Самоуправляващи се минибуси обикаляха по улиците на Париж

Компанията оператор на градския транспорт в Париж направи първа демонстрация на самоуправляващ се електрически минибус по улиците на мегаполиса.

Обратно в новината

Коментари - Самоуправляващи се минибуси обикаляха по улиците на Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A tok ? Tok ot kade? Ot vnos?

Богатите знаят, това е Парижа: Самозаплатени проститутки се предлагат, като пиЧиета на коктейл, по тъмни сокаци

Tова е работа за мангалите,бързо ще ги откраднат за желязо.

за тези на които им липсват шИфиорите - ще има монетен автомат - който ще псува, изпуска миризми на пот, чорапи, цигари, кисел чесън, на джибри, попръцкване. Автомата ще е с форма на потник.

идеята за тия "минибуси" май е дошла от ПЕРНИК, там има много самоуправляващи се ниско прелитащи гоУфИ

Браво, така ще се отървем от пияните и нагли шофьори!

браво на французите, умни и свободни хора, иновативни, поклон, а на долния невежа има компютър адвокат

А за теб има робот е.ач.

Защо решиха че трябва да заменят шофьорите с компютри, а не съдиите и пътните полицаи, (подкупната част от населението)

Споко, и на тях ще им дойде времето. Накрая ще остане една безлична и безправна биомаса човекоподобни (морлоки), огромно население роботи и шепа свръхолигарси "богоизбрани" (елои). Нататък ни води "богоизбраният" народ, продукт на устойчиви кръвосмешения!

BIGBUGEX

Вече и шофьори не смеят да пускат по улиците.

Попитали радио Еверан: "Коя е най-модерната държава в света ?" От радиото отговорили "България. В Америка правят коли без шофьор, във Франция автобус и метро без машинист, но в България - държава без население."

Аха, сега терористите няма да има нужда да се самовзривяват. Просто препрограмират един минибус, натъпкват го с експлозиви и стой, та гледай.

Като му бъгяса Уиндоуса и ще се радикализира.

Алах Аккбар!!!

ДЖИХАД БЪГИ СИТРОЕН :)))

200 000 са избити само за 2-3 години от заплати на шофьорите, а ако вземем предвид и билетите, още по бързо. всичко се прави за да се премахнат разходите за човешки труд, които на запад са най голямото перо. шофьорите ще бъдат първите който ще си загубят работата.

далечно бъдеще ...

ко? ше накараш некой богат и властен да се вози с 20 км в час? там могът да набутат само сърдели, негла и хора в подчинение. НЕДОДЕЛКА! МАЛЕЙ, ДОКЪТ СЕ ПРОДВИЖИ СЪС 100 КМ В ЧАС ШЕ СТАНЕ 1-2 МИЛИОНА У ЕВРО...... Индженерите са се бъгнали тотално. прасетата, купувайте и яжте от техната лудост. да ви е сладко. а да и да не фалирате, щот се по скъпо ше става....аз кат колоездач ше ти се движим със следна 30 из целиа град? ВЛАСТАЛИНА НА ПРЪСЕТНИТЕ. ПФУ!

Какво е "буси", нещо като - двама банички и един кисело млеко ли?

Миналата седмица ,някъде долу след спускането от Джулиница ,застигам една количка червена ,фирмена изглежда ,цялата в рекламни надписи . В началото се движеше с 80...смъкна на 70...60---бре не мога да я издухам ,ужасен насрещен трафик и постоянни завои,почнах да чета какво пише по нея ,за да разсея мислите си за майката на този който я кара ...и какво чета : "АЗ КАРАМ НА ТОК !... Абе ток...ток,амо като ти падне батерията кво ша праим ...задръствания ли ?

25km/h - това и електрическите инвалидни колички ще го изпреварват...

максимално с 25 км в час , а може и по бавно , ако легне куче на пътя пътниците отвисяха поне един час докато се махне кучето .лошото че няма кой да им отвори вратите да слязат ,защото не е на спирка и би било опасно за тях .

Напомня ми за "Зов за завръщане" - оригиналът от 1990г

Почакай да видиш контролата на кого ще ти напомни...

В София е пълно с човешки изделия с метли и лопати...

отначало прочетох: "Самоуправляващи се минибуси обикаляха по улиците на ПЕРНИК" и си помислих... много весели работи ;))))

идеята за тия "минибуси" май е дошла от ПЕРНИК, там има много самоуправляващи се ниско прелитащи гоУфИ

A сега кой ще псува каруцарската?

Роботизацията ще спаси Европа! Сега бай Араб Терориста от Мароко и бай Бонго от Сенегал могат да бъдат депортирани обратно вкъщи!