ЦИК отказа регистрация на 2 партии, друга е под въпрос

Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала да регистрира за изборите две партии до изтичането на срока вчера.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК отказа регистрация на 2 партии, друга е под въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са говорителите на ЦИК бе, дировци? И откога избирателите станаха с 1,3млн по-малко?

АЗ ПЪК СИ ПОМИСЛИХ,ЧЕ СА ОТКАЗАЛИ НА БСП И ГЕРБ!ЖАЛКО. ЦИРКА, ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С НОВ СЕЗОН ПРИ 43 Н.С.

Аз пък си помислих, че едната от отказаните партии е тази на българските фашисти... Които продължават да се вихрят безнаказано в сайтовете и да мърсят ефира.

не е ли хубава снимката, баба Яга само метлата му липсва

ще му утива

Каквото и да ви говори този или онзи - ГЛАСУВАЙТЕ! Само масовото гласуване ще изкара ДПС от властта. А за да се разчупи монополът на другите две големи партии, гласувайте за по-малки! Поначало избирателният закон е направен така, че да пази статуквото на партиите-мастодонти. Затова НЕКА МАСОВО ГИ ИГНОРИРАМЕ на изборите, ако искаме ПРОМЯНА!

То целия закон трябва да се изхвърли и да има нов. Проблема е че трябва да бъдат изхвърлени БСП, ДПС, ГЕРБ, отпадъците от СДС. И да има сериозни промени в Конституцията. Например - носене на съдебна отговорност от депутатите. рехерендумите да станат съвсем лесни за организиране.

Аз ще гласувам за ДПС,Мери!

Гласувам за НФСБ и Бареков да влезе в затвора, в една килия заедно с Тиквата!

Цветозар нищо не знае - ще гласуват не повече от 1,5 млн. българи. Другото е с български паспорти. Защо проф. Б. Димитров не ги поправя, толкова ли е страшно?

поздравявам те.. един умен балгарин писа истината... че останалите неса балгари а са балгарски граждани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Простият български народ пак ще си избере мутро-милиционерите от ГЕРБ. Вече се усещат първите признаци на завръщането им. Бизнесът вече се страхува. Очакват ни висока инфлация, реваншизъм, рекет. И това в комбина с турците. Комунистите, Дудука и Радан ще лаят за кокала, но няма да ги огрее. Да му мисли народа...

И на мен не ми харесва тази перспектива. Но дай предложение за кого да се гласува?

които не са били в парламента или имаш два варианта напускаш Булгаристан или излизаш на улицата

Сложната хомодружинка от Посрано 20 заедно със креватните си партньори от ДпС и Юруш за една година ни струва над 10 милиарда дълг, спрени еврофондове, тотално осиране и абсолютен провал на всичко без нито едно изключение. "Простия" български народ е оцелял 6000 години защото накрая на всяка криза е вземал прости, но работещи решения за разлика от "сложните" примати, с които се е сблъсквал. Така че върви да плашиш бабите на Бузлуджа, защото те не ползват компютри и интернет, тука няма файда от плашилата ти.

само гласовете за Герб ще ни стасят от БСП (комунистите) и ДПС (предишните поробители). Друг изход за сега не виждам (не съм фен на Бойко!)

Само дето БСП не са (комунистите) а (капиталистите-олигарси). Комунистите са при бодигарда на Тато. та се файда. Подкрепям това да се гласува за непредставени досега партии. Поне ще има сеир, ако не друго в следващия парламент!!!

недоразумение на снимката, стигам до извода, че непредставляващите никой, и най-малко българският народ платени продажници и американски мекерета от разни фондации, НПО и проституираща мрежа, са заграбили всички възлови места в държавата. Като се започне от президентството, правителството, ЦИК, медии, партии и т.н., и ние чакаме да се проведат честни и прозрачни избори, и да стане нещо добро в нашата държава за българите. Как ще стане това?

С чакане НИЩО не става!

Ами "гласувайте" и ви желая "пореден" успех на "поредните" демократични избори ... на всички "гласуващи" наивници(разбирай - лапнишарани).

Благодаря, по-добре да гласувам, въпреки че нищо не зависи от моя глас, отколкото да стоя като теб отстрани и само да мрънкам или давам акъл...

Защо нищо да не зависи от твоя глас? Нали затова е гласуването! Иначе всичко ще зависи от купените цигански гласове и тези на малограмотните и слабообразовани безделници, които гласуват срещу 20-30 лв. и кебапчета. Другите са слабообразованият електорат, незнаещ български, но вярващ на всичко, което му казва "неговият" човек. Гласувайте за когото и да е, но гласувайте!

благенни са вжрвацчите.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.