Полицията разчисти бежански лагери в Париж и Кале (снимки)

Френската полиция разтури импровизиран лагер в центъра на Париж, в който живееха 350 африкански мигранти. В град Кале също бяха разчистени бежански лагери.

Обратно в новината

Коментари - Полицията разчисти бежански лагери в Париж и Кале (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язък, че европейците са водели толкова войни и поколения са градили цивилизация! Фалшивите "ценности" се оказаха по разрушителни и самоубийствени от атомното оръжие!

да бъдат настанени в ловните стопанства ( за острел - носърчета). ще се развива ловният туризъм, я !

БАТЕ БОЙКО, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЪРЖАВИ - АНГЛИЯ, ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ПРИЕМАТ ПОВЕЧЕ ИМИГРАНТИ, СЪГЛАСНО КВОТИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ВИЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО КАКВО ЧАКАТЕ??? НАЛИ ТРЯБВА ДА РАБОТИМ НА ПОЛЗА РОДУ, А НЕ НА ИМИГРАНТИ!!!

скоро цяла франция ще бъде в такива лагери, то и без това сега печките и тарамбуките са навсякъде

защо ги разчистват, ами не ги интегрират, като в Бг, защото това интегриране е кьор-фишек. Да ги изринат и тука.

Тея крастави маймуни трябва да бъдат разчиствани с танкове а не с обикновена полиция, а преди да бъдат приети молбите им за каквито и да било статути да бъдат обезпаразитявани задължително в газови камери

Е защо ги разтурят? Тук на нашествениците им подаряват земя по левче квадрата. Не ни е крива Европа. Крива ни е политическата мафия в БГ. Трябва да се разчистят всички участвали във властта след 89 година, да се сменят правилата на играта и да започнем отначало.

те така са се окупирали, че хич и не мислят за начало, трябва да се изтребят с калашници

ДА ПРЕРАЗГЛЕДА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СИ ПРИОРИТЕТИ! ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА РАБОТЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ, ЗА ДА ИЗХРАНВАТ ДОШЛИТЕ, ЧАКАЩИТЕ ПОМОЩИ ; И ЩЕ ПОПАДНАТ В БЪЛГАРСКИЯ КАПАН С ЦИГАНИТЕ!! ТОВА ЩЕ Е КРАЯТ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА! ТЪМНОЯДРЕНА КОНЧИНА!

Българския посланик веднага да се намеси и да осъди тези прояви на агресия спрямо правата на хората от Африка.

74 души от тези са имигранти от Русия. Защо бягат от там, защо не им предложиха работа на газопровода за Китай? Черни, черни, ама и те се усетиха къде е папото.

95% от "бежанците" от Русия са чеченци. Мислят (може би с право), че като отидат на Запад ще могат да живеят като царе без да работят. Последните 20 години около 100-150.000 чеченци са имигрирали в Западна Европа (осново в Германия и Франция). Почти 100% получават убежище. Те са доста по-консервативни, затворени и по-трудни за интеграция от иранците например. Около 1.000 от чеченците от Западна Европа са се присъединили към ИДИЛ досега - много по-висок процент, отколкото при другите мюсюлмански общности.

че пасмина от чакащи помощи нароили се неконтролируемо завладява цивилизацията! без война ще ни унищожат!

примитивите побеждават! исторически факт е!

Така са прави,а не като при нас народа да върши на полицията работата във Гърмен,и Полицията вместо да ги изгони циганите от Гърмен,те ги пазят от народа.Всичко тук върви на опаки от другите европейски Държави.

Да са им честити нези манекени на франсетата, па и на английскоговоряците, на кралица Бети ІІ-де, па и на северните народи. Колко се радвам, че не са се насочили към Булгаристан. Никакви рокери нямаше да могат да ги култивират. Нашите мангали направо са с две висши спрямо тези брикети. А да попитам френскиот посланик у нас - що ги гоните негрите, бе тарикат.

земята по1,5 евро и да си построят катуни? като при нас!

И за кво се тъпчете по 300 човека в гумени лодки на ръба на смърта, да гниете в безумни гета в държава, в к оято всичко ви е 50 пъти по-скъпо и пак никой не ви брой за нищо..страшна идея просто

пришълците, все гледат да се настант около центъра на големите градове. И в София е така. Що не отидоха в Бояна или Банкя.

АКО БОЙКО ЦАР НА РОМАНИТЕ, СЕГА ПУСНЕ И 50 000 ЛЕКА КУМАНСКА КОННИЦА СРЕЩУ ФРАНКИТЕ И ПАРИЖ Е ПАДНАЛ :))))

НВаправо да спретнем една конница от Факуртета, Столипиново, Гърмен, Видинската циганска махала - 20 000 парчета и да тръгнем към Париж. Видехте ли бе братя пичове, руските казаци пак ни изпревариха и тръгнаха към Берлин. За нас остава париж - минети-пакети, френски специалитети. Наааааааа конетеееее.

Абе тези французи защо връщат хората от бивщите си колонии, от които станаха лазвити държави! А ние да ги приемаме?

Инквизицията се завръща в Европа. Настъпва новото средновековевие, средновековие подпомогнато с нови технологии. Очакват ни няколкостотин години тъмни векове.

чудя се, колко ли мигранти са приели братските нам прибалтийски републики? и що така, къде е солидарността ,моля?

Е хубаво де, защо не им предложат да си купят земята и всичко ще си е законно, като при нас?

Охооо, да преразгледат квотите - демек, да нямат ангажимент да настаняват определен брой емигранти, ами пограничните държави да се спасяват, така ли. И как може да се нарече лагерът "джунгла", е гати недемократичното и нехуманно име. Къде са НПО-тата за навременна реакция по въпроса. И една идея - що не им дадат земята по 1,50 евро на кв. метър, така и така вече са се настанили - да не се местят. Да вземат пример от кметицата на Гърмен.

Не се пУашете, братя нелегални мигранти! Под натиска на ООН, ЕС и БХК, нашети управници - либерални и демократични, ще ви приемат всичките в България! А ако им съберете и по 10 (десет) евро на калпак з"за почерпка", процесът ще започне светкавично!

и във Франция не искат вече... отиват където още има богати социални системи, но и това е до време

Така бравят скакалците.

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

Французите да им предложат земята под мосто на търг. За по леф и педесе квадрата.

да е по евро и педесе

Във Франция има между 300 и 500.000 нелегално пребиваващи чужденци, основно от арабските и африканските страни. Никой не ги гони, могат да живеят с години без никой да ги закача. Можете да ги видите около Айфеловата кула, а и навсякъде. В Белгия са между 100 и 150.000. Периодично ги легализират, защото не знаят какво да ги правят. А имаше няколко смъртни случая при екстрадиране, като след това на отговорните министри и полицаи им наложиха жестоки наказания...

Значи в Париж е "демократично" да се събарят копторите, а в Гърмен не е? Що не им пратите на тамошните циганьори нашата Бъчварова - та да си научат правата. Как така ще ги изселват? Нямат право!

Айде ново двайсе, в заглавието анонсират евакуация на бежански лагер, а в статията говорят за клошарско сборище, нещо като транзитен пункт на мечтаещите да видят отблизо мъглите на Албиона...

До Редактор Таня Тодорова. Хайде първо да научите значението на думичките преди да ги използвате? "Мигрант" е човек който се преселва от един регион/област в друг. Човекът, който се пресели от Пловдив във Варна е "мигрант". Процесът по преселването на този човек от един регион в друг се нарича "миграция". "Имигрант" е човек, който се преселва от една държава в друга. Човекът, който се пресели от Судан в Германия е "имигрант". Процесът по преселването на този човек от една държава в друга се нарича "имиграция". Има смисъл да се използва думичката "мигрант", само ако по света не съществуват държави, а единствено области и региони. Тъй-като това все още не е случаят, за преселниците между различни държави се използва думичката "имигрант". "Мигрант" и "миграция" се използват основно от медии и институции, които пропагандират премахването на границите и отделните държави, както и от недоразбрали индивиди, които автоматично, без много да мислят, повтарят начина на изразяване на тези медии и институции.

Винаги, когато видя някой да използва думата "мигрант" знам, че му е трудно да направи разлика между "имигрант" и "емигрант". Жалко че напоследък повечето ни журналисти са неграмотни.....

Да, има я и тази разлика. И много рядко съм забелязвал някой да я прави. Преселникът, който напуска България за Испания, е "емигрант" (от българска гледна точка). Преселникът, който пристига в Испания от България, е "имигрант"(от испанска гледна точка).

Кво правим тогава емигрантите и емиграцията? М? Аман от разни от 6-ти "Б" - втория срок, дето залитат да недоучили да поучават. - Мигрант - човек който мигрира - движи - еМигрант за германеца е германец заминал да живее в Австралия. - иМигрант за германеца е сириеца дошъл да живее в Германия.

Както казах, мигрантът е преселник от една област в друга. Нито Франция, нито пристигащите от Судан, са се преселили от една област в друга. Те са се преселили от една държава в друга. Така че думичката "мигранти" не може да бъде използвана за тях. Тя може да бъде използвана единствено ако допуснем, че повече не съществуват държави, а само региони и области, и хората се преселват (мигрират) в различни региони и области.

"Кво правим тогава емигрантите и емиграцията?" Ако коментираме дейностите на суданските преселници във Франция по отношение на Франция, ще ги наричаме имигранти. Ако коментираме дейностите на суданските преселници във Франция по отношение на Судан, ще ги наричаме емигранти. Нещо друго, което не си разбрал?

нали живеем в глобалното село:)

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

loyola

Баси, нас не ни пускат там да работим, а за тези - няма проблеми ?

NonCompos

Ако нещо ти пречи да работиш "там" (където и да е това в ЕС), то това е липсата при теб на образование, знанието на език, а вероятно и недостатъчното ти домашно възпитание. ;)

Защо малоумните и ПРОДАЖНИ европейски лидери причиняват това на народите си и докога ще го търпим?!?! Кой ще спре тази безумна инвазия към Европа?!? Защо данъкоплатците на ЕС, сред които са и най-бедните граждани на съюза - българите, трябва да отделят средства за събиране на такива примитиви в лагери?! На кого е нужно това?!?

И тези лицемери, ще ми говорят за ЧОВЕШКИ ПРАВА?! Рептили, издухани от всякъде.

В Париж има гнили евакуатори...

Всички се противопоставят на квотата ,само нашите помияри управници , Не !!!!!!!

Нашите помияри управници, внасят "работна ръка" и добър за тях, генетичен мат'риял. Зер, РАН'ЪТ превърна България в "територия". Всички са си направили криво сметката, защото ние българите сме арендатори на тази територия, поверена ни от Господ-българинът.

суданци и еритрейци бягат уж от войната в сирия и ирак! пълна идиотщина!

Честно казано за западана Европа и колонизатора Франция не ми дреме,че са заляти от орки,но ние на Балканите и в БГ не заслужаваме това бедствие,което банда продажници ни причиниха.

Типично балканско мислене. Нас не ни пука че на комшията му гори къщата. Чак когато и твоята я обхванат пламъците ли ще ти запука? То така и на Европа не им е пукало за турското нашествие преди 6 века. Чак като стигнали до Виена им запукало?

Един много известен, ама наистина много известен австриец е написал една не чак толкова известна (а може и да е известна не знам) и не толкова добра книга в която пише,че.... всички обграждат арийската раса и се опитват да я унищожат като я намаляват непрекъснато и тя достига до критичната си маса и тогава се започва обратният процес на защита, който е доста страшен и кървав... Това ли искат политиците да се случи в Европа!

Има мнения, че точно това искат. И точно затова е този цирк. Кат докарат народа до безумие, новия Адолф ще бъде посрещнат с цветя.

Да намяш предвид УнгАрия или БългАрия? Със сигурност не е ГермАния, като изключим БавАрия.

ЕС започва да прилича на социалистическия лагер през втората половина на 80-те години на миналия век...

след годините на ,,интернационалът,, доиде епохата на ,,мултинационалът,,!!!

Тея неща не са от вчера! Франция се залива с такива вече десетилетия наред. Изведнъж обаче всеки ден такива новини! Противно на това което хората коментират тука, Европата явно е започнала да се усеща и да агитира гражданите си чрез ужким случайни статии по медиите.

Хелзингския комитет да протестира!

Дали ако се изсипе цяла Африка ще почнат да ни гонят нас - европейците - та да има място за тез галеници - любимците на ЕС.

и сега колко ще ми продадат земята

Да питам френските власти. Сега тези бежанци ли са, или мигранти?

Всичката сган в Европа, та да може и тя да заприлича на Африканската клоака!Нека всички по света живеем в полагаемата смрад!

а булгарие защо не е против квотня принцип? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защото, ако няма квота - ще се изсипят стотици хиляди боклуци тук, и под натиска на ЕС, ще трябва да ги хрантутим с пари от нашите данъци! Явно е, че боклуците в Парламента и правораздавателните органи не искат да се позоват на Закона и да връщат... затова - чакат някой от Европа да им каже, че могат да защитават териториалната цялост на страната!

Аааа, не така, господа европейци!!!! Интегрирайте ги , нали ни давате акъл как да интегрираме мургавите у нас!!!!!!