Емил Христов от ГЕРБ се извини на хората с увреждания

Заместник-председателят на парламента Емил Христов се извини на хората с увреждания, които вчера не бяха допуснати в сградата на Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Емил Христов от ГЕРБ се извини на хората с увреждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа депутати Самозабравихте се по волята на Народа имате тези постове

За някои е удобно да се играе сценката "Царят дава, пъдарят не разрешава." - типично милиционерско-мутренска картинка.

Вече е по правилно да се казва ЦЕРБ, а не ГЕРБ. От цербер. Тези "хора" отдавна се самозабравиха. Толкова, че ще се самоизгонят от властта.

Толкова години Извиненията и Обещанията до какво доведоха??? Крайно време е да направите нещо!

Извиняваш се, щото ти поискаха оставката от зам-председателското място ли?!

В "Приказка за стълбата" всичко е обяснено...

А тези майки имат ли достъп до великите специалисти в правителствена болница?

ЕМИЛ ХРИСТОВ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА.ТОВА Е ЕДИН УЖАСЕН ЧОВЕК!!!

Като гледам там има доста ужасни хора, този не е сам в своята надменност!

Аз съм неприятно лице, не вие родени с риза хамелиони. Един се извинява, друг реве.... Много добре се знаем. Аз лично не искам нищо, ама нищо от вас. Ей тъй от скука ви чета извиненията. Чакам си търпеливо редът. Ама ме дразни непрекъснато да ми се навирате, кой с рев, кой с извинения.

диктатура на чалгариАта.

Мда вече настанаха времена, когато на народните пред/а/стави/тели ще им чупят главите по тъмните улички, за да им напомнят хората за какво са избрани. Тя наближава 1923 г. Историята се завтаря, драги зрители.

Сигурно ли е , че е шефа на охраната? Той в името на националната сигурност е действал. Да не би инвалидите да подгонят и набият нашите лидери-каратисти. Аз все пак съм очуден, как чистачката няма отговорност. Това Пенче /чистачката/ беше в КТБ, Министерства, енерго дружества ... абе къде ли не! Отиде жената, почва да чисти и хоп преместила важен документ и настоящият й работодател фалира. Барем пратиха я от бюрото за почивка на държавна работа и вижте какво става сега... По-добре да й плащаме да си стои в къщи. Емил Христов е малоумен доносник, с леко леви наклонности *неполитически. Какво мъжество или лидерство очаквате от него?

Истината е, че протестиращите майки на деца с увреждания искаха да нахлуят в Парламента, без предварително да е имало уговорка за това.. Е няма как да стане!

Направо да знаете щяха да ''нахлуят'' изтерзаните родители:(((((Същият лицемер сте като тоя дето и от ''мравката'' ще се страхува защото деянията му го задължават..Хората са казали ''чукай на дърво да не ти дойде до главата'' ама кратуните не искат да приемат това на сериозно смятайки се че са ''недосегаеми'' за действията си..

Лично моето мнение, без да ангажирам никого, трябваше и да ги набият.

Тоя и тия от неговата групировка явно знаят колко много ''ги обича '' народа та даже от препатили хора с деца имащи нужда от ежечастна грижа се уплашиха да я приемат и не ги допуснаха до техния вилат където единствено знаят че ченгетата ще ги спасят от линч заради постъпките им.. Страхливци в душите си сте даже защото знаете какви ги забърквате...

""Извинил'' се ама власт и пари не пуска...За какво са им извиненията ви дето са на 100% лицемерни както ''сълзите'' на ментора ви дето се прави на улав какво става в България че веднага ''виновните да се уволнят'' и все забравя че по виновен за всички нередности от него и шайката му няма..

Браво! И какво от това.....?

Активното вИ мероприятие,се провали-оставка няма,да има...

фланелките...

а те и за мач не стават...

Какво го увърташ,другарю Христов,истината е,че вас депутатите не ви интересува как живее българския народ!!!

оставка

Народното събрание се казва НАРОДНО, защото е на народа, не на депутатите! На какво прилича това никой да не може да влезе вътре освен тъпунгерите, дето ни управляват и лапат пари на наш гръб?!

Ти си мислиш така - народно щеше да е, ако имаше вътре независими депутати. Сега е партийно събрание, защото само партийни членове са вътре.

късно е либе за китка

Браво. Извинението е прието. Оставки няма. Продължавайте както си беше. Идиоти!

Какво има да се извиняваш! Какви съгласувания с шефа на охраната!!! Що за идиотия!!! Да откажеш достъп до НАРОДНОТО събрание на инвалиди, дошли да молят за помощ!!!! Това не е просто бездушие! Това е поредна демонстрация на наглата герберастка милиционерщина!!! А тоя синковец просто трябва да си ходи!

Системата на Бг-политикът е : Замитане, скриване , покриване, и ВСИЧКО Е ТОЧНО !

Този Гербер изобщо разбира ли каквое направил? Съзнателни/несъзнателни или и двете заедно действия означават, че трябва да се маха!!!!

Той не се извинява, той се оправдава, и то с шефа на охраната. Кой ще да е виновен, ти излизаш и поемаш отговорност, без да сочиш с пръст този или онзи. Това са елементарни лидерски и морални правила. И това ми било политически елит...

Крайно време е ГЕРБ да спрат да се гаврят с инвалидите на България и хората с увреждания. От инвалидите ли ще спечелите милионите липсващи в бюджета ви дето сте си изхарчили вече социалните пера бе тъпунгери такива?Я си съберете борчовете от ромите и длъжниците на кредити и ще видите как ще си напълните бюджета. Явно финансистите на ГЕРБ са гола вода и ГЕРБ ВРЕМЕ Е ЗА ИЗБОРИ И ОСТАВКА.

Какви са тези организации на инвалиди, които се допитват до парламента?И са в пречка на инвалидите, които искат да получават нормална работна заплата и пенсия, защото им се полага и не сме мамамили държавата?Не ни слагайте под общ знаменател. Имаме процентови заболявания които са ни фиксирани работим за минимални работни заплати, а тези инвалиди които получават по 1000 лв на месец и взимат пенсии телкови да им бъдат спрети не да правят шоу пред парламента. Не всички инвалиди в България взимат над 800 лв чисто заплата плюс пенсии и нямат приходи от фирми и не СА ПОДКУПИЛИ НИКАКВИ ТЕЛКОВЕ-НЕ НАМЕСВАЙТЕ МОШЕНИЦИТЕ ИНВАЛИДИ С ИСТИНСКИТЕ ИНВАЛИДИ И СТИГА СТЕ СПЕКУЛИРАЛИ С ЗДРАВЕТО НИ?

А поревахте ли си като Боцко?

да, с крокодилски сълзи крокодилът плаче като изяде някой...

Тези от ГЕРБ много приличат на онези със Станко и Танко. Хората просто не ги търпят.

Тези народни недовереници, вместо да подадат оставка за отношението си към избирателите, все си намират оправдания и все не разбрали. Ту не разбрали, ту не им казали, ту не знам си какво. Хората ги мразят. То не бяха един и два гафовете им.

Г-чо извинявай ,портфейл не пълни,но вашите са претъпкани. Как един свестен няма в този т.н парламент?Защо само бок..ци влизат в него?

Ми тя всичката ни работа такава, дреме на недоразумения

Тия наглеци нямат свян и срам от нищо ! Да се гаври така с децата с увреждания и да политизира въпроса ! Наглец ! Вън от Парламента - незабавно !

Повече от 30 години ни клатят от един преход на друг.

аре стига парламентарни дебилщини

Извинение се приемат само с ОСТАВКА !

Към какви противообществени прояви призоваваше коментара на "Хайде сега"? Нещо не се ли обърка, модераторче? В коментара бяха повторени думи и изрази, които си има в текста на новината!

Този е един от мафията герб партията, която унищожава държавата и мори хората тъй, че извинението му е смешно.

Изпитан от комунистите начин да се доберат до народните пари е като злоупотребявят с човешките нещастия и слабости. Това се нарича ПОПУЛИЗЪМ. Комунделите станаха банални, всеки Божи ден протест и след всеки протест да искат оставки. Защо се не хванат на работа ами изразходват енергия за глупости и се правят на умни и красиви?

Те от чист популизъм бяха направили така, че преди и здравеопазването беше безплатно , и образованието беше безплатно...!Възползвали са се от нещастието на хората, така да се каже...Но вероятно и ти си се възползвал от "полулизма им" та затова сега крякаш високо, някой да не се сети да те попита...!

Няма безплатен обяд, и преди и сега все някой плаща, дори и за авантаджиите...

Както се вика "след дъжд качулка". Не са нужни извинения, а реални действия в държавата. На на този фон в момента едва ли ще се случат.

Не се учудвам от постъпката му.Жалко,че е зам.-председател на Парламента.ГЕРБ се самозабравиха.

оправдание. Я си подавай оставката! А шефа на охраната ако не те е уведомил и той да се маха,но се съмнявам че е взел решение на своя глава!

Мероприятие на бсп, само слепец не би го разбрал.

Аре стига манипулации - вчера премиера се скъса от рев, че майка на болно дете емигрира, а сега герб гордо се извинява! Какво повече да искат хората с увреждания? Ето, на - колкото си може правителството - толкова си работи!

Нека бъдат честни и да кажат кой им направи и даде фланелките. Подозирам "мощната" помощ на БСП.

Фланелка и аз мога да направя, но това няма да помогне на никой. А тези, които могат да помогнат, само се оправдават с рядко глупави оправдания. Защо ли?