Стрелби и експлозии убиха около 150 души в Париж

Въоръжени лица и атентатори самоубийци атакуваха оживени ресторанти, барове и концертна зала в и около Париж в петък вечер и убиха около 150 души.

Обратно в новината

Коментари - Стрелби и експлозии убиха около 150 души в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористи: Новите цели са Вашингтон и Рим В социалните мрежи се появиха нови съобщения от терористи, в които се отправят заплахи и се определят следващите цели. Като най-вeроятни нови мишени на координирани атаки се сочат Вашингтон,Рим и Лондон

48 часа по късно, ще си позволя да напиша какво точно си мисля.Много шум, какво стана като Ислиямска държава застреля 200 деца. Каква реакция имаше по света изобщо никои не му пука. Както се казва щом не ни пука, какво ми пука за франция. Да ги гърмят бе щом едни трябва реакция за другите куче ги яли. Както се казва каквото посееш такова ще ожънеш. Лошото, че и ние станахме страшно цинични. Бог да пази България!

224 РУСНАЦИ по-малко ХОРА ли са от 150 французи? Защо президентът, премиерът и останалите ДВУЛИЧНИЦИ не ПЛАКАХА пред руското посолство? ЦИНИЗМЪТ ражда ТЕРОРИЗЪМ. СВЕТЪТ е все по-НЕЧОВЕЧЕН......

Защо всеки опит да дам идея на колегите от Чарли Ебдо за заглавие и карикатура за събитията в Париж се цензурира?Хората може да са в шок и имат нужда от идеи.

До "ПЪСТРАТА": Ако коментарите ти, пълни със злоба ги пишеш само от омраза или за да се заяждаш - ще те разбера. Ако обаче наистина това го вярваш- за теб няма лекарство!!! Просто освен да пишеш коментари отдели малко, много малко време и да попрочетеш това-онова!!!

КОРОВКА- колкото повече я дърпаш, толковаповече пуща

След като е ясно вече,че поне 2% от бежанците,не са бежанци,а са тръгнали на война с тъпите,наивни европейци,как да ни накарат да ги приемаме с отворени обятия? Явно тези хора и децата им са от друг свят,не се интегрират! Ако не те,децата им после ще ни взривяват,това се видя във Франция! Най- после да прогледнат ония хрантутници в Брюксел! Иначе народа ще ги помете! Европа за европейците!

Всичките тези жертви каква вина имат бе фанатизирани тъпи ислямисти

Шарлита, айде сега поне видяхте ли на свой гръб готино ли е? Не е като да си драскаш карикатури?

Ето какво казва един спортен човек, на когото мисля, че можем да се доверим. Владо Николов / Vlado Nikolov ВЛУДЯВАЩО! ЕДИН ОТ АТЕНТАТОРИТЕ МАЙ Е 15-ГОДИШЕН! Може да ви прозвучи странно, но днес повече отвсякога си давам сметка, че волейболното ни училище трябва да успее на всяка цена. Да се разрастне, да стъпи във всеки един град, да съберем хиляди хора да играят волейбол. Когато всички сме в отбор, ние няма как да се взривяваме, да се разстрелваме! Защото се познаваме, защото сме заедно! Да вкараме всички деца да спортуват, защото утре тази зараза може да застигне всеки! Този 15-годишен джихадист не е имал близки, не е бил някой, защото е бил сам. НЕ ОСТАВЯЙ ТВОЕТО ДЕТЕ ДА РАСТЕ САМО, ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е НА ДРУГИЯ ТРОТОАР! ДОВЕДИ ГО В ЗАЛАТА, НА СТАДИОНА, НА ПИСТАТА! ВКАРАЙ ГО В ОТБОР!

Какво като моите деца спортуват, а Афганистанските , Сирийските,Либийските не спортуват а държат АК47??? Не възпитавайте толерантност само в християнските семейства, не е достатъчно. Корана да се пренапише, той учи мюсюлманите на джихад . Да се забрани всяка религия която е нетолерантна.

Франция си го заслужи. Не трябваше да се пускат ордите с джихадисти в Европа. Най виновни са Резаняка Обама който предизвика ислямския хаос в света и баба Меркел която покани терористите в Европа с willcomen . Мир на праха на загиналите в Париж. Това го чака и Германия и Острова пълен с джихадисти. България трябва фа се очисти от гадовете. На война сме. Граждани и селяни въоръжавайте се и трепайте къде видите мюслюмански джихадисти. Бог Исус Христос ще ни пази.

Войната за ислямизирането на Европа прие нови конкретни измерения! Дано Европа и светът /и България/ да не са закъснели безвъзвратно! Русия показа на всички, че трябва да се вземат радикални мерки. Всички европейски страни да се обединят срещу ислямският тероризъм и да започнат реални, радикални действия. САЩ да започнат най-сетне активни действия, защото до сега за повече от година не направи почти нищо. Европа /и България/ най после се осъзнае, а не само да говори, и да спре да приема т.н. бежанци, за което многократно съм писал.

И за това призовавам: стойте си в България !! Нашите политици рамо до рамо с арабите лапат дюнери и няма опасност от атентати !!

Този път администраторът надмина себе си - така и не съумя да публикува мой постинг след 12 часа търпение. Вероятно неприлични думи и изрази са ви повече по вкуса, отколкото нормални мнения, написани на литературен български.

Твърди се, че последното си обръщение полковник Муамар Кадафи направил няколко часа преди мъчителната си смърт. Ето и въпросните думи, чиято автентичност, разбира се, подлежи на съмнение: Слушайте сега, вие, хората от НАТО! Вие бомбардирате стената, която не пропускаше потока на африканската миграция към Европа, стената, спираща терористите от Ал Кайда. Тази стена е Либия. Вие я унищожавате. Вие сте идиоти. За хилядите имигранти от Африка, за подкрепата на Ал Кайда ще горите в ада. И така ще бъде. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

Франция беше един от активните участници в бомбандировките. Добър урок сега за французите, до какво води неглижирането на външната политика на собствената държава. Дали видяхме 2011 французи по площадите на протест?

Само идиот може да нарича този кървав акт на изроди-хуманоиди срещу невинни хора "добър урок"!..

Освен това, САЩ в лицето на Хилъри Клинтън и Държавния департамент излъга цял свят И ООН, че Кадафи е започнал да убива стотици невинни хора в Либия и тогава й разрешиха да влязат САЩ и Франция в Либия. Преди месеци гръмна скандал в Американския конгрес (за който в България не се спомена разбира се), че се е оказало, че Хилъри е излъгала, Кадафи и либийската армия се е сражавала с въпросните терористични групировки, влезли в Либия. И Конгреса беше започнал разследване, заобикаляйки Държавния департамент, защото не му вярва. Съобщиха, че разследването се провежда от независими организации. От тогава нищо не се чува, изтрещялата и кръвожадна Клинтънка се кандидатира за президент....

dir@venelin.com

Все едно сега ООН да разреши бомбандировки над Франция, защото убива мирно протестиращи граждани.... Питайте Ассад по въпроса за мирно протестиращите - той им яде попарата вече пета година....

евреиските терористи отмъщават във франця....що за сатанинско мислене

Дни след края на ВСВ Франция избива (по официални данни) 10хиляди алжирци, дръзнали да се вдигнат за независимост. Сигурно и за това е виновен Путин? И този "човечен" и "демократичен" подход е накарал арабите силно да заобичат Франция? А радикализацията в арабския свят започна с подкрепяните от Щатите муджахидини в Афганистан - днешните талибани. Никой не оспорва, че СССР също даде своя отрицателен принос, но ако не им се пречеше, досега там да има светска държава с някакъв поминък, различен от отглеждането на опиум.

Континентална Европа и в това число България - единствено заедно и обединено с Русия ще може да противостои на външните заплахи - в това число и да унищожи до крак кръвожадните главорези-терористи. ЕДИНСТВЕНО ОБЕДИНЕНА КОНТИНЕТАЛНА ЕВРОПА С РУСИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЖИЗНЕСПОСОБНА И БЕЗОПАСНА ТЕРИТОРИЯ ЗА ЖИВОТ И ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ.

И как другарю "Штирлиц", ще стане това обединение на ЕС с Русия?! Някой задава ли си пък въпроса, че Германия е поробена до 2099 година, от ФАЩ?

Господин Бонд - а вие сте прав такава е реалността и това което вие казвате истина. НО нали затова "Хомо Сапиенс" - т.е. като разполагаме с правилната информация - ще намерим и правилното противодействие. Стискам ви ръка.

Няма как да стане-Континентална Европа,в това число и България е зомбирана и обхваната от дебилизъм и толерастия! Нищо- това е само началото!

Крайно време е французите да си припомнят, че освен кулинарните и моделиерски изгъзици, някога са измислили и Вартоломеевата нощ !!! Ислямисткият терор може да бъде озаптен само по един начин - със стократно и хилядократно по-страшен ответен терор, а не с толерастия.

Казано като един истински завистлив и невеж простак.

Орлин Данев

На вас толерастите колко пъти още трябва да ви правят "муш-муш"вашите джихадистки оплодители,за да се осеферите? :)...

Те нещата са пределно ясни. САЩ,ЕС,Израел,Турция,Сауди Арабия и Катар създадоха и въоръжиха джихадистите с тенденция:А дано скочат най-накрая на Русия. "Да, ама не"-както викаше оня дърт соросоид Петко Бочаров... Джихадистките отрепки първо на своите благодетели скочиха! Колко е актуална в момента българската поговорка: "Дали на циганина власт и той първо баща си застрелял!" :)....

Съвременните терористични групи формирани на религиозна мюсюлманска основа са продукт от дейността на САЩ, Саудитска арабия и Пакистан през 80-те години на мин. век срещу СССР в Афганистан. Пъстрата краварка да спре с яловата като утробата ѝ пропаганда.

Дрън- дрън - КГБ създал ислямския фундаментализъм Дата: 21.01.2015"...От 1972 г. в КГБ работеха денонощно, пише Пачепа, който живее в САЩ под закрилата на ЦРУ, за да убедят ислямските страни, че американците възнамеряват да превърнат света в ционистко феодално владение. За Андропов ислямският свят е идеалното място, в което КГБ може да посее семето на омразата към Америка. Андропов, спомня си той, беше напълно обсебен от идеята да убеди мюсюлманите, че Конгресът на САЩ е създал заговор, който ще помогне на евреите да завладеят света. "Ако ние тласнем мюсюлманите към антисемитизма", бил казал Андропов, който в онези години е начело на съветските спецслужби, "тогава тероризма и насилието срещу Израел и Америка, естествено ще последват.".." 168chasa.bg/Article/4550774

Чудесен източник- "под закрила на ЦРУ"! "Поздравления" краварке, пак издънка!

пъстро вие освен да правите "копи-пейст" друго не умеете. по жалък начин се опитвате да заработвате пари - предавайки интересите на БЪЛГАРИЯ! ПОЗОР за вас!

Впрочем- и за оператор на биологични единици като руските женски крави, се иска интелект, който руските тролове не притежавате:):):)

я тебя люблю, какая харошая крава тьи, кагда мьи срещнемся ?

Нямаш мъж, нямаш деца, утробата ти е изсъхнала от злоба. Единствения смисъл на живота ти е да служиш на краварите...Един живот на халост!

Свободата на словото ( на шарлитата) доведе до свобода на действията ( на вчерашните джихадисти). Природен закон - на всяко действие има противодействие.

ссср през 80тте години на 20 век създаде ислямският радикализъм и фундаментализъм с цел създаване на социалистически революции в африканските и арабските държави.Така, че не е чудно, че сега от русия има над 2 000 джихадисти...

Орлин Данев

Колежке, от Франция имало далеч повече джихадисти- около 5 000 (пет хиляди), които най-редовно си ходели да се бият на страната на ИДИЛ, а след това се връщали обратно във Франция... И после пак така...отиване-връщане, отиване-връщане...

Това не е вярно, най много чужди джихадисти има от западна и щатите. СССР нямат нищо общо с ислямския радикализъм и фундаментализъм.

госпожо пъстричка, по добре си признайте колко ви плащат за да разпространявате дезинформация и лъжи. освен това аргументите са ви като на дете от 3-ти клас, пък ужким сте адвокат - ЛЪЖИ СМЯХ В ЗАЛАТА И КАЛ ПО ПЪСТРИЯ ГРЪБ! за комедиен актьор ставате-даже и парите си не можете да заработите кадърно.

Това е много по-старо сигурно. Още от както бе създаден Израел и едно клане от евреи. Със сигурност от тогава онзи регион е конфликтен. А вероятно и преди това.

А Шарли Ебдо,кога смята да спретне поредните карикатурки, този път за френските атентати?:)....

Това ако беше Саркози френското знаме вече да се вееше в Дамаск.

Това не може да се случи най-вече по две причини: 1) Саркози е същият шматарок като холандското гейче (Х)Оланд...Във френския "Х" не се чете... Когато Саркози бомбардира Либия в полза на същите тия отрепки дето сега правят атентати във Франция, още на третия ден му свършиха ракетите и бомбите и затова поиска американците да се включат. 2) В Дамаск са Башар ал Асад,който също се бие срещу ИДИЛ-ци и най-вече башаровите приятели-руснаците!Така,че по-леко за Дамаск,да няма: Не пип,че пляс!:)...

Краварите и техните слуги у нас са приведени в пълна бойна готовност. Задача номер 1 е информационната подкрепа за формиране на подходящата психологическа обстановка след диверсионната акция в Париж. Целта-мобилизация на всички сили за нова решителна офанзива срещу Сирия и Асад.

Само така, крайно време е вече и краварски ковчези да полетят обратно за Вашингтон! :)

Това джихадизма е чудовище с много глави и за да бъде унищожено трябва да се отсекат всичките едновременно, а това може да стане само с общи усилия, а не с лигави "европейски и евроатлантически ценности". Франция като е толкова свободна и демокранична, защо вече за втори път й се случват терористични атаки?

И още нещо: защо по времето на соца нямаше терористични атаки от ислямисти?

анонимен

Само там не пипайте, защото именно комунизма на ссср създаде джихадизма! И русия- като правоприемник на ссср, трябва да приеме и ВИНАТА за създаване на радикалните ислямистки групировки в континенти извън Европа!

Как така за втори път? Самите французи казват,че за четвърти път им спретват атентати!

ха сега баба Меркел да ни обясни как хубаво ще интегрира милион резаци и как след години бомбите в Европа ще са ежедневие вследствие на толерастията ни към примитивни общества

А за 11.09.2001г. КОЙ е виновен? Някакси не идва и за това да обвините Путин. Той тогава наистина си беше "жуже", за разлика от сега.

Мурзилките и резаците са накензани от кеф...ама те са си естествени съюзници срещу Цивилизацията

Аааа без тия...4резняците" са си ваши хора - на соросоидите и толерастите. вие си ги обучавате да скачат срещу нас-мурзилките! :) Ама защо "резняците"скачат най-вече срещу вас-соросоидите и толерастите? Нали вие сте техните благодетели, а те са вашите оплодители!? :)

мозък трябва за да разбереш, че си противоречиш, сиреч че дрънкаш глупости. Ами хайде да ни обясниш защо им трябва да скачат срещу "благодетелите" си? Логично е, че вършат неща, за които им се плаща здраво (или на по-религиовните обещава), и които са в нечий интерес! Обясни в ЧИЙ! Във всеки случай е ясно, че не е в интерес на цивилизования свят!

Абе, пъстър свят, какъв трибунал за Украйна имаш предвид?

Имаше искане в ООН за създаване на трибунал за изследване на това кой свали малайзийския самолет над Украйна- въпрос, задаван от всеки руски трол през 2 коментара над 1 календарна година в този форум...На това искане русия сложи вето- неизвестно защо...

и на всички резолюции на СС на ООН относно Сирия раССия налага вето...ако не бяха рашистите нямаше да ги има идилците

Организаторите на касапницата започнаха да фабрикуват факти в подкрепа на официалната версия за случилото се. Още не се знае, общото количество на жертвите, още не се знае колко са били нападателите, но кой е виновен - се знае. Оланд вече обяви, че знае кой стои зад нападението. Ами щом знае, защо не го предотврати? Официалната версия при такива случаи никога не е отчитала фактите, а единствено политическата целесъобразност. Последващите събития ще покажат защо бе организирана и проведена тази операция.

Абе, прости руски тролове- кога ще освободите БЪЛГАРСКИТЕ форуми и ще си заминете в руските форуми поживо- поздраво? Струват ли си руските рубли, които получавате и какво ТОЧНО можете да си купите с тях в руските супери, а?:)

Излагаш краварите, стегни се! Бъди ефективна. Ще те мъмрят!

Кажи, кажи- не се срамувай- кажи какво си купувате за ядене в петербург с парите, получени от вас за платените ви проруски коментари в българските форуми, включително и в този?:) Ако искаш- може да ти напиша с какво се храни семейството ми в София, без никой от него да "работи" като платен политически руски/американски трол:) Да видим- дали можете да си позволите същото качество и количество качествена храна,м?:D:D

ЕЙ ТУК ВЕЧЕ СИ ПРИЗНАХТЕ - ПЪСТРО ПОЛУЧАВАТЕ ПАРИ ЗА ДА ПРЕДАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОЧЕВИДНО ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕЙСТВО Е ОТ ПРЕДАТЕЛИ И ВРАГОВЕ НА СТРАНАТА - БЪЛГАРИЯ.

Айде сега бе, заради бълхата да горим юргана !!! Хитрата маймуна си седи на дървото и гледа отвисоко как се бият лъвовете ! ЕВРОПА ИМА ОЩЕ МНОГО ДА СИ ПАТИ ОТ ПРОДАЖНИ И КУХИ ЛЕЙКИ , КОИТО Я УПРАВЛЯВАТ ДНЕС !!! СОЛТА В РАНИТЕ ОТ ТОВА БЕЗУМИЕ НАЛИВАТ ТОЧНО ТЕ - "КУКЛОВОДИТЕ" !!!

Паника в Лондон! Евакуират летище "Гетуик"- блиц.Сега- даже РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ СЪС СУПЕРЛУКСОЗНИ ИМОТИ В ЛОНДОН не са защитени:) А сега русия ПАК да слага вето в ООН:)

Сори, булка, ама малко живея в Лондон и паниката е само в твоя коментар, иначе по улиците - няма ;)

Ще видите- държавите членове на НАТО ще поискат в ООН законни военни действия срещу ид. Ще видите и че русия ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ ЧРЕЗ ВЕТО. ТОГАВА ще стане ясно освен ид, които други държави ПОДКРЕПЯТ терористите от ид.

То е ясно, онези, които вече цяла година ги "бомбардират" и под чиито "бомбардировки" ИДИЛ увеличи територията, която контролира. С една дума твоите хора-краварите!

анонимен

,МОИТЕ ХОРА СА ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИТЕ, руснако! Така, че- АКО ТВОИТЕ ДЖИХАДИСТИ ЗАСТРАШАТ И БЪЛГАРИЯ, ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО НА ВСИЧКИ ЧУЖДЕНИ В БЪЛГАРИЯ - ВКЛЮЧИТЕЛНО РУСКИТЕ ГРАЖДАНИ, 3/4 ТИ ОТ КОИТО СА БИВШИ РУСКИ ВОЕННИ ИЛИ БИВШИ КАГЕБИСТИ! ВСЕКИ В БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ЗАЩО ПУТЛЕР ИМ ПОЗВОЛИ ДА СИ КУПУВАТ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ!

Първият резултат от диверсионната операция в Париж е налице. На преговорите във Виена по Сирия, темата за Сирия минава на втори план. Т.е., няма да се разговаря за това, за което специално са се събрали там. Кой има интерес от това? Този, който не иска урегулиране на ситуацията в Сирия, оттук и кой стои зад операцията в Париж става все по- ясно.

Европа започва бавно-бавно да се събужда от самоубийствения си сън и да проумява ужасната действителност. Късно. Силно напомня едно място от песента Sheep на Пинк Флойд: What do you get for pretending the danger's not real Meek and obedient you follow the leader Down well trodden corridors into the valley of steel What a surprise! A look of terminal shock in your eyes Now things are really what they seem No, this is no bad dream. Това се оказахме цивилизованите и изнежени европейци - овце пред ислямските вълци. И сега гледаме страшната реалност с предсмъртен ужас в очите, както пеят Флойд...

Правилна мисъл! Да се затворят българските граници! Само че това не е магазин та да го затвориш. Преди можеше! Преди имаше ограждения и границата се охраняваше строго. Дойдоха обаче полуидиотите от СДС и казаха,че така не е демократично! И хайде събаряй всичко. Затова предлагам: Целия "Реформаторски блок" барабар с техните симпатизанти да ги изпратим да строят ограждения по границите! Те така е справедливо идиотчета! Седнали сега да ми обясняват какво трябва да се направи! Нали го раздавахте големи демократи и широко скроени. Трябвало да бъдем отворени към света! Сега идиотчета какво правим? Пак ли ще давате акъл и ще управлявате с 5%подкрепа?Къде дават така?

Краварите са особенно активни днес, защо ли? Каква ли цел преследвате?

Краварите са особенно активни в чата днес. Очевидно са им поставили задача да осигуряват информ. прикритие по замитане на следите от снощната операция в Париж и по формиране на определено информационно поле.

извинявам са за долните постове... трагедията е гуляма, не се сдържам и почвам да убиждам наред секи който ми падне... извинявам са

Руски прост трол- никът ми е регистриран, докато ти си неригистриран руски трол, който просто има същият като моя ник :) Не вървиш:)

Оланд може да благодари на краварите за ситуацията, в която Франция изпадна сега. Очевидно и у нас краварите не са малко, та в тоя ред на мисли да не стане така, че да споделим "радостите" на Франция...

Дир-а, след като пишем тук значи имаме нет, следователно имаме достъп до новинарските сайтове и можем да прочетем каквото ни интересува. Не е нужно определени персони да спамят с цитати от сайтовете.

Това, което руските тролове определяте като "спам", е инфо ТОЧНО по смисъла И СЪДЪРЖАНИЕТО на статията в дира! Така, че- много ви здраве!

Как бързо се разпозна спамещото същество.

сега най голяма упасност от тер. актове има в Русия... моля се да няма повечи такива ужасии нито в Европа, нито в Русия

браво, така ми харесваш вече! дойде ти акъла на тебе

бгнес- Обновена на 14.11.2015 12:28 Оланд: Това е акт на война срещу Франция . А при една ВОЙНА срещу държава- член на НАТО, НАТО- въз основа на чл.5 от Договора, Е ДЛЪЖНО ДА ЗАЩИТИ нападнатата държава- член на НАТО.

Дано пуне Путин има разом от цялата Европа и да почне с разчистването на джихадишчета...

Май не знае какво гласи чл. 5? Или не умееш да го тълкуваш...

анонимен

Знам какво гласи, НО ТИ не си юрист и не знаеш какво е правното му тълкуване! Пиши си там пропагандните платени с рубли коментари и не се занимавай с моите коментари!

Вероятно едва сега много хора ще вникнат в думите на Вл. Путин, че тероризмът трябва да се изкоренява, а не да се използва за постигането на лични геополитически цели...

Не ни пробутвай тук изявленията на руският терорист путлер! ТОЙ ПОДГОНИ ИСЛЯМИСТИТЕ КЪМ ЕС! ПРЕДИ ТОВА НЯМАШЕ МАСОВА ВЪЛНА ОТ ИСЛЯМИСТИ КЪМ ЕС!

грях ти на душичката да лъжеш толкова безобразно, засрами се !!

С 2 думи- ще се стигне до искане от ООН за законно унищожаване на ид от НАТО.

Да питам аз, досега какво им пречеше да се борят с ИДИЛ? Май и сега борба няма да видим, защото използват ИДИЛ за постигането на собствените си цели...

анонимен

Не ми излизай с руски тези- не вървят! ЗАЩО РУСИЯ СЛОЖИ ВЕТО НА ИСКАНЕТО ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТРИБУНАЛ ЗА УКРАЙНА? А СЕГА ПАК СЛОЖЕТЕ ВЕТО В СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ НА ООН ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ИД ОТ НАТО, ЗА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ЦЯЛ СВЯТ, ЧЕ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ПОДДЪРЖАТ И СА СОЛИДАРНИ С ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИД!

Съществува тясно взаимодействие между висшите командвания на Израел и на талибаните от Ислямска държава в Ирак и Сирия /ISIS/. Израелски военни съветници помагат на терористичната групировка в изготвянето на стратегическите и на военните й планове и ръководят силите й на бойното поле.

AFP: Франсоа Оланд обвини Ислямска държава за серията атентати в Париж 14 Ноември 2015 12:17 Агенция "Фокус"Френският президент Франсоа Оланд днес обвини джихадистката група Ислямска държава за серията атентати в Париж, при които загинаха най-малко 128 души, а 250 бяха ранени, предаде AFP.ТОВА, което се случи вчера, Е ВОЕНЕН АКТ, който е извършен от Ислямска държава. Той е организиран отвън с помощта на вътрешни съучастници, които разследването трябва да разкрие, посочи държавният глава след кризисната среща за отбрана в Елисейския дворец.

Дано поне Путин има разум от цялата Европа и да почне с разчистването на джихадишчета...

Глупак, че те ИД са Путинско творение! Какво се оказа - в момента в който запада се оттегли да даде път на русктие сили уж да се борят с тероризма и бум - те удариха. Путлер е голям изверг - за парлама изтрепа един ЦИВИЛЕН самолет - за да се прави и той жертва на тероризма.

Понякога се опитвам и да мисля...Операция подготвяна няколко месеца,перфектно координиран и синхронизиран удар в ШЕСТ направления и всичките тайни служби да са го пропуснали?!Ха ха,липса на въобръжение.Копие на"атаката" срещу кулите....

Шарли Абдо къде е сега да покаже свобода на словото?

Тази зала "Батаклан" май ще стане Батак-клане в съвременен вариант малко на северозапад и 140 години по-късно...