Народното събрание се саморазпусна - засега за ден (ВИДЕО)

Парламентът няма да заседава днес заради липса на кворум. За половин час при двата възможни според правилника опита не се събраха достатъчно депутати. Първо в залата бяха 104 народни представители, а по-късно - 112. За кворум са нужни 121.

Обратно в новината

Коментари - Народното събрание се саморазпусна - засега за ден (ВИДЕО) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майче,май ще гледаме филма "Тя танцува само едно лято"пардон ,за теб е само една пролет.

ЛЕЛЕ, ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ, ТОВА НЕЩО (кюстендилска слива) ДА НИ ПИШЕ ЗАКОНИТЕ.......

Боже, какви търговци в храма! Взеха властта нечестно, сега я държат здраво и роптаят назидателно към Президинта дори. Наглеци!

любимата поза на Мая Манолова е поза "коза"

Ей, то бива, бива дебили, но тези от БСП и ДПС, надминаха всякакви граници. Народът ги изхвърля с шутове, а те се лендзят тъпо и обясняват, кой какво право има.

Юруш, я влизайте веднага в парламента, не се правете на интересни пред народа, предатели турски, предатели.

Цвьк

Мдаааа, лошо за серго и дпс...сидерката дано е започнал да се осъзнава. Дай Боже избори!

Окупацията на парламента рано и липса на кворум в залата определя спиране на работата на На всички. Те (Орешарски и ДПС и другари ) не обръщат внимание на протесртиращиете вечер.Тогава да идем сутрин-така да ги спрем да влизат в събранието.

Тая ако е била на църква не е лошо след нея да минат сапьори,защото знаем какви атентати прави нейната партия.

накрая ще се отиде и пред домовете им да ги питаме тогава, а???

Пускат на публиката най-добрите си налични вбесяващи за гледане фронтоваци - Пеевски, Манолова... Целта изглежда е да поддържат шума от протестите за да могат под него да свършат неща дето инак няма как да станат без да се разчуе. Като ограничен интернет достъп за БГ, ново министерство на подслушването и т.н....

Мая има страшни порно филми.

не цапай свещената дума "селянин", защото той храни и теб, за жалост! Всички сме селяни - кой от с. София, кой придошъл отнякъде си....Но важното е, че бъркаш това със "селяндур", какъвто явно си! Чувал ли си за такова чудо, наречено "тълковен речник"? Точно такива ренегати като теб използват /и им излизате доста евтино/ за разкол и слухове. Какво знаеш ти за сините протести някога, какво знаят родителите ти - партизани и кашкавалокрадци? За вас има само една фраза - майната ви!

Слушай, момче, аз също считам, че думата селянин не е обидна и не може да е обидна, така, както не е обидна и думата гражданин или инженер. Но не натягай положението, като казваш, че селянинът хранел някого. Хеле пък сега, когато 90 % от храната е вносна. Защото нашият селянин повече хареса да е търговец или да слугува по Испания, Германия, Гърция и другаде. Тези, които сега обработват земята изобщо не са селяни в оня свещен смисъл. Те са просто предприемачи, които ползват земята на хората за жълти стотинки, а в доста случаи и без стотинки. Така че, може би затова някои бъркат селянин със селендур. Оставяме настрана простаците, които мислят че картофите растат на жълтите павета и, че кока-колата виси по дърветата в Борисовата градина. Това са нещастни процвилели прорасляци на цивилизацията, които не познават сладостта от контакта с природата, а тя може да стане само на село.

Мая с кафенцето в ръка и чантата за 3 бона излязла да обясни на лумпените, че нищо не разбират...

дали е ходила пак при г-н кова4ки???? ха ха

Много интересен протест, шепа хора скачат пред парламента, голямата част платени на надница за да са там... и уахааа по медиите гръмки заглавия "парламента под обсада с домати"... смях. Спомнете си какво е наистина протест срещу Жан 97-ма и колко големи бяха митингите на СДС едно време. Това сега е смехория, никакъв протест не е, даже не знам за какво скачат. Аз не скачам, но гласувах, тия дето не гласуваха дадоха властта на ДПС... и подобни, тия същите за една бройка щяха да докарат боко тиквата пак на власт. И като свалят правителствотото какво ще стане, да не би 99% зибирателна активност... да бе да... Но едно ще стане наистина ако падне това правителство - хаоса ще е тотален, инвеститори тотален бяг и т.н. каквото следва от това. Всички скачат че искали заплати, е нема дойдат от небето, дори след боко тиквата се врънахме 10г. назад поне.

Уважавам правото на хората да протестират, уважавам и самия протест като форма на недоволство, но се чудя някой сеща ли се че вече повече от шест месеца държавата не работи, това е пагубно хора ще се сринем още повече. Да уточня не подкрепям това което правят управляващите в момента. От изборите насам забравиха за какво са там и само си мерят п.....ките

Пагубно е да имаме поредното правителство, което служи на олигархията, четвърта седмица не може да формира изцяло кабинета, защото прави грешка след грешка (това или е глупост или дебелашко комунистическо твърдоглавие) назначава на най-висши и най-отговорни за сигурността хора с меко казано странно минало, разчиства сметки, поставя на върха злоради парламентаристи (Бисеров Ъ-ъ, а де, сега боли ли, ъ-ъ-ъ, де, кажи, боли ли, ъ-ъ-ъ... невероятна, ужасяваща парламентарна простащина), лобизъм, шуробаджанащина, нагласвачество, задкулисни кроежи, закани за твърда ръка, за отмъщения ... има ли нужда от още изброяване ...

...като полезен и предпазен клапан за изпускане на парата. Полезна и актуална лекция: link 22 мар, 2013 /Георги Лозанов: Комуникациите променят властта и начина, по който се упражнява (Доц. д-р Георги Лозанов бе сред откриващите лектори на 10-ия регионален телекомуникационен форум, организиран от ICT Mediа и ISACA-Sofia)

СТАРИЯ 70 ГОДИШЕН ЦИРК С МАЙМУНАТА БСП МАЛКО ЛИ ВИ Е? ДВЕ-ТРИ ПОКОЛЕНИЯ ГО ГЛЕДАМЕ.

Еми... затова сега ще има бис-представления и за сегашните и бъдещите поколения.

maniana

може пък да искат да си "бачкат" до края на месеца и така да вземат цяла заплата........иначе трябва да ги преизчисляват, трудно е.

СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ НАМИРА В ЗГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ,ДАЛИ НАИСТИНА Е НАРОДНО?СТРУВА МИ СЕ ЧЕ БЕЗ БОИ НЯМА ДА СЕ МАХНАТ.МНОГО ПАРИЧКИ ИЗКАРВАТ ТАМ,А НИЕ ТЕГЛИМ ТЕГЛОТО НА Ч.Е.З. И ДРУГИ КРАДЦИ.

ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ КОМУНИСТИТЕ ДНЕС: От Съвета на директорите са освободени досегашния изпълинтелен директор на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов, Тодор Шопов и Валентин Груев. Техните места се заемат от Иван Генов, Александър Николов и Георги Христозов. Изпълнителният директор на "Мини Марица изток" ЕАД и член на Съвета на директорите на въгледобивното дружество Теодор Дребов и Димо Димов също са освободени.

Ей интернет лумпените, да не внимавайте да не дойде КГБ и да ви пратят на ГУЛАГа Калима. Като се замисля, с този коалиционен авер ДПС, по вероятно е да пратят някой табор потеря и да ви Отвлекат от Сарая

Най-добре да дойдат танковете.

Никъде няма законови нарушения на случващото се в момента. За морал не говоря, политиците са оперирани от морал, на негово място им присаждат безскрупулна лакомия !!!

Какво излиза, БСП и ДПС импотентни и не могат да правят нищо, Атака както винаги когато стане напечено ги няма, ГЕРБ изведнъж разбраха, че хората не искат от парламента друго освен промени в изборният закон и видяха белият кон който да яхнат, като Болен им държи стремето. Щеше да е весело ако не беше за наша сметка. Ефтина схема, но да се престорим че нищо не разбираме. Най-важното е да променят кодекса, живот и здраве после гласът ни ще има реална сила !!! ОБЕЩАВАМ,ЧЕ АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДИН ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ЕФТИНИ МАНИПУЛАТОРИ, А ВИЕ ?!!!

Ето, къде е заровено кучето: "Масови промени направи правителството в ръководствата на големите държавни енергийни дружества. Освободени бяха шефове в БЕХ, АЕЦ "Козлодуй", "Мини Марица изток" и "ТЕЦ Марица изток 2"."

Абсолютно си прав.Това правителство не провежда заседания, но решения на Мин.Съвет има.Дали могат дасе видят някъде стенограмите на заседанията, или те са засекретени? Ще има и още криминални решения, действа се ударно, защото няма време.

Българите нямат нужда от външни врагове, те винаги успешно са се самоунищожавали и сами. Културните хора са не повече от 10 процента, останалото е несполучлив генетичен продукт между пиян и агресивен селски цървул и блъскаща като добиче, с робска психика женица. Това е положението.Такива опущиш ли ги, раждат само щуротии и взаимно изключващи се, ирационални действия. Айде байгън.

Ти явно си от цървулите!

НАРОДА е в парламента и обсъжда избирателния кодекс. Дават се предложения, нищо няма да се приема окончателно.

КАКВО СТАНА С КОСТИНБРОДСКИТЕ БЮЛЕТИНИ ВЕ, ДЕБЕЛА СВИНЬО. КОГО ВКАРАХТЕ В ЗАТВОРА. ДЕБЕЛАТА СВИНЯ И БАРЕКА НА СЪД ЗА МАНИПУЛАЦИЯ В ДЕНЯ НА РАЗМИСЪЛ

Г-да Протестиращи, за цяла България е ясно, че вие желаете създаване на напрежение и хаос в страната, нови избори и връщането на ГЕРБ на власт. Г-да Протестиращи, Българския избирател не ви е упълномощил да го представяте по улици, площади и пред парламента. Безделници, хаймани и безотговорни субекти, като вас, не могат се определят и опреличават като представители на народа. Вие господа представлявате единствено, личните си интереси. Вече и на децата е ясно, че от 23 години действащите Политически и Икономически модели на управление, не работят, не постигат положителни резултати и не оправдават надеждите и желанията ни. Ако искате промени господа, оставете Парламента да направи най-необходимите ПроменИ в изборното законодателство. Да направи ограничения в монополните цени на енергията така, че с това да гарантира по ниски сметки за ток и отопление. Поставете ясни цели и срок за изпълнение на същите. След това, ако Не бъде изпълнено, аз (убеден съм и още много) ще бъда/ем един/и като вас на площада. Днес протестите са, сваляме Станишко качваме Бойко, от трън та на глог.

Идете си в мир. Не е добре да се стиска така кокала на властта - понякога с него падат и зъбите.

спечели си една пица от WC въпреки, че много са ти плитки похватите

Сергей Станишев не е Ердоган, България не е Турция и политическият инатлък, който показва, може да му излезе сълзотворно накрая. Дори и заради факта, че Партията на справедливостта и развитието има седем поредни победи и спечели за трети пореден път парламентарните избори през 2011 г. с мнозинство, като само 4 гласа не й достигнаха за квалифицирано от 2/3. В краката на Станишев се разбиха няколко мита и той продължава да стои върху отломките, повтаряйки с вледеняващ се глас нещо си за някакви кукловоди, корпоративни интереси и др. Първият мит: Управляващата коалиция не се ползва с подкрепата на "Атака". Днес Сергей Станишев и БСП ще се опитат да измолят от Волен Сидеров да завърне своите в парламента. В противен случай 42-ото НС се разпуска и следват предсрочни избори. И ако това не е зависимост, значи е шведска тройка. Впрочем БСП е в позиция да се моли на "Атака" - заедно с ДПС, коленопреклонно и с пълни ръце. Вторият мит: Протестите са само в София. Ех, др. Станишев говори като истински провинциалист, макар и да не е ял филии с мас. Та нали всичко започва от София - сбирката в градинката пред "Кристал", големите митинги през 90-те, вълненията през зимата на 1997-а... Всичко това беше само в София, така както става и в много други страни по света.

КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК...ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ - ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН ВЕ...ЦИГАНИН

Господин Gargameliys, и уважаеми лош Магьосник, преди много време и по друга тема ти написах, че от 25 години живея извън България. Запомни Го моля те най-после.

ЛОШО МОМЧЕ, ЩЕ ТЕ ОЧИСТИ НЯКОЙ за ГЛУПОСТИТЕ ТИ !

Майче кажи нещо за Костинброд. Нали имаше преврат, помниш ли как лъгахте със Фифи Местан и Сергея. Как Бареков се вайкаше, че ще го убиват. Какво става сега, що не каза нещо по темата или ти е запушена джукичката.

Кой ги упълномощи тези които влязоха да преговарят.Аз не съм .А ти?Налага се да спрем работа и да отидем пред парламента.Всички там.Предават демокрацията.

То пък една демокрация...

Поткрепяме протестите и сажаляваме че сме далече за да ви поткрепим!

И даскалото ли ти беше далече?

За какво са ти аргументи, като имаш юмруци?

и отстояваш идеите и парите си с подскачане и викове по площадите.

Още в първия ден на многохилядните протести, заливащи София, прочетох плакат, който събираше в една единствена дума емоцията, извела тези хора на площадите. "Отвратителните" пишеше с големи букви над портретите на партийните лидери на новата тройна коалиция (Станишев, Местан и Сидеров), към които бе добавен техния злощастен избраник, Делян Пеевски. Да, хората бяха абсолютно отвратени и от тази компания, и от нейните първи, отвратителни актове амбицираният почти до истерия реваншизъм, разпасаното заменяне на едни хора с мафиотска слава (тези от ГЕРБ) с други (наши) хора със същата слава, очевидното (макар и прикривано зад мазни усмивки) извиване на ръце от страна на ДПС спрямо БСП (партията на "пенсиониралия се" Доган се задъха от бързане да покаже на червените си "патрони", че си е останала съвсем същата лакома хищница отпреди четири години), накрая истинският разгул на lenfant terrible на тази тройка Волен Сидеров, който започна да се държи така, сякаш вече бе обявен за фюрер на българския Geist.

Като не искат доброволно , тогава ЗЪНОВОЛНО !

волене господ ти дава шанс да си оправиш грешката не го погубваи ако искаш да останеш в историята с нещо добро за българия.

АТАКА взе да се осъзнава -серГЕЙ взе да вижда ДЕБЕЛИЯ - а от цялата работа ще спечелят пак ФЕСОВЕТЕ....

Фесовете губят най-много. От тук нататък който и да е на власт никога няма да прави коалиция повече с тях, защото видя как реагира народа когато правиш кооперация с турци. ДПС са обречени на вечна изолация.

Много молим лумпените да оставят др.Мая да завърши новия изборен кодекс. Др.Овчаров също подготвя някои промени в законите за енергетиката. Благодарим.

Гардиън: В България разграничението е между граждани и мафия

ти от кои си?

аз отпреди казах че подкрепям протестите и че те трябва да са сутрин а не вечер, ето сега поне има резултат до някъде, ама те наглите комунисти ако имат отговорност пред народа требва час по-скоро да се махнат че да не затъва страната, оставка

Добре, като падне това правителство какво правим?! Стари закони, никакви програми и какво ще стане след падането?! Другите идват и те падат или трябва да дойдат правилните управляващи?! Какво става после, някой ще каже ли или е важно да се крещи...

Ако си на помощи си чакаш помощите. Ако имаш работа си работиш, или отиваш на почивка. Да не би да падне метеор? Да не дава господ!

идва служебно правителство което гласува промените в новия изборен кодекс нова система и от там се слага ново начало на управлението на страната и то без участието на никоя от досегашните партии, за това са протестите а не да сменим едните с другите.

на БСП е пределно ясна. Колкото повече бедни, толкова повече лекторат. Достатъчно им е да са и 70% нуждаещите се от помощи. "Демокрация" е, не е нужно все пак да печелят с любовта на 99.9% от народа.

И аз бих излязъл ама само ако знам, че после няма да са същите комуняги, барабар с екс бодигарта на Тодор Живков които има една гунка н амозака получена в следствие на носене на фуражка.

Мая усети ли днес "народната любов"?! Що за човек трябва да си, да гледаш как хората протестират вече 12 дни и да се правиш, че нищо не се случва и няма да подавате оставки! Искате със сила да ви изгоним!

БАЙНО ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ИНСТИТУЦИЯ,КАКТО ГЕРБА И ЗНАМЕТО.НИКОЙ БОЛЕН МОЗЪК НЯМА ПРАВО ДА ГО ОБИЖДА И КЛЕВЕТИ.ИЗБРАН Е ПРЯКО ОТ НАРОДА.ЛОш ДОБЪР ВСИчКИ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГО УВАЖАВАМЕ. ПАРТИИТЕ?КУчЕТА ГИ ЯЛИ.ВСчКИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И НОВИ ИЗБОРИ.

При нас президента не е избран от народа, не се лъжи. По конституция - да, но на практика и той издигнат от партии! Не визирам само настоящият, но и всички досегашни.

Парламентът няма да заседава днес заради липса на кворум.... но депутатите ще си получат днешния надник. Или да се явават на работа или да се саморазпуска парламента и да спрем да ги хрантутим за тоя дето духа...

Всички народни представители днес без заплати защото днес не са били на работа. Полицаите днес без заплати защото не са осигурили ред. И народни представители и полицаи да си търсят заплатите от протестиращите.

Те гласуваха закона за ДАНС за по-кратко време! "Най-важният" за тях, нали?! Каква енергетика, какъв изборен коедекс, какви пенсии, детски надбавки и т.н., т.н.