Разкриха убийците на журналистите. Французите: Ние сме Шарли

Тримата терористи бяха идентифицирани часове след кървавия разстрел в Париж, при който загинаха 12 души. Днес имаше нова стрелба, ранен е полицай.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха убийците на журналистите. Французите: Ние сме Шарли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не приемам по никакъв начин убиствата в Париж ма карикатуристите, но .... на за всяко действие има противодействие и кармичната разплата.....Франция убива в Алжир по рядко жесток начин около 80 000 алжирци при оОсвобождението им, по особено жесток начин.....Франция наред с други глупаци финансира и изпрати джихадисти и калибани да свалят асад в Сирия.....Ирак и Сирия са тотално разрушени.....сега само Иран Русия и Хизбула могат да оправят положението.....не им помагат заради изсраел.....съвремеността става все по - грозна и жалка с всеки изминал ден..

Може да не далече времето когато някой малоумник ще застане около обяд до фонтанчето в Халите и мълвейки изпаднал в захлас сури от Корана ще се взриви убивайки десетки хора, само защото му се явил на сън някакъв козар от 6 век и му обещал 77 девици и разни други екстри.Да му се чуди човек какво ще ги прави тези 77 девици , особенно , ако са с наднормено тегло

дето го няма вече 15 години на тоя свят и не каза: НИЕ СМЕ АЛ КАЙДА И ИДИЛ!!!

Понякога думите и карикатурите са по- терористични от бомбите. Освен това могат да предизвикат агресия. Не си ли се чудил как да отмъстиш на шефа си за арогантното държание или на колегата си за надутостта без покритие!

Винаги съм писала и казвала, че мюсюлманите ,които вече наричаме ислямисти нямат място в никоя европейска държава.НАСИЛСТВИЕНО ПОДЛЕЦИТЕ ОТ Е.С. КАТО МАЛСТРЬОМ, КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА, БАРОЗУ И КУП ДРУГИ ТВАРИ НИ ГИ НАЛОЖИХА И НА НАС - БЪЛГАРИТЕ.ВЯРНО Е,ЧЕ ТЕ СА НЕСЪВМЕСТИМИ С НАШИЯ БИТ,КУЛТУРА, РЕЛИГИЯ, ОБИЧАИ.НЕДОПУСТИМО Е С ПО ДВЕ И ТРИ ЖЕНИ И БЕЗБРОЙ ДЕЦА, С ОБИЧАИ ,УСТАНОВЕНИ В ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ ДА СПЯТ И С ТЪЩИТЕ СИ, ДА НЕ ВЯРВАТ В ХРИСТОС, ДА НЯМАТ КУЛТУРА НАПРИМЕР ПИКАЕХА НА ГЪРБА НА УЧИЛИЩЕТО ПРИ "ЖЕНСКИЯ ПАЗАР". Сега този Хаиф - журналиста по радио "Фокус" сутринта днес използва това отново да иска да им даваме статут, регистрация и да ги приемаме. НИКОЙ НЯМА ПРАВО НАСИЛСТВЕНО ДА ЗАВЛАДЯВА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ ДОРИ ПОД ПРИКРИТИЕТО ,ЧЕ ИМАЛИ КОНФЛИКТИ В ДЪРЖАВИТЕ СИ.ПИТАМ ТЕЗИ ХОРА ВСЕ ПОВЕЧЕ ИСКАТ, НО КЪДЕ Е ПАТРИОТИЗМА ИМ И ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНАТ В СТРАНИТЕ СИ И ТАМ ДА РАБОТЯТ И ДА ВЪЗПРИЕМАТ НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ С ЕДНА СЪПРУГА И ДО ДВЕ ДЕЦА БЕЗ ДА ВЯРВАТ В МОХАМЕД.СТРАХЛИВЦИ, ИЛИ ОКУПАТОРИ?

Аз не съм Шарли. Съжалявам за убитите, това е неадекватен отговор, но не мисля, че трябва да командваме света. С мюсюлманите сме различни и говорим на различни езици. Докато не научим езика им, а те - нашия, никога няма да се разберем. Още повече, че и сред тях има изтрещели. Защото когато говориш, меко казано, с особняк не го дразниш, нали? Имаш едно наум.

Този откъс от интервю е за диалогичните като Вас:"Лъвовете на исляма отмъстиха за нашия пророк. Това са първите капки кръв. Ще последват и други", заяви джихадистът Абу Мусаб. Той призна, че не познава атентаторите, но те следвали пътя на Осама бен Ладен и на лидера на Ислямска държава".

Те трябва да спазват порядките/законите на страната в която са - и ако тази страна позволява минижуп, карикатури, шампанско - и това ги дразни, имат право да се преместят. В техните страни това не е позволено и европейците като ходят там се съобразяват. Иначе така излиза, че искат да ни унифицират да сме като тях. Да живее свободата!

Многократно гледах клипчето с разстрела на френския полицай. Още с първото гледане, освен потреса от разстрела на паднал противник, който вдига ръка..., нещо друго ме притесни. По-късно, гледайки вече убеица, а не жертвата, разбрах - този човек е обучен. Той знае как да държи оръжието, как да стреля с него, как да ходи, как да тича с него! И очевидно е стрелял и преди по хора! Вероятно е от "бойците" в Сирия и Ирак... Много от тези "бойци" на ИДИЛ се "завръщат" в момента в "родните си места" - Франция, Германия, Англия, САЩ. Сещате ли се какво ни чака? Стига толерантност, хора! Да изгоним тези фанатизирани убийци от Европа! Бил известен на френските антитерористични служби от отдавна!!! Ми кво го чакате, бе!?!?!?

В своето развитие се оказва , че така нарече ислямска цивилизация не подлежи на интеграция.,те под интеграция разбират всички други да се съобразяват с тях и тяхния начин на живот.И ако съвременния свят не иска да бъде в позиция на вечно обясняващ,отстъпващ и съгласяващ се с всякакви искания , проблема трябва да се изнесе на тяхна територия с всички сили и средства.Смятам , че добър ефект ще имат използването при тези операции на термобарични боеприпаси с различна мощност.Тези боеприпаси са чисто оръжие почти съизмеримо по мощност с тактическото ядрено оръжие ,което при взрив развива температура повече от 3000 градуса и след тях остава една чиста незамърсена площ без ядрено и химическо замърсяване.Това действа възпиращо и отрезвяващо.Това трябва да се прави в името на собственото оцеляване и запазване на светските ценности, ако хората не искат синовете им да ходят с бради , а дъщерите облечени в черни бурки и да приличат на огромни хлебарки, ако искат да слушат рок и класическа музика , а не протяжното виене от минаретата по няколко пъти на ден .Това винаги се е наричало изнесена напред отбрана.Толерантността , както я разбира европейския и цивилилизования свят, от мюсолманите се разбира като слабост, а щом си слаб трябва да бъдеш подчинен или убит.Трябва да се разбира , че в България също има хора , които в повечето случаи са платени от чужди сили и с изкривено разбиране за толерантност също работят всеотдайно за унищожаването на светската държава и светското общество и връщане света в средните векове , но с новите технологии

Ей човеко! Какви ги говориш? Някои преди време ръчкаше арабите с разни оранжави революции и сега реано виждаме резултатите. Сепотата или ,пардон, алчността е залегнала в кризите и ако прокламираш подобни изказвани само се задълбочава ненависта. Всяко действие има противодействие. Готов ли си да ти метнат и на теб някоя бомба? Хората си измислили дипломацията за да не се трепат!

Дипломатически преговори може да има с реален политически субект признат от международното право.Доколкото схващам нито "Ал кайда" нито "Боко незнам си кой ", нито ИДИЛ и още ред други са признати от международната общност.При тях преговорите са само чрез оръжията и колкото по-силно удариш толкова повече те уважават и се страхуват от теб

Тови откъс от интервю е за диалогичните като Вас:"Лъвовете на исляма отмъстиха за нашия пророк. Това са първите капки кръв. Ще последват и други", заяви джихадистът Абу Мусаб. Той призна, че не познава атентаторите, но те следвали пътя на Осама бен Ладен и на лидера на Ислямска държава".

Трябва да сме много сдържани с това "Шарли", че седиме на буре с барут...Да не говорим, че турците сами могат да си спретнат инсценировка...

Интересно, гърците кой ли "освободи" значително преди нас?

Служби и правосъдие! КАто ги имате тези регистрирани , защо ги търпите и им давате възможност да се се "развиват". Сега роднините на убитите трябва да заведат дела с/у държавата за милиони евро компенсации защотот след като плащаш дануци, държавата е длъжна да си изпълнява функциите!

Ха, че ние това откога си го знаем! И не само това! Партизанското движение у нас преди 09.09.44. е един голям балон, въздух под налягане. Балон, който комуноидите след "Великият Ден Първи" надуваха със страшна сила. Даже имаше и един смешен откъм факти филм, наречен "Те надделяха". За "На всеки километър" няма да говоря.

Кое е лошото на 09/09/1944,че хората преди това не са могли да си изхранват децата и са яли семе от метли?А чорбаджийте изедници са ги карали да работят ангария?И като си не доволен от социализма що не си скъсаш дипломата която си получил по онова време.И като си много АНТИ защо не ги говори тези неща тогава,както са правели партизаните.?

доста прекалиха с подигравките срещу исляма и терористите това и чакат

Най-дъртия терорист,пардон-журналист ,се оказа евреин

Млада забулена мюсулманка-камикадзе търси мъж с голяма самоделна бомба, за да се взливят заедно! Справка: под Айфеловата стърчилка

Време е, време е събуди се Дойчланд "НИЕ СМЕ НАРОДА"

Крайно време е, според мен, освен със самолети Коалицията в борбата срещу "Ислямска държава" да включат и сухупътни части на страни от района (и не само). Предлагам да се изкореняват (физическо премахване) до девето коляно родовете на кръвожадните убийци, като тези на братя Куаши. Колкото жестоко и брутално да звучи предложението ми, убеден съм, че ще даде необходимите резултати! Лек ден.

И кои държави ще изпратят сухопътни части? Американски войник не е тръгвал никога във фронтална атака с/у равностоен противник. А другите? Играят си на самолетчета.То хубаво да ги избият,ама няма кой.Гилотината ръждяса,а Европа я управляват толерасти.За това дето го предлагаш приятел трябват мъже с "топки".Де ги?

Ей, съвременни глупаци! Слушайте: В Европа нямаме държави, нямаме армии, нямаменационална принадлежност, дори ума си изгубихме!? На една разсъблечена девица всеки и е мераклия! Сега ще чакаме бушмените и папуасите - те пък как ли ще ни подберат!???

ПО СНИМКИТЕ, ТОВА СА МОИТЕ СЪСЕДИ ОТ СОФИЯ, НО ЯВНО ИМА "ГРЕШКА"

тъй де, а се разпорежда на изконна македонска земя! Безсрамник!

Разкрили били убийците?! Друг път са ги разкрили. Някакво ислямистче се "предало" доброволно за да ги насочи по грешна следа и "издало" тези от снимките. Ама се оказва, че "разкрите убийци" имат желязно алиби. Всичко е кюрфишек, типичен за френските милиционери. Бързат да покажат коко са печени и ефективни, ама нейсе то времето ще си покаже. Няма да им е за първи път.

не бе... единият си оставил личната карта в колата и така го познали, че е той. ПЪЛЕН СМЕХ!

Простотии,братко ми Паисий, като в театрото с двата фалоса в Манхатън. Ама "тия" сигурно знаят какво е казал Митьо "Пайнъра": Докато има простотия, трябва да я доим!

И между другото малко така, френският самолетоносач "Фош" щял да замине за Персийския залив. Нямаше и 5 часа от атентата и го обявиха заминаването. Каква работа има там и какво са виновни за този атентат страните около Персийския залив ? Предполага се, че самолетите на "Фош" ще сипят коледни подаръци над местното население.

Опровержение - нямало да заминава самолетоносачът "Фош", щял да заминава самолетоносачът "Шарл де Гол".

Преди четири дни Франция обяви, че изпраща самолетоносача "Шарл де гол", след ден атентат, преди това Канада, Австралия - всеки, който се включи във войната с Исламската държава е "наказан" с атентати.

Про-народни :) А освен от европейските сили и САЩ от някой друг да е зависело нещо през ПСВ и ВСВ? От доста уроци имаш нужда, но то не само трябва да се учи а и да се осмисли наученото.

кккАжи бре, тов. Шмоков ! - Викам - ха кккАжи Барем-нещичко, А ?! ---> А ?!

Първо ти вържи нещо смислено и тогава искай подобно от другите! То само със сецане не става!

многа смешна картинка сте тука в дира.всички лаете,плювате нокогато трябва да се направи нещо,криете се в миши дупки.дигнете се и направете нещо ама не ви стиска.по жалки сте и от пронститутките.

Това нямаше да се случи, ако франзузите бяха внимавали какво се случва в тяхната къща, а не да ни поучават вече 30 г. за "възродителния процес". Да, тогава сбъркахме, а те нали са по-умни и красиви, защо допускат същите грешки ? Колко години трябва да потискаш една група свои граждани, родени във Франция, говорещи френски като майчин език, само заради това, че имали друга религия, че дядовците ими били родени някъде си. Защо трябва да се унижава едно малцинство, да се подиграват с техните светини ? Свободата - било на словото, било друга, свършва там, където започва достойнството на другия човек. Нали още Митеран на закуската през 90-та така ни учеше, защо франзуците не се поучат от него, айде ние сме балканци, не разбираме. Не може да се унижават светите символи за милиони други хора.

Това са карикатури,никой никого не унижава!Като унижение го приемат само диваците и варварите!Свободата на словото и печата е свята за европейските ценности!На който не му харесва да си стои в арабия и африка ,какво прави в Европа???Надявам се французите да изсипят цялата си военна мощ върху главите на диваците ...

Демократичната общност разбута арабския свят с войните,които води постоянно там.Арабска пролет.Какво стана с Либия,с Ирак,сега със Сирия??Решили някои демократи,че Башар Асад не бил демократ по техните представи,т.е.не се подчинява и правят всичко възможно да го свалят.Продават оръжия на точно тези ислямисти,които сега им "благодариха" с тези 12 жертви.Те създадоха този ИДИЛ и сега реват-колко бил лош тероризма.Съсипаха арабски държави,които си имаха икономика,градове,хората си имаха къщи,работа,етническа търпимост и причиниха този бежански поток към Европа.Резултата е логичен.Петрола струва скъпо,като искат да го владеят и жертви ще дават.Когато умират араби от атентати-не е важно,само се съобщава,но не се коментира;когато изгоряха в Украйна 42 човека в профсъюзния дом-новина и нищо повече,онзи живот няма значение.Всеки да си знае държава.Няма как да си там,където има изгода и можеш да експлоатираш и да не получих обратно нещо.Не всички са като нас-ето ви залежите от злато,от волфрам,от газ,от мед....взимайте си на воля.Ние сме добри.

Къде по света умират араби от атентати?

у вас, в мошеландия

+100

Респект! +200 Преди да влязат в Ирак и т.н. нямаше терор в Европа и Америка. Не си дават сметка, че като правиш война на чужда територия, тя ще се върне при теб, така е от хиляди години. Никой не се учи от Историята!!

Чичовото, след всеки твой пост стигам до заключението, че колкото и да ми се иска няма как да те образовам в дира.

Трябва да свикваме , защото това ни очаква в близко бъдеще.Ако някой си въобразява , че сред хилядите бежанци няма и такива , които ще взривяват и стрелят много се заблуждава. Полицията ,която е завряна в ъгъла вследствие на безбройните кадрувания и политически намеси, в нейната дейност ще гледа безпомощно.Тук няма как да се отмине и разгрома на специалните служби извършен от различни политически партии и граждански /соросоидални/организации като БХК и разни "гласности" /нека не забравяме г-н Ф.Димитров/,унищожаването на гранични войски ,за което трябва да се полага разстрел,армията със всичките и родове сведена до някакъв оперетъчен колектив и с неговите възможностти.Гражданска отбрана съоражена със средства от средата на 60-години и вървяща след събитията.Липсата на всякво обучение на населението и подрастващите , защото военно обучение не е евроориентирано и подклажда форми на национализъм и като капак неолибералните ценности където всичко е стока и се продава и купува.Неща като патриатизъм, любов към Родината,семейни ценности всичко това беше отречено в името на Голямата цел -евратлантическата ориентация.Сега както се казва "тези , които изковаха плугове от мечовете си ,ще слугуват и ще се подчиняват на тези , които си запазиха мечовете .И президента с физиономия и маниери на келнер също дава своя "скромен" принос за разграждането на България , защото видите ли не било хуманно да се разположат няколко десетки войника по границата

Много страшна картинка, но си прав.

С карикатурите шега не бива.Не са всички като нас .В Английски вестници рисуваха българите като извънземни и хлебарки,които нападат острова.Нямаше реакция от управляващи ,от нашия посланик.Бяха ни направили преди години в една инсталация като клозет.Ние пак се примирихме.Френски посланик нарече чакащи българи пред посолството ФАУНА.Нека ни обиждат,нали сме в ЕС,голяма работа.Но не всеки отминава карикатурите само с обида и горчилка от гадното отношение.

Недей така, че току-виж подложили на съмнение Ротшилдовите учебници по история.

И това са френски граждани с алжирски произход, изповядащи исляма......Нещо като нашите мангали! Френчовците се спукват от работа, а тия живеят само от помощи. Дават им се чудесни жилища, мъчат се да ги интегрират , а те за благодарност избиват благодетелите си! Не знам до къде ще я докарат с тая толерантност , французите!

Нас ни чака по-зле с тези бежанци. Французите поне имат стандарт на живот и могат да си позволят да "интегрират" населението от бившите си колонии. Ние да му мислим. Пари за пенсии няма, а ще се намерят по 1000лв за всеки бежанец, нали?

Ами, докараха я до националния си отбор по футбол и пукотевиците по улиците. А за в бъдеще- Айфеловата кула, каквато си е височка, трябват и на върха няколко високоговорителя. Останалото си го знаете.

Имаш отговор на оптимизма си в българската поговорка: докато умните се наумуват, лудите се налудуват. Това е проблемът: повечето хора са мислещи и разумни, но тия от ИД нямат спирачка и са кръволоци, докато разумните хора и се страхуват. Понеже са нормални. Срещу откачалките от ИД трябва да се обедини целия свят, защото техните действия не са никак, ама никак безобидни и временни, още повече, че се захранват с бойци от същите тия западни държави. Само общ фронт може да спре ескалацията на напрежението, за да не се стигне до изстъпленията от рода на втората световна война. Дай Боже не само да са разумни повечето хора по света, ами и да се заемат с решаването на един хич не лек проблем.

Аз Съм Чарли / Je suis Charlie. А Ние-Всички, Българ(к)и ?

....питам се, докога интелектуалните среди в ислямския свят ще мълчат?!? и ще се правят че нищо не се е случило.Само с едни хартийки и декларацийки не става. Защо не призоват отговорните хора там, МЕКА да приеме милион мирни мюсюлмани, които да се стекат, не за да бият чело в земята, а за да кажат високо и ясно - Не на ислямския тероризъм! Ние сме истинското лице на исляма! Да....ама не.Мълчат позорно...или пак са обидени???Много се обиждат тия мюсюлмани, но европейското чиновничество ги научи на това.Обиждали се, като ги карат да не ходят забрадени в училище или пък им забранят да строят на всеки ъгъл - джамия!? Много обидчив народ, ей! Само Аллах значи има право да се обижда от незачитане.Добре де, какво правят християнските правителство, когато християните се обиждат от незачитане на ценностната им система, обичаи, религия и ред??? Може би европейските политици ще се вземат в ръце, когато знамето на пророка се развее на парламента в Брюксел, ама тогава ще е късно! Най-страшното е, че България за ЕС е буферна зона и емигрантска цедка.Западът не би имал нищо против, ако тук се завърне тоталния ислям. Всичко зависи от нас самите, а не от това какво ни казват другите. САЩ, Франция, Германия и Англия са същите Велики сили, които милозливо подсмърчаха, докато четяха дописки за страшните клането в Батак. Страхувам се за нас, за угодничеството и лакеството ни към интересите на други държави.Никой няма да си мръдне пръста за нас, освен...Русия! Дано някой ден не викнем пак "Дядо Иван, къде си" ? На всички, които ще скочат само при споменаването на Русия, ще кажа високо - ако не беше Русия, сега мнозина от вас нямаше да се тупат в гърди какви патриоти и националисти са, нямаше дори да величаят САЩ и другите западни "демокрации", защото нямаше да имат време.Всички щяхме да сричаме корана. Свободата не ще Екзарха, тя иска Караджата!колко хубаво и вярно е казано.

Кръстоносец проКремъл ?...;-) ... Няма-Как да знам Съм ли И Екзархът ил Караджата, НО ! : ---> Пошли на ХУ...тииит, гайлайтеря задунайские !

за съжаление си дълбоко заблуден. Кампанията която продължава и в момента е започнала някъде 15-16 век, когато цар Иван 4-и (познат като страшния) се сродява с потомците на последният византийски император. От тогава на всеки дето управлява русия му се привижда императорското величие на източната римска империя. Руско-турските войни от 18-19 век са за освобождаване на Цариград, не на българите. Отворете си очите. Трябва да сме благодарни на руснаците точно толкота, колкото иракчани трябва да са благодарни на американците, че ги отърваха от Саддам. сиреч - thank you sir, ама ние си знаем, че си гоните вашите си интереси на първо място.

Истина е, че Русия, единствена има интерес, на българската територия да не се контролира от последователи на исляма. Истина е обаче, и че заради безбожието на комунизма, сме я докарали до пълна морална деградация. Защото липсва закона в сърцата ни, всеки лъже и краде от другия, а така държава не може да съществува. Никое "царство" не може да устои на такова нещо. Каква тенденция само :) Щом човек говори истината за Новия Световен Ред е комунист

Горния коментар е чероновата, а това е коментара ми: Истина е, че Русия, единствена има интерес, българската територия да не се контролира от последователи на исляма. Истина е обаче, и че заради безбожието на комунизма, сме я докарали до пълна морална деградация. Защото липсва закона в сърцата ни (този, който имаха бабите и дядовците ни) и всеки, от най-малкия до най-големия, лъже и краде от другия, а така държава не може да съществува. Никое "царство" не може да устои на такова нещо. Ние можем да посочим причината за безбожието ни директно, докато при западняците този процес стана по-неусетно и придоби чудовищни измерения. И каква тенденция само :) Щом човек говори истината за Новия Световен Ред е "комунист", щом каже някоя истина за комунизма е "еврогеец". И няма край, въртим се в омагьосан кръг без да анализираме каквато и да била информация от "противниковия лагер". Не можем да идентифицираме истинския си враг, а вместо това се пронизваме със стрели един другиго. Омагьосан луцифериански кръг ... който ни води към събитията описани в Апокалипсис и то с бясна скорост.

Мексико не е в Южна Америка,а и не знам защо ти можеш да слагаш цял континент като изключение. Колкото и ново наложена да е там, няма нито една държава която да се управлява по църковните канони, за разлика от редица ислямски. Най-добре прочети Корана, и след това дискутирай. П.П. За атеисти, будисти и тн ...няма предвидено джизе ;)

Като ти след постовете, за теб по- скоро съм чичо.В арабския свят имаше силни комунистически движения, идваха малко а оставането им беше много трудно. Не бъркай Садам, Асад и подобните с ислямската кауза

всъщност стават, но не се чува за тях.

Няма лошо в добрите връзки с мюсюлманския свят, но когато той е там - а не тук

И ние сме тук,а не там.

Да де, то в това е проблема, че хем сте тук хем искате да наложите правилата от там ( ако сте искрено вярващи мюсюлмани )

Просто е - има оръжия - има тероризъм, няма оръжия - няма тероризъм. . Ама кой да гушка мнооооооого парички. Пък после - джихадизъм ислямизъм и т.н, дрън-дрън. Не е терорист който стреля, а който продава оръжие!

И обикновения нож е оръжие, ако нямат стрелящи оръжия - мюсюлманите режат глави с обикновени ножове. Проблема е в посланието на мохамед, то е което ги кара да убиват наред. То е, което ги кара да обезглавяват 3-годишни дечица и да се гаврят с 10-годишни момиченца (под предлог, че се женят за тях).

Ама живи ли ги ядат, или ги пържат в палмово масло?

Така е. Но с гол нож не могат да правят терористични атаки като тази. Той Мохамед ги кара да убиват, но някой им продава (подарява) оръжие...

? ха-ха.. дори по-просто е. човек може да направи оръжие от всяко нещо което му попадне. Това е доказано и даже има филми по въпроса.

Може и да има, ама трудно ще го докара до автоматично огнестрелно. А и някой трябва да печели от това. По-лесно е с конвенционалните оръжия.

Винаги ми е било чудно, защо на разни араби , мюсулмани не им харесва гражданския ред в светска Европа не се отправят към Арабския полуостров, Северна Африка ,Сахара , а идват в нашия свят с техните религиозни претенции.На всичкото отгоре с огромното желание да паразитстват и да ни променят начина на живот

Не начина на живот, а мисленето, тъпунгер.

Ама Вие сте феноменално тъп и прост.Да сте чували за тезата "Битието ,определя съзнанието".Въпреки ,че няма да го разберете ,защото нямате съответния орган ще се опитам да го обясня съвсем елементарно като за Вас."Начина на живот/в цялата си съвкупност/,определя начина на мислене и произтичащите от това постъпки

Именно! Тези връзки бяха разрушени от изказването на Цветанов 15 минути след атентата в Бургас и последвалото изгонване като мръсни кучета на арабите,дошли с присъствието си да заявят,че не е тяхно дело. Сега сме мишена.

Да да ама не - чети повече. Цветнокожите в САЩ - тези които са религиозни са предимно християни. Религията има куп фактори, които я обуславят като разпространение, а расите са само три - познай арабите от коя са. В Южна Америка има повече искрено вярващи католици отколкото в ЕС, САЩ и Русия взети заедно. И последно - в съвременния светски свят религията трябва да е на ниво традиция.

Няма унищожение , геноцит , робство , ние сме си живели заедно много добре и сме си ходели заедно на пазар _ справка учебника за 3 клас. Това учат децата ни.

Видим е резултата от френското безбожие и разврат, от тяхната псевдо-толерантност, която доведе до неконтролираната ислямизация. Има Бог!! Лошото е, че това е само прелюдията към главното действие ...

съвсем се объркаха опорните точки вече не става ясно какви са еврогейците толерасти или псевдо-толерантни. и за кой бог говориш? за мумията на която се кланяш докато ти маха товариш путин или истинския Бог, който е ЛЮБОВ а не убийства и грабежи.

i_iskren@mail.bg

Това, което ни налагат западняците е класическа псевдо-толерантност (да прекрояваме реалността и фактите, за да не сме обидели някой). Не ползвам термини от сорта на "еврогеец" и "толераст". Не се кланям и на мумии, нито пък на хора. Единственият, достен за преклонение е истинския Бог, който е любов. Той е Отец, Син и Свети Дух. Това, че французите и въобще всички еропейци, сме му обърнали гръб - е за наша сметка, защото, ако спазвахме законите Му, нямаше да стигнем до безизходицата (с милиони фанатизирани убийци на наша територия), в която се намираме в момента.

Това е резултата от френското безбожие и разврат, от тяхната псевдо-толерантност, която доведе до неконтролираната ислямизация. Има Бог!! Лошото е, че това е само прелюдията ...

Във Франция има свобода на словото бе, ние сме европейци... Мдаааа, и в България има свобода на словото. Сутринта казах на шефа, че е ГЪЗ. Е, той прие репликата ми демократично и ме повиши в длъжност кандидат на борсата...

добре бе джанъм.. в крайна сметка как хем са се измъкнали с бяло клио, хем на видеото се вижда че заминават с черен автомобил? едни твърдят, че маскираните са говорели перфектен френски, а други точно обратното? прочее как разбраха, че са били трима, след като в редакцията са били двама?

"Тримата са добре известни на полицията" и толерантно са оставени, за да бъдат различни. Така е в демократична Еврабия - всеки има право да пали свещи за жертвите на исляма.