Парламентът прие процедурните правила за измененията в Конституцията

Всеки народен представител може да прави писмени предложения за промени в Конституцията между първо и второ четене

Обратно в новината

Коментари - Парламентът прие процедурните правила за измененията в Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велико Народно Събрание. Без такова, дори опит да се промени Конституцията, е абсолютно престъпление.

Тези идиоти в парламента нямат право да променят българската конституция,защото това е основния договор на народа,а тази шайка разбойници не представляват и 20 % от имащите право на глас. На последните избори са гласували едва 34% от имащите право на глас. Като махнем избирателите гласували за партии,които не са влезли в парламента, като махнем "мъртвите души" и тези които са гласували "не подкрепям никого", може да излезе,че тия в парламента не се подкрепят дори от 20%... Каква промяна на Конституцията ще правят тези некадърници??? Те нямат толкова хора гласували за тях,колкото са гласували за Президента.

Този Парламент наистина е пълен с продажни отрепки

Работата е пределно ясна - по сигнал от американския генерал-губернатор на американската задморска БГ-колония, всичките 240 американски гъзомийници в т.нар. парламент, са решили да правят промени в българската конституция според изискванията на своите американски господари. Съвсем наскоро, видните евроатлантици, господин Сополан Пуси и госпожата крадла на кремчета от варшавското летище, предложиха членството на БГ-колонията в НАТОто и в Евросъюза, да бъдат записани като членове в конституцията. Очевадно е обаче, че както господин Сополан Пуси така и госпожа Ленчето с кремчето и техните американски ментори, са пълни идиоти. Дори и да бъдат приети такива поправки в сегашната конституция, всяка конституция може лесно да бъде заменена с нова такава. Ама от де акъл у тия идиоти?! Например, идва една нова, национално отговорна власт, свиква едно ново Велико народно събрание с 400 депутати, и ето ти новата конституция без тия позорните членове предложени от Пусито и Ленчето.

Да се закрие противоконституционната етническа партия.

Етническата, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ДПС, ще променя конституцията?!?!?!?

Ще обвърже Булгаристанеца вечно да изплаща добрият живот на САЩ и ЕССР. Ще гарантира невъзможност при взимане на решения в полза на България. Милиарди налети за да може да настъпи финалният етап по зануляване на територията на Посолствата. И матряла ще блее и ще страда. Щото му харесва да му е наведена главицата. Доказано исторически с 5 века робство.

Тази конституция на сглобка ще бъде известна в историята, като "ШАРЛАТАНСКАТА Конституция" понеже ще бъде дело на хора стигнали до Парламента с лъжи и измами, не направили нищо от това което обещаваха преди изборите, набързо сглобени в анти български съюз благодарение на Галя от Козяк.

30+ години след промените Конституцията на Бг се пише от турска партия и хора , под наем. Галка ;)