Радев реши: Вот на 26 март, Герджиков – премиер

Държавният глава Румен Радев подписа указ за произвеждането на парламентарни избори на 26 март 2017 г., съобщи прессекретариатът на президента.

Обратно в новината

Коментари - Радев реши: Вот на 26 март, Герджиков – премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ревизоро" е препратка към "3оро" и надежда, но уви................. нищо не свърши.

-Радев,искам преди Герджиков да встъпи в длъжност,подробно да го инструктираш съгласно указанията които съм ти дал!

Тя КУРнелия много отдавна нареди на Радев за 26 март. Имаше публично изявление!

През 2001 г. Емил Димитров - "Ревизоро" е назначен за директор на Агенция "Митници" от министър-председателя Симеон Сакскобургготски. Емил Димитров е активист на Гергьовден и член на "Гражданско общество срещу корупцията". Той беше водач на листата на коалиция ВМРО - Гергьовден в Стара Загора. Колко е руското влияние в България? Много... . Мисля, че задкулисието подреди и президента Радев, и служебния премиер Герджиков, и служебните министри. Задкулисните ЧЕНГЕТА от ДС, искат през 4 години да избираме НОВИ ЛИЦА - а те отзад тe ВСЕ СЪЩИТЕ от 1989 година и да потриват ръце. Ако мислите, че през 2001 г. ЧЕНГЕТАТА не редили листитe нa НДСВ лъжете се! Всички, които гласуваха за Пеевски през 2013 г. сега са в ръководството на БСП как ще борят корупцията?

Не разбирам защо така просташки го наричат "Ревизоро".Правилно е да се каже "Ревизорът",особено когато изпълнява ролята на подлог в изречението.

Айде народе, Ние сме на ход. Радев нареди пешките в центъра. Дамата стои отзад до него на сигурно. Лошото е, че ние сме все с черните фигури и сме все с един ход назад. Ще се надяваме пак някоя пешка да стигне до финала и да стане цар.

съпругът ми беше военен летец - загина. Сега щеше да е на 70 години. Не можеш да станеш военен летец ако не си член на БКП. Да си каже дали никога не е бил член на партията и впоседствие като всички - безпартиен.

Ама как да не е бил, бе, госпожа, дори е бил и делегат на 14 конгрес на Партията. Друг е въпроса, че лъга всички за това от самото начало. Както лъга и за семейното си положение - ожени се набързо по партийно поръчение на 12 август м.г. след като публикуваха снимки за ръчичка с любовницата му. Те това е морал. Не какъв да е - комунистически!

намирам назначението на герджиков за много странно. червен от бсп назначава царист от ндсв. поредното доказателство, че разликите между партиите са само театър за пред наивните, докато кукловодите зад сцената си правят милярдите.

Gal

Кой е от БСП бе тикво?

Моля не обиждайте Менопауза Сланинова!

буля Корна реши, не Радев, той е никой

никой си ти ...него го подкрепиха 60% от българските граждани ....дайте на човека шанс поне 100дни, еничарчета злобни... ...

на новото служебно правителство предлагам министър-председателя проф.Огнян Герджиков да прочете или изрецитира гениалните си стихотворения на които е автор,а именно "ЗАПЕК" и "ПО КЛИНИЧНАТА ПЪТЕКА".

Няма да гласувам за никой,щом Радев,комуто дадох вота си ,избра за премиер Герджиков!Разочарована съм.Тоя старец да седи и да възхвалява акото на внука си,колко е голямо и каква паника предизвиква и подобните идиотщини,направо съм в шок.

Все пак изборите на 26 март както го искат БСП. Коментара е излишен.

Gal

Коя дата е подходяща според теб?

радеф ли го реши това? Простутии... и безкрайно крадене! КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАНА С РЕФЕРЕНДУМА?

На 5 юли 2001 г. Огнян Герджиков е избран за председател на 39-то Народно събрание. На 4 февруари 2005 г. със 119 депутати гласуват за, 114 против и 1 въздържал се Герджиков е отстранен предсрочно от поста Председател на Народното събрание. Причина за това е системно превишаване на правата и неизпълнение на задълженията му в рамките на неговата компетентност.

в НС има 240 избрани, а гласували 119????? Политически игрички.......

Герджиков е уравновесен човек. Приличат си с Радев. Нагледахме се на екстремисти, спокойствие трябва в държавата.

Аман от професори в стил "Беров",бе!...

Гледаш Радев, виждаш Орешарски

"Радев реши.." - смях в залата. Когато Радев РЕШИ НЕЩО ми се обадете. Не очаквах да започне да се дъни толкова бързо, но уви. Човек не може да надскочи простотията си и алчността си, но когато няма и грам достойнство е вече страшно. Радев се съгласи да бъде мижитурката на престъпниците, които години съсипвахаи продаваха България. Но проблемът си е негов, щом заради тъпи, даже не болни амбиции, е решил да бъде следващия Орешарски.

Комунизмът се завръща, спете спокойно, деца!

Брей що гербери полазели форума, пишат, пишат и си вярват както на президенски избори. Отивате в историята господа, време е някой друг да ползва благинките.

Хайвани с хайваните. Генерал Радев не е от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. Наблюденията ни: бкп, бсп, дпс, сдс, ндсв, герб, дост- ДС, ВЪЗРОДИТЕЛИ, нагъл народ, със здраве. Успех, Генерале!

Той от доста време е другар. Обикновен другар.

А е КЛЕПОУХ ,другар на крантите-Деси и сие!...

Тръмп вече работи против мигрантите. Издал е указ за опазване на границата. Радев се изхвърляше, че ще опазва България от мигранти с всички средства. Какво прави за спиране на мигрантите? Нищо.Назначава премиер, който е от НДСВ, творение на КГБ и ДС. От там тръгна и кариерата на Буда Мутротиквата. Може да докара мръсната тиква с престъпната организация ГЕРБ отново на власт.

Това е работа на правителството.

Ей аман от гнусни ГЕРБЕРСКИ просяци навсякъде!!! То цели ФЕРМАНИ БЕ! ЩЕ ПАДНА ОТ СМЯХ! Интересно ми е друго как толкова години ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА прегръщаше и преносно и буквално бьлгарската МАФИЯ, просто правиш си една народна партия по подобие на западните! ТЕЯ РАЗМАЗАХА НЕ САМО БГ А ЦЯЛА ЕВРОПА!!! СТАНАХ ЯСЕН НАЛИ!

Нали уж е демокрация,за това се борихме и обикаляхме като гламави през 89'.

Служебният кабинет е съставен от сериозни хора - професионалисти в областите, за които отговарят. За 2 месеца никой не чака никакви чудеса, така че не виждам основание помиярите да лаят.

Заглавие в пресата от 29.11.2016: "Корнелия Нинова: Изборите трябва да са на 26 март" Ха сега де? КОЙ реши, кога ще са изборите? :^)

Успех и здрави нерви на генерал Радев! Помиярите нека си лаят.

Novae

Властта се взема от временно управление на княз Георги Лвов, последван от Александър Керенски след безредиците през юли. Временното управление е съюз от либерали и социалисти, който цели да прокара политически реформи, създавайки демократично избираема изпълнителна и законодателна власт. Временното правителство се проваля в продължителния си неуспех да притисне болшевиките. Петербургският съвет и други съветски движения във всички големи градове се противопоставят на министър-председателя Керенски. Той е изправен срещу 2 страшни опонента гражданите и болшевиките. Неспособността на Временното правителство да излезе от кризата предизвиква Августовския пуч на главнокомандващия армията генерал-майор Лавър Корнилов. Накрая Керенски се оказва безпомощен пред проблемите на Русия. Притиснат е отдясно от аферата Корнилов и отляво от болшевиките, както и от страните от Алианса, които искат Русия да продължи войната срещу Германия

Novae

Същото прави и полицията. Царят първоначално отказва да повярва на доклада на Розенко (председател на Думата) и отхвърля, че масовият проблем се разраства. В телеграмата до царя Розенко пише ДУМАТА е понятие от монархизма в Русия. Тази им Конституция връща руснаците в началото ва 20 век?!

Това не е изненада. Все пак шефката му Курнелия посочи датата още на президентските избори

Шефката искаше на 02,04, ама Ал се направи на мъж и тази нощ са го били с точилка!!!

е ,помним началото на българският преход към дeмокрация,началното натрупване на богатство и бизнеси!виждаме и как живеят и другите нормални народи,които също са били под съветскиия ботуш!

Този човек ми прилича много на младия Бай Тошо. Само външно за сега, ама знае ли човек? Нещо започва да ме съмнява? Верно ли, че жена му щяла и тя да е на Дондуков 2 в кабинет? Аз като я глдам, по става да и облекат една гвардейска униформа и да стои долу на входа да пази- хем полза някаква ще има от нея. А изборът му на временни министри направо цепи мрака , изровени от политическата автоморга катастрофирали таратайки. И с тези ще летим напред, а?

Страхотно сравнение - 'изровени от политическата автоморга катастрофирали таратайки'!!!

пронгоза за 26 март -старите курви(бкп и дс-бсп,атака,патриотичен ,,фронт,герб,дпс,дост и така нататък) ще се борят и бият за новият бардак!пфуу,нахални и досадни като конски мухи!еднственото спасние е да ги утрепеш със палката за мухи!

Защо, ще има и нови коври- Хр. Иванов, Марешки, някакви проекти, движения и пълзения в дясно и ляво и отвсякъде. Е, верно и те са малко втора преснота, ама кой ти гледа в тарапаната... Ще се надвикват и наддават с обещания и мазни лъжи като на селски мегдан, белким някой гламав им върже и ги прати 4 години да си отспиват в пленарна зали ,да се возят и да се гоят на наша сметка. Вече балами се намират по- трудничко - много взеха да ходят за гъби по изборите и да викат, че всички са маскари, ама все още наивни вЕрващи дал Господ...

ЧАСТНОТО СЪДЕБНО ИЗПЪЛНЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ ЗАСТРАШАВА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА СТРАНАТА. Законопроекта е предложен на 20.09.2004 г в 39 то НС, от група депутати начело с Огнян Герджиков и подписан от Камелия Касабова,Анелия Мингова,Валери Димитров, Любен Корнезов, Татяна Дончева, Четин Казак,Борислав Цеков, Теодора Дренска. От приложените стенограми към доклада на първото четене на Закона на 8.04.2005 г. е видно, че много активни са били депутатите Валери Димитров наречен идеолога на закона/от м.май същата година избран за Председател на Сметната палата/ народните представители Йордан Соколов, Татяна Дончева, Четин Казак. Много активно е работил в комисиите и Георги Дичев тогава председател на Сдружението на държавните съдебни изпълнители , а по-късно два мандата председател на Камарата на ЧСИ. Активна е била и зам.министъра на правосъдието Тачева, по-късно министър на правосъдието. Специални благодарности от трибуната са изказани на г-н Крис Томсън от проекта Реформа в търговското право на Американската агенция за развитие, работещи по това време в страната. От изказванията на вносителите се убеждаваме , че това е един от най-лобистките закони приемани някога у нас. Въпреки, че е наречен след приемането му еманация на 39-то Народно събрание от докладчика Анелия Мингова. Основните двигатели са юридическото лоби на НДСВ по това време и е почти безрезервно подкрепен от всички юристи и преподаватели по право в Парламента.

Novae

пита се, те съдебна власт ли са.НЕ СА. Следователно- да се промени този престъпен закон.Иначе ще си основем частна армия, натам отиват нещата.

"Аз съм плебей по рождение и всички дрипльовци са мои братя." Така започна Приказката за стълбата и на Румен Радев. Не очаквах обаче толкова бързо да изкачи всички стъпала !

Преди 2-3 месеца Курни каза"избори на 26-ти март и нейното ехо Радев сега повтори 26-ти,6-ти,6-ти.... Не можах да повярвам,че съюза на летците го е предлагал като стока на ДПС,АБВ и БСП,а Курни-лъжата пак излъга,че някой си от "Позитано" го предложил.Абе цялата работа е шменти капели.

г-н радев, ако вие сте американофил, ще ви подкрепяме до дупка. вашите противници могат да ни хванат за соросоидния израстък! :)

РАДЕВ , ОТ ОРЕЛ В НЕБЕТО ,КАК ТАКА СЕ ОСТАВИ ЕДНИ ПРОСКУБАНИ ,ДЕБЕЛИ ГЪ\З КИ ДА ТЕ КОМАНДВАТ БЕ ? АКО НЕ БЯХ ТЕ ГЛЕДАЛ КАК ЛЕТИШ НА МИГ 29 , ДНЕС НЯМАШЕ ДА ПОВЯРВАМ ...ЩЯХ ДА СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ГЛЕДАМ ПОРЕДНИЯ ЕПИЗОД ОТ ..."АЛ БЪНДИ" АМА КАКВО ДА СЕ ЧУДЯ ,СЛЕД КАТО ТИ ВИДЯХ "ИЗБОРА" НА НОВАТА СИ СЪПРУГА ... МНОГО СЕ ЗАМИСЛИХ ...ЩО ЗА ЧИЛЯК СИ ТИ ?

Те и прилепите летят и могат да висят надолу с главата и радар имат, ама са си мишки.

Бихте ли се съгласили един млад и неопетнен хирург да ви ампутира ръката или един стар и плешив да ви я спаси.Като сте толкова умни кандидатирайте се и оправете всичко . Но не ви стиска защото сте некадърни и не умеете нищо освен да злобеете.

А ти ще се оставиш ли на стар хирург, на който половината му пациенти са в гробищата, а останалите ако не избягат от клиниката, агонизират, чакайки своя край? И ти, лично ти, с какви постижения можеш да ни се похвалиш, та да видим колко си умен, кадърен и добър и незлобив?

Да кажа, Орльо - всеки сам си избира, пък като е избрал, баба викаше:"Кажи ми с кого спиш, та да ти кажа какво сънуваш!"Па, някои си имат едни ракети "Земя-Въздух-Земя" - свалят всичко хвърчащо и си го приземяват в самолетоморгата!

отново българско новаторство - западните държави и САЩ си избират милиардери за президент а ние си избираме среден по заможност човек и искаме да не краде,а ми той не може да управлява свои 1000000 лева а искаме да управлява държава - НЕ СТАВА!!!! Нека излезне да побере маслини малко извън България та да го научат капиталистите как се изработват блага, но в армията е тате носи мама меси!!!

До сега не беше ли Тиквата - милярдер? Искам си Народната Репубрика България за да проверим: кой фашист, кой демократ, кой комунист, кой предател, а и да не ги забравим кои за ... Белене?

Според твоите разсъждения, трябва да си изберем за президент един от следните: Прокопиев, Черепа, Ковачки и т.н. Те нали са милиардери? Проблемът тук е че всички супербогаташи в родната ни страна забогатяха по престъпен начин, е... не искам за президент престъпник! Всяко сравнение с Тръмп е неуместно, човекът е трупал богатство половин век с помощта на способностите си , ане като нашите - за един ден с помощта на лукановото куфарче, както наш Плевню.....

Искам си Народната Репубрика България за да проверим: кой фашист, кой демократ, кой комунист, кой предател, а и да не ги забравим кои за ... Белене?

радев ,дано Деса чете и ти докладва ,че ти зает човек , само да ти докладва ,какво мислят хората още в първия ден в президенството ... Ако така продължаваш , ВЕРВАЙ ми Тапетко , ще съблече скоро жълтата фланелка ,за да я облечеш ...ТИ !

Гледам, гледам, гледам тая снимка... и виждам едно Прецедента Ал Бънди! Що за Прецедент? В нашата държавица!!!

И си скрибуцай от време на време.Разсмиваш ме.Теб за разлика от дърваря поне мога да разбера къде те стяга чепика. А иначе: И дойде денят.По скоро ясно е - петък!!!

БСП винаги слага някоя обтекаема, мазна фигура отпред, която да служи за параван на големите безобразия, които върши зад паравана.

НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ МЛАД И НЕОПЕТНЕН ЧОВЕК ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР? НЕ ПУСКАТЕ КОКАЛА ДОРИ С ЦЕНАТА НА ЖИВОТА СИ!!!

Мите,ако беше млад и неопитен щеше да напишеш,,....е нямали толкова в България опитен човек за м-р председател на сл.правителство.." Прост народ слаба държава.Угодия няма.

Това е ПРЕЗИДЕНТЪТ на РБ, спете спокойно.

Успех ген. Радев, измети 240-те хрантутници по-скоро.

Да се маат и да не се вясват скоро. Някои неизбираеми мижитурки може да почнат да се тръшкат от отчаяние.

Бъси глупендера! След 2 месеца пак ще са в Парламента - същите. Като този Огнян Герджика - той не беше ли депутат навремето? Те са като мухите - махаш разлитат се и пак те накацват. Само пълен галфон може да говори като тебе!

Ти с минуса (-) също ще бъдеш издухан.

Туй муле беше синдик на Агробизнесбанк - Банката на Ицо Салфетката. Точно преди 20 години!

Аз като ви разправям, че все едни и същи бандюги назначени от друга бандюги в сянка се въртят във властта, а тук разни малоумници ликуват от радост при вида на плешив шапкар без шапка! Дефакто в България няма демокрация. Има една политичеса диктатура замаскирана с псевдоправо на Словоизлияния - можеш да си говориш, каквото искаш, като остава безрезултатно... файда от говоренето ти няма, но няма и опаснот да те пребият тайната милиция в ареста за вицове срещу Министър-председателя.

Какта така фатмака реши ми другарката корни го каза много преди него 26 март, той просто повтори това което му е наредено!!!

Мунчо! По-добре се научи да пишеш, а най-добре - вземай си хапчетата и бегом в леглото!

JMM®

Радев, Радев, защо те избраха в Москва ???

айде сега Москва?! жив козяк си е!

градивен съм: тоя е един плагиат и мошеник! ФАКТ!

По лесно е да разбера свръхнадеждите на някои хора от свръх тревогите на други "елити" по повод на новия президент. Гузен негонен бяга - или?

Радев реши!?!?! Сбъркали сте заглавието, Дир! Радев само подписа...Нинова и Йотова РЕШИХА!

Овчаров, Овчаров реши. Зад двете патки стои ТОЙ - Великият овчар!

ОСНОВНАТА ЗАДАЧА НА ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е,ДА ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИТЕ!!!КАКЪВ ПО-ДОБЪР ИЗБОР ОТ ЧЕСТЕН И ПОЧТЕН ЮРИСТ КАТО ГЕРДЖИКОВ???БЪДЕТЕ КОНСТРУКТИВНИ В КРИТИКИТЕ СИ!!!

Прав си. Освен това, точно щото е служебен премиер, трябва да е приемлив за всички, макар и в различна степен. избора е приемлив, следователно добър. "Критиките" не ги брой. Това не са свободно изразени мнения, а пропаганда. Предизборната кампания почна.

За мене не е приемлив, щото е крадлив царски слуга; и лапаше по 4 хиляди евро за правно становище докато беше председател на парламента; и го изгониха щото прикриваше лУдия шулева...

хм без мажоритарни избори бг вече в перманентна криза и ни Радев , ни Борисов , ни Герджиков са лекарство. проблема с протакането е че влатта ще се овладее от публика със задни мисли:)

ко ли си ко ко ли си,голяма простотия и злоба е обхванала някои българи с панирани мозъци.При мажоритарен вот,кой мислиш ще влезе в парламента? Отговори си сам.Ако не можеш чуй чуй ,пак представители на партиите.

Виж за можаоритарния вот се оказа прав. Помня аз, къде преди 2 години я отвори тая тема. По други теми се пообърка стабилно, но.... Демокрация=мажоритарен вот. Либерализъм=пропорционална система. Който където му ареса, ама 2/3 казаха ЗА мажориттарен вот. Реднюо е да се съобразим. Аман от коалиции и коалициийки, които принтират същото изображение - сулю и пулю граби българна.

Властта в България винаги е била у хора със задни мисли. Дано Радев е различен, дано.

дано ама надали?!

Велика е демокрацията. Кажете как ви се вижда идеята преди 30 години, един пилот да се пенсионира, да вземе 150 000 дойче марки на ръка, за това че е пенсионер и да му разреши някой да реди правителство на България! А да видя кой руски трол ще ми сложи минус?!:)))

Минус (-)

слагай минус. Ти и Путин и Тръмп пазиш така. А на мен демокрацията ми разрешава да им тегля една , за лека нощ:))