Паркингът на УМБАЛ Бургас става платен

Промяната е заради недобросъвестни шофьори от близките жилищни комплекси, които оставяха там автомобилите си понякога с дни, затруднявайки достъпа на нуждаещите се от медицинска помощ

Обратно в новината

Коментари - Паркингът на УМБАЛ Бургас става платен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

поредната идиотщина на бургаската управа. Може да не съм прав но кюфтетата без лук не ги уважавам! "цитат"

Ако влезеш за операция, колко време ще стои автомобилът на паркинга ?

Както винаги Бургаските общинари смело гласуват -плащаш, защото други не плащат. За това си има и чалъм драги общинари., оня дето в уж синята зона лепи жълтите квитанции, а после идва паяка и вдига, независимо от платена такса синя зона, да минава вечер на паркинга на болницата и да налепи жълтите предупреждения. После персонала на болницата може да паркират и на хеликоптерната площадка с бариера и магнитна карта. Но няма резон да отиваш до лекар, кабинет, и да плащаш щото и вътре на касата плащаш преди да отидеш при лекаря. Приберете "нощуващите денонощно на платения наказателен. Не вярвам Драган от Драганово да е искал да ползва паркинга за нощуване или гараж; стига му дерта и огъня който му гори на главата . И ОЩЕ НЕЩО, КАК ЩЕ СЕ ПОСТЪПВА С ОНЗИ/ОНАЗИ КОИТО СА ДОШЛИ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ С НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ДЕН, ДВА, ТРИ, НА ПЛАТЕНИЯТ ПАРКИНГ ОТ ЛЮЛЯКОВО? По каква тарифа!

За ви преседнат тези пари

Това ми звучи като: заради нашата некомпетентност да се справим с няколко тариката, ние налагаме нови такси за пациентите.

То ми звучи така: който иска да паркира си плаща и тези от кооперациите ще си имат платен паркинг! А тези които са за болницата, а някои от тях си броят стотинките ще плащат за преглед, почерпка на доктора за операция, раждане или просто щото си иска, та накрая и паркинг. Евала мутри, евала общинари! И едно предложение бонус: направете лилава платена зона за колела, колички и тротинетки барем се наядете.

Така трябва да го направят и при другите болници и големите хипермаркети. Говоря и за другите градове. Това не е само вземане на пари, както повечето тук коментират. Това е гаранция , че човек като отиде до болницата или до кауфланд, ще намери място да паркира. Конкретен пример. В нашият град паркинга на "Бриколаж" до скоро се използваше като общински. Идват хора от селата, паркират там (безплатно) и джиткат цял ден из града. А ти отиваш до магазина по работа, и няма къде да спреш. Сложиха бариери на входа и изхода. И надпис само за клиенти на магазина, до 2ч безплатно, след това по 3 лв на час. И всичко е автоматично. Е, рахат работа стана.

То като си прост, или простак ти е все едно какво пишеш. Не знам пред селския колониал как е на в ГРАДА, ГРАЖДАНИНО, ИМА ТАБЕЛИ ЧЕ МОЛА НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ АКО КОЛАТА Е РАЗБИТА И ОГРАБЕНА! НИКАКВА!!! ДРУГ Е ВЪПРОСА АКО РЕШИШ ДА СИ ВЗЕМЕШ КОЛИЧКА, ИЛИ КОФА ЗА БОКЛУК -НАМИРАТ ТЕ ОТ РАЗ!

Когато паркингите на болниците стават платени,а на неските търговски вериги-безплатни,закривай тая държава!

Тия щом са решили ,че ще спечелят от 5 квадраа место са много тъпи . Нали трябва да дадеш 500 лв. на пенсионера където ше кине билечето.

Много си изостанал с техниката. Ти за автомати за паркиране чувал ли си?

За два часа нищо почти не можеш да свършиш в болницата. При желание има начин да се преборят с тези “ недобросъвестни граждани”- след 21 часа, когато вече няма пациенти идват паяците и прибират2-3 коли. Като го направят 2-3 вечери и ще има ефект! Но явно истината е, че някой пак си уреди чист приход! Поне парите да отиваха в бюджета на болницата, а то някой мутряга ще пълни джоба. Както с ТвИ Интернет за лежащо болните-пускаш стотинки за определено време ползване. На другият ден минават едни” банки” дето прибират тези греховни парички-нали са от страдащи болни хора! Как в хотелите те предоставят безплатно, не струва хиляди пари болницата да си сключи договор директно с оператора. Но не, някой трябва все да печели без да напъне нито мозък, нито мишци!

Че кво му е да одрусваш болните?! Так аи така са им паднали в ръчичкитв, що да не изкярат още някой лев.

е градът с най-много коли на човек от населението - средно 3.65.

Къде се намира "БугасТ"??

От кога имаме Бургаст?! Все си мисля, че все още града се казва Бургаз ......

БУРГАС Дир джиите ще са кръстници! « .... давай газ за Бургас......»

вместо да ловят недобросъвестните шофьори, наказват болните

БургасТ е така! Нуждаещите се от мед. помощ пак ще имт прблеми, ама и ще си плащат!

Не ви ли е срам от грешките в заглавието?

Като паркинга на "кауфланта" до Пирогов. 1 час там вече е 3 лв след безплатните 90минути.