БСП и ДПС заедно да не правят 50%!Така че още е рано да се мисли кое и как.

ИТН са във властта за да правят самостоятелно правителство, въпреки че няма как да постигнат това. ДБ и ИБГНИ ще правят нужната промяна без да участват в кабинет и без да съставят свой - да и аз не знам що за логика е това!? Герб и дпс ще са в изолация и бсп ............ те ще също ще се мачът сами. Защо всички продължават с нагласата че след нови избори нещата ще се променят за партиите? Че някак си след два три месеца и нови избори изведнъж ще загърбят различията си и ще направят общ кабинет!? Един мандат имахме на който всички отказваха отговорността без дори да водят разговори по между си и след това втори мандата на който всеки каза на всеки да си гледа работата. Единственото сигурно нещо е че ще имаме президент. Я настоящият я нов, но поне няма да отлагаме за следващи избори както ще е за НС.

Протестърските партии затриха държавата. То не е като да крещиш, да мяташ яйца и Божков да ти плаща....

Така си е. Друго си е да се мажеш с екскременти в Зайчарника, да твърдиш че миришеш на френски парфюм и да ти плаща Боце...

Айде-е-е-е-е! Цоциолозите и анал-изаторите на статуквото започнаха с пропагандата: "За Бога братя, не гласувайте! Няма смисъл! Нищо няма да се промени! Традиционните партии ще са на власт! Що да си хабите времето да гласувате! Оставете твърдите електорати на ГЕРБ, БСП и ДПС и купените цигански гласове да решават съдбата ви! Статуквото на мутрите и моравите либерастки олигарси е върхът на демокрацията!" ... И все в тоя дух. Майната ви! ХОРА, не ги слушайте, гласувайте! Мислете и гласувайте! От вас (нас) зависи да опровергаем такива като този на снимката, от вас (нас) зависи да отстраним мутропитеците от ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, Воля, НФСБ, Атака и подобни от хранилката на властта и да ги изпратим веднъж завинаги на бунището на историята.

Така става като промяната е в резултат на вмешателство на външни сили. По-трудно става :)

От протестърите , чалгарите и мунчовците/ПП

Хората не са толкова прости, видяха че некадърници искат да подменят властта!

Искат "да подменят властта"? Ами нали затова са изборите, другарю? За да се подмени властта, копгато на хората им е писнало от безобразията ѝ.

Нали трябваше да променим системата и да дойдат едни честни и почтени. Пък се оказа че просто искате да замените сегашните са ваши хора. Дето са още по-зле.

Ако се заровим в историята и Светото писание ще намерим много общи неща между най-почитаните Божи синове и Генерал Бойко Борисов! Например, както Иисус Христос храни хиляди хора с 5 хляба и 2 риби, Генерал Бойко Борисов осигури храна във всеки български дом и се погрижи да няма бедни и гладни българи! Както Давид, Генерал Бойко Борисов се изправи срещу Голиат, в лицето на огромната комунистическа машина БКП, победи и наложи демокрацията и справедливостта в Република България! Както добрият самарянин, който помага на нуждаещите се, Генерал Бойко Борисов помогна на всички българи да заживеят щастлив живот, осигурявайки висок стандарт за младите, достойни старини за нашите родители и светло бъдеще за нашите дечица!

"С 5 хляба и 5 риби нахранил 5 хиляди души, без да се броят жените и децата". А Генерал-губернаторът от банкянския бостан за тикви нахрани себе си, близките си приятели, фирмите си, напълни чекмеджето си и чекмеджетата на курвите си.

Стартът на предизборната кампания беше изключтелно позитивен, морално и духовно обогатяващ и най-вече вдъхновяващ! Тръгваме на избори, вдъхновени от идеята да се борим за доброто на България, да помагаме на всеки един българин и да върнем демокрацията, реда, честността и добротата в българската политика, слагайки край на хаоса, в който слугите на задкулисието и олигарсите вкараха Република България! Избрахме да започнем сред народа български, а мястото на откриването бе храм-паметник Рождество Христово, изграден и реновиран, с щедрата помощ на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Символиката да стартираме предизборната надпревара пред този прекрасен свещен Божи дом не е случайна, защото всичко, което правим за България и българите винаги е било с личната подкрепа на Господ! Огромната духовна сила на Генерал Бойко Борисов и близостта му с Господ гарантира на нас българите, че най-висшата сила на света е зад нас и твърдо подкрепя дейността и идеите на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Неслучайно Генерал Бойко Борисов е и най-почитаният от духовенството лидер! Близостта му с висшият клир, начело с Патриарх Неофит Български е пословична, а на световно ниво е уважаван, почитан и признат от най-висшите духовни лидери и е гален по главата от 3-ма Папи! Още от древни времена най-великите български владетели, като Цар Симеон, Цар Калоян, Цар Иван Асен II и др. са се титулували, земни царе и наместници на земята на Господ, небесния цар! Традиция, която продължава и до наши дни, в лицето на Генерал Бойко Борисов, който за нас българите е Божи наместник на свещената българска земя! Аз лично силно вярвам в Господ, винаги се обръщам към него, когато имам въпроси и често, докато се моля, усещам как сякаш ми нашепва, че задължително трябва да върнем на власт Генерал Бойко Борисов, като единственият достоен, да бъде Божи наместник на земята българска, защото само така ще смирим Божият гняв, който се стовари върху нас българите, под формата на финансова, социална, екологична, енергийна, политическа, конституционна и демографска криза, които удариха България, след като г-н Борисов слезе от власт! Затова е и от огромно значение за бъдещето на България всички българи да бъдем смирени, да спазваме християнските традиции и ценности, да вярваме в нашият спасител Иисус Христос и най-вече да вярваме на Генерал Бойко Борисов, като и задължително го подкрепим на предсрочните избори, гласувайки за ПП ГЕРБ! С Бог напред и ние след него!

Проверка.

Партиите на протеста винаги са смятали и БСП в коалиция и за това дайте конкретни цифри моля

След като и тия избори минат и пак няма правителство, а то няма да има защото никой няма да иска да поеме отговорност. И си получим сметките за парно и за ток. И цените за пореден път се удвоят на хранителните продукти. И болниците се препълнят. Кой мислите че ще е виновен тогава? Не е лошо да си пуснете кадрите от нощта на белия автобус и да видите какво ще стане. Ама така като гледам ще е в троен размер, няма да има достатъчно полиция и хората няма да спрат пред вратата на народното събрание. Да да питам тогава партиите на протеста пак ли ще викат че протестите са заплаха за демокрацията както миналия път? Докато треперят? И другарят Радев ще излезе ли с вдигнат юмрук след тогава протестиращите?

Когато хората се заразяват , боледуват , не могат да дишат, интубирани и умират . Голям цинизъм е да се правиш на прав и здрав .Да правиш тъпите лицеви опори и да обикаляш по планините . Вместо да посетиш една болница поне .

Партиите на протеста обикновено подхранват надеждите за лесно забогатяване, а не за справедлива система.

Искам избори до дупки. Много ми е забавен предизборния и следизборния театър. Тя държавата така или иначе ще пропада

Нинова умира да управлява и ще се даде на партиите на "протеста", т. на "провала". Радев ще тържествува, държавата ще фалира, и всичко ще се срути преди лятото. Чудо ще е да издържи с баламосване на народа до другата есен.

не работят минусите!! Пак манипулации на общественото мнение в полза на Чекмеджан!

Мутри Вън няма да влязат.

ПП - 15% ДБ - 10% ИТН - 15% Мутри Вън - 5% С доста завишени проценти и пак няма как да сформират нищо без БСП-то. Накрая пак няма да има правителство и ще си гласуваме до припадък.

Платените клошари от площада ли са партиите на протеста? На Бабикян комшиите....

Трол?!? Единствения платен си ти!! Ако те набар ще ти разчекна кАнала!!! Платена кОвра!

трол е жена ти....

Чий протест?

На Божков?

трол!!!!! Доказателства или ти като Вожда,, който беше партия с Черепа говори само лъжи и внушения!

лъжесоцилозите :D

ОСТАВКА на Разеденителя Румен Радев!

Не манипулирайте броячите!

броячите!