Сидеров: Борисов е изнасял пари за офшорки с правителствения самолет

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че има информация, че по времето на кабинета "Борисов" с правителствения и военни самолети са изнасяни пари извън България, за да бъдат вкарвани в офшорни сметки.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Борисов е изнасял пари за офшорки с правителствения самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя лумпен-националист Сидеров е и психопат. Платена измет. Да не говорим, че брътвежите му за кворум без неговия глас са несъстоятелни. Без неговия глас никога нямаше да се стигне до кворум. Тоя затова го даде, но срещу 2 милиона лева. Някъде говорят и за 10 милиона. Атака са боклуци и винаги са били такива

ТОВА "КОЛЕГАТА" ОТ СЪСЕДНОТО ЛЕГЛО В "ОНОВА МЯСТО" С РЕШЕТКИ ПО ПРОЗОРЦИТЕ ЛИ ТИ ГО КАЗА???

По душа съм патриот. В 2009-а гласувах за Атака, като най-малкото политическо зло, но колкото и да са мъдри индианците и те понякога грешат. Но понеже са мъдри, грешат само веднъж. Хау!

Аз без малко да гласувам за НФС на Бойко. В деня за размисъл мислих силно въпреки смърдящия фон. Гласувай за БСП, отъпкана пътека. Няма изненади.

Айде , бе баба, тури го червеното фесче с пискюлче и черно дънце! Не се свени. Тури го, много ша ти оди!

КОМУНИСТИТЕ ИГРАЯТ С ТРИ ПАРТИЙ -ДПС,АТАКА И ТЕ САМИТЕ,ОТ ТОВА ПО ЯСНО САМО НА ОЛИГОФРЕНИ ,ИЛИ НА ХОРА С ДВА ГРАМА СИВО .

Болен сидеров се оказа най-голямата политическа проститутка на България. Това е една долна турска подлога. ПФУ!

Няма ли кой да "озапти" този "лумпен" Сидеров, срам за нацията ни!

Луд или бивш щатен служител на ДС (офицер), изпълняващ поръчка на БСП - мястото ти е или в лечебно заведение, Болене, или в цирка!!!

ЛЕЕЕКА-ПОЛЕКА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЗАМРЪЗВАТ УСМИВКИТЕ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ.САМО ТЪРПЕНИЕ И ВРЕМЕ.

ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА -КАКВИТО СА МИ ПРИЯТЕЛИТЕ .ТАКЪВ СЪМ И АЗ

ПРИЯТЕЛИТЕ НА СИДЕРОВ СА КОМУНИСТИ И ТУРЦИ ,НААЛИ?

НЯМА ПО-ДОЛНА ПАСМИНА ОТ ГЕРБАДЖИИ. БОЙ ПО МАНЕРКАТА. КРАЙ С ПОРЪЧВАНИТЕ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА СИ СПОМНЯМЕ ЗА ГЕРБ. МЕЖДУ ДРУГОТО ПАРИТЕ ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ.

Не мога само да разбера плювачите по Сидеров дали са от СКАТ или от ГЕРБ.Или и от двете места. Известно ли ви че щом сте решили да участвате в някакъв политически спор се използват факти и аргументи.Тия които са ви накарали да дежурите по форумите и се включвате при споменаването на Атака и Волен не се ли срамуват като четат написаното от вас.Няма ли поне няколко що годе интелегенти хора да влезем в някакъв интересен и плодотворен спор.Еднообразни и примитевни сте.Вече стотици пъти се пише че Волен е за Карлуково или 4 километър.Ще му помогна на тоя нещастник като му кажа че не е споменавал и Ловеч.Не е ли по важно да споменете нещо за окраднатите милиарди за откраднатите надежди на младите хора че могат да бъдат щасливи в своята Родина.И точно Волен Сидеров ли е главният виновник за тая национална катастрофа.Вие сте едни нещастни глупаци.Не ми е мъчно за вас а за милата ни България.Всеки случай съм достатъчно прагматичен да изпратя децата си далеч от нея и вас.А Волен има правото да критикува и се държи по начин който сам си избира.Ако греши-има съд.А от вашето мнение хич не му пука.

НЯМАМ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПАРТИЙТЕ ,НЕ ИМ ВЯРВАМ,А ПАРИТЕ ГИ ИЗНЕСОХА КОМУНЯГИТЕ ОЩЕ В ЗОРАТА НА КРАДЛИВАТА ДЕМОКРАЦИЯ

Хаъде ,разберете се с Местан и убийте Борисов,дано ти олекне.После внимавай много с Местан-никой не обича родоотстъпниците.

ОТНАЧАЛО СИ МИСЛЕХ ЧЕ СИ ЛУД,ПОСЛЕСИ МИСЛЕХ ,ЧЕ СИ НЕ ТОЛКОВА ЛУД,ПОСЛЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ,СЕГА ВЕЧЕ МЕ Е СРАМ ОТ ТЕБ

Пита си Волен дедовия какво мислиш ти за него.Колко пъти ще ти казвам че писането с главни букви показва лека форма на тежка комплексираност.Отделен въпрос е че пишеш глупости които при това никого не интерсуват.Волен ще спечели отново и без теб.Защото голямите личности като него имат и гжлями недостатъци.А ти се едно нищо с компютър.

Още ли така става у БГ-то? Трупат пари в самолети и ги изнасят по цял свят! Златното покритие да са изнесли разбирам, ама имам някакъв споменм че още по Тошово време изчезна....Та за парите, значи по-тъпите ви другари гробари, начело с недоносчето Флик не знаели, че с 1 кликване могат да си прехвърлят милиардите???

А ти с какво изнасяш турските пари и накъде? Наведен фес, такъв. Мутро-мангал, водач на диспансера.

Късно е, либе, за китка - вече си компрометиран като политик! А по едно време ти симпатизирах...Жалко за тебе и за хората, дето ти вярваха - на тебе не ти дреме сега, ама съвестта не се купува!

този още ли се мисли за политик,та той е само един политически труп.дайте му една чалма и да ходи в турция.

С конче обяздено и побеляла блузка лудост в погледа гори кръв по одрасканата буза-хай Хитлер Боленчо.

Я не обиждай Хитлер. Как може да сравниш тоя с Хитлер. Втория е имал идеология и е вярвал в нещо, докато нашия яха недоволството на народа и до там. Как претендиращ националист като него ще се събере с етническа партия като ДПС. Това акъла ми не го побира. Нека гласувалите за него сами си отговорят. Никога не съм го харесвал, а сега и ме отвращава.

До някой!Първото ти изречение подсказва сериозна грамотност.Но понеже по въпроса се считам голям спец ще си позволя да го допълня.Ситуацията в Германия която създаде Хитлер е подобна на нашата сега.Само че германците са качествени хора и от там издигнаха и качествен лидер.А какъв Хитлер можем да издигнем ние.На нас и Волен ни е много.Но в това че той е нужен в момента това е сигурно.Все някой трябва да хвърля камъни в това блато наречено политическа действителност.Той може да те отвръщава като отвратително лекарство.Но е хубаво че го има и би могло да помогне в труден момент.Гарантирам ти че ако го няма Волен едва ли ще станем по добре.Съветвам те да играеш нестандартно - с обратен гард.Отвръщава те но го подкрепяш.

Серсемино явно си приличате с Болен ти си черничък той белоглав като се чукате сте идеална двойка-тъпанари нацисти.

Сидеров защо не кажеш колко парички гушна от Станишевата партия за да им осигуриш комфорт рано или късно ще бъдеш предаден-как сложи шалварите и беше обрязан.

Катър без история,а дано Деничка го сдобие с наследник от някой друг,бозаджия прокиснал ,,,,

Местанодоган, Сидеропутин и Станишефнапесовете

Тая пък Смешник не вземе да се скрие където хора не минават .... в психиатрията направо.

Явно болницата в Карлуково е препълнена щом Сидеров все още се разхожда по улиците.

Долен Сиктеров е малоумен шизофреник, фашизуиден лумпен и уникален АНТИчовек, провалил се в личен и обществен план политикан, БЕЗ аналог в съвремието и в световната история!! Избран от лумпени, наивни алитерати, бездуховни маргинали, купени цигани, зависими наркомани и алкохолици, с една дума утайката на обществото!! Заобиколен от мутри, бивши и бъдещи клиенти на заведенията за изтърпяване на наказания, нагъл лъжец и КЛЕВЕТНИК ще се зарадвам много, ако Бойко го осъди и защитата НЕ успее да докаже, че е невменяем (ако докажат, че е невменяем ще се отърве само с настаняването му в психиатрично заведение) и правосъдито го постави там, където му е мястото - в ЗАТВОРА!!

Сидеров,току що пристигна заповед от централата на Гестапо в Истамул.Шифрограмата гласи-извади ампулата с цианкалий и я глътни.Това е всичко за днес.Хайл

Тоя психопат е време да бъде озаптен. За него не стая, а цяло отделение в лудницата ще е нужно!

Аз обявявам, че волен сидеров си е направил операция за промяна на пола и вече е Волена Сидерова. Така може да практикува всички видове секс с Местан и Станишев - едновременно. Информацията ми е много по-надеждна от неговата!!!

а бе не си ли в някаква заблуда бе гении на мисълта... близкия изток- дето е и въпросната държава Ливан - е запазена територия за метаамфетамините на Тиквата ..- а оттам той си доставя драгоценния за многото наркомани (които дилърите на Тиквата са зарибили..)- ХЕРОИН ... НЕЩО ДРАСКАШ ТАМ -0 ДА СЕ НАМИРАШ В "РАБОТА"- ДА СИ ОТЧЕТЕШ ТЪПИТЕ ПЛАТЕНИ ПОСТОВЕ МАЙ ... А НЕ СЕ УСЕЩАШ , ЧЕ ГИ ПЕЩИП - "ВРЕЛИ-НЕКИПЕЛИ"... ВСИКИТЕ ГЕРБЕРАСТИ ЛИ СА ТОЛКОВА ТЪПИ КАТО ТЕБ -ИЛИ ТИ СИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПРОВИНЦИЯТА ...

Жалко че и теб не те извози до Карлуково..Но пък кой ли щеше да внася хумор в скучните заседания на този тъп парламент..Ако беше там и Янето и Жорж..шоуто щеше да е пълно..

Твърдо сме против Янето и Жорж. Много намаляха зрителите по представленията, ако ги вкарате и тия двамата ще фалираме!

ЛЕЛЕ- КАК СА СЕ ВПРЕГЛАИ ГОРКИТЕ ГЕРБЕРАСТИ- ПЛЮЯТ НАЛЯЕВО И НАДЯСНО ...- ЧУДЯТ СЕ ОТ БЯС И БЕЗСИЛИЕ- КАКВО ПО-МРЪСНО И ГРОЗНО ДА КАЖАТ И НАПИШАТ ЗА СИДЕРОВ- ЩО НЕ КАЖЕТЕ НЕЩО ПО САМАТА ТЕМА БЕ ТЪПИ ТИКВЕНЯШКИ КРЕТЕНИ .... НЕЩО В ЗАЩИТА НА САМИЯ БУДА ТИКВЕНОВ... АМИ - СЕДНАЛИ ДА КРАКАТ КАТО ЖАБИ В БЛАТО ПРИВЕЧЕР..- СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТАВАТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ...- А ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ТИКВАТА - ВСЕКИ ДЕН -ПО МАЛКО ЩЕ СЕ ПОДНАСЯ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО- ЗАЩОТО -АКО СЕ КАЖЕ ВСИЧКО- НАВЕДНЪЖ- ПРОСТИЧКИЯ БЪЛГАРИН- НЯМА ДА УСПЕЕ ДА ГО АСИМИЛИРА И ОСМИСЛИ ...- КАК Е БИЛ -ЛЪГАН , КРАДЕН И ПОДТИСКАН ... КОЛКО ОЩЕ ИОМА ДА КРЯКАТЕ ЖАЛКИ ДОЛНИ ГЕРБЕРАСТКИ ТВАРИ ....- НО КРАЯ ВИ ЗАПОЧНА... ХОРАТА СЕ ОТЪРСИХА ОТ СТРАХА-И ЗАПОЧНАХА ДА "ГОВОРЯТ"... МНОГО -АМА МНОГО НЕЩА ЩЕ СЕ ЧУЯТ И РАЗЧУЯТ ОЩЕ.. СРАМА Е ЗА ВАС - И ЗА САМАТА БЪЛГАРИЯ ..НО МАЙ ТАКА ТРЯБВА .. ДА СЕ РАЗБЕРЕ , ЧЕ МУТРИ И ПРОСТАЦИ , В ПОЛИТИКАТА НИКОГА НЕ СА ПРАВИЛИ И НЯМА ДА НАПРАВЯТ НИЩО ПОЛЕЗНО .. САМО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И КРАЖБИ...

Тъпако, ти освен серсемин си и уникален комплексар! БОКЛУКА СИДЕРОВ, ще си намери майстора. Само почакай! А цялата псевдо- националистическа партия ще изхвърчи от парламента с 300.

В диспансера и интернет са ви пуснали? Скоро цялата възбудена пасмина, наречена АТАКА, ще дойде при теб, SerseminBG.

Е как да не знае Боленчо за далаверата с дипломатичната поща ... ми това се прави от 1944 година!

Малкото фюрерче съвсем е превъртял. Той може ли да си представи няколко милиарда долари в банкноти.

МИ ЩОМ Е ТОЛКОВА ГОДИНИ ВЪВ ВЛАСТТА - ЯВНО МОЖЕ..- А НА ТЕБ ЩОМ НЕ ТИ СЕ ВЯРВА- ЯВНО - ТИ НЕ МОЖЕШ... ТИ ИЗОБЩО- НЕ СИ СПОСОБЕН НИЩО ДА СИ ПРЕДСТАВИШ - НИТО ЗА МИЛИАРДИТЕ НА ТИКВАТА- НИТО ЗА ДАЛАВЕРИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ Е "ЗАВЪРТЯЛ"... С ПРОМИТИЯ СИ МОЗЪК- НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВЯШ..- И ЗАТОВА ПЛЯМПАШ ВРЕЛИ-НЕКИЛЕЛИ...

Ти пък си най- просветения измежду комплексираните псевдо- националисти. Да се излюе човек на муцуните ви не си заслужава дори..

Бай Ставри

Колега, твоят фюрер Болен е във властта от няма и месец. Ти кой филм гледаш?

Сидеров, объка цялата държава! Сега на инспектор ли се правиш, какви са тези доказателстата! А за твоите пари ( субсидии и други) няма ли да кажеш на кои домове за сираци ги дари? Не сме чули депутати да правят подобни дарения! Те само прибират!!!

Партия ЮРУШ с Болен Лидеров - партията на лумпените в България.

ТАКАВА ИЗГЛЕЖДА ЗА ПО-ПРОСТИЧКИТЕ ГЕРБЕРАСТИ- ЗАЩОТО ЯВНО ТЯ ИМ ОБЪРКА ТОТАЛНО СМЕТКИТЕ НАЛИ... СИДЕРОВ Е С ТРИ (3) НИВА ПО ИНТЕЛЕКТ ОТ ТЪПАТА БАНКЯНСКА ТИКВА... ПОНЕ ТРИ... ТАКА ИЗГЛЕЖДА - ПОНЕ ОТСТРАНИ ДЕ...

" ... изнасял пари ..."! Както неведнъж го каза един общ познат с въздългичък нос, "няма доказателства"! А той - вярвай ми, най-добре знае, че няма - да не е порасъл за един ден ... Ама ако шефа нещо мърда ..., ще намери ...

Долен здраво завижда...Леле как му се ще да изпрати и той накой-друг самолет с мангизи на там.Ама вече запона да го пълни...

СКАТАДЖИИ до сега Ви уважавах , но Вие нямате представа ,че продължавайки по този начин губите много,много.Този Ваш лидер нещо не става много е дребнав и ще загубите още повече

ВЪШЛЬО !

Предполагам, въпроса ти е към шестака два коментара по-долу. От шестак само интриги може да се очаква.

няма ли най сетне бойко да престане и окради и обра българите до стотинка подигра се с цяла българия , ами седни си на гъза вече не те иска народа и толкоз освен това да вземат да вкарат и бойко,и цветанов в затвора че да си правят компания БОЙКО НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА РАЗБЕРИ ГО

Абе за неграмотни като теб, трябва да има тотална забрана за достъп до Нет-а. Майка.. ти смотана, неграмотна.. Че и мнение ще ми казваш.. Ти името си правилно не можеш да напишеш.. Ще ми коментираш..

Колко страшно гледа !

Болен мозък

В НЕТА беше публикуван документ за финансиране на сидеров (не на атака) от дпс. Защо "обективните" журналисти не раздухаха този скандал? Да проверят, истински ли е документа или не?

погледа на този човек издава всичко

Не мога да проумея, как има хора които да са гласували за това недоразумение Сидеров и жалката му сбирщина наречена партия Атака. Бе то от сто километра му личи колко самовлюбен, арогантен, всластолюбив, меркантилен и продажен. Да не продължавам и с невъзпитан, елементарен, популист. Борисов какъвто и да е за тези приказки трябва да го съди.

Ало госта защо не се пробваш в психоанализата с тия познания бе.За такива многознайковци като теб хората от моето село казват че тоя разбира като че ли го е таковал някой врач.Запази си знанията за себе и остави всеки един да прецени какво представлява Волен.Мнение се дава когато ти го поискат.А сега напиши нещо смислено ако умееш.

МАНИ - НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ МНОГО ВНИМАНИЕ- ТИЯ НЯКОЛКО ДУШИ - СА НЕКАКВИ БОЛНИ - МАЙ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ ....

Трицифрен ръст на фалитите.....срив в раждаемостта....огромен срив във доходите.Това е сухта статистика,онагледяваща меденото,прехваленото,великото управление на Боко,Цвъко,тотювци,анювци,фидоски...цялата банда,която всъщност би трябвало,вече да е подсъдна.

Болене как го предпочиташ - с вазелин или без?

Значи първо искам да кажа, че не понасям Тиквата, но ако това беше нормална държава, то при едно такова недоказано твърдение, тоя Болен не само, че можеха да го съдят за мнооого пари ами и в затвора можеше да лежи! Те п освета и жълтите вестници без доказателства не пишат нищо ама тука в парламента ни (не, че уважавам парламента ни де) можеш да кажеш тоя е крадец окрал е еди какво си и да ти се размине!

Волене, много си креативен - за да измисляш недоказани обвинения. Трябва наистина да си полудял, за да не можеш да разбереш до къде си стигнал.