Буря повали гигантското ”дърво с тунел” в Калифорния

Любимото на поколения американци и туристи дърво с тунел в Калифорния е било повалено от свирепа буря в неделя, предаде телевизия Ей Би Си.

Обратно в новината

Коментари - Буря повали гигантското ”дърво с тунел” в Калифорния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От коментарите съдя, че шефа на лудницата си е забравил лаптопа в палатата с пациентите!

Абе много умници имало тука коментиращи в нета. Нямате пари за цървули и една бира да изпиете, пък критикувате най - развитата страна в света. Щото вие лекарство сте открили, кола измислихте, в космоса летяхте. Заради такива ганьовци като вас България никога няма да живне за съжаление.

Ще го изправят, ще направят ново, по-голямо, по-лъскаво. Те могат всичко, те стъпиха на луната без да ходят до там.. едно дърво.

и Гагарин "отиде в Космоса", без да летял ама не го повтаряме като папагали както ти правиш нали?

Кретени, издълбали са дупка в дърво на 1000 години, на което живота достига до 3000 години ... Сега да помислим дали изрязването на половината дънер е допринесло за падането на дървото.

Това е все едно да вградим кафемашина в ствола на Байкушевата мура. Хамериканци!

Видяли са му сметката на дървото с този тунел в основата му. Тези американци са пълни идиоти - още едно доказателство, наред с президента, който си избраха.

Идиотите да бяха монтирали и асансьор във вътрешността на дървото и една площадка за вертолети още по-рано щеше да падне горката секвоя!

Едва ли бурята е виновна. Виновен е триона. Доказателство: бурята е подминала другите дървета.

Ейй тоя тунел секвоя, като нашия Ечемишка - издълбан е колкото да пропуска една кола.

И сега ? е: кой е виновен: Тръмп, Путин, Борисов, глобалното затопляне...или просто това е Живота :-)

Със сигурност е виновен втория от ляво на дясно.Няма да му казвам името, само ще го посоча с пръст.

Веднага си сложи пръста там от където си го извадил.

Фири

Пичове тва дръво като сички стари е било изгнило. Така че са маанали малко гнилоч за тунела не са резали така да се каже жива плът т.е. свежа чамова дървесина а нещо като дръвесен мръшляк с виод на гъба и неприоятен смрад на гнило.

ЕЙ НА ТРЪМП ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И СЕКВОЯТА ПАДНА

ДАЖЕ СОФИЙСКИТЕ ГОВЕДА НЕ РЕЖАТ КОЛОНИТЕ В ПАНЕЛКИТЕ ЗА ДА НЕ ПАДНЕ БЛОКА:))

Фири

"Това са едни от най-старите и големи живи същества на планетата. Повечето помнят света преди Исус. Загубата на дори едно е непоправима щета. " Ми той Исус е митологичен демек измислен образ ма дори да зееме хипотетично 2000 години преди нас и ептен хипотетично да допуснеме, че дръвата имат мозък нема как да помни Европа,а само бизони и диви индианци освен ако не е пренесено с кораб от Европа ма надали дъска от кораб мое покълне наново след като се полее обилно с вода. Доколкото знам ги варат у катран да не пропускат вода.

на кво си бе пич

Като са направили тунел в основата му, много ясно, че рано или късно ще падне.

Назабавляваха се. През 19-ти век никой не е ценил природата, но защо сега не са взети мерки да се укрепи ? То е ясно, че в този вид е било неустойчиво. Кой се снимал, снимал.

щот ако го бяха укрепили и затворили тунела за посетители, друга чугунена тиква като тебе щеше да реве, че видите ли това дърво е на 200 години и не е паднало,та сега ли либерастите решили да го укрепват? Нямате оправия това атакистчетата !

Този парк в началото на 19-ти век е представлявал огромна гора от хилядолетни секвои. Били са изсечени, като се запазват едва десетина с този размер. Това са едни от най-старите и големи живи същества на планетата. Повечето помнят света преди Исус. Загубата на дори едно е непоправима щета.

Няма нищо вечно, мило момиче.

Вярно си е.. но същество, което живее със зор 80 години да изтреби създания на 2-3-4 хиляди, че и тунел да си прокопае, е направо жалко..

я сега оплювайте хубаво това соросоидно дърво от фащ!

я сега, след този ти бисер, кажи, че не си освидетелстван!

свещената трева не прощава.