Париж замразява за 6 месеца авоарите на лидера на "Хамас"

61-годишният Яхия Синуар е организатор на нападението на "Хамас" срещу Израел, извършено на 7 октомври

Обратно в новината

Коментари - Париж замразява за 6 месеца авоарите на лидера на "Хамас" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата има идеалната възможност да го одържави обекта но нали може по добре да не прави добро за народа!!!!!!!!!!!!

Зглобката -Коалициата.

ЗНАЧИ МЕЖДУНАРОДНО ИЗДИРВАНИ ТЕРОРИСТИ ИМАТ АВОАРИ В ФРАНЦИЯ.............А ПОСЛЕ НЯКОЕ ТЕХНО ЧАВЕ КАТО ПОЛУЧИИПСИХОИСЛЯМСКИ ПРИТЪПИ И НАПАДНЕ ЦИВИЛНИ СЕ ОКАЗВА ЧЕ Е "БИЛ ПОД НАБЛЮДЕНИЕ"

Крадливо племе долно! И вашия ред ще дойде ;-)!

Сетила се Мара да се побара

Евреите си правят парти на окупирана земя. Точно до стената на Газа където са набутали 2 млн и половина гора и са ги оградили да не шават. Колко са лоши тия араби

Амииии теее многооо бързооо реагииират. Няма и 2 месеца и се сетиха че "Хамас" има авоари в Париж.

имали и Авоари разбираш ли ???

А защо не са в братската Сбербанк?

Там е за рубли, не за пари

Който се е захванал с евреите, добро не е видял. Да си споминм за Хитлер и неговите помощници, които увиснаха на въжето. Евреите самият Бог ги пази. Не забравяйте, че ИСУС ХРИСТОС е евреин! И това е неговият народ. Той от небето винаги ще защитава евреите. Тяхното положение е бетон!

Бегай чифут

Вервай си!

За 6 месеца?! Доста смешно звучи :)

Ще стават Макрон параолимпиец!!!

Така се краде на едро - дърпаме капитала към нас после го замразяваме... то не беше Кадафи, Садам , Асад, .... сега и палестинците.... били терористи....хайде , сега Ердоган да замрази капитала на Биби, а ние да замразим руската заз и да си я ближем като сладолед. Ама проходи от олимпиада не чакайте - кой ще си рискува здравето да пътува до една No-Go зона каквато е Париж.

А по време на Олимпиадата, грам не ми се мисли какви ще се натворят....

Чак сега се сетили да забранят авоарите на терористите от Хамас.Та тя тази организация е призната за терористична много отдавна.Излиза,че всички обичат парите,независимо дали са на терористи или на Наркопласьори.

На мястото на златния купол зад гърба му са били първия и втория еврейски храм,третия предстои.Защо не се снима на фона на кааба в Саудитска Арабия, първото по святост място в исляма, а чак на третото такова за тях.Отговора в Пс.132 -"Защото Господ избра Сиона, Благоволи да обитава в него. Това, каза Той, Ми е покой до века: Тук ще обитавам, защото го пожелах. Ще благословя изобилно храната му! Сиромасите му ще наситя с хляб".А Сатаната открай време е имал претенции да заеме мястото на Бога.

Много преди тия да се обяват за богоизбрани и да създадат монотеистичните религии като форма на контрол( копирайки Египет с Амон Ра) е имало народи и нации в тези територии. Мислете рационално. Хайде стига с тия религиозни приказки за лека нощ. Има архелологически доказателства.

Но повечето религии не проповятват клането на друговерците.

Християнството как е наложено бе? С псалми и молитив ли? А? Ма ограмотявайте се бе, малоумници. Има история. Четете. Кръстоносните походи какво са? Мисия християнска мирна с миро и помазване ли?

Кръстоносните походи в отговор на какво са бе келеш ?

Що не питаш индианците бе? Те ще ти кажат.

Конфлитка там все пак е религиозен.И Кисинджър го казва преди много години, когато беше още млад. Така, че единствено фактите и крайния резултат ще покажат кой прав, кой крив.Засега евреите водят в резултата на нула за противника.

Последният който бих чул по каквато и да е тема е Хенри Кисинжър, директно виновен за смъртта на милиони хора в името на експанзията на ционистката империя САЩ. Това сега са плодовете на труда на такива като него, Бжецински и Шваб, който му е ученик. Скандално е нежеланието ви да се образовате а постоянно да търсите проява за робското си самосъзнание и липса на критично мислене.

Че Хамас успешно вкара в капан Израел. Тепърва ще ви става ясно на соросробите.

Нормалният светски настроен човек, не може да бъде на страната на ислямистите! Особено крайните и диви такива, каквито безспорно са тези от Хамас. Съжалявам за несправедливото отношение на Израел, евреите като цяло и други западни държави спрямо палестинците. Но каква е алтернативата?! Исляма не знае мир и благоденствие. Знае само налагане чрез сила и първични средства! Може поведението на Израел да изважда най лошото от исляма на бял свят. Но ако не беше Израел, щеше да е нещо друго.

Глупав коментар почиващ на инсталираната от САЩ ислямофобия. Щеше да си прав ако в Близкият изток нямаше военно присъствие на Краварите и от години не крадяха петрол и избиваха населението. Ма както знаем не е така положението.

а ние руслямските терористи вече сме ислямофили!

Аз съм последният който се влияе от каквато и да пропаганда. Гледам на нещата обективно и от гледна точка на моят и на българският геостратегически интерес! Победа на ислям където и да, но особено в този регион, няма да бъде в полза на България или светските народи по света. Исляма не трябва да побеждава където и да е, за каквото и да е. За разлика от тебе и други, аз поне съм чел Корана и съм се интересувал живо от тази религия. От 3те Аврамски, тази е най калпавата! Да не говорим че и трите не струва като цяло.

Никога религията не е била фактора. Използването на религията като форма на разделение между хората от васали и господари не е нов феномен. Говорим за съвсем различни неща. В Близкият изток има реален геноцид от години. ООН има две решения за Палестина като самостойна държава. САЩ спираха прилагането на решенията с години, за да направят Израел форма на военна база за контрол над региона. Дори и сегашната операция не е нищо повече от грабене на територия на която се намират сериозни находища на газ и петрол. Относно България, наличието на турско влияние през етническа партия е благодарение на продажниците от ДС. За тях това е просто знаменце което веят в пътя към кражбите и паричките. Ако утре тук има китайска диаспора със силно влияние ще направят партия Цункаай Хуй и пак ще е същото. Русия ни поддържаше стратегически и икономически като контра на Турция и армията и. В следствие на ДС масонските схеми, за 33 години нямаме нито армия, нито оръжие, нито собствена храна с която да оцелеем. Докато Турция има реално най-силната армия на Балканите, храна в огромни количества и за капак се разбра с Русия в случай на нужда да си ни вземе като губерния. За това гледате тоя Пеевски да му минават номерата въпреки, че до преди няколко месеца не смееше да се покаже. Щото тече пазарлъка между Вангард Груп и Падишаха. Русия няма интерес повече да си завира България като трън в петата. А и ние се постарахме всичките "сантименти" да заминат в кофата.

русия да остави България на мира? Като ви чета словоизлиянията по псевдобългарските руски сайтове, явно Русия иска, ама няма желание.

Ползването на религия не е нов феномен. Но исляма е тази която най лесно се поддава на радикализация! Често проблема в каквото и да е, лежи най вече в изкушението което предлага. По просто..ако искаш да отслабнеш, как ще ти е по лесно...ако всеки ден пред тебе има пица или салата? Трудно е да грабнеш бомбата и да се гръмнеш ако в религията ти пише да обърнеш другата буза. Нали така? Исляма обаче многократно ти съобщава по един или друг недиректен начин, че е по добре да се жертваш.

България на мира от много отдавна. Господарите ви имат нужда от враг в нейно лице да могат да ви грабят и дерат. Толкова е просто. Същата схема като ислямският фундаментализъм. Първо правиш престъпление. Ражда се съпротива. Финанираш я през черният бюджет на ЦРУ. Става сериозен конфликт, смазваш ги и им крадеш територията и богатствата. Това е схемата на ционисткият САЩ от години.

Европа. С бузата? До това, че САЩ я излямизира през Меркел и Брюксел. Не схващаш ли връзката бе поялник прост. Зад всичките тия неща са хазарските ционисти, от векове разделят света и палят войни. ВЕКОВЕ.

Руслямски олиг...френ

На мен ми е по-интересно, откъде има той изобщо авоари? Там търсете виновниците за нападението/ята.

Питайте Мосад и Нетаняху. Още 2016 та финансираха Хамас да стане лидер партия за да си гарантират, че ще се случват сегашните неща, които ще им дадат повод да унищожат Палестина. Това е публичен факт. Не е няква конспирация. Опозиционният вестник Хаарец излезе преди години с журналистическо разследване. Преди да стане "нападението" в Израел имаеш огромни протести срещу Нетаняху, заради съдебна реформа, която дава възможност да скрие корупцията си и тази на крайно-десните му партньори. Ако следвате логиката на медиите сте загубени. За тях конфликта в Украйна започна миналата година с инвазията на Русия. Това Минск едно, две не същестува. Меркел и Оланд си признаха, че са лъгали. Това не е новина. Така и тука. Грешката на Нетаняху е, че се предоверява във възможностите на САЩ да влязат с наземна сила. Близкият изток не е в 90 те. Те се готвят за този конфликт с години. Още по-скандалното е, какви идиоти са Айдиеф. Женски взвод, който отговаря за разузнаване през сателити и други средства е предупреждавал командването. Ма понеже са птички са били игнорирани. Но като се има предвид, че и Египет е предупредил Мосад, идеята, че никой не реагира е тотална партенка.

Иранският президент Ебрахим Раиси предупреди в кулоарите на годишната сесия на Общото събрание в Ню Йорк, че всяко нормализиране на отношенията между Израел и Саудитска Арабия ще бъде предателство към палестинската кауза, предаде Франс прес. "Смятаме, че отношенията между страните от региона и ционисткия режим биха били удар с нож в гърба на палестинския народ и палестинската съпротива", заяви Раиси.

От страх ХАМАС да не си загубят революционния бизнес, нападнаха Израел само 15 дни след изказването на иранския президент в ООН. Въпроса е дали сами решиха така, или някой им подшушна на ушето.

Защо това не е направено до сега. До това положение ли трябваше да се стигне, че да ги замразят най-накрая. Егати идиотите.

Дир, спрете с дезинформацията и откровенните лъжи: “ На този ден стотици бойци нахлуха в кибуци, военни бази и на рейв парти в Израел” Атаките не са в Израел. Атаките са на окупирана от Израел територия!!! Това е и причината за тях. Тези места не са нито международнопризната нито официално амексирана израелска територия!!!

Дир правилно го е написал. А ти троле - лъжеш. Палестинците така и не си направиха държава.

Опериран от тумор в израелски затвор,за да го търсят сега да го убият на всяка цена.Къде е логиката?Не пише ли в хадисите, че дървото и камъка ще извикат о мюсулманино о Абдула, зад мен се крие един еврей, ела и го убий.

Да! Много познат сценарий! Значи, имаме повод, ще запорираме парите на еди кой си, че ги имал много, а щом не е от нашите, ще го набедим, че е от врага и те ти чиста печалба!

Абе те, че ще му ги запорират ок. Ама той като правоверен, защо си държи парите при шейтана? Същия въпрос важи и за православните, съветски евразийци...

ДРУГАРИ КОПЕЙКИ!

Някакъв психар долу се запенил да псува ЕС, САЩ и западния свят изобщо. Та да го попитаме, защо жените, децата на всички тези от Иран, Русия, Китай, Палестина ходят все в омразния Запад. Там учат, там правят бизнес, купуват имоти, там се лекуват, там разпускат? Ей, това се опитвам толкова години да разбера. Хем го мразят, хем лидерите им и семействата им все там ги влече?

Попитаха ли го преди това какви са му ДЕКЛАРИРАНИТЕ доходи? Реторичен въпрос-той (И ДРУГИТЕ главатари) КРАДДЯТ от помощите за палестинците. Арафат не го погребаха седмица и кусур, докато вдовицата му не даде достъп в неговите сметки Към 8-9 МИЛИАРДА $$$ "спастрил"...от закуските...на палестинците!

Не могат да си вземат въздух горките. Руснаците смачкаха кратуните на укрофашистите слуги на Господарите им. Са предстои гоненето от Близкият Изток на Краваро-ционистката паплач. Как удобно никой не споменава, че Кравите ядат пердах в базата си в Ирак и че по всички възможни "локации" за демократични кражби са ги подкарали? Не. Ще пишем как Франция, която загуби Африка като колония е решила пак да лиже задника на ционизма като се прави на примерна. Пълен цирк. Малоумниците ги хранят тука с отровно жито от Украйна, което дори и Полша отказа да купува. Посолствата ги заробват, слугите им раздават държавата и запасите, ма не ОТАН е велик и неговият слуга ЕССР е победител.

Ама добре се научиха ес-ейците да крадат пари от банките! Бравос, господа джендъри, но соленичко ще ви излезе!

Лапай говна руска въшко.

Западните сатанисти са най-долната измет създавана някога по земята. Френските европедали днес разбраха, че този е терористи и са му позволявали години наред да трупа пари там. Измет. Долна гнусна измет.

Чак като вас копейките не са. даже собствените ви деца ви заплюха русофилска отрепко.

Егати, якото... и руслямисти и ислямисти - мразят Запада, искат да го унищожат, а парите си ги крият на Запад.

и то в умрели долларов США

твоите пари къде са или аз да ти кажа къде са

В Москва съм. В москва съм! Там отидоха петте милиарда които КГБ през ВТБ източи от КТБ.

Преди някаолко дни Катар си го каза. Няма лидер от управляващата Хамас с по-малко от 2 милиарда долара. Съпротивата е сериозен бизнес.

Е то надали Хамаз има отворени сметки като юридическо лице. Тези пари са по негова сметка, но са на организацията

Тая история не сме ли я чували от Левски? 3 турски лири за нови цървули, оти старите се скъсаха.

нишо, с такива действия, светът скоро ще отсвири ес и сащ, които са под 1 млрд души, а е известно, че останалите са 8....?? бих заложил в дългосрочен план на 8

Така и по времето на СССР всеки момент очаквахме да колабира и да се спомине гадния шовинистически империализъм, а то .... знаете какво стана.

капитализма победи и все че развя червения полумесец

Интересно дали изобщо този притежава нещо в Франция? Урока от санкциите срещу Русия трябва да е усвоен от всеки с някакво имущество на запад. ----------- Разбира се, това че Израел БУКВАЛНО изравнява с земята Газа няма значение. И броя на убитите хиляди цивилни няма значение. Все пак това е Израел, не е Русия.

Викаш много ти пука за терористите-палестинци?

А с авоарите на Нетаняху след израелската агресия в Палестина какво правим?!!

Палестинците да са мислили преди да нападат Израел.

Ти сигурно още вярваш, че онези, дето цял живот живеят в пещери, са гътнали кулите в държава, която харчи по милион на ден за отбрана? Също вероятно вярваш, че най-доверения и най-големия съюзник на горната държава, с най-доброто (по легенди) разузнаване в света, не е знаело за атаката? Наивен глупак! Във всеки случай, акълът не е всичко, а в твоя случай си е направо нищо.

Ако през тия 6 месеца Израел свитне хамасеца, французите ще почерпят. Ама хамасеца си е виновен. Вместо да си държи парата в рубли в руски банки, той във Франция отишъл.

Чалми в Европа трябва да има само пред вратите и като е кално да си чистиш купинките в тях ....

на сорос и сие

важи и за евреите

пък аз си помислих, че са замразили на Натаняху и Израел....

Французите какво се занимават с Хамас? Не строят ли атомен подводен флот за Австралопитеците с който те ще метнат Китай и охраняват Тайван? Колко жалко е да си френски пудел и никой да не те смята за фактор. Дьо Гол се върти във гроба си, а Париж се готви за мачът на годината - Алжир срещу Мароко... Да не стане фал и агитките да запалят 'родината' си? Нали знаете те не са толкова вклюбени във зионизма (трябва да зоонизма, все пак е за животни) и геноцидите.

Рев и сополи за Хамас и Путя , готино ми е

Вече в ЕС има толкова много санкции, че човек не смее да продава нищо на никой извън границите на собствената си страна. Не че и там не може без да иска човек да наруши някоя санкция ама това е безумие. Има над 120 000 човека санкционирани в ЕС и още над 1200 ограничения за продажба на стоки на руснаци и други граждани. Дори обикновен онлайн магазин да имаш ако не правиш проверка на всеки клиент рискуваш да те обвинят в нарушение на санкциите.

само дано хамас да не замрази олимпийските игри че на микрончо и баба му ще им излезне през носа боя тогава

Щом не казват колко кинти има, значи е много

Боклуците само това могат , да крадат пари . Откраднаха рускит , сега палестинските.. След 40 години осъзнах , че комунистите бяха праяви , когато казваха за Запада : гнил , алчен империализъм , зло !

Що? Комунистите не ти ли откраднаха и те парите?

дедо ти нали беше комунист който крадеше пари

Аз не разбирам защо руснаците и палестинците си държат парите в злия, прогнил импелиализъм?

и после франсетата ще се чудят що нема да има туристи за олимпиадата