Манолова удари последния звънец на 42-рото Народно събрание

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова удари последния звънец на 42-то Народно събрание и пожела на депутатите "успешна и честна предизборна кампания".

Обратно в новината

Коментари - Манолова удари последния звънец на 42-рото Народно събрание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-после свърши този 15 месечен смрадлив мандат на гея. В случая 14 месеца са страшно много - много золуми направиха комундетата. И банковата система искаха да срутят ... и парите да откраднат

България живя още една година в държавническо безвремие, през която затъването й в тресавището продължи. И така ще бъде докато не се напише НОВА КОНСТИТУЦИЯ И НОВИ ЗАКОНИ, КОИТО ДА СМЕНЯТ ТОТАЛНО ПОРОЧНИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ!

Аман за нашите "политици", като кажат, че са политици. Питам за определение за политик и кои са тия самозванковци от 1944г. насам?

камбаната на България е ударена още 44-та г.!

Отиват си едни и след време се връщат същите образи в парламента и всичко започва от начало.

Всички държавни изборни длъжности трябва да бъдат заемани от едни и същи лица най-много по два пъти и те да могат да бъдат отзовавани директно и автоматично от СУВЕРЕНА, иначе ще продължават да си изкарват трудовия стаж до пенсия, търкайки един и същи стол и повтаряйки едни и фрази, сменяйки евентуално само партийното си членство. В България червената партокрация от соца се трансформира в псевдодемократична партокрация, узаконена от бутафорните им закони!

Прав си.

Каква ева! Каша жена ! Истинска трагедия е че няма да я снимат вече! Заради нея прописах на кирилица и на нещо като български! На здраве за това което ще става след като спусна завесата!

Като пийна мога и да се усмихвам и да удрям камбани! Значи съм готов за депутатин, нали?

Винаги сме подозирали, че точно тя ще тури катинара... Такава си беше от малка с играчките, след нея нищо не остава работещо.

И каква полза имаше от това НС? Само един атакист направи нещо умно накрая.

Кой ли ще ритне камбаната на 43-тото?!?

как няма да е усмиьната , като знае колко яко прецакаьа балгарският народ. но....... това бе.

Червената смрад си тръгна най-сетне !

Удрянето на звънеца - върховен момент в бесепарското управление!

Ейй, как му се радва, как нежно го потупва като, че ли е на "военнио" едноокио смок.

Парламентът му свалиха оградата!!! Честито! Орешарски, Станишеви цялата Стоглава Бесепарска Ламя си отива. Парламентът е свободен!

Манолова да вземе да удари и нещо друго.

да ни е честит Новият сбор !!! когато дапочва да работи ново нар.събрание викат и попа да им пожелае успех. сега що не го викат да им пожелае приятно пътуване ... към началника му ??? :-)

8901

Айде хаирлия да е!А на Майчето и компанията и работодател БСП ЕАД дано никога не им се случи отново да влязат в парламента!

НИКОГА ВЕЧЕ БИЙЕ СИЙЕ ПИЙЕ ,ДУПИЙЕ СИЙЕ ,ПУТАКА И КАПУТА! ТРЕПЕРЕТЕ КОМУНЯГИ БАТ БОЙКО ВОЙВОДА ИДВА ОТНОВО НА БЯЛ КОН С ГОЛЯМАТА НЕОКАСТРЕНА ГЬОСТЕРИЦА,ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО !

Йовчев, махай най-сетне железариите от центъра на София! А на депутатите да им подарим по един макет на бял автобус!

Те до автобус вече не смеят да припарят. :)))

Това беше най-доброто народно събрание. Жалко, че хубавите неща свършват така бързо.

ТЯ и такива като нея,много отдавна УДАРИХА звънеца,не разбрахте ли? Това не може да са ПОЛИТИЦИ!

МНОГО ЖЛЪЧ И ЗЛОБА СРЕЩУ КОМУНЯГИТЕ, АМА ТЕ СА ПЕРДЕТА, НЕ ГО УСЕЩАТ. ТРЯБВА МАЙДАН.

"Подаръкът вътре беше чаша за кафе с надпис "42-ро Народно събрание". " Трябваше да им подарят умален действащ модел на машината на Жозеф Гилотен, за да си имат едно на ум през следващия мандат.

ЕДНА ИСТИНСКА ГИЛОТИНА ЩЕ СВЪРШИ ПО-ДОБРА РАБОТА.

ПАК Е ЗАМИСЛИЛА НЯКОЙ КОМПРОМАТ, ТАЯ ГНУС ЧЕРВЕНА.

И за какво бихте хората преди 1 г./ с разходите по полицаите можеже да се плати друго/

ТАЗИ ФОТОГРАФИЯ НА МАЯ-ЕДЕЛВАЙСА Е СТРАХОТНА ЗА БИЛБОРД НА ОКОЛОВРЪСНОТО. ДА СЕ УЧАТ "ДЕВОЙКИТЕ" КАК СЕ ВДИГА РЪКА ЗА КЛИЕНТИ!!

Безспорно едно НС с нисък рейтинг,за който обаче вина има и опозицията,която не намери своето място в него.Но изграденият политик се познава и по това,че знае как да работи в опозиция.

Ти би ли стоял с уж уважаващите те други партийни групи, които нагло те мачкат?

Истината е че си болен! Хайде махай се с твоите тъпи коментари!

Пред "че" има запетая.Винаги.

Колко мило, раздали им чашки за спомен. Защото не са свършили нищо, което да се запомни. А за народните протести им се ще час по-скоро да забравят.

Сбогом! На никого няма да липсвате!

По-интересното е , кой ще удари първия звънец в 43-тото НС.

Мадам Цеце. Бивша комунистка, сега буржуа.

Айде честито да ни е , чакаме 43тото

Пожелавам ви да не се променяте,за да ускорите пълното си изчезване.Откраднахте,за пореден,дано за последен път,каквото можахте.Турцизирахте и циганизирахте страната.Чествахте 120 годишнината на вашата партия избила хиляди българи,унищожила хиляди семейства,с гордост афиширахте престъпленията си.Вие не заслужавате да дишате въздуха на България.До колко национални катастрофи докарахте България.Стига.Изчезвайте!Вие сте една терористична организация,всяваща страх.А тази със звънеца,селянка,да си отива на село и да си дрънка по цял ден на овчиците. Гласувайте,но не за тази престъпна групировка!!

Ако може и камбаната да ритне....

Бре, чудя се аз що е толкова опечален народа тия дни, а то седянката се разотишла.. и сега кой ще ме ядосва по телевизията, само А групата и синоптиците

Ама кокошко проскубана, кой ще ви демонтира грозните желазарии около осквернента от вас и турците сграда на НС. Омитайте ги да не ви ги занесем в дворовете на вилите.

Еее, разгеле.

ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ ГИ НЯМА НЕЩО, СИГУРНО И ТЯХ ГИ Е ГНУС ОТ ТАЯ БЕЗЧЕСТНИЦА, ХАХАХА

КАК НЕ Я УДАРИ ГРАДУШКАТА ТАЯ ПО ГЛАВАТА, ХАХАХА

Maмо я ги виж;цирка си отива,да живее цирка!!!

''При кабинета Орешарски България премина така наречената ''точка на завръщане''. '' Това ще пише в историята след време !

Забранил съм на майка ми и баща ми да ходят да гласуват защото знам ,че ще гласуват за комунистите.Години наред убеждавах родителите си ,че комунистите носят само нещастие и мизерия.И моите родители го разбраха.За съжеление обаче и аз и те разбрахме с времето ,че всички политици са едни и същи в България и че разликата между едните и другите е много малка.Ето защо никога няма да гласувам повече!

И да не си оплакал повече от политици !!!

И вземи напише , че си от Мала Кутловица ! Каква е тази Монтана ! Или те е срам от Мала Кутловица а ?!

Няма нищо срамно в името "Кутловица".

УРАААААА изродите се махнаха, за сега от парламента, после...........................

На тая трябва да и се запуши устата с лайната ,дето ги изсраха.

каква радост ама то си е заслужена..толкова много къртовски труд се изля от това "правителство" в този "парламент" толкова много кифтета се изядоха...нямам думи

Да я ударят анадолците дано ...

Този Парламент ще го запомня с Мая Манолова и Делян Пеевски.

А аз ще ги запомня като: "Опълченците на Парламента"- = Идат кат аслани бягат с автобуси!!!:))))) /Дядо Вазов прости ми!/