Бисеров има 3 месеца да каже откъде има над 1 млн.

Бившият зам.-председател на НС Христо Бисеров и доведеният му син Ивайло Главинков имат три месеца, за да докажат произхода на общо над 1,5 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Бисеров има 3 месеца да каже откъде има над 1 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете го човека на мира, имал 1 милион за доказване. Че Вие ОКРАДНАХТЕ 4 МИЛИАРДА от КТБ и цялата държава, за 1 милион правите проблем. ПРОВЕРЕТЕ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ КОИТО ИМАТ ИМОТИ за над 500 000 лева, И над 20 000 лева в брой В БАНКИТЕ! Понеже не си плаща на който трябва и сега иди и доказвай :)

Ало,Ицка, имал си нек'ви кинти, дай да делкаме брато..Иначе...Знаш Мишо Бирата?Умната,Ицка!

Ще ми вземете дедовия...

А защо не се провери жена му, роднини те на жена му, както беше при Цв. Цветанов? 3 месеца- до сега минаха 6, и накрая е ясно, ще си плати и ще се оправдае. Црам за прокуратура, съд, и най вече за големия мафиот Цацаров.

Не съм му фен , но сигурно парите са на тъщата му.......

Не съм му фен , но сигурно парите са на тъщат му.......

Тия японци много тъпи ги изкарахте, бре, ашколсун!

Хасан Бисероглу има 3 месеца да УКРИЕ останалите милиони!!!!

За пръв път го чувам-това директно от уса посолството ли ти го спуснаха, тролче?

Те,такова правосъдие е за смях пред света!Ще чака престъпника 3 месеца,да каже,дали е заличил следите от престъплението!Те това наистина е за Гинес в "правосъдната с/ма/" на световно ниво!Ами ,че той не знае за 3 минути,няма как да знае и след 3 години!Явно съдиите в България са абсолютни невежи,идиоти,дебили и пр. нямам думи,но всички им пасват!

Казвам:имах 3 милиона, но Станишев ми взе един, Бай Лютфи ми взе един и за мен остана само един, те те за т'ва имам само един... Ясно ?

Това за Бисеров-добре! Ама нека и Цветелина Бориславова /Цеца секса/ да каже с кои пари стана банкерка, купи за една нощ банка. Това когато Тиквата стана генерал.

Взех парите на застреляните в главата комунистически изедници и мутри и имам подкрепата на 60% от интелигентните българи, ясно?

60 % от тези платени кретени които пишат тука нали? Чак пък да са интелегентни - просто сте гладни и продажни!

Ако на Уолстрийт научат за Бисеров и изумителните му умения да направи 25К на 800К за четири месеца веднага ще го издърпат там барабар с държавата.

Бисеров не е от ДПС, а от СДС

Аааа, бъркаш граматическите времена! Бисеров БЕШЕ от седесе, ама сега Е от депесе. Ама дали тези от депесе не го изключиха, а? Та май сега е от никъде!

Ще повярвям .че в България нещо се променя, когато прикарат в прокуратурата Иван Костов и стотиците собственици на нови къщи и имения в полите на Витоша.

d4

катафалката ремарке нЕма! колкото и да е откраднал кардинала, ще си отиде от грешния свят с едно костюмче и с едни обувки. може и одеалце да му подложат в ковчега. като "бонус".

Бисеров е дребна риба на фона на комунделите и кому агентите в бившия СДС. И заради това ще опере пешкира. На много хора е помогнал, но те не са политически по -чуждите служби, Борисов и най-вече нарцисизмът на Бойко. Защото нищо друго освен нарцисизмът на Бойко не движи този процес срещу Бисеров. Ок мин, пресдедателят трябва да има воля, но е тъжно че тя е най- слина на лично засегнатата му селска чест. И най- вече защо САМО Бисеров?

Обява: Давам 400 000 лв. на който и да е за да каже че ми е дал на заем 800 000 лв. Иначе ще ми ги вземат в полза на държавата

Защо са му дали само три месеца за доказване на произхода на паричките?Че то мислене трябва за това,дълго мислене.Жал ми е за Бисеров,сърцето ми се къса! Откъде,откъде са парите,а?

Защото няма политическа воля да бъде осъден справедливо и му дават шанс да се отърве-Толстой е написал Война и мир за три месеца, дано и Бисеров се справи с този срок!

Ами, то един кмет има имение за 1.5 милиона , а тез двамата по-малко! Я разбъркайте и къщата в Рим на жена му пък и ооооооще повече! И без размисъл-то ако не знае веднага- за три месеца много може да се съчини!!

Sm3hurk0

Поредната пародия: Не защитавам никой, но в правова държава всеки е невинен до доказване на противното ! Тук, в България е точно обратно ! Имаш ... време да си докажеш доходите... 1, 2 или 3 месеца... - не можеш - конфискация по измислени закони. Защо не бъдем, като в нормалните държави - доказват злоупотреба, корупция, подкупи - и тогава да национализират имуществото.

Не знам до колко разбираш от право, но що се отнася до данъчното законодателство на нормалните страни не си прав. Когато държавата те начете, че и дължиш данъци и осигуровки данъч. задълженото лице трябва да докаже, че не ги дължи, а не обратното. Много малко неща държавата трябва да докаже в такова производство, като например, че давността не е погасена. Тоест Бисеров трябва да докаже откъде са дошли тези милиони за да придобие тези имоти, след като същите тези милиони не са декларирани като доходи пред данъчните... Ама като парите са крадени, как ще докаже това? Прочети статията от 09.04.15 г. Прокуратурата дава Бисеров на съд за укрити данъци. Така, че Бисеров трябва да докаже, че не е укривал данъци, а не данъчните в БГ. Същото правило важи за всички нормални страни, така че БГ не е изключение.

... ама другото също е порочно: декларираш приходи, плащаш 10%... и си харчиш останалите 90%... трябва да се рови по-дълбоко - как си изкарал "тези доходи", според мен...

Според правото : "Всеки е невинен до доказване на противното !" Ако някой иска да запорира, докаже и осъди за неправомерно придобито имущество - да го направи ! А защитата е вече друго нещо, всеки има право на защита ! Това е един опасен прецедент в който може да попадне всеки от нас по един или друг начин ! Питам се : дали Бисеров няма тъст и тъща ( може би са починали) да му помогнат да докаже поне 300-400 хиляди лева !

Ако го "изтръскат" както трябва Хр. Бисеров ДОСТА може да снесе за милионерите от "прехода" на СДС, БСП и ДПС!!! Въпроса е --ИСКАТ ли това да се случи , или ги е страх да не им лъснат задниците днешните "политикани"!?!?!???

Спестил ги е от закуските.И аз не закусвам,интересно как не спестих 1 милион.

По думите му фирмата е регистрирана в Япония, изпълнителният й директор е японски гражданин. Японски гражданин, може и да е българин, така че това е поредната фирма за пране на пари.

А нашата прокуратура има голям проблем, как да докаже от къде и как Бисеров е придобил парите си, без да падне някоя сенчица върху сарая.

Значи глупавите японци купуват дяловете за 850 000,а после ги продават за 25 000?! :-)

три месеца за да докажат или за да си ги харчат

За три месеца, драги земляни, ще дойде при нас, ще спазари един за свидетел, че му е заел няколко милиона и ще се върне да докаже доходите си!А пропо, той къде е? При вас го няма, при нас още не е дошъл, интересна работа! Да не сте го задържали в ареста, ей, ще се наказваме!

Браво! Оттърва се и тоя :D

За милиона... Какво да ви кажа... вървя си аз и гледам на плочките - милион. Питам - знае ли някой на кого е. Никой не знаеше и си го взех...

ЩЕ ГО ПИТАТЕ, ЩЕ ГО ЧАКАТЕ, КАТО БАНКЕРА? НАПРАВО У ПАНДЕЛАТА НЕМЕДЛЕННО ЗА 10 ГОДИНКИ И ГОТОВО! БЕЗ СЪД! ДАЖЕ НЯМА ДА НИ СЪДИ В ХАГА, ЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ И ТЕ СА МУ МАЛКО!

Егати лицемерието! От къде ги има...еми от там от където и тези които са му дали 3 месеца срок, ги имат! От същото място...то хранилките ги знаят вече и малките деца!

Аз мога за 3 секунди да им кажа -от Батко Меди Доганов-Сава. Иначе все повече се убеждавам колко сме близки с макетата, оставяме се да ни орават на маймуни разни роми - тех Амеди нас Меди. Какво съвпаение само

признавам си аз му дадох 1 милион,имах да му врущам:))...и бентлито аз му подарих. ибрика е невинен пуснете го...

От обръчи, ще да е...

Затова е депутат ,за да КРАДЕ И ЛЪЖЕ. Защото в политиката ,МОРАЛ И ПРАВИЛА ,...НЯМА. Политици на кило ,а държавници---ЙОК!

Тази алчна личност, която заемаше какви ли не постове.Изведнъж изчезна, като искаше да се скрие от направените гадогрии.Но както е казано;Бог забавял но не забравял.

Който краде народни пари ,се крие в ДПС. ВСИЧКИ Бг-ЕНИЧАРИ В ДПС,... СА ТАКИВА.

Какво ДПС? Бисеров тръгна от СДС От таам са му и парите

След като е ''НЕВИНЕН'',Бисеров защо избяга ? Какво следва ? Бг-съдия ,който на 100 % ''НЕ Е КОРУМПЕ'',ще отсъди: --Бисеров каза ,че е невинен! Закривам заседанието.

Всички лъжат пред сметната палата. Да ги почнат по азбучен ред.

Според закона документите за парите на Бисеров трябва да са налице независимо дали има проверка или не.Не е ли странно че му се дават три месеца да си изфабрикува документи и да си запази печалбите от пране на пари??? Или моята логика е сбъркана или нещо в системата не е наред.

Политическа репресия си е това от най-чист вид!;о) Човекът имал толкова години да натрупа и изпере париците - сега за има-няма 3 месеца пък искат да им докаже произхода! Ми ще получи зъбобол и мигрена, бе, може от бързане и кръста си да секне дори! Какви хора сте вие, бе?!

Смешно ми е! Изобщо, в последите 25 години, луд смях ме тресе! То не беше демокрация, тоне беше чудо... Да, ама - не!

Проблемът е че за подкупи фактури няма. И всичко е възможно.В крайна сметка когато става въпрос за икономически и стопански престъпления, няма какво толкова педантично да се търсят формални доказателства. Принципът по добре десет престъпници на свобода отколкото 1 невинен в затвора може и ТРЯБВА да отпадне за люде които са били на властови позиции. Очевидно е че може да се навърже 2 и 2 и да се останови ,че около човек с власт има алогично скокообразно нарстване на имуществото спрямо неговите легални приходи от дейност. И се установява присъда - поне отнемане на имуществото. Много дразнещо обаче е че това трябва да се приложи и срещу всички депутати и политици били на власт , а не се прави. Бисеров не е съден, защото е вършил злоупотреби. Съден е защото е срещу Борисов и Костов и сближаването между Бойко и ДПС. Бисеров не е и обвързан със стари ДС схеми. Това му е силата, но това му е и слабостта. Софиянски, Костов, Борисов, Сидеров и всичките БСП номенклатури и мутри са малка част от партийци и политици живеещи в пъти над възможностите.

Уестингхаус - Тошиба корпорейшън, никои ли не вижда връзката???Предишното правителство започва проект за нов реактор с Уестингхаус, а в същото време собственика на Уестингхаус именно Тошиба Корпорейшън щедро подкупва тогавашния зам. председател на парламента и ДПС!

Аз го виждам като едно хубавичко дарение.Ицка,к'во ще кажеш?Дарение и толкоз.Ще те хванат за шлифера.Сидеров ги оформя като членски внос..Много членове са му внасяли...Обичат го..членовете

ЧЛЕНСТВОТО В ДПС СИ Е ДОХОДЕН БИЗНЕС ПОГЛЕДНЕТЕ И ПЕЕВСКИ

хукнало базедището копанарище по къщите на хората боклуци да подхвърля

Преди години имаше скандал заради неговата луксозна къща - още тогава беше съмнително богат. Размина му се, но кой знае, с колко е забогатял оттогава, затова тази сума, заради която го погват ми се вижда нереална и занижена.

Ха-ха-ха! То, че е далавера е ясно! Но кво от това - не е незаконно, я! То и според Плана Юнкер, ще бъдат налети 330 милиарда евро за създаване на 1.5 милиона работни места - т.е. едно работно място излиза по над 200 000 евро, ама никой не се е засилил да ги изпоарестува тези от ЕК, нищо че и тук не се виждат "пазарни аргументи" за такава цена на едно работно място ...