Сидеров осъден да плати 50 000 лв. обезщетение на Борисов

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е осъден да плати на Бойко Борисов 50 000 лв. обезщетение по дело за клевета.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров осъден да плати 50 000 лв. обезщетение на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕПРЕСИИТЕ СРЕЩУ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЦЕЛЯТ ДА СПЛАШАТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО И ДА ЛИКВИДИРАТ ВСЯКАКВО ОБЩЕСТВЕННО СВОБОДОМИСЛИЕ.

Да осъдят Сидеров за какво?Борисов изнесъл 5 лева със самолет?И да му сложат такава голяма глоба?

Както сте запознати от науката физика енергията не се губи, тя просто преминава от един вид в друг! Така и с паричните потоци!

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изко рмен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

всичко ще си платя като поп на г-н Борисов

Ами да започват да плащат какво чакат!!!

Как успяха да осъдят Сидеров по казуса ББ, а не успяха да го осъдят по всички други казуси - вандалщина по самолетите, обида и побой над граждани и т.н.? Този двоен аршин ме смазва.

Да не говорим за неосъдените убийци, банкови крадци....

1/съда да осъди ББ за Мишо Бирата.Да не изброявам други причини също за съд.2/дори и да не е вярно ,това което е казал Сидеров,едва ли някой се съмнява,че този човек е едно пред камерите,а друго нещо се крие зад него.Неясно минало,неясен бизнес,неясни доходи и сега.Да деклариш,че имаш само 100хил лева ,а само колата му е повече от тези пари.42500лв взима от държавата за неползвани отпуски??!!АБСУРД

Не виждам защо Борисов трябва да работи! Може да си седи в къщи и да съди Сидеров и Бареков ,и Местан, и Бисеров до припадък - я какви суми печели! На негово място -само дела му е майката!

Ех, че готина новина. Направо ми се отвори апетита. Отивам да закуся..

Малко са !! На този му трябва една по- сериозна присъда, за да си знае мярката на балалайката !!

защо бе? нали има свобода на словото? Нека си говори колкото иска, пък който се чувства засегнат да заведе дело - ей на, системата работи.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

Първо си извади изотзад,златното пръстче на Фюрерчето ти-фикус и тогава,пиши!

Съдиите съдят според силните на деня. Ако управляваше Сидеров резултатът щеше да е обратен.

Не харесвам Боко, ама най-мразя Болния. Ако не беше той да подпре ДПС+БСП, днес нямаше да плащаме милиардите на КТБ, нямаше да плащаме милиони извънреден труд на полицаите пред парламента и съвсем да освободим селата за циганската престъпност. Затова предателят е по-опасен от въоръжения враг.

Ако някой е поддал, и веднъж само да е изпълнил поръчка, е манипулируем. Това важи и за взаимоотношенията по оста български съдии - Пеевски и Доган. Татяна Дончева каза, че утре ако се събудим с изцяло реформирана из основи структура на съдебната система, нищо няма да се промени, без нови хора. Няма доказателства за висшите магистрати, че са натопили калцуните. Има само съмнения, че част от тях са го направили, при това не повече от 10%. Но тъй като няма да може да се установи, точно кои са те, всички вкупом трябва да освободят терена!

Хубав ден за българската демокрация. Не толкова заради конкретния казус, а заради тенденцията. Съдът показва, че се еманципира от мутрите и ДПС, и е в състояние да скъса пъпната си връв с тях!!!

Дреме му на феса на Долен Продажников-покровителите му от север,ще платят сумата и толкоз!

Сидер има рубли. Как да плати в лева или долари?

по курса за деня. очевидно!

Става вече ясно защо герб размахва бухалката "реформа в съдебната система", и веднага съдът почна да отсъжда в "правилната посока", че даже и френския посланик се включи.

Много много цивилизовано..по европейски..браво на българския съд..значи все пак може..евалла!

Нали се сещате от кой пари ще ги плати .. от субсидията .. демек пак от джоба на народа!

Сигурно ще е от субсидията, те рублите се обезцениха доста. Отдавна не е ходил да бие хора по самолетите със свитата си.

Пък и Дира потвърждава коментара на Точка, като трие неистово из форума нелицеприятните за Тиквата твътдения. Каквато тиквата, такива и слугите му...

Понеже т.н. български съд съществува единствено за да защитава мутрите, то се знаеше, че Сидеров ще бъде осъден! И така съдът косвено потвърди, че е вярно това, което говори Сидеров и в което са убедени всички здравомислещи хора в България! Точка!!! Оттук нататък съдбата на народа е в ръцете на народа!!!.../многоточие!/

виж му само доволната и тъпа физиономия докато медии съдилища и всички гъзолизци са с него тъпия боко ще спече3ли още сто дела затова европа иска съдебната система да се реформира но едва ли това ще стане скоро докато кумирите ни са такива изроди като боко

сам си цензурира коментара за да не бъде изтрит от модераторите...нищо добро не мога да кажа за платената руска свиня

ВОВКА,ВОВКА,СЕГА НЯМА КУБА, САМОЛЕТИ,ПАРИЖ,МЪГЛИЖ С ЕДНА ДУМА ОСТАНА,БЕДЕН ЦЪРКОВЕН ПЛЪХ!

Личи, че Борисов е бил в плътен контакт с царя! Докато е на влст използва да вземе къде каквото може! Защо това не се случи в предишните управления ако наистина е справедливо? Защото Бойко го играеше ПОДВОДНИЧАР - пълно потапяне с надежда да торпилира опозицията си и опонентите си! Така правят ЛОШИТЕ ПОЖАРНИКАРИ - по време на пожари се потапят във водата!

Вземат ли му парите -- Сидеров ЗАГИВА!!!

пълна посредственост и елементарини подмазвачи !

Abu Talib

И този случай може да се отнесе към графата"Последствията на криминалната перестройка"

Tani4ka69

Ромите се возят безплатно в градския транспорт, защото така им е било обещано преди изборите. Това заяви лидерът на Евророма Цветелин Кънчев в Здравей, България по Нова телевизия по повод на дискусията около липсата на проверки в автобусите, пътуващи в ромски махали. Гратисчии има навсякъде. Гратисчиите нямат етнически облик. Имате ли представа коя партия спечели в ромските махали на последните избори? Това е ГЕРБ. Тази партия е обещала много неща, включително и безплатно возене в градския транспорт. Във всички общини, в които партия ГЕРБ има кметове, тя печели в циганските махали. Умишлено няма контрол в ромските махали- виждате ли колко сме добри и колко сме толерантни, подчерта Кънчев.

Намерила си на кого да вярваш!?!Цветелин Кънчев......Хахахаха,осъждан за какви ли не престъпления,изваден от затвора за да осигури президентски манадат на Гоце,синът му осъждан и т.н.На този лъжлив циганин ли вярваш?Хахахахаха

Напротив - в случая може да му се вярва. Още повече, че и мангалите говорят същото! Да ти припомня ли един емблематичен случай от 2013 - в Берковица, от 730 регистрирани гласоподаватели в махалата, в урните са преброени 790 гласа. При това - 100% за Герб! Че даже и по телевизията го даваха, то по-зле и от Тошово време...

В ромските махали спечелиха ДПС. На ГЕРБ не им се налага да купуват гласове. Техният електорат е достатъчно образован.

виц ли е? Къде са тези образовани цигани?

Така е в кръговрата на живота . Като Боко му плащаше Воленчо въртеше опашка и си траеше , като Серго удвои мизата той почна да лае . Но Баце вече е демократ и вместо да му счупи капачките и да го глоби както си му е редът . Той най цивилизовано и демократично се е обадил на Цацаратура та и си е потърсил парите вече изпрани като бебешко бельо и колосани по всичките европеиски изисквания

Никога друг, освен СОПОЛА Амет доган, не е плащал на златното пръстче, ибрика на СОПОЛА. Така беше докато откаченяка не стана руска подлога. Сега му плаща Исаков... Той ще му даде 2 млн. рубъли да се разплати...

БЦ, ЦБ, ЦвЦ , ЦЦв, с мет да ги храниш

Бойке, стига си се оплаквала като п*тка ма: "Барека ме е нарекъл "тъп"!, "Десислав Чуколов е казал, че ако не съм на власт мястото ми е в затвора!" А не е, ли, така, бре, банкенски селяндуре? Не беше, ли, ти този, който покриваше контрабанда с Ваньо Танов? Не беше, ли, ти този, който вменяваше на хората, че има финансова криза, само защото ти не управляваш? Разбра се, че Сотир Цацаров е назначен от теб и играе за ГЕРБ. За да започне да се създава демокрация в България, първият човек, който трябва да влезе в затвора е Бойко Методиев Борисов - Тиквата!!! :)

Викате, крякате, обаче бате ви Бойко здраво ви го набива, там дето слънцето не огрява ....

Как няма да спечели делото, след като Цацата е негов човек. С пари всеки може. Един ден правото дело ще бъде възнаградено, неразумни народе. Да гласуваш за ГЕРБ значи да гласуваш против България!!!

набива го на цяла България, глупако!

Леле утидему летната почивка на воленчо.Дали няма да ревна?

Не, не е отишла...ще си плати парите на Тиквата от партийната субсидия - а тази субсидия ще я платим аз и ти. Сега схващаш ли?

Кеф, кеф, сега няма да може да ходи пак до Варадеро, Брюкселските кръчми, Парижките хотели ... Няма да му останат пари да плаща на на тролчетата си, щото рублата се обезценява, кеф, кеф! Още по няколко дела да го осъдят и ще се кефим да гледаме болния как рови по кофите за боклук, кеф, кеф!

Болен уж БГ националист, а в същност руска радиоточка, бе малко поощипан, но товарищ Путин ще го компенсира многократно.

Трябва, ли, да бъдеш рубладжия, за да защитиш националния интерес на България?

трябва със сигурност да не си на хранилка на хамериканското посолство,като и на турското а също и на еврейското, (за малко да пропусна английското:))

Това е една смешна присъда обслужваща Премиера ген. Бойко Борисов. Поставете се на местото на съдебният състав! Смее ли да не уважи искът му! Едва ли има друг Премиер от държава на ЕС, да се осмели да води подобно дело! Медиите ще го разкъсат за потъпкване на свободата на словото и за използване власт за мачкане на политически опоненти! Но, у нас ген.Бойко Борисов вече наложи стила си и страха от него витае във всички институции! За сега виждаме солени глоби на политически опоненти, очакваме да започне да ги ръга и в затвора! Колко му е! Народа български ще се радва! Народа обича такива като ген.Борисов!

Правиш ли разлика-"свобода на словото" и "клевета"?