17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подозирам, че тази неистова бора с пушенето не се диктува от здравни съображения. Вероятно на робовладелците им се свидят няколкото минути, които пушещите прекарват сред дима. Още повече ги притеснява фактът, че тези хора ОБЩУВАТ, и то не под контрола на матрицата. А мисълта, че може да получат някаква радост съвсем ги вбесява ! Иначе е факт, че понякога пушачите са твърде несъобразителни и натрапчиви спрямо непушещите, което трябва да се промени.

Избързаха франсетата и забраниха пушенето в парковете. Ако още малко се бяха позабавили в демократичните си процедури, Слабаков щеше да им резне квитанцията с тежки аргументи и авторитета си евродепутат.

а разбрахте, че атентаторът от Лион е незаконен емигрант от Алжир, симпатизант на ислямска държава?

Важното е, че не са ми забранили да изнасилвам бели европейки, другото се оправя лесно - пушенето е стар обичай и европейците трябва да свикват с това, това е нашата култура и ценности, ще се оплача, че ме дискриминирате !!

На Слабков му давам 2 месеца в Брюксел. Там е същата работа. А той горкия не може и 30 мин да изкара без цигара.

манете го Париж. Именцето на чиляка, хвърлил експлозива на търговската улица, се знае от няколко дни, понеже е и заловен вече.

мързели жалки. потърсете си инфото в интернет. не е католик, нито е православен.

шъ видят те кат иде там Слабака

38 еврака? По 380 трябва!

боси и нагъзени мурдапи в стотици редици по улиците, спиращи движение и подменящи същността на Париж....може.

Пушенето трябва да бъде забранено на всички обществени места или да бъде разрешено само на определени такива! Изключително неприятно, например, е вървенето зад пушач или разминаването с такъв на улицата - обгръщат те облаци от непоръчани дим и смрад!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Калкото и положителни коментара да се напишат към тази новина - пак ще е малко! Това е "бяла" Европа!

Колко па да е "бяла" ? Негър до негър и връз тях арап! Иначе най-лесно е да се забранява, освен, че нищо не се влага то имат адмирации от куп слабоумни радващи се, че на другите им се забранява нещо.

Абе май има купишща слабоумни натрапници, заради които се налагат да се въвеждат забрани. Например какво пречи на някой обикновен арапин да ти дойде на гости и да те оноди?

stankow

Браво Франция !

Редакторът пушач пък ще ви глоби с изтриване на коментар против пушачите.

Браво,

Той Слабаков ше ги оправи!

НАМЕРЕТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ВОЙНАТА СРЕЩУ ПУШАЧИТЕ! МОЖЕ И ДА ВИ СЕ ВИДИ ЛОГИЧНО ТОВА,КОЕТО АВТОРЪТ ПРЕДПОЛАГА! НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО И НИКОГА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА НЕЩАТА НЕ Е ЯВНАТА!

А каква е причината да напишеш това, ако не е явната?

А у нас още си мечтаем да се спазва забраната на закрито навсякъде.

52 обществени парка (а не паркове - два парка, три парка и т.н., но много паркове) и градини? тая новина сигурно е подхвърляне на идея към общината?

тия няма кво да ми ги давате за пример . за каквато и да е област .

Французите са луди. Кой нормален човек би си натресъл тоалетната вътре в къщата?

Френските крале и кралици са се къпали на първо причастие и ....при погребването им.