Субсидията на ГЕРБ с 4 млн. лв. повече

ГЕРБ ще получи 4 млн. лева повече държавна субсидия за тази година в сравнение с предишната, изчислиха от БСП на базата на справка от Министерството на финансите за получените от парламентарно представените партии суми за тримесечието.

Обратно в новината

Коментари - Субсидията на ГЕРБ с 4 млн. лв. повече | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако има национално отговорна- политическа сила в бъдещите политически избори, тя трябва да предложи премахването на държавните субсидии за всички партии и всякакви държавни хранилки за партиите, като например сегашната мащабна корупция вършеща се в Народното събрание- всеки месец народния представител да получава по 15 000 лева "награда".

Ще получат и още как, та нали избори идат, то това кепабчета, кютета, цигани и бира, все пари струва ... А пък фалшификатори по секциите и те не са евтини ...

Ще получат и още как, та нали избори идат

А замисляте ли се дали изобщо трябва да има субсидии за парламентарно представените партии? Като толкова ги е напънало да правят партии, нека бъдат така добри и да си се издържат от членски внос

Така, така, скоро вмесо IPAD-и ще си раздават мерцедеси и бмв-та от "спестените" пари...

Имам за Вас 2 новини - една добра и една лоша! Лошата е , че Бойко Борисов ще НИ управлява до " краят на този свят"! А добрата е ,че този свят свършва през 2013 г. и започва новата епоха в която такива като него нямат място!

ха- ха- ха .Точно така . Браво за коментара .

Е, какво искат? Преди две години ГЕРБ и по-специално Борисов и Цветанов теглиха личен кредит - запорираха собствено имущество за да участват в изборите. И не са взимали никакви субсидии. БСП откакто закона е влязъл в сила взимат пари. Това, че някои са решили да се присъединят към групата, герберите виновни ли са? А ако тези 9-ма се бяха присъединили към БСП или към Синята коалициа - тогава? Гледат в канчето на другите и се правят на европейци, ха ха!

те защо не даряват 1/2 от тези пари на домове и болници,защо не си намалят малко сумата в тази криза и от каде се взимат тези пари.тя милиони са грешни пари за едни некадарници.поне да варшеха някаква работа.ако не мога да емигрирам отивам в манастир *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ВСИЧКИТЕ СУБСИДИИ ЩЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА НАС, ЗАЩОТО ДРУГИ НЯМА ДА ИМА И ТАКА ЩЕ Е ЗАВИНАГИ! НЕКА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК САМО ГЕРБ ЩЕ Е НА ВЛАСТ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ МРАЗИ КОМУНИСТИ, СЕДЕСАРИ И ИБРИКЧИИ! БОЙКО БОРИСОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН ДОСТОЕН ДА БЪДЕ СРАВНЯВАН С ЛЕВСКИ, БОТЕВ И СТАМБОЛОВ.

смахнат селяк от Подгумер вчера дошъл в града....н аследвашите избори си купи вазелин щото много боли да знаеш....)))))

лумпен!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стамболов е бил държавник, а Борисов е политик. По категоризацията на Макиавели държавника се грижи за държавата, а политика гледа само собствената си изгода.

Ма гениален е човекът! Пък и си ВЕРВА! Що да не се самосубсидира?

пак си пропуснал да си пиеш хапчетата .познавам много добър психиатър , ще те пратя при него да се лекуваш .а герб знаеш ли кога повече ще спечели- когато огрее слънце там къде нивга не огрява .

Малеее, жегите много от рано взеха да вземат жертви тая година :)

Защо държавната субсидия за независимите избраници не се превежда задължително на отделни, лични сметки.За да са наистина независими, по принцип. Или политиката, която се декларира, няма нищо общо с тази която се провежда ? За кого, или за какво тогава гласуваме ? Ботев, Левски, Раковски не гласуваха - те умряха за нещо, по-добро !!!

зависимости ..гад. пушат разни треви по богатите, а по бедните ги качват ..в интернет. ..бащи и майки нямат. за война са ги учили. срещу нас. па този избраник да не плаща а да се маха, нали сме избирали партия. ние ще запомним първите, които се откажат да ни правят за кон-и . защото могат да правят друга партии.- без трева.

Хаайде пак партийни пазарлъци! БСП не искали 6 млн., а 17 млн.! Безсрамници! Ей, това се очаква от нас на избори - да ги държим в парламента, за да си делят субсидии.