Лукарски: Срещата на 5 десни партии е като събрание на ОФ

Срещата на петте десни партии преди дни прилича на събрание на Отечествения фронт (ОФ), заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски: Срещата на 5 десни партии е като събрание на ОФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мазно леке.

Лукавски, виси ти нещо от устата! Прилича на бяло сладко от Тиква....

На тоя само физономията като му видиш и те хваща рядкото щастие.

А добро утро Лукарски. Още не е изсъхнала клавиатурата ми, от последното пусане, когато се предложи на десебарите. Казах ме ли ти да не се занимаваш с долните костоваци! Сега плачеш ли? Плачи и се учи!

Никъде не искат политически трупове, които не усещат кога е трябвало да си дадат оставките. Особено пък такива които въртят предизборни трикове на избирателите си. Където се закачи тоя, изборният успех едва ли би надхвърлил 2-3%. Затова бягат от него като от чума.

Лайнарскиииииииии ......

хехе загрижил се лукарски за малкият бизнес-по негово време се закриха наи много малки фирми и се появи модела кои

Десните хора са мислещи и помнещи, за разлика от бесепарското стадо. Това е проблемът на ''старото'' дясно. Имаха цялата власт. Трябваше да бъдат разбити всички мутренски групировки, смачкани всички бесепарски бизнесМенти и да бъдат ангажирани сериозни инвеститори, вместо идиотите, които довършиха и без това скапаните заводи..Нищо не бе направено и хората няма да гласуват за вас...Бесепарските лумпени си гласуват(питнайси-питнайси), въпреки безобразията на ''техните'', но те просто са по-други избиратели. Прости избиратели, с две думи

Не знам дали са мислещи, ама че са крадящи няма спор. А мутренските групировки ги създадоха те, за първоначалното натрупване на капитал и последващото разпределение.

Срещата на петте десни партии преди дни прилича на събрание на Отечествения фронт (ОФ), заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски Лукарски , а ти приличаш на една политическа "въртиопашка". Правилно не са те поканили.

генетично десен съм.Но да ме представляват такива л.кета като теб и подобни-не не и не.Видяхме те колко струваш.Нито имаш опит,нито интелект,нито знания.Единствено само където се ожени повторно,това ти е "постижението".Не струваш.Арогантен си,надменен,отровен.

Сега ако му свирне Боко, щом е в името на властта, веднага сваля гащите.Наведено-разкрачен стоеж. Аре бегай у лево.

ЛукаВски, мишок за власт си ти

политически трупове са за вгробищата... ако хората ви признавахе, бе ликаВски, нямаше да ви бият шута от парламента...само за партии си бълнувате, ще да е свързано с партийните субсидии май...

Правилно, и аз се чудя каква е причината медиите да ексхумират политически трупове и да им дават скъпо ефирно време.

слуша тебе, кучешки лъжльо и гнусен интересчия!?Нали политическия ти "тартор", те изиска лично теб поименно, ти да си министър!?Защо не отказа тогава!?Да не би да не виждаше, накъде са нещата, в бясно пропадащата държавица!?Сега си въртиш навсякъде задника и интриганстваш! Белким покажеш там, колко много си верен!?

А оня Селянин с перуката Ненчев беше ли на събранието , че го гледам обикаля като цветарка по студията говори за пълзящ преврат , той нали е плазмодии само за пълзене мисли ! Така е когато е правен в пияно състояние , ще бъде плазмодии !

Много вожд, малко индианец-това е трагедията на България.

Макар да звучи като глас от отвъдното, с оглед на виталността на партията му, Лукарски е прав. Срещата на петте "десни" партии е количествен сбор на отчаяни, напълно несъвместими групи с противоречащи си идеологии. Нито са десни, нито са леви, нито са либерални, нито са консервативни. От това идва и големият им проблем. Разделени и обособени в ясно различими принципи и идеи те имат много повече шанс за привличане на привърженици.

Този мераклия още ли не са го прибрали на топло за по дълго време след золумите които сътвори за краткото време като Министър.

Луканков от теб и чеп за зели не става ! Няма пари от бюджета да водиш любовницата в Ню Йорк и да спите в най- скъпите хотели , сладко да хапваш и пийкаш ! Дадоха ви малко да управлявате , а вие се разпасахте , почнахте да живеете като Колонизатори и закони миризливи и непопулярни си измисляхте ! Някой Тъпунгери мислеха че нещо ще направите срочно да започнем да живеем като хора , вие се хванахте да си отмъщавате на други , а после и между вас да се биете ! Край вие сте мъртви , жал за миналото време където скачахме и мечтаехме за промени , СДС се продаде на Джордж Сорос и всички мечти се изпариха и вие станахте богати !

В БЪЛГАРИЯ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕСНИ ПАРТИИ. НАЙ НАПРЕД ИСКАМ ДА КАЖА НА ПРОСТ И РАБРАН ЕЗИК, КАКВО Е ТОВА ДЯСНО И ЛЯВО. ДЯСНОТО ПРЕДЛАГА НА ХОРАТА ЕДНАКВИ ВЪЗМОЖНССТИ, А ЛЯВОТО ЕДНАКВИ ЗАПЛАТИ. ЗВУЧИ МАЛКО ЕЛЕМЕНТАРНО, НО Е ТОЧНО ТАКА. В БЪЛГАРИЯ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЕСНИ НЕ ПРЕДЛОЖИХА ЕДНАКЪВ СТАРТ ЗА ЗАПОЧВАНЕ НА БИЗНЕС. ТЕ ПРОСТО ПРОДЪРЖИХА ПРАКТИКАТА НА БСП ДА НАЗНАЧАВАТ БИЗНЕСМЕНИ И ДА ИЗБИРАТ, КОИ ДА БЪДАТ МИЛИОНЕРИ. ТОВА ДЕМОТИИРА ЧЕСТНИТЕ И СПОСОБНИТЕ ХОРА. ЗА ТОВА И ДЪРЖАВА И ИКОНОМИКА СА НА ПОСЛЕДНО МЕСТО В ЕВРОПА. ТЕ ВЕЧЕ ИЗИГРАХА СВОЯТА РОЛЯ И СА ОБРЕЧЕНИ ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПОЛИТИКАТА.

Правилна констатация, но не би трябвало да крещиш във форума/ГЛАВНИТЕ БУКВИ/....

Добре бе, пич. След като са те изхвърлили окончателно от политиката за чем ти е да клепаш и клеветиш. Гей браковете са в програмата на една от 5-те партии и ги нямаше в коалиционното споразумение, ама като ни дадат микрофона дай да омаскарим колко можем. Хората няма да гласуват за пенсионерския клуб на СДС дори да докажете, че всички други партии са черни като дявола.

В група, всяко нещо заложено в програмата на една от партиите става потенциално приемливо и от останалите, защото се превръща в разменна монета, сделка, компромис и предмет на взаимни вътрешнокоалиционни отстъпки. Затова подобни идеологически и програмни несъвместимости са предпоставка за последващи безпринципни сделки, договорки и практики, каквито мнозинството от хората никога не биха подкрепили.

Събра ли са се един файтон хора...5 партии.

И "този" усети мириса на наближаващите предсрочни избори...!!! Само че "стомничката" му се счупи, и никой вече няма да "клъвне" на предизборните му лъжи...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Навярно много те е яд,че не си поканен в отбора на 5-те партии.Това си заслужи.Защото беше до последно лакея на банкянското говедо.Много си папал,но ще дойде имза теб Видоьв ден.

Този дебил не разбра ли, че такива като него унищожиха дясното...

говори за събранието на други 5 трупа. Липсва гробаря - българския народ.

А такива като теб направиха от СДС дом за възрастни пенсионери с много пари. Без хъс, без идеи, без привърженици!

Учуден съм,че ДСБ се събра с тези гейски партии. Възприемах ги по друг начин.

О, майсторът на триковете се чуди що не бил поканен?;)) Ами защото освен трикове, друго от теб не се очаква, а на трикове и гимнастики хората се нагледахме... чак ни писна!

Извън управлението Лукарски продължава да крепи Боко. Трудно е за интелекта му да разбере защо никой не го иска.

При всеки неуспех на некадърниците от ГРОП тия костовистки глисти изпълзяват на светло да видят какво е положението.Марш по дупките,вие сте по-некадърни,крадливи и продажни и от герберастите!

"Леви" "десни", "социалисти" "капиталисти"... това са залъгалки за баламите по света и у нас. Лява и дясна ръка са те на едни и същи глобални престъпници.

Не се напъвай, Лукавски, всички сте излишни.